Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, ezen átfutok.
Az Ubisoftot már én is zaklattam, azért elvárnám, hogy egy hét alatt kapok valami választ, minimum annyit, hogy így jártam. A Microsoftnál csak annyit mondtak, hogy kérdezzem meg a játék kiadóját...

ollie
Ja, ugyanez volt a haveromnál, win98se alatt. Mondjuk õ a cd-s verziót vette meg. Sajnos úgy néz ki, hogy az engine-nek elég gánya kompatibilitása, és sajnos vannak olyan gépek, amelyeken eccerûen nem akar futni. És ráadásul az hivatalos support máig nem válaszolt a problémára, pedig majdnem 2 hónapja (amikor megjelent) írtunk nekik.

Még azért próbáld ki a következõket (ehgy másik fórumról másoltam be):

----------------------------------------
Elindult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de aztán behalt, olvasd végig)

Uninstall > install : game & dx9

Képernyo > tul. > speciális > 3D : minden min. és alkalmazás szerint
Confignál: Minden min-on.

Elindul!!! Csúnya grafika. Grafika feljebbtolása => Anti Alias - FAGYI > Reinstall

szerez be két fájlt: msvcr71.dll és msvcp71.dll és ezeket másold be a játékon belül a bin32 könyvtárba, akkor tán elindul

nekem is volt ilyen criitcal exception hiba (The memory could not be ''read'') stb, nemindult a játék, aztán a bin32 könyvtárban lévo system.cfg fájlt kimásoltam a a farcry könyvtárába is. ezután már elindult. érdekes a kétfájl eltért egymástól pedig ugyanazt szerkezti a beállitó...

nem biztos, hogy megoldás, de nekem bejött. ugyan ezt a hibajelenséget akkor produkálta, amikot az 1700+os procimat 2400+on hajtottam. de így levéve 2000+ra semmi fagyás nincs, végignyomtam, és király volt

Kieg.:
A játék feltelepszik, az intro végigmegy, csak utána fagy ki az egész...

Szervusztok!
Ezzel is befürödtem. Megvettem a DVD-s verziót, rá van írva nagybetûkkel, hogy Win2000-hez is jó. Nem fut alatta, és mindenütt azt mondják, hogy a Windows miat nem.
Bár már hallottam olyat is, hogy a CD-s verzió menne.
Újabb service packet nem találtam még a Microsoftnál, nem ez a hiba. DirectX 9.0b, a minimum gépigénynek (tokon feltüntetett) minden tekintetben megvan a kétszerese.

Hali.
Tudtna nekem segíteni valaki a fenntiek alapján nem tudtok Multy-zni hiába csinálom meg ami levan írva nemmegy.
Val valakinek ötlete?

XeeN
Jaja.

Zsír az új logo!!!

http://thenamelessphoto.com/

Próba

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Hali!
Mikor várható valami új patch a gémhez?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Amiket megadott a fenti leírásban.
Amugy én az All Seeing Eyet használom még a játék mellet.
S ott is akármelyik szerverre probálok csatlakozni kéri a cd key-t.
Amugy ha a játékban akrom a multy-t indítani egy szervert se lát.

Sztem olvasd el a fenti bannert, hátha ott van vmi róla...
amúgy milyen ip-t akarsz beirogatni? Nálam megjelennek a szerverek, csak ráklikkelek és join.

War. War never changes.

Köszi a gyors választ.
Hiába indítom a játékot és irom be az IP címet nem
történik semmi.
Lehet hogy a fõszerver észre vett akkor mit csináljak?

Legalább nem nyitottál új topicot... 😊

Hát hogy multyba hogy lehet azt nemtom, de ha multi-ban akarsz, akkor csak úgy fog menni ha PONTOSAN azt csinálod, ami le van írva fönt...
Lehet hogy régebben csatlakozni akartál a fõszerverhez, az meg észrevette az invalid cd-keyed...

War. War never changes.

Hali
Volna egy kérdésem, hogy hogyan lehet Multy-ba játszani?
Amit itt ezen a fórumon olvastam szép és jó de, nálam nem megy.
Még mindig kéri a CD kulcsot.
Tudna nekem valaki segíteni?

Nemcso
Pontosan, ott sincs.

Rambo 20
Oh BOYZ????

Hol vagytok máááááá?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Fiúk hol vagytok?
Bazz amikor van idõm nem'tok nyomni veletek😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

M@TriX
de máshol sincs nem?
Amikor a misszió elején dumálnak a rádión akkor sincs kiírás, nálam...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ja sajna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nemcso
Melyik magyarítást használtad?
Én az Imyke félét tettem fel és azzal semmi probléma nincs.

Az már eleve gyanús, hogy a videomappába teszi, hiszen csa a menü és a szöveges feladatleírás magyar. A videohoz még angol nyelvü aláírás sincs.

Üdv!
Elolvastam vagy 500 hozzászólást,_de_nem_találtam_választ_a_kérdésemre._Szal'_elmondaná_vki,_h_hogyan_kell_felrakni_úgy_a_magyarosítást,_h_mûködjön_is?_Mert_rendesen_feltelepítettem,_de_csak_annyit_csinált,_h_berakta_a_fájlokat_a_videos_mappába,_ahol_eredetileg_nem_is_volt_semmilyen_szövegfájl...😊_Ezek_után_már_nem_is_csodálkoztam_azon,h_semmi_sem_változott.

Elõre_is_köszi!

Ja_és_bocsi_a_vonalkákért,de_itt_a_suliban_szar_a_space.😊
Thx probalom

http://silkiehun.atw.hu/

KranaZoli
Sajnos ua. volt nálam is.
Tölts le a NET-rõl savegame-eket.

Különben nem tudsz továbbmenni.

Pár oldallal visszalapozol megtalálod egy üzim, ahol 2db URL-t is bemásoltam.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ollie
Úgy tudom, hogy a bug csak tört változatoknál van (pl nálam egyszer sem volt (eredetim van), pedig többször nekiálltam annak a résznek).

M@TriX
Valaki nem találkozott az 1.1-es patchel úgy, hogy zip-ben, nekem nem találja a játék alkönyvtárát.

Promi
Toltsd vissza a mentesedbol az elozo palyak valamejiket.
A csajszinal kellene 1 szornynek jonni, amit te megolsz, evvel meg mentve a csajszit, ez utan jon 1 kis videozas(kov map.)
Csak hat nem mindeg jon, a szorny ott van 1 kis bug.
Sok sikert
Promi
Visszavettem 1024x768-ba, és így már tökéletes, számomra. Azért kérdeztem a tapasztalatokat, mert én is olvastam a readme-t, és ugye az elég hülyeségnek tünt. Gondolok itt arra, hogy a recommended az 2 Ghz AMD, aminél valós órajelben ugye nincsen sokkal gyorsabb, a High meg egyenesen 3ghz amd, ami nincs is😊 Ha meg modelszámra gondoltak, annak meg kevés... Mindenesetre nem hinném, hogy egy 2200mhz barton (3200+) és egy 9800 pro bármihez is kevés lehet. Az 512 mb memória lehet a bûnös tényleg. Most, hogy 1280x1024-bõl 1024x768-ba raktam, gyorsabban is töltõdik be a pálya, és nem lassul be a csík nagy hddzés közben, mint elõtte... Az viszont a winxp dicsõsége szerintem, hogy hiába a sok csicsa, meg minden, de ha kell a játéknak a memória, szépen kikapar mindent, és mikor kilépek a játékból, már 100 mb fizikai memória alatt van a windows. Ezekszerint a fennmaradó 410 mb nem elég már a játékoknak. Szomorú, bár tudok vele élni, inkább veszem le a felbontást, mint a részletességet. Egy-két helyen tényleg igen csinos ez a Far Cry, így max részletességgel. A tûzharc is egész jó, élvezetes sebzés, meg a rongybaba fizika is😊
Nah öjülök neki 😛

Köszi, végre sikerült. 😄

Huhh értelek már.. én is sokat veszõdtem ott, bár nem tartott olyan sokáig, próbálkozgassál nyugodtan, remélem menni fog mert többet nemtok már fejbõl 😉

Ott már voltam, volt egy csomó ember, és onnan mentem arra a helyre ahol eltekertem a kormányt,és ott a folyosó ahol fehér ruhában jönnek, és ott ömlik az a rohadt gáz.
De a folyosóra nem tudok bemenni a gáztól!? Csak az elsõ szobába.

Az élsimítás nálam ki van kapcsolva Far Cry alatt, "None"-ra

Öhm, azon a helyen, ahol fölfele is lehet menni a lépcsõn, ott a lépcsõ alján is van egy ajtó, oda is benéztél már? Amúgy azon a védõruhás folyosón van asszem 3 ajtó, odabenn kell inaktiválni a gázok áramlását, és ezáltal szabad lesz a folyosó legvégén levõ ajtóban az út, ami fullra el van gázosítva vmi szürkeséggel 😉 Utána már a következõ szintre jutsz..

karikusz
Az élsimításssal próbálkoztál már? (LOW-ra)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Huhh.. hadd idézzek egy kicsit a játék gépigényérõl:

"High System Requirements

- Computer: A 3 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 1024 MB of RAM.."

Ezek szerint lehet h a memória kevés nálad.. szerintem vedd vissza egy kicsit a grafikai beállításokat 😉 Vagy nemtom..

Nekem Barton 3200+, 512 ddr 400mhz, GF4TI4200, sb live-om van, és medium textura mellett minden más very high-on csak a tûzharcoknál szaggat egy kicsit. Most is élvezném ha nem jelenne meg a #11856-ban leírt problémám 😞

karikusz
768 RAM alatt nem igazán kellene értelmesen megmozdulnia a gaménak...1 GB RAM a javasolt...lásd Readme.txt

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Szerintem high-hoz kevés a ram és a proci is.
A kollégiumban egy 2.8HT(prescott), 1gb ddr és 9800pro-t néha berángat, minden fullon, aa-val.

Nem sikerál tovább vinni. Van piros, kék és zöld key-em.
Eltekertem már azt a kormányt a csövön, a folyosón ahol a gáz szivárog ott egy szobába egy kapcsolót átállítottam.
Amikor a lépcsõn felmegyek ahol felszedtem a kék key-t ott volt egy mentés, de az ajtó visszavissz oda ahonnan kezdtem.

Van olyan ember, aki 512MB memória mellett 1280-ban, minden maxon (AA nincs) tud játszani Far Cryt?
Nekem éppen nem megy így, álltalában még elfogadható lenne, de sokszor tûzharc elején beszaggat. Nem tudom elhinni, hogy a gép többi része ne lenne elég (2200mhz barton, 512MB 400mhz DDR, 9800pro, audigy)... A tft kedvéért próbálok mindent 1280-ban nyomni, de se a Far Cry, se a Perimeter nem megy símán. Most cseréltem le a ti420-at, és kicsit csodálkozok, hogy ennyire nem érzõdik a javulás. Vajon a memória lenne kevés?
Nálam az alábbi problémám keletkezett tegnap este, asszem a Regulator pálya végén kezdõdött el, és utána mikor betöltök akármilyen pályát is, és amikor az véget ér, csak a célkereszt látszik a képernyõn meg sötét háttér, és hibahangot ad ki a gépem, critical error-ral..

Mit javasoltok?
Reinstalláltam már a gamet de nem sokat ért..

Asszem 3kapcsolót kell inaktiválni amúgy 😉

Mikor beérsz abba a sötét kis folyosóra ahol csak egy kis zöld gáz szivárog, és azt el lehet zárni egy kormány segítségével, a kormánnyal szemben van egy ajtó, abban hatalmas térrel, én is kicsit sokat veszõdtem vele, de fel kell venni egy további kis helyiségben egy key-t, és az ajtótól jobbra lépcsõn fölfele pedig szintén található egy másik terem is, ha jól emlékszem ott is találsz vmi hasznosat.

Sziasztok. Elakadtam, a Regulator pályán, amikor a csávók fehér védõruhába jönnek, és a folyosón fehér gáz jön felfelé, hogy kell ott átmenni?
A gáz elött még bemegyek egy szobába ott valamit átkapcsolok,de semmi változás.

karikusz
Mondta, hogy kell egy FAQ-os oldal...de nem hisztek nekem!

karikusz
10* nyírd ki, és akkor a 11. alkalommal megunja és elillan..😊)

karikusz
A fény minõséget vedd le Low-ra, és akkor jó lesz

Koszonom ezzel sokat segitettel

M@TriX
feltenném, de a Myth féle 3CDs verzió van meg és a patch nem találja meg a gémet. Vlakainek nincsenek mega fileok amiket tartalmaz, mert amúgy a Cdt kéri, csak a patch nem látja a könyvtárat...

PyRex
Eddig kb. csak úgy 250-szer kérdezték meg...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

A cooler palyan vagyok most jonne az hogy save valerie de az a liba meg se mozdul nemtok vele beszelni se ill semerre nem talalok kiutat.Mi a nyavajat kell itt csinalni??Bocs ha mar valaki kerdezte.