24504
  • RelakSfromhome
    Nekem ki kellett kapcsolni az fsaa-t, mert 3000+-os amd 1 giga rammal ide-vagy-oda, de a 9700-asomon lelassult a renderelés a dinamikus árnyékokkal telirakott belső tereken. NEM (ismétlem, NEM) szaggatott, viszont ha megmozdítottam az egeret, akkor kb 3-4tized másodpercet késett hozzá képest a mozgás. Ugyan ez a lövésnél is. Asszem a billentyűzet az rendesen üzemelt, de mérget nem vennék rá. Külső tereken meg egyszerűen szaggatni kezdett.
    Felbontás: 1024*768 Minden ultrahigh, vagy veryhigh, ami éppen akadt a lista csúcsán...
  • Shep
    aniso és AA be van kapcsolva? Nekem 3200+ 9700 pro mikor kilépek a az ajtón és ott a heli meg a pecás figura 30 fps ahogy megyek le kicsit csökken de 25 alá nem megy, élsimítás nélkül meg kicsitt jobb.
  • tibor16
    jaa, sztem ez ilyen.... biztos fölnyomtál mindent... ha van ellenfél....... a karin kívűl hasonló cuccal, kicsit kevesebb fps-el produkált nekem is... de vannak itt jobban értők, majd ők megmongyák...
  • Corey
    sracok megneztem a jatekot amd 3000+, a7n8x, 333fsb, 1gb dual pc2700 ram, radeon X800 Pro konfigon, és high beállitás mellett a kezdésnél a csatornaban 100 fps, madj ahogy haladunk előre, 80-60 fps, majd amikor először kierünk a szabadba, lemegy 30-40 fps-re, és amikor ellenfelek jönnek akkor lemegy 30 alá is.. sztetek ez ilyen, vagy vmi gond lehet? mert nemigazan ertem..
  • hiba
    9800prot hasznaltan
  • CUCLI
    "Welcome BACK! :)" by Pyrex
  • Stalker
    Hi all, megjöttem!

Asszem vasárnap megin elhúzok :)
  • Rambo 20
    HOGY MI VAN PYREX? EZT ISMÉTELD EL A BAL FÜLEMNEK IS!
  • Rambo 20
    De most ténlyeg!
  • Rambo 20
    Meg ronda rohadt hullák ugráltak felém plusz volt olyan is köztük aki bűzbombával vitte a HP met!!!!
    Sőt még pattogott is mint a nikkelbolha!!!:(((((
  • Rambo 20
    OÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Mama altass el rosszat ámodtam!!!!
    Csúnya bácsik akarnak rostélyost csinálni belőlem valami DOOL... DOOK... na mindegy 3 valamiben és a csúnya láncfűrészesz bácsi cukorral kinálgatott!!!!
  • PyRex
    SZVSZ nem nagyon elsz FC2 sanos. A Far Cry jogai az UBISOFT-nál vannak, a CryEngine jogai meg a CryTech-nél... A CryTech összeveszett az UBI-val és az EA-nak fog dologzni - ha jól hallottam. Bárcsak ne így lenne!!!
  • PyRex
    Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • denike07
    Hali ott nem találtam.
  • greco
    Így már sikerült.Köszi!
  • Shep
    beírod a map pályanév és TAB-ot nyomsz és betesz elé a perjelet.
  • greco
    Külön single pályát hogy tudok indítani?A readme-ben ezt írja: \map pályanév
    Csak az a baj, hogy ilyen perjelet nem tudok írni.
  • Shep
    Amúgy nézz szét itt szerintem van hozzá pás serial itt
  • Shep
    a 4.6os DNA drivert ajánlom.
  • 3P
    Sziasztok!

Most lett végre normális VGA-m a játékhoz (9800pro, 4.9beta driver van fent).

Érdekelne, hogy milyen peccseket érdemes felrakni a játékhoz, és hogy honnan lehet letőlteni őket hogy működjön a "biztonsági másolatom" alatt?
  • Jhon Balu
    Sziasztok tudnátok segiteni hogy az ujj multis részt hogyan kell feltenni ?Itt kinlodom vele angol tudás nincs jo lenne ha valaki megtudná mondani hogy hogyan kell feltenni!! köszi elöre is
  • GungHo
    Segítséget kérnék.
    Volt egy Windows reinstallom, és a gondom az, hogy a Farcryban az árnyékok (vagy bizonyos objektumok) képe remeg. Régebben is volt már hasonló gondom, asszem valamilyen driver beállítás megoldotta a problémát, de most nem tudok rájönni. Szóval help pls! (kártya: 9800pro)
  • denike07
    hali valaki tudna nekem segíteni hogy hogy kell beállítani a netes részt mert nem sikerül az 1.1-es patch fent van továbbá fentvan még a FarCryMP és még egy valami és van felhasználói név regisztrálva den nem jó.
    Mi a probléma amit katam cdkulcs arra azt mondja érvénytelen.
  • Hentes Bill #13054
    sokára
  • grebber
    Nem tudja valaki mikör jön a Far Cry 2???
  • Danecay
    Hi All!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy tapasztalt e valaki valami rendellenességet a 4.6-os Catalyst/Omega driverekkel a FarCry futtatása alatt. Elsősorban kifagyásra gondolok, mert most újítottam be +512MB memóriát, gondoltam kipróbálom a FC-altt is, hogy megszünnek e a swappolások, de pályabetöltést követően ki idővel,vagy azonnal kifagy. Arra gondoltam, hogy lehet az új memória kavar be, 3DMark 2001SE és 2003, futtatása közben is hibátlanul működik, valamint a DOOM 3 is fut normálisan, gond nélkül, a FC pedig mint már írtam kifay. Ja fent van még az 1.0-ás Patch is.
    Ötlet?
  • Mossberg
    Ne ne várj...
    Használd az enyémet egészséggel:
    LOÁL-ROTFL-KABBE-NOOB
  • Crokin
    Hogyne, tessék itt az enyém:
    HULY3-W4GYZ-B4ZZ3-F4S7
  • denike07
    Hali valaki tudna nekem adni egy cd-kulcsot amivel tudok neten játszani!!
    köszi bye
  • arty
    hwsw foruman 25ert 9600PRO van, garival... sztem az eri meg :)

hasznaltan meg jobbat, talan egy 9600XT t is osszekaparhatsz ott...

ha nem, akkor amugy inkabb egy 9600/128bit/128mb ram, mert a 256mb-oson meg lasabbak, meg kevesbe tuningbaratok a ramok!
  • PiszkosFred
    Merlegelni kell, hogy sok penzert egy jo kartyad van egy evig, vagy kevesebb penzert egy kozepkategorias fel evig, mert utana mindkettot dobhatod ki, vagy rakhatod egy gepbe passzianszozni ;]
  • takraj
    Annyit én nemadok érte.... amiket felsoroltam azok kb. 23-26ezer ft körül mozognak....
  • grebber
    Vegyél 9600XT-t vagy 9800pro-t azt máér kapsz 59900-ért.
  • denike07
    Hali valaki tudna nekem adni egy cd-kulcsot amivel tudok neten játszani!!
    köszi bye
  • RelakSfromhome
    4.9-es driverrel max felbontáson sokkal (!) kevesebbet töltögeti a textúrákat!
  • takraj
    Szerintetek melyik videókari éri meg legjobban?

Abit Radeon 9600 256MB, 128bit
    Club3D Radeon 9600 128MB, 128bit
    ATI Radeon 9600 256MB, 128bit
    PowerColor Radeon 9550 256MB, 128bit

Melyik a legjobb?
  • kisgabo
    áp. a királnynak.

a doom3 nagyon leköti a népet, pedig ez szerintem jobb... a doom3 elején majd behu...ztam, és nyugtató után nyúltam... durva, de nagyon.
  • Beepee
    Hi!

feltelepitettem a game-t de new campaign után nagy kékségbe kerülök, valami nem stimmel mi lehet a baj? intel p4 2.8 , gef4ti4200 (forceware 61,77) 800*600(low)

Ui: ugyanzzel a konfiggal doom 3 simán megy.
  • denike07
    Hali. Nekem egy olyan problémám van a játékkal hogy amikor megtalálom Valerit nem történik semmi sem hiába csinálok bármit ő csak áll és nem megy tovább a játék!! Mit kell tenni???
    Valaki adja már ide a cooler pálya után következő pálya legelső mentését hogy ne sok mindenből maradjak ki mert már kétszer is végigvittem azt a pályát és mégsem történik semmi amikor metalálom a csajt előre is köszi
    címem: [email protected]
  • RelakS
    meg a fórumom :)