24504
-
CUCLI #14840 hol vetted? -
#14839 Nos a cucc neve Nostromo N52. Új generációs gamecontroller ,melynek tervezése közben fokozott figyelmet fordítottak a tervezők az FPS játékosok igényeire.Az eszköz nagyon kényelmes , jó a kézbe fekszik , talán csak a szokásos „izzadós”műanyagot kellet volna lecserélni .( Ezidáig csak a SONY gyárt olyan gamepadot amelyben ventillátor hűti az ember kezét , nagy ötlet.)A szerkezeten 14 hagyományos billentyű van ami figyelembe véve , hogy az egeret továbbra is használjuk bőven elég .A billekre szabadon beállíthatunk bármit egyszerűen csak meg kell nyomni a kívánt gombot a keyboard-unkon , tehát még újra sem kell konfigolni a játékhoz elég ha csak szép sorban átmásolgatjuk a billentyűzetről.Van rajta egy 8 irányba billenő kapcsoló is a mozgás irányítására , persze aki ettől idegenkedik továbbra is a billeket használja.Rendkívül jó helyre tették a hüvelyk ujj alatti gombot is nagyon gyorsan lehet kezelni .Ami extra a cuccban az az , hogy pl. egy billentyűre beállithatunk többet is . Így olyan mintha egyszerre többet nyomnánk le -mindezt egy ujjal.Sőt! Van mód arra is hogy előre rögzitett „mozdulatsort „ is rögzíthetünk így azt egy gomb lenyomásával visszajátsza a cucc.Far Cry-osoknak nem kell mondani micsoda előny lehet az , ha közelharc közben nem kell folyamatosan nyomkodni a gombokat az ide-oda futkosáshoz , hanem elintézi helyettünk a controller egy gomb nyomásra mi pedik csak a célzásra figyelhetünk .Megnyomjuk újból és abbahagyja...Egyetlen hátránya az eszköznek hogy a puha gumi talp ellenére is könnyen megcsúszik , persze ha elé szerelünk valami ütközőt akkor ez könnyen megoldható.És hát az ára is lehetne alcsonyabb szerintem a 10 000 Ft -os ár kicsit magas. Ennek ellenére minden hardcore fps rajongónak nagyon ajánlom ha hozzá szoknak nem csalódnak benne . -
#14838 LOL! Köszi az avatart... -
#14837 Kezdtem azt hinni, hogy valami szexuális segédeszköz.... -
Stalker #14836 Megvan az avatarod, hic weboldalon a downloads mappában ;) -
#14835 Basszus, ez nekem is tetszik! (#14831)
Mentor, Benoke: gondolom valami "kézhezigazított játékvezérlő" Biztos jó lehet vele nyomulni, nekem is tetszik, így első ránézére...
Mondjuk az a görgő nem értem mire jó... mert pl fegyverváltásra ott az egér, egyebet nem mondhatok -
#14834 Tényleg engem is érdekelne, mi a pék póka ez? -
Stalker #14833 zsír -
Benoke #14832 Jól néz ki. És mi ez? -
#14831 Most ezzel tolom majd beszámolk a tapasztalatokról ! Mindenesetre az első benyomások hihetlenül jók !!! -
Stalker #14830 Cool, thx -
#14829 Na meg majd Ő bannolja őket, de azt mi se tudjuk, hogy hogy akarja... -
#14828 Ühüm... :)
Most már nem lényeg (egyelőre)... :)
KoRi beszélt megint azzal a sráccal, és találtak megoldást. Most már ha próbálkozik valaki, akkor "laggolja", és kirakja a próbálkozó IP címét ide!
És egy kis részlet:
"(18:09) (GMFlash) i am going to log the ip of the person changing your server, i will ban him and let you know his ip as well
(18:10) (GMFlash) http://classifiedxp.com/~gmflash/hacker.txt will have his information when he tries to change the port"
Szóval úgy néz ki, hogy meg lesz oldva lassan ez az ügy is! :) -
#14827 -
Stalker #14826 SzaZo írt egy ellenscriptet, de most az nem fut. -
#14825 Háj!
Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy csináltatok valami "ellenszert" az a szemét ellen, hogy ne tudja a szerveretek port számát átírni, vagy csak most nem akart köcsögölni? :D
A mi szerverünk egyelőre csak áll, valamiért a Far Cry MP oldalon visszaállította a gyerek a beállításokat, és ismét felül lehet írni bármelyik szerver port számát...
Remélem lesz valami megoldás...
ui: lehet azért köcsögöl velünk megint, mert reggel KoRi kipenderítette alaposan a szerverről -
#14824 Balfasz ! Gratulálok ! Te vagy a világ legjobbja ! -
#14823 Nagyjából arról volt ott szó, hogy akik jelentkeztek 'klánok' azoknak durván a fele játszik aktívan, de minket is az inaktívba sorolt. Ezt csak egy kis 'érdekességnek' szántam...
Gratula Balfasznak... (No. 1) -
#14822 Nem értem miről van szó írd már le a lényeget magyarul is !Köszi ! -
#14821 Ja, és még..., nem tudom mennyit nézegettétek, de már 36 Clan regelte magát. -
#14820 Ezt most találtam a ClanBase-en:
Az első:
Hmm - I really tensly if all Clans which are signed up are really playing there matches only the half is active in the ladder.
És ami nekünk lehet érdekes:
I don't see:
Tueurs de Rosbif
!nst!nct
eXtremkisten
Immortal Troopers German
Mighty Players
Sturmtrupp Far Cry
The Evolution
The Titans Soldiers
Hungarian Idiots' Clan
Guerrilla's of Devastati
Multi Clan Europe
active in the ladder - ok its about 30% :P
Csak kicsit lesznek elkenődve... -
CUCLI #14819 bekéne vezetni ezt fcben is -
#14818 Az Egyesült Államok Hadseregének toborzó/reklámozó játékában - az America's Army-ban - csalással előnyöket szerzők ellen egészen új fajta védelmet vetettek be. Nem egészen hagyományos módon a szoftveres - punkbuster - megoldás mellett a jogi úton is elindultak, mivel a kiadó - mely maga a hadsereg - szerint a csalás ebben a játékban nem más, mint az Hadsereg tulajdonának nem rendeltetésszerű használata, melyre az amerikai törvények érvényesek. Ezért aztán a cheaterek számíthatnak rá, hogy adataikat megkapja az FBI cyber bűnözéssel foglalkozó osztálya.
Mit tehetünk hozzá még: csak keményen...(Idézet: Guru gamer ) -
#14817 Újrareggeltem/újraindítottam a szervert. Most megy. :) (Remélem ez így is marad) -
#14816 Sajnos felbukkant egy kis faszszopó aki eltünteti a szervereket a szerverlistáról.Lehet megint az a fasz szarakodott vmit.De attól még lehet működnek a szerverek , ha tudod az ip-t megpróbálhatsz bemenni bár mivel a far cry mp nem mutatja valószinű üresek lesznek :( .
-
Stalker #14815 Azzal egész jól megy. -
#14814 tolta itt vki ezt a játékot geforce4 Ti4200-as kártyával? -
Stalker #14813 Balfasznak sincs vmi erőműve... -
#14812 Ah, mindenkinek volt low-end gepe: mikor 500Mhz-es Cerkaval 32MB Rammal,integralt videokartyaval toltam a Quake3-at: 640*480 15 FPS .
Igaz akkor meg nem magamnak vettem a gepet. -
#14811 Cel1000@1000;256;GefFX5200 -
Dikri #14810 Ugy látszik egyébként én játszok csak low-end géppel :)
Abit ST6; TuaCeleron1000@1400; 512Mb ram; Radeon9600 -
Dikri #14809 Mi történt a játékban? Alig van 2-3server, és az is olyan lagos, mint állat. -
Stalker #14808 A procihűtő nem gond, a rammal és a táppal lehetnek problémák... -
#14807 Jo Ram (vmi 500Mhz-es), eros tap, es atlagosnal kicsit jobb procihuto kell csak hozza.
Ha cg steppinges a procid, a 2400Mhz-et siman vinni fogja keves feszemelessel. :D -
Stalker #14806 Mindenestere asszem én is meghúzom majd egy kicsit a procit :) -
Stalker #14805 Nekem 3000+ os athlon 64-em van, és mediumnál magasabb beállításokkal drasztikusan leesik az fps. Persze 4000+-al nem tom, mi a helyzet... :) -
#14804 Lehet, bar Athlon 64 4000+ elviszi szvsz.
Az Envirement Quality customban nalam annyit jelent, h nincs aljnovenyzet, ha mediumra tudnam allitani multiban az mar jo lenne. :D -
Stalker #14803 Egyébként sztem nem érdemes multiban mediumnál magasabb beállításokkal játszani, mert az már eszméletlen processzorigényes. -
Stalker #14802 PL: Konzolba beírod: \name $4Di$1kr$3i
a dollárjel utáni szám jelöli a színt.
0 = fekete
1 = fehér
2 = sötétkék
3 = zöld
4 = piros
5 = világoskék
6 = citromsárga
7 = lila
8 = narancssárga
9 = szürke -
Dikri #14801 Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy a nicket, hogyan lehet szinezni?
Koddal, vagy programmal csináljátok?