24504
  • haxoror
    Valszeg azért mert nem tudja magát frissíteni.
    Innen másold be a fájlokat a leírás szerint.
  • gpm
    Minden Very High-on van + 4AA/16AF.
    Addig nincs gond, amig singleben jatszok, de multiban egybol Customra allitja, ami annyit tesz, h nincs aljnovenyzet.

Eleg idegesito, lehet ez direkt a multival jar, h a sniperek ne bujhassnak el a fuben.
  • XeeN
    Nálam is mindíg Custom 6800gt-n.
  • grebber
    Ez a köcsög Punk Buster 20 másodpercenként kidob :(
  • Iminyó
    Recseg, (hangos), és nem nagyon értelek titeket :(
  • CUCLI
    szarul? hogy?
  • Iminyó
    Valamiért a TS nekem "szarul szól": fél óra után megfájdul tőle az a hülye fejem . Valami 5let miért, mi van szarul beállítva?
  • Stalker
    Nekem is mindig customra állítódik. A többi grafikai beállítás minimumon van?
  • gpm
    Kovetkezo a problemam:
    Multiban az Envirement qualitiy mindig automatikusan customra allitodik(ez annyit jelent, h minimum).
    Normalis ez? (konfig alairasban)
  • CUCLI
    áááá mekkora lol a keze :DDDDD
    eltörted? :D
  • CUCLI
    inkább nem spawn campelek...
  • XeeN

Pyrex és Én...
  • XeeN
    Uhh... Lebuktunk.
  • lac coo
    Gyors taktikai megbeszélés......
  • I love Techno
    Gondolom a tegnapi ökörködés miatt került jelszó a serverre ami nekem nem gond , mert láttam megmaradtatok LoL bevált jelszavánál :) , de most senki nincs bent :(
    ugyhogy valaki leszedné a jelszót? mert igy hiába van ujra server.
  • XeeN
    A LÁTSZAT ELLENÉRE MŰKÖDIK A SZERVER!

Azonban csak konzolból lehet csatlakozni per pill, mivel egy jóindulatú csíter 15 mp-nként más portra reggelteti be FarCryMP-n a szervert. Ezért nem látszik a listán.
  • grebber
    1 óra múlva felnézek addigra lejön a cucc amit szedek.

Tele van :(
  • CUCLI
    MÜXIK A HIC SERVER!
    IP:217.27.212.111:49001 GYERTEK

• Stalker
    jóvanna, tudom.
  • mocsok
    Nem ez lett volna a lényeg kedves FC fen.
  • mocsok
    Csa kérzékeltetni szerettem volna az idő múlását!
  • Stalker
    1,5 éve még meg sem jelent :D
  • mocsok
    Szevasztok mindenki! Tegnap játszottam először multiba! már vagy 1,5 éve +van a FC, de hüle voltam hogy eddig nem próbáltam. enomenális!!! Köhi mindenkinek a helpet a fórumos csevejért. Na mék játszani! Még1szer thx
  • haxoror
    thx de annak már láttam a videoját és tényleg még csak prealpha :(
  • Stalker
    ja, de csak analfabéta...
  • grebber
    Jurassic Park mod van már.
  • haxoror
    Hello!
    Jött már ki valamilyen király mod vagy konverzió a gamához?
  • Stalker
    Jaja, nem semmi volt...
  • XeeN
    Úgy látom Stalker még nem járt erre és nem írta le a legfrisebb tapasztalatainkat az új cheatekről...

Hely: tegnap este, UBI-s, Punkbusteres szerver.

Airstripen védőként nyugodtan sétálgatok a harmadik zászlónál, amikor egyszercsak átrobog rajtam egy Hummer. Kicsit ledöbbentem, hogy is lehet ez, mivel az összes fal állt! Ekkor vettük észre, hogy egy srác símán áthajt a falakon, kapukon!!! Ugyan ezt eljátszotta a Dune-ön is, ahol a felépített kapun autókázott át úgy, hogy Stalker mellette ült az autóban!

Ennyit a PB-ről...
  • grebber
    GameSpy's 2004 Top 10 Games of the Year

9. FAR CRY

Special Achievement in Graphics - Far Cry, DOOM 3
  • lac coo
    az alaplapon hol méri a gép a hőmérsékletet (abit IS7 E ) , Mert nagyon melegszik és kéne valami hűtés rá ! A chipsetre ?
  • Devids Pro
    Hello!
    Kellene nekem egy kis segítség! Az >>>ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER<<< alapján leszedtem a MYTH.v1.1.Upgrade.Fix.rar -t (áttírtam az az eérési utat ahogy kell) Leszedtem az eredeti 1.1-es patchet. Importáltam azt a myth-es reg fájlt. Feltettem a patchet. Beraktam azt a FarCryMP.pak -ot a far cry könyvtárába. Elindítom a játékot és megáll a FAR CRY képernyőnél. Nem megy tovább. Nyomok egy spacet vagy entert akkor kilép.
    Itt az error log: error.log

HA az számít fennvolt még a patchelés elött a HUNGAmeses magyarosítás!

Előre is kössz a válaszokat!
  • ibrik
    Ha csak valaki single-be akarja végigvinni a játékot, arra a 3 CD-s MyTH-féle RIP-verzió is tökéletesen megfelel. Egy éve én is azt játszottam végig. De azért ősszel "beszereztem" a full DVD-s változatot is.
  • Iminyó
    Meg a registry bejegyzések sincsenek benne, ezért nem lehet rá a patcheket felrakni (azért mindenre van megoldás :D)
  • CUCLI
    3cd verzsön csak annyival szarabb ,hogy kivették a feles filokat(francia nyelv,adobe, meg ilyenek) de ahogy észrevettem azzal kicsit több szopás van. DVD fullos benne van minden.
    hogy mikor lesz server? hm. 2t és könnyebbet.
  • lac coo
    Mi a különbség a cd-s és a dvd-s verzió között ? Oszt mikó lesz szerverünk , he ?
  • ACE
    Ez még annó A Win9x-ekre volt jellemző, XP már nem hagy benne semmit a memóriában, de ha mégis, akkor ha akar bele újakat írni, akkor felülírja, tehát ez nem lassító tényező...
  • CUCLI
    3cd verzsönöd van?
  • totinox
    fel crack-tem de akkor sem indul el nem tudtok valami megoldást
  • Iminyó
    A Far Cry-hoz crack itt található...