Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Már régen jácccottam, szal már elfelejtettem a többit, de lehet, hogy ennyi.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Ezzel a statusszal tudok meg mas hasznos dolgot is csinalni?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na csütörtökön meglesz a rendes procihûtõm(azzal bírok zúzni sokáig), amivel már tudok/akarok újból jácccani, szal jövök, ja és addigra szerzek mikrofont is, szal lesz teamspeak-elés, ha elmondjátok hogyan kell!
Mivel újból lekell szedjem a gémet, mert volt egy-két format c:, ezért elmondhatnátok, hogy mik kellenek még a gémhez, hátha valami új cuccosok jöttek hozzá...(amióta nem jácccok)
HTX all!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Multiban, amikor meg kell vedeni valamely ojjektumot, akkor a kollegak tudtak falat epiteni, a letett kis dobozokbol, vagymiafenekbol. Namarmost, ezt hogyan kell? En probalkoztam sokat, de sehogy sem sikerult 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Még mindig azon a pályán vagyok, ahol nyüzsögnek a szörnyek, meg az ugráló szörnyecskék:-))
Az a bajom, hogy nem tudom felvenni a távcsöves puskát, mert ha eldobok minden fegyvert, akkor eltûnik. DE ez most miért?
Lehet hogy ez csak velem van, de velem mindig olyan furcsa dolgok történnek
:-)))))
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ha kiakarod kapcsolni: \r_displayinfo 0
http://thenamelessphoto.com/
Karikusz: pont ezert sullyednek el ezek a jatekok egy ido utan. Gyonyoru, szep, korszakalkoto - a cry engine mindenkep - de a multi nelkul semmire sem jo. De ezt el lehet mondani a legtobb fpsrol. Ha nem jo a multija, vege. Ennek legalabb jo, igy ki fog tartani par emberke a folytatasig, esetleg valami kiegeszitoig, stb.
CSt en nem szidom, mai napig a legjobb fun fps partykon. Felelmetes, mennyien jatszak mai napig...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
...téma feldobva...
UFF én beszéltem
P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100
Az tetszett a legjobban, amikor a toronyrobbantgatós pályán a motorcsónakból távcsõvel figyeltem a szigeten lévõ katonákat és éppen arról beszélgettek, hogy milyen jó munka is egy csodálatos szigeten álldogálni és semmit sem csinálni. Ezután egy szép kis rakéta indult el feléjük.

Hát néha én is ugrálok a széken, noha nem kell félreérteni, a szörnyek miatt. Csak úgy a semmibõl elõbukkantak, vagy egyszerûen rámugrottak .... és meghaltam.
Na de ez van.
De én is jobban szeretem kiélvezni magam, ha embereket kell ölni. Az valahogy jobb:-)))))
Ezért legalább nem kerülök börtönbe:-))
Jaj, a széket nem tudom rugdosni,csak lövöldözni.
De tökjó ötlet. CSak rosszul rakom a széket,az ajtó bezárul, és maradnak ezek a jóképú fickók, én, és a gépfegyverem:-)))
Hmmm ez tetszik
..nem hiába mondják hogy a Magyar ember találékony..))
Én kihasználtam egy bugot...amikor a szörny közel jött az ajtóhoz,néha átlogott azon valamely testrésze...na akkor aztán kapott...

Amúgy énis le akartam tenni amikor elõjöttek ezek a szörnyek,mert néha úgy megijedtem hogy az infarktus közelében jártam. Nameghát nem szégyenlem,de néha féltem egy-egy ajtó mögé kukkantani.
Jobban szeretek embereket ölni:-))
Na megyek szörnyeket ölni. Kipróbálom amit Ftranx írt.
Távcsövessel leszedtem az ugráló-lövöldözõs szörnyeket, a nagy behemótok többsége meg szépen odafáradt az ajtóhoz, ahol megfelelõ fogadtatásban részesültek. 😊 A maradékot meg már nem volt nehéz leszedni. Közben vissza is tudtam menni töltényért.
Egyedül arra kell vigyázni, hogy a szék jó helyen legyen, mert az elsõ két próbálkozásnál az ajtó addig-addig lökdöste, amíg be tudott záródni, én meg ottmaradtam a sok szörny között.