24504
-
#13439 Skacok!
Felraktam a játékot, szépen megy is.
Gondoltam rádobom a patchet meg a magyaritást, mielött nekikezdek.
Le is töltöttem egy 27 megás FarCry1_1.exe-t, meg az Imyke féle FarCry 1.1 Hun by i2k.exe -t.
Tenném fel a patchet, de azonnal kidobja, hogy
"The installer could not find a previous installation of Far Cry.
You have to install the game first before you can patch it!"
Dehát könyörgöm, 15 perce installáltam! Már restart is volt. Most akkor miért nem érzi a játékot? Még cracked exe sem volt, semmit nem másoltam sehova, csak a full install, aztán start game.
Igy most a magyaritást sem tudom felrakni gondolom, az 1.0-ás alap verzióra (legalábbis a magyaritás cimében 1.1-re utal).
Mit tegyek? Köszi! -
#13438 Attól függ hogy jövök ki anyagilag de lehet azt beszerzem majd valamikor. -
#13437 de fog.
pedig istenkirály ez a gém, és még mindig best off a mp.
és a hic srácok is elmaradoznak... -
#13436 up.... -
#13435 csoki arcok!
lenne egy kérdésem...
mi az az ubis acc? miért nem tudok kreálni? másolt gammel lehet neten nyomni?
thx a seget eleöre is. -
#13434 Bementél a szobába?
Állítólag előfordul, hogy ott nem történik semmi, ilyenkor lehet előlről kezdeni. Nekem minden peccs nélkül elsőre végigment a pálya, nem kellett újrakezdeni -
#13433 A nagydarab rakétás fószert lelőttem, a két pofozót is, de a belső szobásat nem, mert nincs ott csak a csaj. Ez vmi hiba? -
#13432 CryGen, azok a bikanyakú szarok, ami ha háromszor megcsap, halott vagy. Van bent a csajnál is kettő. (ölési sorrend: A raksis, a külső szobában kettő pofozó, a csajnál kettő pofozó -
#13431 Nem tudom mi az a krájdzsin, de lelőttem két olyan kis izét a szoba elött, és bementem a csajhoz a szobába, de nem történik semmi. :( -
#13430 Be kéne menni a szobába, megenni azt a két krájdzsint, majd videó -
#13429 Segítsen vki légyszi mit kell csinálni azon a pályán ahol Valerit kell megtalálni és megvédeni! Már megtaláltam, ott van egy szobában ami félig van vízzel, de nem tudom onnan merre kell menni! Csak visszafelé tudok menni, de nem követ a csaj, hanem csak ott mászkál a szobában. Mit kéne csinálni? -
#13428 FarCryMP_0.94-GMFlash.zip
csak ezt raktam fel, mégis 0.95 -
#13427 Légyszives ird le bővebben mit hova kell másolni!!!
0.95-öt honnan szedted le? -
#13426 1.2-es
és van valami, amit be kell másolni egy könyvtárba, és valamit törölni kell.
nekem igy 0.95 -
#13425 Melyik patch 1.2-es??Hova kell bemásolni a 0.95ös FCMP-t honnan tudom leszedni?? -
#13424 nálam 0.95 van, van ott még valami peccs... és megy mint a malac, könnyen és gyorsan van saját szerver is. -
#13423 Nincs erkó FC-om tehát nincs multi sem mert ezzel az új FarCry MP0.94-el lefagy a game. :( -
#13422 ezeket a pályamodokat is nyomhatod multiplayerben, és az a fini. -
lachun #13421 de én is ilyeneket kérdeznék:DDD mint te:DDD -
lachun #13420 Mért a pályamod is klasz, nem kell mindig unalmas pályákon nyomni gondolom. -
#13419 Nem ilyen szarokra gondoltam hanem mint pl a Jurassic Park mod meg hasonlok. -
#13418 far pályamod -
lachun #13417 Milyen modok lesznek a FCre Kb ??? -
#13416 Nem fog! -
#13415 Már csak 6 rongy a FC lehet hogy a multi végett megveszem majd valamikor. -
#13414 jah, mediamarktban, EUROPARK, 5990 a játék!
bár lenne egy jó mod hozzá, akkor a multi miatt megérné ... esetleg... -
#13413 kb félora, ora van az UTOLSO hozzaszolas modositasara... (máshol). Igy tényleg CSAK javitgatásra van lehetőség... itt meg gondolom, az a lényeg, hogy a vipesek uraknak érezzék magukat ;) hiszen ők a fizetővendégek itt :) -
#13412 Kár :( -
#13411 Az a konzol port címe -
#13410 Hallottatok valamit a FarCry: Instinct-ről? (vagy hogy kell írni angolul az ösztönt) Ma láttam médiamárkt-ban egy videjót róla. Igaz, hogy előrenderelt volt olyan mozgással, mintha játszana valaki, de a JetSki jól nézett ki benne :D -
Saturas #13409 Császtok magyaritás kellene. Van? HOL!!!!!????? -
#13408 Ne fog csak adják már ki valamelyik modot. -
Stalker #13407 Nehogy már elsüllyedjen ez a topik!!! -
#13406 jaja...ebben igazat adok....1 oda..:)) -
#13405 Jobb az, ha moderator kezeli ezeket. Nem egy olyan vitam volt mar, amikor kiderult - amit en vegig tudtam;] - hogy nekem volt igazam, es a paciens fogta, es kitorolte a kommentjeit, mert az alanyi jogon jart. Erdekesen festett a topik ezutan. Van ido atgondolni ki mit ir le, es ha leirja, maradjon is ott. -
#13404 más forumokon ez alanyi jogon jár.... :D csak itt megy a közönség miatt az smsesdi :) -
#13403 Srácok,ez biztos, hogy a FarCry topicja és nem valami alapíványé? -
#13402 Na igen ezt tényleg nem itt kell mondani de ez az a fórum amelyikbe akarom írni:)))) -
#13401 Kijött már valamilyen mód ehhez??? -
#13400 Lehet máshoz nem ért :)
Van már társalgó topic?