24504
  • CUCLI
    mi?
  • Kandurex
    945
  • CUCLI
    ez az a hely ahol leugrasz az első pálya végén. amikor az első páya vége van akkor egy !szikláról! ugrassz le vizbe. na mostmá dereng a bug?
  • RelakSfromhome
    Amit én a felső képen látok: Egy halom sprite fának álcázva, egy sziklavonulattal, aminek a tetejére a szokásosan irdatlan nagyra méretezett fű textúra van, amit a részleteztő textúrával raknak helyre, ha megfelelő nagyítással nézzük.
    A tükröződés jóaknak tűnik, sazl nemtom
  • Paulie
    Kusse??
  • CUCLI
    kusse
  • Paulie
    CUCLI a kis bátor,az éjszakai terminátor CSAK 1-ig VOLT FENN!!
  • Danecay
    csak az a baj, hogy k**va nagy, nekem. Modemmel vagyok :(
    de majd a munkahelyen:)
  • CUCLI
    nem hivatalos.
  • Danecay
    Thx! Remélem ez lesz a megoldás, igaz többször is szórakoztam már a game-el ugyan ilyen körülmények között de akkor nem töréntek ilyen dolgok. MIndenesetre kipróbálom! Ismét hivatalos már az 1.2-es patch? mert tudtommal visszavonták.
  • CUCLI
    namármost. próbáltad már 1.2vel? azzal nem kéne fagynia. ugyanez volt Pyexnél. ha húzta a procit az 1.0ban és az 1.1ben akkor fagyott neki a game. 1.2 már felvan készitve az ilyenekre. de ez szvsz
  • Danecay
    A #13135 -re senki?
  • CUCLI
    akinek feltünik a bug azé a pont..

azé itt is van egy kis "becsúszás" efekt

sorry haver nem jöhetsz. csak egy hely van
  • CUCLI
    na akkor most jön a napi bug csokor fcből
  • CUCLI
    hát mivel igy elbaszták a net kódot d3ban...
  • Paulie
    A Far Cry szerintem sokkal jobb mint a Doom 3,mégpedig azért mert a grafika belső és kűlső tereken egyaránt jobb mint a D3-ban.(Hangulatban nálam egy kicsit a D3 jobb).Multiban természetesen FC sokkal jobb.
  • Paulie
    blabla
  • RelakSfromhome
    igen? Most használtam egy olyat, hogy robbanás után mentettem, emiatt nem süllyed a hajó, így a hídról kényelmesen elpufogtattam. De annak is a kurva annyát, aki kitalálta, hogy kilenc rakétatalálat kell neki, nálunk meg max 14 db raksi lehet!!!
  • Mossberg
    startból ússz hátra a lerongyolt halászhajóhoz és a pálmafa mögött bújkálva lődd mindennel ami van, ha jók a reflexeid full élettel meg tudod csinálni
  • PiszkosFred
    Sok. Mind az osszes tar. De ne mergelodj, mindenki szivott ott sokaig - tisztelet a kivetelnek - es par karomkodas es foldhozvagott billentyu es/vagy eger utan csak sikerult. Neked is fog ;]
  • Danecay
    UP!
  • SGYEMSZTSZ
    FarCryMP_0.94-GMFlash ti ezt hogyan tetétek fel mer nekem sehogyse megy
    "To uninstall the old FarCryMP (v0.93 and below)
    - Delete FarCryMP.exe
    - Delete the FCMP folder
    - Replace Bin32\CryGame.dll and CryNetwork.dll with the original files

"To install the new FarCryMP:
    - Copy FarCryMP.pak from this .zip into your FCData folder

A gondom az hogy ezek után elsem indul a game csak negy fehérséget látok
    a gondomra remélem az a megoldás hogy megtalálom a rendes
    CryGame.dll-t meg a CryNetwork.dll-t
    aki tud segiteni irjon
    thx
  • RelakSfromhome
    A süllyedő hajóról hány raksi kell annak a kurva helikopternek???
  • saviola
    Mi az örökélet kódja? Mert nálam csak az nem jön be. Azt írták az a backspeace, de nem. Légyszi segítsetek kösz
  • Danecay
    "Hi All!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy tapasztalt e valaki valami rendellenességet a 4.6-os Catalyst/Omega driverekkel a FarCry futtatása alatt. Elsősorban kifagyásra gondolok, mert most újítottam be +512MB memóriát, gondoltam kipróbálom a FC-altt is, hogy megszünnek e a swappolások, de pályabetöltést követően ki idővel,vagy azonnal kifagy. Arra gondoltam, hogy lehet az új memória kavar be, 3DMark 2001SE és 2003, futtatása közben is hibátlanul működik, valamint a DOOM 3 is fut normálisan, gond nélkül, a FC pedig mint már írtam kifay. Ja fent van még az 1.0-ás Patch is.
    Ötlet?"
    Az a nagy helyzet, hogy talán meg van a hiba oka. Egy Ati Radeon 9500-asom van MOD-olva 9700-re. Úgy néz ki, ha modolva hajtom, akkor kifagy, ha nem nem. Ami még érdekes,hogy a 4.6-os omegával, modolva volt amikor ki sem fagyott, vagy csak egy kis időnyi játék után, viszont feltettem a 4.9-est modolva, a hatás garantált, néha még az első képkocka sem jeleni meg már kifagy, világít az összes vinyóm és halál. Jó erre mondhatnátok, hogy akkor ne modoljam meg, ami jogos is lenne, de régeben (nem tudom már hanyas driverekkel) MOD-olva hiba nélkül ment, és más játék alatt nem jelentkezik ez a dolog, még a híres DOOM 3 alltt sem amiről, azt írták, hogy az utolsó tranzisztort is kihasználja a videókártyában, és, hogy aki MOD-olva a vagy húzva használja, jobban jár ha visszaállítja eredeti formáujába, mert BUG-okat meg miegymást okozhat. De nálam semmi, csak a FarCry alatt.
    Tipp?
  • Hamlet
    Ott a pont. :) Multiban nekem nem kell nagy fizika. Elég a járművek fizikája. Nem fogok sziklát guritani egy T72-esre :)
  • Paulie
    Hé CUCLI!Most 10.00-ig fentmaradtál,vagy akkor keltél fel?
  • arty
    en unrealrol tudok ... :D q3 sztem már kiöregedett, ráadásul a külsö tájak abban is elég nullszaldósak voltak :D

cryengine jobb neten, viszont nincs igazi fizika multiban... doom3 4 playeres, de abban van fizika multi közben is ugytudom...

én inkább egy desert combatra szavaznék, cryengine alatt, valós fizikával! :)
  • CUCLI
    nem. idáig csak 1 játékhoz licencelték. az emlitett gaméhoz asszem quake3 motor tartozik
  • CUCLI
    nincs részemről
  • mizenekar
    de azért nincs harag???
  • robotnyk
    úgy tom azzal lesz, nem?
  • mizenekar
  • CUCLI
    zenerészlegen
  • CUCLI
  • CUCLI
    büntetneeeee
  • robotnyk
    cryenginel fps->brothers in arms
  • Hyder
    akkor nem szóltam
  • Hamlet
    Jó sok mod lesz... a Cryengine (+fizika + AI) kétszer keresztbe lenyeli a Doom3-at. Lehet, hogy kicsit jobb néhol a grafikája a doomnak, de egyébként a FC viszi a pálmát. Persze majd meg kell nézni a Doom 3 engine-s játékokat is, ki tudja.

Én Cryengine-ből egy NAGYON ütős WWII fps-t várok. Ilyen graffal AI val és fizikával hihetetlen nagyot szólna. Gondoljátok el a partraszállást! Addigra birná a hardver is a 60+ AI egységet a képernyőn. pl. Igazi kráterek robbanak körülötted stb... pfff
  • CUCLI
    most 4.9van fent. és az első kép kivételévell mind 4.9essel készültek