24504
  • lac coo
    Hát , ha tényleg ő Balfasz akkor most kicsit szégyenlem magam mert írtam neki egy szép szaftos privát üzenetet! De mi a faszért nem lehet rendes néven fórumozni ?! Balfasz , ne legyél lusta kicserélni !!!De most akkor tutira ő az vagy csak szivattok ?
  • Stalker
    rakd be az avatarod
  • XeeN
    I love techno = Balfasz. Találó név párosítás.
  • lac coo
    Mert erős a gyanum , hogy ezt nem az írta akinek én üzentem .
  • lac coo
    Valaki tudja ki ez az "I Love Techno" , és miért írogat más nevében ?!
  • I love Techno
    Ha vkit érdekelnének a far cry map-ok , itt van egy pár érdekes pája.
    http://www.farcry-maps.com/index.php
  • I love Techno
    Kösz, de te se vagy semi egyre jobban nyomod szerintem 1 hónap múlva már lehet én loholhatok a nyomodban.
  • CUCLI
    klikk
  • ent
    címet pls!
  • CUCLI
    Hát mi már tök fullon vagyunk de többiekkel kell ezt megbeszélni.
    már így is vagyunk páran.esetleg talán az FCH klánnál még van tagfelvétel.
  • ent
    [HIC] klán!
    Lehetek nálatok tag?
    Csak MOHAA-val nyomtam idáig, fél évig!!! A gémet a legnehezebb szinten többször, de még multiban nem... Holt kezdő vagyok ezek szerint!
    Vagy tudtok olyan klánt aki nyomja rendesen minden nap, és tagokat keresnek, és normálisak, és...
  • lac coo
    Adjátok át gratuláciomat Balfasznak , hihetetlenül jól nyomja , az egész klánnal egyetemben !Elismerésem !Élmény veletek együtt játszani !
  • CUCLI
    berakom majd. de elöbb teszteljük.
  • lac coo
    A késöbbiekben lesz a HIC szerveren mp hangar ?
  • Stalker
    woot

DINO-s mod!!!
  • Stalker
    ha csak ez a probléma, akkor nem
  • ppeti66
    ooo az is van? :P
    és akkor nem kell azon kívül semmi?
  • Stalker
    Fel kell tenni az 1.3-as peccset
  • ppeti66
    Hali!
    Megcsináltam mindent úgy ahogy kell, de azt írja ki ha csatlakozni akarok hogy "Version do not match!" Vagy vmi ilyesmi. Mit kell csinálni???
    HELP!!!
  • Stalker
    ha elolvasod, rájössz ;)
  • CUCLI
    ja. jól sejted. lehet tolni.
  • CUCLI
    céltábla? nem hinném tegnap este tök jól toltad.
  • ppeti66
    Üdv!
    Tudom, hogy nem szép dolog de nekem a tört verzió van meg. Az ">>>ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER<<<"-ben leírtak alapján jól sejtem h tört verzióval is lehet gémelni neten?
  • lac coo
    Égen , földön a HIC szerveren vannak a legjobb meccsek, nagyon élvezem ! (Még ha néha csak céltábla vagyok is .)
  • lac coo
    DVD-s van, az van fenn ,gyanítom ,hogy ebből csere lesz !Azt videokártyát én is 6-szor elolvastam....De nem értem!!!!
  • Stalker
    "ati19600xxbiturbosc-s"

:)
  • Stalker
    Ilyen gépen simán fut a HL2 :)
    Ha a warez verzió DVD-n van meg, akkor célszerű azt telepíteni, csak a cd key a fontos (de crackelni kell)
  • lac coo
    Ha feltelepítem az eredeti gámát (bár nem szívesen baszakodnék vele) az segíthetne, vagy jó a biztonsági másolat ,csak cd-key kell hozzá -elvileg ?
  • Kaszi46
    sajna nem valószínű pedig nagyon állat a gém. nekem a p5 4000es 2gb rammal felszerelt gépemen akad, de valszeg a videokártyám a gond mert az csak egy ati19600xxbiturbosc-s
  • lac coo
    Néztem a HL2 képeidet ,nagyon állat!Menne ez az én gépemen:P4 3000 512/1024 ;9800 XT ;1024 MBram dual....
  • lac coo
    És ilyen mákom van ,hogy pont az enyém?Te mit tanácsolsz?Csere?Mondjuk az Automex b.szik visszahívni....
  • Stalker
    Nem tudok key generatorról, de az biztos, hogy van egy pár közhasználaton levő cd-key...
  • lac coo
    Arra gyanakszom ,hogy valaki már használja az én kulcsomat-nyilván a saját nevén-ezért az én regisztrált nevem (lac-coo) már nem jó ehez a kódhoz ! Telefonon megkerestem az Automex-et azt mondták majd visszahívnak (csak győzzem kivárni)! Most utána nézek van-e FC-hez multis key generátor.Ha van akkor tuti igazam van !
  • CUCLI
    kabbe =)
  • PyRex
    Hihi, holnap megyeka chellohoz a 3Mbit-ért :) Havernak a 768-as ADSL-jét is emelték, ott tegnap 210KByte/sec jött le minden :)
  • CUCLI
    őő. lehet. nemtom. mi az hogy nemjó az user neved?
  • lac coo
    Ja ,most már leblokkolta !Az ubisoft kapja be a károm!Most mehetek kicserélni ????
  • lac coo
    Segítsetek ! Vettem egy gyári Far Cry-t ,regisztráltam ,mindent kitöltöttem mégsem enged multizni.Azt írja ,hogy nem jó az usernevem.Mit csináltam rosszul?
  • Stalker
    ÉS VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Újra működik a szerverlista!!!
  • Stalker
    Bár most megnéztem, és nálam müxik az "így kell neten játszani bakker" link. Akinek nem: faq