Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Hányan vagytok most?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Túl nagy a konkurencia...
Jönnek ki az ilyen gémek, mint pl a Joint Operations, azért van sztem pangás, ja meg a nyár!
Bár aki nyaral, az nem igazi fan!😊
Én is jáccanék, csak nincs meg a gém, megvenni meg nem tom, mert kell ramra a zsé!
1 hónap, és mevan az is 2x512DDR 500MHz-es ram!áááááh!😉
Na bye!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

este fele szokott össze verõdni a banda. azaz ilyen tájt kb

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Ilyenkor nem jáccotok!
Nagyon esik ki a játék a legjobbak közül!

CoolStuff
Akkor nem leszek tag, mert nincs eredeti gémem!
De attól még ott leszek az UBI servereken!

a többi taggal is meg kell beszélni ám

CoolStuff
Azaz!😄
Miért, te nem így gondolod?
Majd én is belépek a klánba!

Ámen 😄

CoolStuff
Hi!
Na ma nagyon sokat tûnõdtem azon, hogy milyen gémnek szenteljem az NFSU2, vagy a GTASA megjenéséig a nyári szabadidõmet!
Arra a döntésre jutottam, hogy a Joint Operations egy fos...
Autós gémek közül nincs semmi normális...
Stratégia 10 éve lejárt, sima swat-os, meg ilyen gecis játékokhoz nincs kedvem...
Maradt a horror, amiben a Silent Hill 3 vezet, de az már milyen tré? Multi hehe... Jó vicc!
Végkonklúzió:
Ha valahonnan le tudom szedni a Far Cry DVD-s verzsönt, megcsinálom megint, hogy Ubi serverekre is tudjak menni, és elvegetálok az igazán kipróbálásra érdemes gémekeig!
Ráadásul, ha lesz patch 1.2-is, akkor még tovább!

Szal hamarosan jövök zúzni!
További jó gémelést, de ide is írjatok többet, mert esik a látogatottság!

Serpa
terebélyes lista !

CoolStuff
jaja

grebber
Far Cry 1.2 Shader Model 3

Ubi Soft is planning to release the 1.2 patch for their first person shooter Far Cry next week, which among other things will add Shader Model 3.0 support. Read some previews here: Anandtech, Tech Report, Guru3D. (Thanks Homelan)
In related news Gamespot has word that the patch will be released on July 5.

Far Cry v1.2 patch coming July 5

Major overhaul adds full support for Shader Model 3.0, boosting GeForce 6800 performance. Reserve it now on GameSpot DLX.
Next Monday, Ubisoft and Crytek will release the 1.2 update for their best-selling PC shooter Far Cry. The update, which can be reserved now via GameSpot DLX, will implement numerous gameplay tweaks and bug fixes, a complete changelog can been seen on the official Far Cry Web site.

The new patch also enables Shader Model 3.0 for the Nvidia GeForce 6800 series graphics cards, currently the only cards that feature hardware support for the new SM 3.0 functions. The new functions do not offer any improved visual effects, but they do enable more efficient graphics rendering techniques that increase framerate performance.

Far Cry developer CryTek has enabled geometry instancing which allows the game engine to modify and create multiple versions of a single model sent to the graphics hardware. The engine would be able to draw an entire field working from a single grass model for example. The SM 3.0 patch also allows the game engine to take advantage of graphics hardware and create complex lighting effects in a single rendering pass. The same lighting effects would normally require multiple passes using less powerful graphics hardware.

Internal benchmark testing revealed inconsistent performance increases that depend heavily on which particular levels are used for benchmark testing. Levels such as "Regulator" and "Training" showed little or no performance improvement while tests on the "Research" and "Volcano" levels showed framerate increases of 10 to 15 percent.

To enable SM 3.0, users will need to install Microsoft DirectX 9.0c which is currently only available with Windows XP Service Pack 2, Release Candidate 2. However, Far Cry's SM 3.0 mode will not be available to GeForce 6800 owners until Nvidia releases an official driver set based on the unreleased 61.45 drivers or a newer build.

Next PC upgrade: 2022

Serpa
ollie
Service Pack 2 még hónapok kérdése, szóval ennyit a hírrõl 😄DD

CoolStuff
9.0c és Service Pack 2 még nincs is!

Na kíváncsi vagyok mi a fene ez az új vizuális effekt

War. War never changes.

Serpa
nem tudom errõl tudtok-e már ?!

"Far Cry v1.2 patch július 5.-kén !

Az Ubisoft és Crytek július 5.-kére, az-az a következõ hét hétfõjére igéri a Far Cry legújabb patch-ét, a v1.2-õt. Az új patch használatához a Shader Model 3.0-mal hajtott Nvidia GeForce 6800-as videokártya szükséges. Ugyanis egy új funkciót kapunk, egy vizuális effektett. Állítólag ezzel az effekttel még soha nem látott vizuális megjelenést fogunk kapni. Az SM 3.0-hoz pedig szükségünk pedig szükségünk lesz a DirectX 9.0c-re illetve a Windows XP Service Pack 2-re is."

by Játékhírek.hu

fakk, most te gyere play 😊

ok

karikusz
Most rádiózom..esetleg késöbb...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

fákk gyere play 😄

karikusz
Csatlakozom..

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Én most kezdtem újra realistic módba, hát nem piskóta...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

XeeN
Nagyképû vagy.

nem vok nagyképû. de szerintem mostanába egész jól megy

Én most hogy lecseréltem a RAM-ot meg videókarit nekiindultam még egyszer, de már nincs annyi idõm, mint annó, de azért nyomulok vele.

steam, origin: ACE_hun

CoolStuff
Csá!
Hogy megy a gém mostanság?

2.lehet

Glpetyus
1.igen
2.nem tom sztem nem...😞

Próbáljam meg patch nélkül hátha jól fut? (ez elég hülyén hangzik)

Le lehet szedni a patchet anélkül hogy reinstallálnám a játékot?
Glpetyus
Hát elméletileg lehetséges,hogy nem tetszik valaminek valami...

Minden élsimítás ki van kapcsolva s akad mint a fene.
Egyébként miután felisnstaláltam a játékot 1024*768-ban nyomtam egy kicsit- viszonylag jól ment, ezután felraktam az 1.1-es patch-t s itt már 800*600-on is szaggatott, létezik az hogy a patch lassitja le?
Glpetyus
Ezt ne nekem mond😊

PiszkosFred
800x600 el kellene birnia AA2x AF2x-t is. Magasabbra meg ugysem angyon eri meg venni, 9600proval sem, igy godnolom nincs is csak max 2x mindketto. Valami mas gond lesz ott, de az ketsegtelen, hogy erdemes megprobalni ezek kikapcsolasat, illetve minimalizalasat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Glpetyus
Nézd meg nincs-e a driverben bekapcsolva az élsimítás,anizó-szûrés...
Peccs nélkül próbáltad már??

De hülye vagyok. Már nem is odafigyelek hova kattingtatok.Balli neked válaszoltam, és nem magamnak:-)))
Glpetyus

Hát attól függ, hogy mennyi idõt szánsz rá. Vannak olyan pályák ahol én legalábbis közel álltam az infarktushoz. De nagyon tetszik maga a játék. Élvezhetõ, csak ne lenne az a sok szörny.
Felraktam az 1.1-es patch-t + a magyarositst (hungames-rõl szedtem le) s nem lett magyar a szöveg. Miért? AZ elején pedig ott ékeskedik a nyiátásnál, hogy hungames.
Másik problémám, hogy nagyon szaggat: 800*600 + minden medium. Gépem: 512RAM, XP1700+,9600pro
Nem egy izom gép de azért ilyen felbontás mellett simán menni kellene, nem? Nemtom mi lehet a gond.
Már töltöm is...
karikusz
Van az is...

A patch-et már töltöm, az 1.1-es a legújabbi ugye?
Magyarositás van?
Én még csak most tettem szert a game-re, ami késik nem múlik😊
Pár kérdés:
1. Kb. Mennyi idõ a végigvinni? Milyen nehézségen érdemes tolni?
2. Van magyarosítás/patch? ezeket honnan tudom letölteni?
3. Esetleg van magyar oldala a neten?
Azthiszem, végigjátszottam:-))))

Milyen az a statisztik mod?
Mayday
Hja, ok! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CoolStuff
Semmi köze, csak a logójáról jutott eszembe, és gondoltam még odaírom végszónak!😄

Mayday
De hogy jon a ketto egymashoz?
Attol, hogy varod az NFSU2-t (ami meg nem is mostanaban lesz), csokkenhet a Far Cry topic latogatottsaga? Tok mas a ketto, nem?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CoolStuff
Hogy lecsökkent ennek a topiknak a látogatottsága!😞
Már várom az NFSU2-t, lehet, hogy nem vagyok egyedül?😄D

de tetszik:-))))
Na megyek megöletem magam, de távcsövesem akkorsincs. De a székes ötlet az nagyon tuti, csak az a sok behemótól én néha halálrarémülök. Kinyitom a második ajtót és ez ott áll, hörög, ordít, a borsó futkározik a hátamon:-)))))