Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hallod "akinek szar az 1.1 es patch" felhasználó, nézd meg ezt az oldalt és az itt leírtakat kövesd..fel is kell utánna még crackelni..ITT
Glpetyus
Gondolom másik krekk kell neki...
Nem biztos...😊

Adi
FEltettem az 1.1 patchet(másolt) és nem indul el a game... Vmi critical error-t ír ki?! Ez természetes vagy az én vasamba van a hiba?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hát ez lol
Gyorsan terjed.
Most írtam ki az oldalra nincs 5 perce
Octopus
Mivel a hungs.hu-n megoldódott a technikai probléma ("felszabadult") úgyhogy ne álljon ott üresen amíg nem találunk rá megfelelõ játékot, a Far Cry fog rajta futni.
Úgyhogy keressétek a hungs.hu szervert 😊

CoolStuff
Akkor nem tok segíteni...
Én is mindent így csináltam, engem néha a PB rúg ki, mitha csaló lennék!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nekem is van, be is loginoltam, ki is jelenik a szerver, de elõtte vmi cd key-t kér.. beírtam egyet amit leszedtem a netrõl, ezzel néha beenged, néha nem. Aztán rácsatlakozok egy szerverre, betöltés után egybõl "kicked!" és már nagyon mérges vagyok..mit csináltam szarul? leszedtem az oldalrol a FarCryMP.exe-t, ez a 0.93 as, elindult egy dos ablak, telepítgetett vmit, majd elindult a játék is,de semmi olyant nem vettem észre,hogy modosította volna a progit. A FarCryMP.exe a gyökérben van, a játék exeje a bin 32 be..
CoolStuff
Ja csináltam!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

neked van ubisoft os reged?
CoolStuff
Nyomj egy PrintScreent, hátha akkor!
A tûzfaladban engedélyeztetni kell a szervert!

de semmit nem látok..mire nyomjak??? bazira nem vágom..
CoolStuff
Klikk akármelyikre, de a FarCry a legjobb!
Na mennem kell...
Sok szerencsét!

igen, már megvan, és most?
CoolStuff
FarCryMP 0.93-ra klikk!

de és melyikre nyomjak??? mert ha rányomok hogy internetes játék, akkor az a rohadt loginos izé jön be..
CoolStuff
Nem kõ nullát nyomni!
Indítsd el a FarCryMP-t, és a listából válassz egy szervert!
Csinálok egyet:
Neve: Hungarian'z 4Ever

oké, és utánna megnyomom a 0 át és /connect x.x.x.x ! Te melyiken vagy?
CoolStuff
A játék könyvtárába!

Nekem ez nem jött össze..írja a lap hogy az exe-t ne a bin32 könyvtárba tegyem, akor hova??
CoolStuff
Ez nem tört szerver!
Nézz köbe itt:
ÍGY KELL NETEN JÁCCANI BAKKER
Ott fönt a kép alatti kék szövegre kellene kattintani...

én megyek, de mondd hogy hogyan kell menni!!!
CoolStuff
Hol van mindenki?
Végre rendes szervereken vok, és senki sem jáccik!!!

CoolStuff
Mindenki, aki tud, az jöjjön az Ubisoft European Assault #9-re!!!

Hali! Én probáltam multiban játszani,de az all the seeing eyes program nem látja a szervereket. Vagy ha lát is, akkor azok olyanok, hogy nem feltörtek. Hogy tudok bejutni olyanra ami feltört, és netán magyar?? Van olyan jel pill?
Rambo 20
Hol vagytok?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

CoolStuff
A #6-ra gyertek inkább!

CoolStuff
Aki tud, jöjjön Ubisoft European Assault #5-re!!!

CoolStuff
Hi all!
Én ráérek 13 óralor, de nincs mikrofonom!😞((

grebber
Heh most gyüvök külföldi szerverrõl és megmutattam neki.

------------------HUNGARIAN POWA--------------------

Tök lol volt mert sok kis köcsögarcú játszott az egyikben az volt a jó hogy mindig tudtam hol van mert a sniperhelyeken kivül mást nem ismert.
És az is a vesztüket okozta hogy a kedvenc pályámon toltuk.

Next PC upgrade: 2022

Rambo 20
Te amúgy nem vagy clantag

Rambo 20
Mi van ember?

Adi
TS ti hol vagytok? Server, Room?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Rambo 20
Na boyz!

Ami a játszást illeti nem lehetne hogy eggyüttttttt játsszunk egy szerveren ugyanabban az idõben?????
Ki ér rá ma 13:00-kor?
Menni teamspeakre mert én általában ott vagyok!!!!!!!(meg Cucli is)!

CoolStuff
Ubisoft European Assault 5!
Már nem vok, de SzaZo van...

nálam nem volt elöbb. melyik serveren vagytok most?

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Nálam igen, meg Piksz-nél is, szal próbálkozzá még!
Pá!

elmentem aludni. nem mennek ubi serverek. kár szenvedni
pá all

CoolStuff
Valaki betudná nekem írni a nála lévõ log.txt tartalmát...
Ez az Ubisoft könyvtárban van!
Ja és tudna valaki adni nekem egy nem csítes devmode.lua fájlt?
Thx elõre is!

CoolStuff
Én nem tom, de megyek gémre!

Doyle az a csavesz akivel eddig folyton a telefonon keresztül tartottam a kapcsolatot csak most asszem elárult, aztán meg kéne ölnöm. Szal hol találom?

\"Hard to see, the dark side is.\"

CoolStuff
AZ + ki?

Jahj mondja már meg valaki hol találom a végén Doylet??

\"Hard to see, the dark side is.\"

CoolStuff
Ok majd 10-kor go!

CoolStuff
Majd bejutsz!
Jó ez a viva la bam!

10re gyere!!

CoolStuff
Én is az MTV-t nézem, bocsi, 1pill és megyek!

full

ja
gogogo

CoolStuff
Jöttök UBI Assault 5-re?