24504
  • CUCLI
    kecc te má gép elött?
  • Stalker
    Sirály! Off: Hánykor keltél? :DDD
  • Braveheart
    Nálam is előjött ez a hiba gyakran, kicseréltem 1-2 hardvert és megjavult...
  • Danecay
    Hát nem tom. Úrainstalláltam a gamet, patch-estől mindenestől, de a lenti hiba még mindíg jelen van. Próbáltam már egy csomó állást visszatölteni de hol előbb hol kicsit késsőbb jött elő a hiba :( Az 1.2-es patch nem lehet az okozója?
  • XeeN
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
  • XeeN
    Bazz. Elég gyakori mostanában ez a "nem fizetett" mondat.
  • CUCLI
    klánoseő?
  • PyRex
    nem fizetett a szolgáltatónak a szerver tulaja (nem a mienk) - de 2 napon belül lesz saját :)
  • CUCLI
    behalt. gyer MSN
  • XeeN
    Mi történt a TS szerverrel?
  • mike369
    miért akarod sürgősen eladni?
  • Danecay
    De jut is eszembe! Nem is tudom miért használom a QS Patch-et amikor a 1.2-es Patch-el már hivatalosan is működik a QS. De hogy is? Egyszerűen csak F5 és kész?
  • Danecay
    Szóval akkor nem egyedi esetről van szó. Na akkor majd kipróbálom egy menntéssel visszábról. Esetleg a problémát nem okozhatja a Quick Save Patch?
  • Stalker
    Single-ben is van ilyen, nekem vissza kellett töltenem az előző pályán lévő uccsó mentésem, és utána végigtolni újra a köv. pályát. :(
  • Kaszi46
    #13605 a megoldás engem is érdekelne majd:)
  • Danecay
    Ez kizaárt mert single-ről van szó ;)
  • Stalker
    Szar serverre mentél fel valszeg.
  • Danecay
    Valaki összefutott már hasonlóval A pálya betöltzése után pár másodpercel egy hangot hallo a háttérben (Windows hiba) ezt követően megáll ajáték és egy ctrl+alt+delete után ezzel találom magam szembe az asztalon.
  • Stalker
    A gyerek megtanult repülni a gránátomtól. :)
  • Seth
    azt a legyet ott észak keletre..:)
  • ACE
    Na és mit kell ezen nézni?

ui.:

Nem akar valaki sürgősen venni egy Radeon 9800 Pro-t?
  • Stalker
    Sry a nagy képért, de ezt muszáj volt beraknom :P
  • Stalker

:)))))
  • magus755
    http://www.hoc-farcry.tk/:::::::Ezen a cimen megtalálsz minden infot a neten játszásról!!!
  • karikusz
    Te ezt mindenhova beszúrtad?....bakker ha tudnád használni a keresőket, akkor nem bézáznál ilyen hülyeségekkel

amúgy meg csak egy kis gógyik kellene, hogyha van már clonecd akkor több mint valószínű hogy megcsinálták azt dvd-re is...nem de?

De az észt nem osztogattják mindenkinek
  • atibacsi1977
    Hi! Valaki mondjon már nekem egy olyan progit, amivel másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékokat lehet cd-képfájlba konvertálni,mint pl a clone cd,de dvd-re kéne!
  • hispan2
    Jaj még mindig képtele vagyok neten jáccani. 1.2-es patchnél més a farCryMP sem jön be, csak 1.1-en, ahol viszont nincsenek szerverek (nincs lista) ha pedig máshonnét szedek IP címet, akkor CDkey-t kér, amit rendre nem fogad el (jóllehet nem eredeti a játék, de gondolom ezzel sokan vannak így). Pedig úőgy jáccanék má, csak senki nem árulja el, hogyan is kell.
  • Stalker
    Hogyhogy nem mennek multiban? Lanban próbáltad, vagy neten? Neten a servertől függ, hogy milyen pálya megy.

Marsu: Az mp_* pályák csak multiban mennek.
  • magus755
    nem tom mert én beraktam öket a mappába és nem müködnek a multiban.Akkor meg mi van most!
  • marsu

FarCry [HOC]Clans Site

hi all az innen letöltött pályák csak multiba mennek??
  • magus755
    1: tedd fel a játékot
    2:crackeld be az eredeti crack-al
    3:teddd fel az 1.2-es patchet
    4:tedd be a multis részét ahogy a 13668-as beszolás alatt lévö cimen irják és akkor megy a game.

Jó játékot!!!
  • magus755
    boccs 13668-as
  • magus755
    mi is a 13638 as beszolás alpján lévö cimröl néztük ki probáljátok meg !!
  • Stalker
    szerencsére, szerencsére :)
  • Stalker
    Hú most nézem, szerencsére elég sok idegesítő bugot javítanak, szerencsére úgy tűnik a freighteren kiveszik a láthatatlan falat, de sajnos azt nem írják, hogy a mangoriverről is kiveszik. :(
    Azért reménykedem, hogy azt is javítják.
  • Stalker
    Jujj, de kurva jó lenne, ha kijönne!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Az 1.2 egy kibaszott bugos szar, kurvára kell az 1.3.

Játszani meg játszunk vele, most éppen a világranglistán tornázzuk felfelé magunkat. Ha valakit érdekel: itt megnézheti.
  • grebber
    Már mindent probáltam beleértve a tűzfalat is.
  • Jhon Balu
    kapcsold ki a tűzfaladat
  • grebber
    Nekem nem mehy kifagy mindig ha a Far Cry MP-re megyek.
  • karikusz
    van aki még játszik vele?

Fogunk még beszélni egy csöppet róla, cska jöjjön ki a dínós mod..:)))