24504
  • totinox
    nem tudtok egy oldalt ahonnan leheletne tölteni egy creak-et farcy-hez
  • Iminyó
    A manual connect az működik, csak tegnap nem volt sehol hely (HOC, Scarface).
  • lac coo
    Próbáld meg direkt csatlakozással! a galériámba találsz egy képet a címekről .
  • lac coo
    Nekem akkor írogatta ezt , amikor egyszer nem volt szinte senkinek szerverlistája, emlékeztek !Aztán egyszercsak megjavult.
  • Stalker
    Ja, úgy tűnik :D :P
  • Iminyó
    Még nem állitottam be, amint meglesz ott leszek! , de most nézem már késő van, öreganyám "ugat" érte, ha "fennhangon ordibálok" , lehet hogy csak holnap lesz már belőle valami...
  • Stalker
    ts? :P
  • Iminyó
    Nincs routerem...
  • Stalker
    router?
  • Iminyó
    Az az egészben a legszebb, hogy hat környékén már ment (csak elkeztek tk-zni és leléptem), és utána lett valami gáz...
  • Iminyó
    Kipróbáltam outpost nélkül is, a windows tűzfalat meg az elsők között kapcsolgatom ki... Más tudtommal nincs ami akadály lehetne.
  • CUCLI
    tűzfal?
  • Iminyó
    Ha valaki megmondja mi a bibi jövök neki egy sörrel : Újraraktam a winfost és a Far Cry MP nem akar kiengedni a netre. Ezt irja:
    Error Downloading servers! You need enable outgoing UDP connections on port 49001 to see other servers!
    Nem tudom mi a kuki van, de megprobáltam az outpost nélkül, a win tűzfala ki van kapcsolva, a net megy. Elvileg semmi nem gátolná, de mégsem jó. Ha valakinek van ötlete ne kíméljen!
  • lac coo

Számos olyan program van, melyből hiába lépünk ki, a memóriát továbbra is lefoglalja. Ettől a gépünk rövid idő allatt rettentően lelassulhat. Ez a kis program megbújik a tálca jobb oldalán és figyeli az ilyen alkalmazásokat és 15 percenként ( vagy amennyit beálitunk) frissiti a memóriát. Lehetőség van továbbá a egy bizonyos memóri mennyiség fix szabadon hagyásának beállitására. A program képes a gépünket 200%-al felgyorsitani és ez tapasztalat.
    Innen lehet letölteni !
  • Stalker
    Multi alatt nem lehet bekapcsolni, mivel csak devmode-al megy, és ha devmode-al indítod a FC-t, be sem engednek a serverek.
  • lac coo
    Jó , sikerült megoldanom ,most müxik mind a kettő Far Cry , de továbra is kidobnak a klánszerverek , pedig azt a két file-t már kitöröltem ! Ugyan úgy whitelist-t ír!Mi a csudát kell még kitörölni ? Mert ha jól sejtem valami oda nem illő file-t talál , azért dob ki....
  • lac coo
    Ááááááááááááá......Nem jó !.... Csináltam két far cry-t , de a másodiknak nincs indító ikonja .Ha meg bemásolom az elsőből akkor az elsőt indítja el mind kettő :
  • lac coo
    Using the benchmarking tool

Start FarCry in DEVMODE (the timedemo will only work in devmode)

Load the level you wish to use in the timedemo using the \map <mapname> command

When you’re ready to begin recording, in the console type the following: \record <filename>, using the name of the file you wish to record.

Move around the area you wish to include in the timedemo, when you’re finished, type \stopdemo

A file will be created inside the map folder you recorded the demo on. For example, if you recorded the demo on Fort, the timedemo will be saved in levels/fort/yourtimedemo.tmd

To play the time demo, type \demo <demoname>. Once the demo has finished playing, a text file will be generated in the same folder as the timedemo file. This text file will contain the benchmarking results. Stalker ! Nézz utána légyszi , hogy ez hogyan müködik ! És hogy multi alatt be lehet -e kapcsolni ?
  • lac coo
    Köszi ! (Bár azt a célmezőbe írást mindíg el szoktam baltázni a sok buzi macskaköröm meg szóköz miatt .)
  • Stalker
    nem, jobb klikk a parancsikonjára, ott a target/cél mezőben a "FarCry.exe" mögé kell beírni.
  • Stalker
    FCData-ból a farcrymp.pak-ot és a cfg-t.
  • lac coo
    Stalker ! Pontosan melyik az a két file vagy könyvtár amit ki kell törölni ha nem akarok MP-t ? Csináltam két Far Cry-t.SProfile_load KeyBinds , ezt hová kell beírni , a konzolba ? És minden inditáskor be kell ?
  • Iminyó
    Ettől a 'másik' megoldásról nem is tudtam
  • Iminyó
    Ezt nem vágom: mieza white list?
  • Stalker
    Keybinds - ezt bemásolod a Profiles\server mappába, a játékot pedig ezzel indítod: "SProfile_load KeyBinds". Utána már csak tesztelgetned kell. ;)
  • CUCLI
    jaja. minden alkalommal
  • lac coo
    Engem a Far Cry Mp miatt basz ki mindig , sajnos a legtöbb klánszerver már igy megy !White List ha jól emlékszem .Néha mikor klánmeccsünk volt ki is kellet szednünk az Mp-t .
  • Iminyó
    Cucli gyorsabb volt . Szerintem felesleges a +4Gb, ha ez bejön ==> A PB gondra meg a HiC clansite-on van a megoldás, a PB menü alatt.
  • lac coo
    Ja ! Okos vagy ! Ennek müködnie kell ! Köszi !
  • CUCLI
    szerintem.
    felrakod az eredeti fct(pecs meg minden szart is ami kell)
    átmásolod egy másik helyre az egész könyvtárat. és utánna felrakod fcmp meg a szarokat.
  • lac coo
    Is-is . A tört multi miatt állandóan kib@sz a PB a külföldi klán szerverekről .Az Ubisoftosok még elviselik , de a többi kidob .És nem akarnám folyton ki-be pakolgatni az FC MP-t .
  • Iminyó
    A tört multi miatt vagy a PB folyamatos kidobálása miatt?
  • lac coo
    Akinek van tippje ,hogy lehet kétszer feltelepíteni a Far Cry-t ,az gyorsan írja ide !
  • Iminyó
    Simán az Ubisoft/Crytek/Far Cry könyvtárba. Simán átirod, hozzáadsz.
  • CUCLI
    server profilba asszem. nem biztos
  • lac coo
    Pontosan hová kell bemásolni ? És hol meg hogy lehet alakítani ? Csak simán átírom azt kész ?
  • Iminyó
    Nem kell semmit letölteni hozzá, felteszem IDE az enyémet, kezdetleges de müxik, másold be a Far Cry mappába. (Nézd meg, hogy milyen parancsok melyik billentyűkhöz vannak rendelve, formáld kedved szerint.)
  • lac coo
    Ááááááááááááá.....Ehez én láma vagyok ! Meg valamit le kell tölteni hozzá , nem ?
  • Iminyó
    Lac-coo! Szerintem egyszerűbb, ha te irod meg magadnak. (Jobban fogod tudni mi hol van.) Bár lehet, hogy rosszul gondolom... Itt találsz egy kis segitséget az elinduláshoz!
  • CUCLI
    jó reggelt. nem jössz kicsit gyilkolni? :)