Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Ubisoftot már én is zaklattam, azért elvárnám, hogy egy hét alatt kapok valami választ, minimum annyit, hogy így jártam. A Microsoftnál csak annyit mondtak, hogy kérdezzem meg a játék kiadóját...
Még azért próbáld ki a következõket (ehgy másik fórumról másoltam be):
----------------------------------------
Elindult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de aztán behalt, olvasd végig)
Uninstall > install : game & dx9
Képernyo > tul. > speciális > 3D : minden min. és alkalmazás szerint
Confignál: Minden min-on.
Elindul!!! Csúnya grafika. Grafika feljebbtolása => Anti Alias - FAGYI > Reinstall
szerez be két fájlt: msvcr71.dll és msvcp71.dll és ezeket másold be a játékon belül a bin32 könyvtárba, akkor tán elindul
nekem is volt ilyen criitcal exception hiba (The memory could not be ''read'') stb, nemindult a játék, aztán a bin32 könyvtárban lévo system.cfg fájlt kimásoltam a a farcry könyvtárába is. ezután már elindult. érdekes a kétfájl eltért egymástól pedig ugyanazt szerkezti a beállitó...
nem biztos, hogy megoldás, de nekem bejött. ugyan ezt a hibajelenséget akkor produkálta, amikot az 1700+os procimat 2400+on hajtottam. de így levéve 2000+ra semmi fagyás nincs, végignyomtam, és király volt
A játék feltelepszik, az intro végigmegy, csak utána fagy ki az egész...
Ezzel is befürödtem. Megvettem a DVD-s verziót, rá van írva nagybetûkkel, hogy Win2000-hez is jó. Nem fut alatta, és mindenütt azt mondják, hogy a Windows miat nem.
Bár már hallottam olyat is, hogy a CD-s verzió menne.
Újabb service packet nem találtam még a Microsoftnál, nem ez a hiba. DirectX 9.0b, a minimum gépigénynek (tokon feltüntetett) minden tekintetben megvan a kétszerese.
Tudtna nekem segíteni valaki a fenntiek alapján nem tudtok Multy-zni hiába csinálom meg ami levan írva nemmegy.
Val valakinek ötlete?

http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
Mikor várható valami új patch a gémhez?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Amugy én az All Seeing Eyet használom még a játék mellet.
S ott is akármelyik szerverre probálok csatlakozni kéri a cd key-t.
Amugy ha a játékban akrom a multy-t indítani egy szervert se lát.
amúgy milyen ip-t akarsz beirogatni? Nálam megjelennek a szerverek, csak ráklikkelek és join.
War. War never changes.
Hiába indítom a játékot és irom be az IP címet nem
történik semmi.
Lehet hogy a fõszerver észre vett akkor mit csináljak?
Hát hogy multyba hogy lehet azt nemtom, de ha multi-ban akarsz, akkor csak úgy fog menni ha PONTOSAN azt csinálod, ami le van írva fönt...
Lehet hogy régebben csatlakozni akartál a fõszerverhez, az meg észrevette az invalid cd-keyed...
War. War never changes.
Volna egy kérdésem, hogy hogyan lehet Multy-ba játszani?
Amit itt ezen a fórumon olvastam szép és jó de, nálam nem megy.
Még mindig kéri a CD kulcsot.
Tudna nekem valaki segíteni?
Hol vagytok máááááá?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Bazz amikor van idõm nem'tok nyomni veletek😊
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Amikor a misszió elején dumálnak a rádión akkor sincs kiírás, nálam...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én az Imyke félét tettem fel és azzal semmi probléma nincs.
Az már eleve gyanús, hogy a videomappába teszi, hiszen csa a menü és a szöveges feladatleírás magyar. A videohoz még angol nyelvü aláírás sincs.
Elolvastam vagy 500 hozzászólást,_de_nem_találtam_választ_a_kérdésemre._Szal'_elmondaná_vki,_h_hogyan_kell_felrakni_úgy_a_magyarosítást,_h_mûködjön_is?_Mert_rendesen_feltelepítettem,_de_csak_annyit_csinált,_h_berakta_a_fájlokat_a_videos_mappába,_ahol_eredetileg_nem_is_volt_semmilyen_szövegfájl...😊_Ezek_után_már_nem_is_csodálkoztam_azon,h_semmi_sem_változott.
Elõre_is_köszi!
Ja_és_bocsi_a_vonalkákért,de_itt_a_suliban_szar_a_space.😊
http://silkiehun.atw.hu/
Tölts le a NET-rõl savegame-eket.
Különben nem tudsz továbbmenni.
Pár oldallal visszalapozol megtalálod egy üzim, ahol 2db URL-t is bemásoltam.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A csajszinal kellene 1 szornynek jonni, amit te megolsz, evvel meg mentve a csajszit, ez utan jon 1 kis videozas(kov map.)
Csak hat nem mindeg jon, a szorny ott van 1 kis bug.
Sok sikert
Promi
De a folyosóra nem tudok bemenni a gáztól!? Csak az elsõ szobába.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
"High System Requirements
- Computer: A 3 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 1024 MB of RAM.."
Ezek szerint lehet h a memória kevés nálad.. szerintem vedd vissza egy kicsit a grafikai beállításokat 😉 Vagy nemtom..
Nekem Barton 3200+, 512 ddr 400mhz, GF4TI4200, sb live-om van, és medium textura mellett minden más very high-on csak a tûzharcoknál szaggat egy kicsit. Most is élvezném ha nem jelenne meg a #11856-ban leírt problémám 😞
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
A kollégiumban egy 2.8HT(prescott), 1gb ddr és 9800pro-t néha berángat, minden fullon, aa-val.
Eltekertem már azt a kormányt a csövön, a folyosón ahol a gáz szivárog ott egy szobába egy kapcsolót átállítottam.
Amikor a lépcsõn felmegyek ahol felszedtem a kék key-t ott volt egy mentés, de az ajtó visszavissz oda ahonnan kezdtem.
Nekem éppen nem megy így, álltalában még elfogadható lenne, de sokszor tûzharc elején beszaggat. Nem tudom elhinni, hogy a gép többi része ne lenne elég (2200mhz barton, 512MB 400mhz DDR, 9800pro, audigy)... A tft kedvéért próbálok mindent 1280-ban nyomni, de se a Far Cry, se a Perimeter nem megy símán. Most cseréltem le a ti420-at, és kicsit csodálkozok, hogy ennyire nem érzõdik a javulás. Vajon a memória lenne kevés?
Mit javasoltok?
Reinstalláltam már a gamet de nem sokat ért..
A gáz elött még bemegyek egy szobába ott valamit átkapcsolok,de semmi változás.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |