24504
-
#13399 relatív...no de ez tényleg más topicra tartozik -
Fro5t #13398 hi. Ha tud valaki végigjátszást az irhatna. Előre is thx.
-
CUCLI #13397 bazzeg ne itt. van külön erre topic.... -
#13396 Vááá!
Most játszottam a Call Of Duty multiplayerével!
CoD multi=Fos! -
Fro5t #13395 Na thx az otleteket. -
#13394 Igazad van, bár nagyon nincs itt mit össze off-olni..:( -
#13393 DE van egy direkt ilyen re szakosodot oldal:
http://www.farcryarena.com -
#13392 Pontosabban innen.
http://www.gamershell.com/download_6720.shtml -
#13391 Nos letölteni a Coop modot a www.gamershell.com weboldalról lehet.
És utána ott van egy mods sekció és abban benne van hogy Far Cry cooperative mod 8.2 -
#13390 Ez már más kérdés, hogy odaadják-e
Mindenesetre az üzenetvisszavonás néha jól jön, meg a nagyobb logó -
Fro5t #13389 ja még valami. Hány pályábool áll a farcry? Esetleg ha tud valaki végigjátszás linket annak is őrülnék. :) by -
Fro5t #13388 hi all. Engem érdekelne a Cooperatív mod. Tudja valaki hogy honnét lehetne letolteni és hogy ?M. Előre is thx. -
#13387 Kár offolni egy olyan dolog miatt, ami senkire nézve sem kötelező. Ha nem tetszik, ne használd, ha tetszik, használd. Ennyi. Túl van ez reagálva... -
#13386 Ez a VIP-dolog egy nagy átb@szás..vagyis értelmetlen egy dolog...annál jobb nem leszel, hogy vip leszel...ugyanúgy használod a fórumot.....írsz bele és olvasod. Ha valakinek képgalária kell letölt egy adott programot (van albumszerkesztő) és regel egy ingyenes tárhelyen, és felcsapatja ...ennyi...amúgy meg szerintem kutya nem nézi azt a galériát
No meg az a Fotózz .hu...25% ennek ...25% annak...messziről jött ember azt mond amit akar....nézd már meg egyes alapítványoknak a főnökeit milyen kocsival mászkálnak? És kinek a pénzéből veszik ??...amit te oda adsz neki ő meg baszik az éhezőnek odaadni!!..no menjenek a.....-ba...szóval itt kezdődik a cigánykodás...egyszóval vannak olyan dolgok amik a felszínen jó, ha meg egy kicsit beleásna az ember akkor igazán nagy sikkasztásokat venne észre...
...no jól elkanyarodtam...bocsi az off-ért -
#13385 Rambo: ne legyél már annyira aktív és ne vegyél magadra mindent, főkképpen ne gondolkozz annyit, mert megárt!
Egyébként semmi köze a Far Cry-hoz, hogy te mennyi ideje vagy regisztrált, csak te kezdted szétoffolni a topicot ezzel, ennyi. -
#13384 a 80+tréfa /hónapért vett vip miatt -
#13383 Csak úgy néha Fel#&ssza az agyvizem a gép.
(biztos nektek is! -
#13382 So bocs ha egy kicsit türelmetlen voltam csak olyan voltam már -
#13381 Vagy a nagy betűkre?
Azok miatt tényleg sorry...
Csak kicsit má föl van miatta forrva az agyvizem. -
#13380 Mire mondjátok hogy mohó cselekedet?
Én ebben a fórumban már rég megjelentem amikor egy emberke beszólt hogy hoppá!!!!
Itt a mod! -
#13379 Fotozz.hu:
"Ha szívesen használja a Fotózz!hu-t fotós ismereteinek bővítésére, vagy csak mert örömét leli a szebbnél szebb fotók nézegetésében, akkor támogassa működését havonta 500 forinttal. A Fotózz!hu készítői a befolyt összeg
50%-át az Aranyág Alapítványon keresztül a beteg gyerekek támogatására
25%-át a Monfodi Alapítványon keresztül a tehetséges mozgáskorlátozott fotósok támogatására
25%-át pedig a Fotózz!hu működésére "
Naszal, 500-nak a negyede az 125 ft, és mit kapsz érte? 5 kreditet (5 képet feltölthetsz), meg egy logót... Ki is a mohó? ;) -
#13378 havi 80 Ft + ÁFA....
hát ez egy fórumban kissé... khmmm. mohó cselekedet. -
#13377 És...
Akkor annak mi köze is van a Far Cry-hoz hogy mennyi ideje vagyok regisztrálva? -
#13376 Egy olyan ember aki játszik Coop-al, aki nem én vagyok, sorry.
Ez a 3 hónapja vagy regisztrált dolog azt jelenti, hogy Te alias Rambo 3 hónapja vagy regisztrált az SG Fórumban, ha jól olvasom. Najó, lehet hamarosan 4, de az biztos nem 1 év, mert suliban azt mondták, hogy az 12 hónap -
#13375 Hát akkor szerinted ki tudna nekem segíteni? -
#13374 Úgy értem hogy igen az 1.1 van fenn. -
#13373 Mi van???
Nem 1.1 van fenn!
És mi ez a 3 hónapja vagy regisztrált vagy mi? -
#13372 Te 3 hónapja vagy regisztrált, válasz: nem :) -
#13371 1.2esed van? Mert akkor szerintem nem :) -
#13370 Gunner!
Lécci mondd meg hogy mit hova pakoltál hátha elrontottam valamit!
Mert azóta már megtaláltam csinál egy ikont a Far Cry Coop felirattal beindítom és erre azt írja hogy (mikor rákattintok egy coop serverre)hogy ehhez be kell tölteni egy másik modot!és talán a Far Cry-t ujra kell indítani
Megnyomom...
ÉS
ÉS
ÉS
SEMMI!
Egy naaaagy büdös semmi!
Nem'tom mi ez de nagyon szeretnék coopolni nem lehetne megoldani? -
#13369 1.1-el nekem tökéletesen működött -
#13368 Amúgy ez a Coop mode 8.2 ez az 1.2-es patcchel működik csak? Tudjátok amelyikkel lehet a sinleket nyomni! -
#13367 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
(sry) -
haxoror #13366 lego ?
:DDDD -
#13365 Figyu mondjátok már el hogym ilyen játék témályú topic nincsen!
Mert már a második topicomat Ba#&>ák el mert már van hasonló!? -
#13364 aláirásod :D :D :D már kezdtem felháborodni ... :D :D -
#13363 Ez azt jelentené hogy ahány éve regisztrálva vagyok annyi csillagom van? -
#13362 sztem a coop mod elég értelmes ;) -
#13361 Egyenlőre még nem és szerintem sajnos nem is fog :\ -
Hamlet #13360 És nem jött ki valami értelmes mod?