24504
-
haxoror #14800 Valszeg azért mert nem tudja magát frissíteni.
Innen másold be a fájlokat a leírás szerint. -
#14799 Minden Very High-on van + 4AA/16AF.
Addig nincs gond, amig singleben jatszok, de multiban egybol Customra allitja, ami annyit tesz, h nincs aljnovenyzet.
Eleg idegesito, lehet ez direkt a multival jar, h a sniperek ne bujhassnak el a fuben. -
#14798 Nálam is mindíg Custom 6800gt-n. -
#14797 Ez a köcsög Punk Buster 20 másodpercenként kidob :( -
#14796 Recseg, (hangos), és nem nagyon értelek titeket :( -
CUCLI #14795 szarul? hogy? -
#14794 Valamiért a TS nekem "szarul szól": fél óra után megfájdul tőle az a hülye fejem . Valami 5let miért, mi van szarul beállítva? -
Stalker #14793 Nekem is mindig customra állítódik. A többi grafikai beállítás minimumon van? -
#14792 Kovetkezo a problemam:
Multiban az Envirement qualitiy mindig automatikusan customra allitodik(ez annyit jelent, h minimum).
Normalis ez? (konfig alairasban) -
CUCLI #14791 áááá mekkora lol a keze :DDDDD
eltörted? :D -
CUCLI #14790 inkább nem spawn campelek...
-
Pyrex és Én... -
#14788 Uhh... Lebuktunk. -
#14787 Gyors taktikai megbeszélés...... -
#14786 Gondolom a tegnapi ökörködés miatt került jelszó a serverre ami nekem nem gond , mert láttam megmaradtatok LoL bevált jelszavánál :) , de most senki nincs bent :(
ugyhogy valaki leszedné a jelszót? mert igy hiába van ujra server. -
#14785 A LÁTSZAT ELLENÉRE MŰKÖDIK A SZERVER!
Azonban csak konzolból lehet csatlakozni per pill, mivel egy jóindulatú csíter 15 mp-nként más portra reggelteti be FarCryMP-n a szervert. Ezért nem látszik a listán. -
#14784 1 óra múlva felnézek addigra lejön a cucc amit szedek.
Tele van :( -
CUCLI #14783 MÜXIK A HIC SERVER!
IP:217.27.212.111:49001 GYERTEK
-
Stalker #14782 jóvanna, tudom. -
mocsok #14781 Nem ez lett volna a lényeg kedves FC fen. -
mocsok #14780 Csa kérzékeltetni szerettem volna az idő múlását! -
Stalker #14779 1,5 éve még meg sem jelent :D -
mocsok #14778 Szevasztok mindenki! Tegnap játszottam először multiba! már vagy 1,5 éve +van a FC, de hüle voltam hogy eddig nem próbáltam. enomenális!!! Köhi mindenkinek a helpet a fórumos csevejért. Na mék játszani! Még1szer thx -
haxoror #14777 thx de annak már láttam a videoját és tényleg még csak prealpha :( -
Stalker #14776 ja, de csak analfabéta... -
#14775 Jurassic Park mod van már. -
haxoror #14774 Hello!
Jött már ki valamilyen király mod vagy konverzió a gamához? -
Stalker #14773 Jaja, nem semmi volt... -
#14772 Úgy látom Stalker még nem járt erre és nem írta le a legfrisebb tapasztalatainkat az új cheatekről...
Hely: tegnap este, UBI-s, Punkbusteres szerver.
Airstripen védőként nyugodtan sétálgatok a harmadik zászlónál, amikor egyszercsak átrobog rajtam egy Hummer. Kicsit ledöbbentem, hogy is lehet ez, mivel az összes fal állt! Ekkor vettük észre, hogy egy srác símán áthajt a falakon, kapukon!!! Ugyan ezt eljátszotta a Dune-ön is, ahol a felépített kapun autókázott át úgy, hogy Stalker mellette ült az autóban!
Ennyit a PB-ről... -
#14771 GameSpy's 2004 Top 10 Games of the Year
9. FAR CRY
Special Achievement in Graphics - Far Cry, DOOM 3 -
#14770 az alaplapon hol méri a gép a hőmérsékletet (abit IS7 E ) , Mert nagyon melegszik és kéne valami hűtés rá ! A chipsetre ? -
#14769 Hello!
Kellene nekem egy kis segítség! Az >>>ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER<<< alapján leszedtem a MYTH.v1.1.Upgrade.Fix.rar -t (áttírtam az az eérési utat ahogy kell) Leszedtem az eredeti 1.1-es patchet. Importáltam azt a myth-es reg fájlt. Feltettem a patchet. Beraktam azt a FarCryMP.pak -ot a far cry könyvtárába. Elindítom a játékot és megáll a FAR CRY képernyőnél. Nem megy tovább. Nyomok egy spacet vagy entert akkor kilép.
Itt az error log: error.log
HA az számít fennvolt még a patchelés elött a HUNGAmeses magyarosítás!
Előre is kössz a válaszokat! -
#14768 Ha csak valaki single-be akarja végigvinni a játékot, arra a 3 CD-s MyTH-féle RIP-verzió is tökéletesen megfelel. Egy éve én is azt játszottam végig. De azért ősszel "beszereztem" a full DVD-s változatot is. -
#14767 Meg a registry bejegyzések sincsenek benne, ezért nem lehet rá a patcheket felrakni (azért mindenre van megoldás :D) -
CUCLI #14766 3cd verzsön csak annyival szarabb ,hogy kivették a feles filokat(francia nyelv,adobe, meg ilyenek) de ahogy észrevettem azzal kicsit több szopás van. DVD fullos benne van minden.
hogy mikor lesz server? hm. 2t és könnyebbet. -
#14765 Mi a különbség a cd-s és a dvd-s verzió között ? Oszt mikó lesz szerverünk , he ? -
ACE #14764 Ez még annó A Win9x-ekre volt jellemző, XP már nem hagy benne semmit a memóriában, de ha mégis, akkor ha akar bele újakat írni, akkor felülírja, tehát ez nem lassító tényező... -
CUCLI #14763 3cd verzsönöd van? -
totinox #14762 fel crack-tem de akkor sem indul el nem tudtok valami megoldást
-
#14761 A Far Cry-hoz crack itt található...