24504
-
Jhon Balu #13679 megtudná mondani hogy az ujj pályákat miért nem fogadja el a game?Azt irja ki hogy hiba az adat betöltésekor?Vajon mi lehet a gond?
-
Jhon Balu #13678 éppen most multiztunk miért ne menne? -
#13677 Remélem lesz majd új FarCry MP is mert régóta nem megy a multi. -
#13676 Far Cry 1.3 közeleg
[2004-10-17 @ 08:29 - Mantis]
A Worthplayingen megjelentek szerint a Far Cryhoz a következő két héten belül megjelenik az 1.3-as javítás, melyben horrorisztikus mennyiségű változtatást eszközölnek. Tényleg borzasztóan hosszadalmas a lista, akit érdekel, az itt lesheti meg. -
Stalker #13675 Milyen peccs van fenn? -
#13674 magyarítás?? honnan?? -
atibacsi1977 #13673 Hi! Valakinek sikerült magyarositani a játékot? Mert nekem nem! Szépen feltelpitem a játék könyvtárába, ahogy azt irják az utasitásban, de semmi! Ugyanugy angolul van a szöveg! Nem mintha olyan bonyolult lenne a nyelvezete de akkor is! Valaki segíjen már! -
NiGhTM4R3 #13672 Kösz az infót. -
#13671 az 1.2-t visszavonták a sok bug miatt -
NiGhTM4R3 #13670 Kösz, a DLH-t ismerem (itt kerestem előszőr :)) de nekem az 1.2 kellene, mert erről olvastam h igen sok mindent fejlesztettek benne, újítások vannak benne szal kíváncsi vagyok rá. -
NiGhTM4R3 #13669 Miért ?? -
Purgatorium #13668 FarCry [HOC]Clans Site -
#13667 ha jó az 1.1 akkor itt -
#13666 úgytudom visszavonták, szal nincs 1.2 -
NiGhTM4R3 #13665 Bocs az offért, de nemtudtok egy direkt linket a FarCry 1.2-es Patch letöltéséhez? vak vagyok, nemtalálom sehol:( -
#13664 megy... bár előfordult hogy kiirta, valaki használja accountom.. -
#13663 De mi lenne, ha valaki egyszerűen elmagyarázná, hogy mi kell egy úhjonnan feltelepített játéknak ahhoz, hogy jáchassak vele a neten. Mintha itt mindenki megnémult volna. tehát tegyük fel, most tettem fel a játékot...
Mi kell ahhoz, mit töltsek le, hogy jáchassak neten többi kedves embertársaimmal.
A kimerítő és egyértelmű válaszokat előre is köszönöm. -
Stalker #13662 Az igazság odaát van. -
#13661 Na akkor valaki magyarul is...
Kell ezek szerint az 1.2-es patch és ahhoz a local IP fix?
Ez utóbbi megvan, megyek, és megkeresem az exe-t. Lehet, hogy azért nem látta a szervereket, mert nem volt jó az exe-m. Talán, most mjad kiderül.
-
Stalker #13660 Ugye, hogy ugye? ;) -
#13659 Ürülék, hogy sikerült! -
#13658 Ááá!!! Mekkora ötlet! -
Stalker #13657 Nem az összesnek. Sajnos mostanában nagyon nagy a pingjük, de néhányon lehet jól gamelni. :( -
#13656 sikerült. belépep. pár szerver megy, de az összes ubisoft szürke. -
#13655 Ja és ha elinditom a gamet és arra megyek hogy FCMP kifagy a game. -
#13654 váh!!!
igazad van... -
Stalker #13653 1.2-es peccs? mp 0.94? -
#13652 Nekem sem megy a multi nagyon régóta pedig szivesen tolnám.
Csak mindigy kifagy a FCMP-el. -
Stalker #13651 Mi lenne, ha felírnád valahova? ;) -
Stalker #13650 Akkor asszem egy bizonyos Local IP Fix-et kell leszedned. -
#13649 Jó, de amikor felteszem a FarcryMP-t, ami működik is, tehát a Multiplayer/FarcryMP menüpont ott van, akkor egyrészt nem hozza le a szerverlistát, nincs hova csatlakozni, másrészt ha szerzek máshonnét egy IP címet, ami ilyen játészszerver és manual connec-el próbálkozom, akkor egyetlen CD-key-t sem fogad el. Ne mondjátok már, hogy nem lehet másolt játékkal jáccani neten sehogy. Szóval ez az én nagy bajom. -
#13648 Juteszembe. Nekem KÉT user nevem ill passom van ha véletlenül az első nem jutna eszembe... Na most a második sem jutott eszembe... -
#13647 Rgy pill. Hova írod a CD-Keyt? Először User name/ választott pass, és ezután kell csak beírni a key-t. -
Stalker #13646 Letöltöd a Farcrymp-t és bemásolod a játék könyvtárába -
#13645 pedig ezért vettem eredeti stuffot, hogy szerverükre ugorjak. b...k meg. -
#13644 Hi for all!
Segítséget kérnék.
A fentiekben ugyn le van írva, hogy hogyan kell jáccani a mkultit, de én abból nem sokat értek. Lécci a lényeget kiemelve valaki magyarul írja le nekem ide, hogy hogyan tudok eyszerűen jáccani másokkal a neten.
Előre is köszi. -
CUCLI #13643 jaja. nem mondom inkább miket lehet csinálni. az a gáz hogy ubinál milyen vastagon szarnak azokra akik nap mint nap tolják/tolnák a játékot.. -
Stalker #13642 Inkább az a röhej, hogy az Ubi-nál a cd-key védelem ismeretlen fogalom. -
#13641 nincs a játék 1 éves, de röhej, hogy beszivtam. még1* nem veszek használt stuffot... -
CUCLI #13640 1évig szól a csere szerintem. szal még lehet