24504
  • grebber
    Far Cry patch Castellano 716 Mb !!!!!
    Mi lehet ez a 716Mb-os cumo?? Torrentes oldalon találtam.
  • Rambo 20
    Nos gunner?
    Tudunk nyomni?
    Mert láttam hogy küldtél privit és ha coopolni akarsz akkor meg kell mondanod hogy hogy kell felrakni a modot
    az a coop mod van meg nekem amelyiket itt ajánlgatták.
    amelyiken az eredeti FC-pályákat lehet nyomni a singleket.
    De hogy kell megcsinálni hogy nyomni tudjunk vele?
  • Gunner
    Én már úgyahogy próbáltam, az utolsó Volcano pályán nem nagyon akar kinyilni az ajtó nekem :) Csak 1x tette
    Van kedved multiban coop-olni? Ha igen, akkor privizz please
  • Mike at home
    thx
  • haxoror
    kitárazod a majmot a fensíkon aztán leugrasz a vízesésben
    innentől végig a folyóban haladj lehetőleg a víz alatt, lesz egy sekélyebb rész azt sprinteld végig és előbb-utóbb elérsz a lentebb említett helikopterhez
  • PiszkosFred
    Vagy futsz mint akik kergetnek (merthogy tenyleg;]) es latsz majd egy helikopter roncsot, ami felszallni mar sosem fog, viszont a gepagyu az oldalan kifogastalan allapotban van, es csak arra var hogy odaporkolj vele a nepnek. (illetve ha ugyanarrol a palyarol beszelunk, akkor en igy csinaltam)
  • kisgabo
    de melyik szerveren?
  • Kaszi46
    próbáltátok már a custom single mapokat? van egy két gyömgyszem, érdemes letölteni őket
  • Mike at home
    aha

ezt probaltam mar, de a ficere meghalt

na akkor megprobalom ujra, thx
  • Amse
    Menj a vízben.Leugrassz és utána ott kell maradnod a folyóban mert a szörnyek meghalnak benne.
  • Mike at home
    sajnos elakadtam:
    ledobnak a helikopterbol egy szal geppityuval. hogy jutok re a hegy tetejerol, ahonnan indulok? mindenutt sziklafal, vizesesnel szakadek
  • Kaszi46
    na coop modot proszáltamárvalaki?
  • Emery
    Nha ma sikerult osszeraknom a gepem, s gondoltam egyet kiprobalom a Far Cry-t. DVD verzio van meg, de nem akar feltelepulni. "A nyelv valasztas utan kilep"
    HELP MEE
  • Rambo 20
    BOYZ!

Nem jönne vlaki FC-zni????
    Tudjátok Cucli már egy hete megigérte nekem a dolgot de nem működik hogy nyomjunk pedig van amikor lenne rá idő.
    Adja meg valaki a messenger címét és jöjjünk lőni mer' Cucli az életbe nem jön majd.
  • grebber
    Igen.
  • Hentes Bill #13184
    pfffff, no comment
  • Rambo 20
    Nem tudja valaki hogya Catwoman game már megjelent?
  • Rambo 20
    Loál. énnekem spec. a fél évi zsebpénzem ment rá az FC eredeti verziójára de mégérte.Nem kell vele baszakodni.
    HAHA NÉZZÉTÉK MEG A FELETTI MONDATOT
  • Kaszi46
    coop modot proszálta már vki?
  • Kaszi46
    hi most ne visszafele olvass hanem kicsit fölfele:D ott van a banner alatt igy kell neten ......., na azt csekkoljad
  • hispan2
    HI!
    Az az én nagy bajom, hogy nem tok multizni neten, mert bár csináétam ubisoftos felhasználónevet, a netről leszedett cd-key-t nem fogadja el. Visszaolvastam elég sokat és nem találtam megoldást. lécci aki tudja, hogy mi kell a multihoz, vgy hogyan leeht a legegyszerűbben elintézni, az írja le nekem, megköszönöm előre is.
  • Rambo 20
    OÁÁÁÁ
  • Rambo 20
    Na nincsen valaki aki nyomna velem kicsit?
  • Stalker
    HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT, IZÉÉÉÉÉÉÉ... Dolgom van. :)
  • Rambo 20
    Ne mjössz fel nyomni stalker?
    (KÉRLEK!
  • CUCLI
    loál.
  • Rambo 20
    A Cucli az kérem szépen fenn van most a teamspeaken és egész nap a neten lógott de ló#!?rt sem tudtam játszani vele pedig már egy hete hívom!De mindig van valami dolga.Ma például egyész nap arra van kedve hogy counter strikeozzon.
  • Stalker
    Hol vagy, Cucli?
  • grebber
    Cucli kiprobálta és azt mondta lagol mint állat :((
  • grebber
    [MoD] Far Cry

[2004-08-15 @ 08:53 - Mantis]

A Far Cry Cooperation című modjáról van szó, mely igen jó dologgal örvendezteti meg használóit. Nevezetesen, ha működik, akkor azt teszi játékunkkal; hogy használója elé tárja az összes single tipusu missziót, és engedi azt játszani 3 játékosig. A csomagot erre találjátok.

ERRE

info: Gamestar
  • haxoror
    felraktam a FC-t, meg krekkeltem aztán patcheltem 1.1-re de amikor új játékot kezdtem a vízeffektel valami gáz lett, olyan mintha negatív kép lenne (régebben jól működött)
    segítsen valaki pls
  • Rambo 20
    Hát nem
  • Rambo 20
    Most tudom. De akkor amikor te szt a levelet írtad azt mondta egy óra múlva lessz ideje
  • Paulie
    Cucli nem ér rá!Vásárol
  • Rambo 20
    Cucli mikó tudnánk má nyomni?
  • kisgabo
    up
  • RelakSfromhome
    Most mentem vissza megnézni :) Addig amíg a hajóban ügyködsz, valaki biztosan lebontja :P
  • CUCLI
    jó ok. máshogy kérdem. hová tünt a szikla? mert a második pályláról nem látni semmit.
  • RelakSfromhome
    Srácok, a villanógránát használható valamire?
  • RelakSfromhome
    ?
    Én semmiféle szikláról nem ugrottam vízbe az első pályán... Van ott egy fasza kis homokos part, ott másztam a vízbe. A kép meg valsz ott készült, mikor a hajóból először pillantod meg a partot...