24504
-
CUCLI #13719 kecc te má gép elött? -
Stalker #13718 Sirály! Off: Hánykor keltél? :DDD -
Braveheart #13717 Nálam is előjött ez a hiba gyakran, kicseréltem 1-2 hardvert és megjavult... -
#13716 Hát nem tom. Úrainstalláltam a gamet, patch-estől mindenestől, de a lenti hiba még mindíg jelen van. Próbáltam már egy csomó állást visszatölteni de hol előbb hol kicsit késsőbb jött elő a hiba :( Az 1.2-es patch nem lehet az okozója? -
#13715 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! -
#13714 Bazz. Elég gyakori mostanában ez a "nem fizetett" mondat. -
CUCLI #13713 klánoseő? -
#13712 nem fizetett a szolgáltatónak a szerver tulaja (nem a mienk) - de 2 napon belül lesz saját :) -
CUCLI #13711 behalt. gyer MSN -
#13710 Mi történt a TS szerverrel? -
mike369 #13709 miért akarod sürgősen eladni? -
#13708 De jut is eszembe! Nem is tudom miért használom a QS Patch-et amikor a 1.2-es Patch-el már hivatalosan is működik a QS. De hogy is? Egyszerűen csak F5 és kész? -
#13707 Szóval akkor nem egyedi esetről van szó. Na akkor majd kipróbálom egy menntéssel visszábról. Esetleg a problémát nem okozhatja a Quick Save Patch? -
Stalker #13706 Single-ben is van ilyen, nekem vissza kellett töltenem az előző pályán lévő uccsó mentésem, és utána végigtolni újra a köv. pályát. :( -
#13705 #13605 a megoldás engem is érdekelne majd:) -
#13704 Ez kizaárt mert single-ről van szó ;) -
Stalker #13703 Szar serverre mentél fel valszeg. -
#13702 Valaki összefutott már hasonlóval A pálya betöltzése után pár másodpercel egy hangot hallo a háttérben (Windows hiba) ezt követően megáll ajáték és egy ctrl+alt+delete után ezzel találom magam szembe az asztalon. -
Stalker #13701 A gyerek megtanult repülni a gránátomtól. :) -
#13700 azt a legyet ott észak keletre..:) -
ACE #13699 Na és mit kell ezen nézni?
ui.:
Nem akar valaki sürgősen venni egy Radeon 9800 Pro-t? -
Stalker #13698 Sry a nagy képért, de ezt muszáj volt beraknom :P -
Stalker #13697
:))))) -
#13696 http://www.hoc-farcry.tk/:::::::Ezen a cimen megtalálsz minden infot a neten játszásról!!! -
#13695 Te ezt mindenhova beszúrtad?....bakker ha tudnád használni a keresőket, akkor nem bézáznál ilyen hülyeségekkel
amúgy meg csak egy kis gógyik kellene, hogyha van már clonecd akkor több mint valószínű hogy megcsinálták azt dvd-re is...nem de?
De az észt nem osztogattják mindenkinek -
atibacsi1977 #13694 Hi! Valaki mondjon már nekem egy olyan progit, amivel másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékokat lehet cd-képfájlba konvertálni,mint pl a clone cd,de dvd-re kéne! -
#13693 Jaj még mindig képtele vagyok neten jáccani. 1.2-es patchnél més a farCryMP sem jön be, csak 1.1-en, ahol viszont nincsenek szerverek (nincs lista) ha pedig máshonnét szedek IP címet, akkor CDkey-t kér, amit rendre nem fogad el (jóllehet nem eredeti a játék, de gondolom ezzel sokan vannak így). Pedig úőgy jáccanék má, csak senki nem árulja el, hogyan is kell. -
Stalker #13692 Hogyhogy nem mennek multiban? Lanban próbáltad, vagy neten? Neten a servertől függ, hogy milyen pálya megy.
Marsu: Az mp_* pályák csak multiban mennek. -
#13691 nem tom mert én beraktam öket a mappába és nem müködnek a multiban.Akkor meg mi van most! -
FarCry [HOC]Clans Site
hi all az innen letöltött pályák csak multiba mennek?? -
#13689 1: tedd fel a játékot
2:crackeld be az eredeti crack-al
3:teddd fel az 1.2-es patchet
4:tedd be a multis részét ahogy a 13668-as beszolás alatt lévö cimen irják és akkor megy a game.
Jó játékot!!! -
#13688 boccs 13668-as -
#13687 mi is a 13638 as beszolás alpján lévö cimröl néztük ki probáljátok meg !! -
Stalker #13686 szerencsére, szerencsére :) -
Stalker #13685 Hú most nézem, szerencsére elég sok idegesítő bugot javítanak, szerencsére úgy tűnik a freighteren kiveszik a láthatatlan falat, de sajnos azt nem írják, hogy a mangoriverről is kiveszik. :(
Azért reménykedem, hogy azt is javítják. -
Stalker #13684 Jujj, de kurva jó lenne, ha kijönne!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az 1.2 egy kibaszott bugos szar, kurvára kell az 1.3.
Játszani meg játszunk vele, most éppen a világranglistán tornázzuk felfelé magunkat. Ha valakit érdekel: itt megnézheti. -
#13683 Már mindent probáltam beleértve a tűzfalat is. -
Jhon Balu #13682 kapcsold ki a tűzfaladat -
#13681 Nekem nem mehy kifagy mindig ha a Far Cry MP-re megyek. -
#13680 van aki még játszik vele?
Fogunk még beszélni egy csöppet róla, cska jöjjön ki a dínós mod..:)))