24504
-
CUCLI #14239 csúnya. -
#14238 szép...és az alaplap miatt szállt el ?? -
#14237 A nagy lóf...... Ráadásul úgy néz ki, búcsút inthetek az agyonmoddolt 9800-amnak. Hála 1 ABIT NF7-S2G-nek... Behalt kártya képe..... -
#14236 Nem tölt ez fel semmit !!!!!
-
Stalker #14235 Mert 120×20-asnak kell lennie -
#14234 Valaki segítsen ! miért nem tudom feltölteni a nick képemet? (150 * 25 pixel , 14 kb.) -
#14233 Tegnap behúzodtam az RS-en egy sarokba kb. öt másodpercre,erre valamelyik barom admintól kaptam 1 perc börtönt kempelésért. Kiröhögtem őket, azt kiléptem - mondjuk úgyis menni akartam, mert alig láttam ki a fejemből az előtte megivott söröktől...
Megvoltak az idei nagy FPS-ek, mindet végignyomtam singleben, szvsz a Far Cry volt a legjobb, a másik kettőben csak hentelés volt, itt akadt némi taktika is. (Hentelésre ott van a SOF2 CTF multi és az sokkal élvezetesebb.)
Multiban is ennek az assaultja a leginkább bejövős, most megint felpatchelem a Far Cry-t (akkor hagytam abba a multizást, mikor kijött az elbaszott 1.2-es), aztán néha játszom ezt is, CS:S (haverek azt nyomják) és SOF2 (pihentető hent) mellett. -
#14232 Mi az a sof2 ? Én vérbeli szimulátoros vagyok úgyhogy fogalmam sincs . -
#14231 Leginkabb *Rs* servereken főleg franciákkal meg hollandokal nyomtunk jópár nagyon fasza partit , föleg még mikor kezdtem a jatékot , gyakran raktak be új mapokat tele volt mindig ujdonságokkal a jaték , meg a játékosok is tök jó fejek voltak , de ez megváltozott , egy xar lett az egész, és én már rohadt unalmasnak találom a sof2-öt. -
#14230 heeeeee? hol soffoltál? én már prealfabétagammademo ota azt nyomom. -
Stalker #14229 Modemed javulgat? -
#14228 Far cry-t 1,5-2 hónapot tavasz , nyár eleje környékén , meg most megint 1-2 hónapja.Meg majdnem 1 évet sof2-öztem. -
Stalker #14227 up -
#14226 FC-t mióta nyomod? Elötte miben multiztál ? -
#14225 Nekem egy 4000 forintos optikaim van amivel csak anyi a gondom hogy néha rohadt zavaró a vezetéke de amugy jo , a beálitashoz meg csak anyit hogy az én tapasztalataim szerint (amik még az elözö multis játékomból származnak) , hogy én az átlag jatékosoknal sokkal kisebb mouse sensitivel játszok (ki tudja lehet ez titka a jobb játéknak ), mindenestre én minden új játéknál az elején sokat szarozok a senzitivel , hogy megtaláljam a leghasznosabb beállitást.Far cry-ban meg föleg , mert itt több szempontot kell figyelembe venni , de igazából ebben nem nagyon lehet segiteni , mindenki csak maga tudja megtalálni ,hogy tud joban játszani.(kinek menyire érzékeny a keze...,meg kinek mennyire remeg ) -
#14224 az , hogy mennyire van jó egerem sokat számit ? Most egy 3000 Ft-os optikai van (tescogazdaságos) ?Az egér sebességét milyen gyorsra célszerü állítani , neked hogy jött be ?Sajnos a bill kiosztással is gondba vagyok , nem az igazi valami soha nem esik kézre akárhgy variálom ! -
#14223 Sajnos azt kell hogy mondjam tökéletesen igazad van !Kicsit elöbb cselekedtem mint gondolkodtam (éjjel fél egykor).Ezuton is mégegyszer bocsánatot kérek tőled , és kérlek ne haragudj rám ! Ha valamiben segíthetek ( pl. olcso alkatrész kellene , mert az van dögivel) keress meg nyugodtan ! Amúgy megnéztem a képeket , jók. -
#14222 Nem emlékszem hogy valaha kaptam-e ijen szaftos levelet , elégé egéségromboló volt! (de nézük a dolog jó oldalát , remélem tanulsz belőle és leközelebb elöbb gondolkoggy , érdeklődj... , mielőtt vkiről roszat feltételezel.!Igaz kicserélhattem volna a nevem de nem vagyok egy nagy forumozó és azért a többség ismer is és még ojat soha nem tapasztaltam , hogy vki más nevében irt volna , szóval csak ezér nem értem , miért kellet ijen levelet irni , amikor kérdezni is lehet...) Amúgy a nyilvános bocsánatkérést nyilvánosan elfogadom. De , -
Stalker #14221 jó az avatarod :) -
Stalker #14220 gyere ts-re, hogy megvilágosulj :) -
#14219 ez az egyik rendes nevem :) -
CUCLI #14218 má megy a server. -
#14217 jah ha tudnam hogy kell :)
-
#14216 Akkor megyek is benézek. -
CUCLI #14215 na nyomtam egy restartot. -
CUCLI #14214 na ránézek akkor -
#14213 mar meg is pusztult :) -
CUCLI #14212 lehet megint megfog pusztulni a server. -
#14211 A kék team meg alapon 8 - 0 ra vzet pedig nem is játszik rajta senki ! ( mivel senki nem tud beáállni csapathoz, sorba jönnek meg mennek az emberek !!!) -
#14210 S.O.S. Miért nem enged a szerveretek senkit belépni vmelyik csapathoz ?Csak spektatorba enged mindig ! Vki nézze már meg !! -
CUCLI #14209 mindenki hl2-t tol. vagy nemtom... -
#14208 THX.mi van ? üres a HIC szerver .... -
CUCLI #14207 ami kocsin van raksi azt szabad. de ami van az OICW-n és az AG36on azt tilos. jameg a rendes raksit. -
#14206 Jut eszembe...Az autón lévő rakéta vetőt lehet használni
? És a gránátvetős gépfegyverét ? -
CUCLI #14205 bann: úgy b@aszni ki valaki a serverről hogy vissza se tud jönni -
#14204 Ő mindig "bebüntet" ,ahoz már hozzászoktam ! Mit jelent az bannolni ??? -
Stalker #14203 Sztem semmi gond azzal ha elolvassa, max majd játékon belül bebüntet :DDDDD -
#14202 Basszus ! Én meg priváton elküldtem a p...ába ,hogy ne szórakozzon! Balfasz, ezuton nyilvánosan bocsánatot kérek !(ha esetleg még nem olvastad ne is olvasd el !) -
CUCLI #14201 tényleg ő. -
Stalker #14200 Ő 100%-ig az originál Balfasz :)