24504
-
#14720 Ja... Meg linkeld már be honnan töltsem le azt a keybind izét ! -
#14719 Stalker ! Most olvastam HOC fórumon , hogy Drenholl kilépett a klánjukból ! Nem vesszük fel hozzánk ? ( Én adom mellé a pszihológust...) -
#14718 Megnéztem. Ma asszem riddick lesz egész este, bár ki tudja... -
CUCLI #14717 nézd meg a galériámat. pár új kép a lapról. babaaaa :D -
#14716 Ja meg még annyit hogy voltak majmok a környezetembe akik fikázták a játékot,de a szavuk semmit sem ért mert nem jó géppel tólták.Mert ez a játék csak jó gépen jó, mert a grafika itt nagyon lényeg(istenem hányszór volt hogy nem a játék menetével foglalkoztam hanem a látvánnyal.) -
#14715 Na szvsztok!
eltévettem ebbe a fórumba is megnézem mi van a kedvenc single playeres játékommal azt látom hogy van multi.Na erre rátesztelek biztos.Annak idején mikor nyomtam (radeon9600XT és 3200+Athlon) nálam ez volt az isten.Ez a játék szarrá vert mindent singlebe.Főleg realisztikus nehézségben.Egyszerűen elég jó jelzőket nem bírok mondani a játékra ,az előtt csak HL1 élveztem ennyire.
Erre a multira rátesztelek az biztos, csak lebírjak szakadni már egyszer a CSS-ről. -
#14714 Köszi.De azzal is próbáltam de ott is rossz volt -
#14713 Ideje volt. -
CUCLI #14712 véégree -
#14711 66.93 az utolsó driver, amivel bugmentes a HDR. -
Stalker #14710 Láttad az X800 logót a csajszi jetsky-én? ;) -
#14709 De mikor is jön??? Mert szerintem nem ebben az évben. Adigra meg lesznek más jobb vga-k de szerintem optimalizálják mert sejtik hogy a népnek nincs mindenkinek 80-120 -ezres vga-ja. -
#14708 Kipróbáltam Gef-6800-on a HDR -efektet de a falak is átlátszoak.Nincs valami +beállitás ami helyre hozza a problémát? (Legujjabb hivatalos driver-el próbáltam). -
Stalker #14707 Csak kíváncsi vok, hogy fog futni, mert a The Project 40 fps-sel megy átlagban egy X800 XT-n, és nem is voltak benne nagy terek... :D -
#14706 És majd jön a 2 nem lesz gyengús az se föleg hogy továbbfejlesztett. -
Zsoldos #14705 Detto, outdoor-ban verhetetlen, es az engine is talan a legsokoldalubb. (indoor is nagyon eros). Az elso par palya siman a legjobb a divatosabb fps-ek kozul, kar hogy a vegere mar ilyen doomos szornyhent lesz belole.
Az arnyekolt fust effekt meg baromi latvanyos, bar viszonylag keves helyen lovik el. Azt nemtom miert nem hasznaljak mas gamekban is. U2 elozeteseiben lehetett meg latni, a teljesbol persze kihagytak.. -
#14704 Köszi -
#14703 Hát nem tudom ti hogy vagytok ezzel a király game-el de Half Life 2 ide Doom 3 oda nekem az FC tetszik a legjobban akkor is.
Alig várim hogy legyen zsém egy új VGA-ra hogy legszebb pompályában is láthassam. -
#14702 konzolból: r_hdrrendering (vagy ilyesmi, egyszerűbb r_hdrr + TAB ekkor kiírja a helyes parancsot) 0-8 ig. 0 kikapcsol, többi pedig különböző szintek.
-
CUCLI #14701 marhát kérdezd. asszem konzolból kell valahogy :)
-
#14700 Gef 6800-on 1.3-as patch fent van, de nem jelzi sehol hogy a HDR-efektet hol lehetne bekapcsolni.Mi a teendö? -
#14699 A külföldi klánszerverekről miért dob ki mindig a PB ? A Far Cry MP miatt ? Ha igen , akkor azt meg lehet csinálni , hogy felrakom kétszer az FC-t , egyiket MP nélkül zsír gyári verzióban ?Az úgy jó hogyha a telepítésnél hozzáírok mondjuk egy egyest , hogy ne írja felül a már meglévő játékot ? -
#14698 Milyenek ? -
#14697 Játszottam egy kicsit UBI-n... Milyen csítek vannak... A srác meg csodálkozott, miért vágja ki folyton a PB. -
Stalker #14696 szemét :D -
#14695 Pedig éppen jókat játszunk... -
CUCLI #14694 leltár miatt még mindíg zárva.
kezdek morci lenni.
hm.
fasza kis tüzijátékot dobok össze a skacoknak ha holnap is "leltár" lesz.. -
#14693 Próbálom, de qva lassú... -
Stalker #14692 Úgy tűnik, nem mostanában lesz újra szerverünk -
Stalker #14691 Regisztráld magad Clanbase-en ;) -
#14690 Realisticon izgi lesz. Én azon játszom. Most per pill a riveren sunnyogok... -
#14689 Nem. Pont nekünk nincs, hanem a hoc-nak van. -
#14688 Aham, köszi szóval csak a tiétek van ezekszerint. Meg a [HOC]-nak is van néha indítva elvileg. -
#14687 Pff kicsit elszáoltam magam itt azon voltam fejbe hogy ha Veteran szintem tolom majd végig az uccsó 3-4 pálya huzós lesz.
Azt elkeztem nyomni.Azt itt ki is ütközött hogy az egész kínszenvedés lesz mert a hajó tetejére sem nagyon tudok kijutni.
De legalább ez kihivás.Főleg majd realistic-on. -
#14686 De reméljük hamarosan kettö lesz ! -
#14685 1. -
#14684 Üdv!
Hány magyar szerver van kábé? Mert sajna ahogy látom nem sok :(. -
#14683 Ha a netem is úgy akarja, megyek játszani ma este... -
#14682 Hüjék... -
Stalker #14681 Jaja, én is szívtam már leltározás miatt :(