24504
  • Shep
    emberek ellen nyomod, szóval ....
  • Rossi1
    Nem, én nem..Most éppen azon gondolkodám, hogy leszedem a gamét, mert sokat foglal, vagy próbáljam ki előtte neten is??? Az az igazság, hogy életem legjobb FPS-e lenne, ha nem lennénke benne szőrnyek... és neten nem tudom vannak-e???
  • haxoror
    az auto-balance asszem azt csinálja hogy a gép figyeli hogy mennyit lősz és abból mennyi talál ténylegesen és ehhez igazítja a zsoldosok nehézségi szintjét vagy valami ilyesmi
  • Shep
    Na hogy megélénkítettük a topicot, egyébként custom single pályákat szoktatok nézegetni? A multkor leszedtem vagy 10-et és volt köztük egy pár egész jól sikerült darab.
  • Rossi1
    Hevederessel??? Az a sörétes?? Ezt én is próbáltam.. az első "dagiig" ment is de aztán hirtelen megérkeztek 3-an és akkor hiába bújtam ott a résben egyszerree csak egyet tudsz lőni, szóval szétlőttek rakétával...Ha meg kimentem az ajtóig, hogy még idefele megsorozzam őket, akkor meg a szökkenők lőttek szét, géppuskával...:( De ezek zerint béna voltam..):
  • RelakS
    Aham... Ha mindenkit megölsz, akkor ultrabrutál lesz, de ha meghalsz, akkor gyengít? Mondjuk akkor már minek? :D
  • Shep
    hát igen én nem is kapcsoltam be
  • Rossi1
    Auto balance- ról nem tudok semmit, nem próbáltam, csak ennyit találtam róla...

"A játék szinte tökélesen összhangban van. Még a nehézségi szintnél is be lehet állítani, hogy a játék folyamán a tudásunknak megfeleően magától állítgassa a fokozatot, így még ezzel sem lehet gondunk.'"
  • Shep
    Azt a mindenit most megadtad nekik a titkos receptet :)
    Amúgy én is pont így csináltam meg.
  • RelakS
    hmm.. lehet +próbálom
  • Shep
    hé de akkor én képtelen vagyok? Hát én megcsináltam challengingben, na de majd mikor realisticben csinálom meg az lesz ám a nem semmi :) /van ám önbizalom mi? mondjuk, hogy ilyen tempóban mikorra érek oda azt nem tudom/
  • haxoror
    ja tudom melyik, meg kell álni az ajtóban, (behúzódni egy kicsit jobbra) és megvárni amíg a rakétás dagik érted jönnek és ahogy befordul a sarkon a hevederessel kitárazni a fejüket. Amikor a rakétások elfogytak kijebb oldalazni és sniperrel kilőni azokat a rohadt kis szökkenő péniszeket és ha ez is meg van akkor a maradék már nem gond. A legvégén a zsoldosokat meg az OICW auto-gránátvetőjével lehet a legkönnyebben kifingatni
  • RelakS
    És hogyarákba csináltad meg god nélkül? Mert szvsz mindenkit ki kell nyírni, mielőtt beszállsz a liftbe, különben véged...
  • RelakS
    Én is valami ilyet töltöttem le. A helikopteres pályán szórakoztam is egyet, hogy végigkaszáltam a népet, de aztán úgy elcsatangoltam, hogy jött egy helikoffer. 1000 fölött haltam meg :D
  • Shep
    Ja lehet, már majd fél éve jártam ott :)
  • Rossi1
    Köszi a segítséget!

Végül is sikerült megoldani...ezzel a kis mókával

http://cheats.ign.com/ob2/068/482/482383.html

Szerintem enélkül lehetetlenség..Én Medium-on nyomtam és nem mentettem csak automatán mikor a gép és egész eddig jó volt, de ez a pálya képtelenség kódok nélkül...Még1szer köszi, főleg neked Relaks! Csao Rossi1
    Mondjuk az gáz, hogy nincs semmi "téma" a végén a csajjal...:)))
  • ProSatanos
    Kinek mi a atapasztalata az "AI autobalance" vagy valami hasonlo kis gombról?
    (amikor a nehézségi szintet választod ki ott van legalul)
  • Hentes Bill #13462
    lol, seggbetöcsi :D
  • RelakS
    hülye :D
  • RelakS
    De az a legutolsó pályán van, te! :D Legyakod a pajzsos bandát, meg a fél CryGen palit, elveszed az ellenszérum, nőt kiviszed hajóra, majd visszamész, hogy leszámoljál a niggával :D Ez mind egyetlen pálya :P
  • Kaszi46
    ööööö neménvoltam!!

• Shep
    tudod aki felszívta magát az előző pályán, te a pult előtt kezdesz két oldalt pár oszlop+lépcső, tőle szerzed meg az ellenszérumot, na így már rémlik?
  • RelakS
    Milyen dokit kellett megölni?
  • Shep
    ja nem a mentést az előtte lévő pályán is használtam mikor a dokit kellett megölni.
  • Shep
    hát de akkor mi az hogy nem tudtad megcsinálni az utolsó pályát? Én elsőre challengingben nyomtam végig és sikerült viszonylag könnyen megcsinálni, persze nem elsőre, de 20 sem volt a próbálkozásaim száma, valamint itt használtam a mentést is először addig csak azt hasnáltam amit ő mentett. Most meg realisticben tartok a felénél kb úgyhogy a vége még messze van, főleg, hogy nem csak ezzel játszok.
  • RelakS
    elvileg ízi-n, de mivel sűrűn használtam a /save-game és a /load-game opciókat, ezért nem vagyok erről 100%-ig meggyőződve
  • Shep
    milyen fokozatban?
  • RelakS
    Az lesz. majd 20-szor álltam neki. Bevártam, rohantam, ugráltam szarrálőttem, nemlőttem, de mindig kivégeztek :(
  • RelakS
    az. Ráadásul az orrod előtti híd le van szakadva. El kell menni egy gombhoz, ami a völgy ellenkező oldalán van, azt meg kell nyomni, utána vissza a lifthez, ami az egyik oszlopban van, ott le kell hívni a liftet, be kell szállni, felmenni, majd végig a hídon. Mindeközben a szélrózsa minden irányából kapod az ólmot meg a raksit, és nincs egy rendes fedezék
  • Rossi1
    Ez az szerintem amiről Relaks beszél... Csak az a baj, hogy én nem tudom hogyan lehet csalni...:( Mert most már végig vinném, ha lehet...:)
  • Rossi1
    Ez nem a vízeséses, ott csak futni kell a heliig. Ez a legutolsó pálya kijövök két ajtón, amiből az egyik végleg bezáródik, szóval vissza enm tudok menni és van előttem valami levegőben függő, építmény, alatta meg egy völgy tele rakétás szörnyekkel és valahonnan, gépuskáznak is , de iszonyat pontosan és 3-at lépek osz vége, na jó már sikerült 5-öt is...:)
  • haxoror
    ha ez most a vízeséses völgy amiről beszéltek akkor a folyómederben kell végiglopakodni a kilőtt helikopterig
    csít nélkül simán végigvittem szóval mindegyik pálíára megvan a trükk
    (ez nem nagyképűsködés hanem dícséret a pályatervezőknek)
  • RelakS
    A baj csak az, hogy még ha át is verekszed magad a mutánsokon, utána nyakadba szakad egy tucat raksis, gránátos hapi. Sajna csak god móddal sikerült végigvinem :(
  • Rossi1
    Csaó!

HElp PLÍZ! Az utolsó Vulcano-s pályán mit kell csinálni? Mert egyszerűen lehetetlen átmenni a Völgyön, ugyanis 3" alatt szarrá lőnek, hiába van mindenem max-on. Ebből gondolom, hogy valamit ki kell lőni vagy ilyesmi, dce egyszerűen nem tudok rájönni mit...Segítsetek légyszi, Azt hiszem ez az utolsó pálya...Köszi
  • XeeN
    3 Cd-s változat? Ha igen, ne lepődj meg.
  • Andie
    A magyarositáshoz hozzá sem nyúltam még! Mivel látszik a nevéböl, hogy 1.1-es patchez készült.
    Elöször a hivatalos (ubi.comról letöltött) FarCry1_1.exe-t akartam feltenni, de kiirja azt, amit lentebb idéztem. Miért nem patchelödik fel?
  • CUCLI
    3cd, 5cd,dvd. nekem megvan uccsó kettő. azokat szedd amúgy szerintem
  • barret
    Attól függ,hogy mennyire van lebutítva! Több változata is fut.
  • Tetsuo
    Most a FarCry 3cds v 5?
    Egyik havernál 3cds másiknál meg 5, harmadiknál pedig DVDs (gondolom ez ua mint az 5cds).
  • karikusz
    Mert a magyarosítást, csak a legvégén szabad, mert bekavarja a játékot...örülj neki, ha nem cseszte szét a winfosod..mert akkor csak winfos cserével indul el a játék..:)