24504
  • arty
    én is sokat raktam már össze, de attól még beüthet figyelmetlenség...
    ahogy olvasom, már nem garis a kártya :(

ma megkiséreltem legnehezebb fokozaton a RIVER pályát (minden eddigi FPS összességéből a kedvenc pályám), hááát.. örülök, h anno easyn toltam végig :) reménytelen. nekem.
  • Stalker
    woot
  • XeeN
    A matávtól jött egy bácsi, és újrakötötte a kábeleket... (az összes kültéri szarrá volt rozsdásodva... Már amennyire a réz rozsdásodik.) Most úgy tűnik, minden ok. Csütörtökig nálam van egy 9600 PRO, aztán ki tudja meddig egy gf4mx440-nel fogok kínlódni.
  • Stalker
    ck=cd
  • Stalker
    UbiSoft ck key védelem :P
  • CUCLI
    mondtam én :DD
  • Perba
    nAH LOL EGYBŐL ELFOGADTA..
  • Perba
    Oké :D
  • CUCLI
    csináld azt hogy copy cd-key és annyiszor illeszted be amíg be nem enged :D
  • Perba
    Az a serevr fagyott le amin én voltam...:)
  • Perba
    Ki?:)
    Én vettem emg a gammát,és le is regisztráltam tegnap még gyönyőrűen futot,mai is azt lefagy egy server,és pufff.utána sehova..nem lehet hogy a fagyott serevr miatt azt jelzi hogy ott vok??
  • GuRu
    én se :P nem használja valaki?
  • Perba
    Na most naon mérges lettem...Eredeti Far Cryom van,és most akarok felmenni serverre és azt irja hogy your CD key in use!??!!??!
    Hát én ilyet még nem láttam!
  • CUCLI
    legalább a szar modemed kicserélte már a datanet?
  • XeeN
    Meg.

( Szarban vagyok a grafkártyával, mert a nagyker 1 év garit adott csak rá... Folynak a tárgyalások. )
  • lac coo
    Na mi van a HIC szerverrel ? Meghalt ?
  • lac coo
    Bocsi a kép méretekért !
  • lac coo
  • lac coo
  • lac coo
    Unalom űzésnek itt van pár kép :::
  • lac coo
  • lac coo
  • RelakSfromhome
    nemnézzük :D
  • lac coo
    És mit nézzünk ?(szvsz semmi érdekes )
  • lac coo
    Köszönöm , sikerült ! Most tudom tolni Ubisofton is!
  • CUCLI
    FULL NAGY BETŰ!
  • Stalker
    UBI.com-on regeled magad. FC-ben a felh.névhez beírod azt amit regeltél, és a jelszóhoz is azt, amit a regisztrációnál megadtál. A cd keyt csak ez után fogja kérni. A cd kulcsot úgy üsd be, ahogy meg van adva (kötőjelekkel)
  • lac coo
    Ha regisztrálom az accountomat az ubisoftnál a passwordhoz a cd-n lévő kulcsot kell beírnom v jelszót ? Ha a cd-key kell hogy írjam be , nagy betű kis betű számít és a kötőjeleket is írjam közé ?Valaki segítsen mert nem tudom használni az origi FC-met !És ha regeltem utána mi a teendőm ?
  • Stalker
    Marha több tucat gépet rakott már össze életében, szal elég kicsi a valószínűsége annak, hogy ő cseszett el vmit.
  • arty
    biztos az alaplap volt a hibás? ;) szerelés alatt álló gépnél sztem nagyobb a valoszinűsége egy juzer errornak ;)

vagy a haverod vidkártyáját is hazavágta?
  • CUCLI
    a server nem elérhető. nemtom lehet hogy a proci fog megpusztulni vagy
    csak szar a net?
  • lac coo
    Stalker, megint nem megy a szerver ! Karbantartás vagy behalt megint ? Ha tudod nyomd már vissza !Tedd már fel az mp hangárt pls !
  • I love Techno
    ja , jóó lett , most már csak
  • CUCLI
    én nemtok ilyenről
  • vear
    Hali! Már jóideje nem játszottam a FarCryal. Vannak-e hozzá public coop szerverek? Merthogy az ASE-ban nem látni ilyet.
  • XeeN
    Igen. amint betettem 1 haverom szerelés alatt álló gépébe, ezzel fogadott. azóta hol működik, hol nem... Ez van, meg a Bony M.
  • Stalker
    Vaze ez gáz
  • CUCLI
    kira a logo
  • lac coo
    Most feltöltötte ! 150*25 -ben .
  • lac coo
    Egyszer nekem is ilyen volt a videokártyám (shaphire 9800 xt+ Abit is 7 alaplap ) de utána megjavult rendszertelepítés meg bios frissités után.