24504
  • mike369
    Mindenkinek, aki eddig ATI kártyával és 1.2-es patchel evickélt a pixelhegyek közt:
    az új catalyst 4.10-ben már javítva van ez a bibi...
  • XeeN
    Nekem már régen megvannak! Bi-bi-bííí!
  • Stalker
    Aki játszik a HiC szerveren, az légyszíves töltse le innen a 3 mappacket, ugyanis hamarosan futni fognak az ezekben lévő pályák is nálunk.
  • Stalker
    Miután feltetted a farcrymp-t, elindítod a játékot, és elkezdesz kurvaanyázni, hogy miért lép ki rögtön, aztán meglepődve tapasztalod, hogy újra elindul magától, és a multiplayer menüben lesz farcrymp-d.
  • CUCLI
    PAKot az FCdatába.
  • grebber
    Nekem ugyanaz a helyzet. :(

Na hogy is van ez?? Felteszem a gamet ,rá az 1.2-es patchet,megcrackelem.És akkor asszondja hogy van egy ilyenem : FarCryMP_0.94-GMFlash.zip amiben ezek vannak :Far Cry v1.2 Remove LAN IP Restriction.exe,  FarCryMP.pak. Ezeket hova a busba kell bemásolni??
  • Kozman
    Most már megőrülök, már ha rákattintok a multi-ra akkor lefagy ÁÁÁÁÁ
    jolvan nekem itt elég is volt!
  • Kozman
    Amit leszedtem abba nincsen .exe azt irja hogy másoljam be valahova kezdjek el játszani és akkor ott lesz egy menüpont...de nincs...arégebbi mp-vel meg ugyanúgy nem tok semmit csinálni...
  • Stalker
    az mp-t indítottad?
  • Kozman
    Körülnéztem....leszedtem....patcheltem....fixeltem....de az mp-t nem tölti be a menüpe akár mit szarakodok!
  • magus755
    #13668 ez a beszolás alatt találsz egy cimet ott néz körül és ha kell valami töltsd le!
    1:tedd fel a farcry-t
    2:crackeld be
    3:tedd fel a 1.2-es patchet
    4:rakd be a multis részét
    5:Game ezerrel
    Nekem a dvd-s verzio van meg a cd-s verzioval másként kell bánni,nézd meg a cimet és megtudsz többet róla!
  • magus755
    De viszont kéri a cd kulcsot ami sajna nincs
  • Stalker
    A serverünkön való játékhoz nem kell farcrymp ;)
  • grebber
    Nem volt róla szó hogy az 1.3-hoz lesz új Far Cry MP?
  • Danecay
    Mókás egy ficsúr vagy te STALKER :)
  • CUCLI
    ne tedd fel az 1.1es pecset. tedd fel a szűz játékra az 1.2es pecset. utánna meg asszem az IPfixet. és a legvégén a farcry mp-t
  • Kozman
    Sziasztok Gamerek!
    Én még uj vagyok most kezdem pörgetni a Far Cry-t de nagyon tetszik!
    Szeretném neten is játszani de nem tudom megoldani sehogy
    már mindent megpróbáltam!Olvastam kicsit visszább hogy kell egy Patch...beszereztem, kell egy ipfix.....beszereztem! A gond ott van hogy a Patchet(1.1) nem tudom feltenni,azt irja hogy már nem tudja javítani mer javítva van....az ipfix azt irja hogy rossz verzio.....az FCMP-vel ha belépek akkor meg nem ad be egy szervert se! Regisztráltam az Ubinál is de az meg kéri a kulcsot ... az meg nincs! Segítsen valaki hol rontottam el....
  • steweee
    akkor megnyugodtam, mert el van ajándékozva. egyszer jó volt, de nem kár érte
  • grebber
    Nem igazán.
  • steweee
    jelent már meg vmi folytatás vagy kiegészítés hozzá ?
  • CUCLI
    de még mekkora volt :DD
  • Stalker
    HEEEEENT!!! :DDDDD
  • XeeN
    IGGEEEN!!!
  • Stalker
    -!-!-!--- ÚJRA VAN HIC KLÁN SZERVER ---!-!-!-

ip: 217.27.212.111

A szerver 1.2-es, a csatlakozáshoz ezt kell írni a konzolba: \connect 217.27.212.111

("\" jelet a tab lenyomásával tudtok írni)

Na gyertek hentelni!!! ;)))))))))
  • Stalker
    Rakd vissza az 1.2-t :)))
  • Danecay
    Nem tom mi tévő legyek, gondoltam megpróbálom 1.2-es Patch, nélkül a gamet, mert állítólag annak ideében is azért vonták vissza mert volt ahol gondot okozott, na most viszont az a gond, hogy az eddigi mentéseimet nem tudom betölteni, gondolom azért mert akkor készültek még amikor fent folt a 1.2-es Patch. Mi a fenét csináljak?
  • karikusz
    Jövő év mikorral is lesz kb várható a Jurrasic mod?...emléxik valaki még rá?.:)
  • Seth
    Hát én inkább singli párti vagyok, de akkor még sokat kell rá várni
  • grebber
    Lol nem tok irni Sigle = Single.

• grebber
    Sigle rész végül is ez mit takar külön küldetéseket ,de jó lenne tudni mennyit is?
  • MKpowaa
    Annyit tudok hogy a multi alpha-ját még ez év végére igérik(most 90% vannak), mig a single részt 2005 (20%)
  • Seth
    És ez mikorra várható????
  • Stalker
    Abból a szempontból igen, hogy mi általában Ubi servereken jáccunk.
  • MKpowaa
    Aki kiváncsi : Jurrasic Park MOD-first screen
  • magus755
    sajna nem miért az gond?
  • Stalker
    Eredetiben van meg?
  • Stalker
    Mehetünk :) Várj, felmegyek messengerre ;)
  • magus755
    Hát skacok este egy kis game valamelyik szerveren nagyon érdekelne tudtok valami jo szervert?
  • CUCLI
    ház izé tod :D
    na nem megyünk majd play kicsit?
  • Stalker
    hogyhogy már? :)