24504
-
gTWELVE #14965 Zsenek mondom.. nagyon szar a hely.. medence gozfurdo, vizagy, meg sauna, meg minden szar.. konditerem, nagoyn szep.. csinaltam kepeket majd kuldok. -
gTWELVE #14964 Sziasztok Repäk! Itt van internet a nagy ausztiriai szällodäba.. räadäsul tok free. Gorsi! itt uzizhetsz nekem mert ezt az oldalt be tudja hozni a bongeszo.. tok fos a gep.. tiszta spyware meg minden.. de kibirom es nem csinalom meg.. :D Skacok es Zse Grat a Meccsekez igazan ugeyesek voltatok. Hianyzik a Zse meg a Gep.. meg a HiCes idiotak :D bocsassatok meg hogy ide irok, de a levelezos yahoo nem jon be a kocsog bongeszobe. messengerg nincse..Szoval nezzetek el leci mert mashol nem tudok uzenni Zsenek! vazz 300 huf per perc a telefon.. nem engedhetem meg, net meg ingye van. szofosasom van, orulok, hogy itt van egy kibebabaszott szamitogep amit lehet Nyomkodni.. es mondhatom hogy LOL mert ti ertitek.. :D:D mentalis orgazmus ez kerem.. :D:D Zse! ILY! reggel nezem a listat lehet irni ;) -
#14963 Már voltam nálatok. De most formáztuk a gépet és azért nem nagyon láttok. -
Stalker #14962 Pl. nem ártana, ha látnánk, hogy játszol. -
#14961 Na de most komolyan. -
gorsal #14960 köci -
CUCLI #14959 most szoltam lolnak. pill és lesz -
gorsal #14958 Még egy cseszett lógóra se vagyok méltó, vágom a célzást b.c.k -
gorsal #14957 NECRO-s meccs állat volt, jól éreztem magam :D tök jófejek voltak! csapatmunka coolabb lett! ennek örülök.
Üdv.: a klán szégyene -
Zsoldos #14956 A jo oreg radeon8500-osomet csereltem le mert fagyogatott farcry-tol. Hat benyomtam a 9800se -t, ezzel mar el sem indult. Nosza korulneztem picit, hat a tuninggal volt baj. 133->150mhz fsb-nel a lapom 4:2:1 aranyban osztotta az orajeleket, tehat 75mhz-en ment az agp-m. Emiatt fagyogatott a 8500 es emiatt nem ment a 9800. Foleg ez a jatek volt erzekeny ra, a tobbi nem nagyon. Csak egy tipp, hatha neked is bejon. -
#14955 Ja és persze csak kést szabad használnod...... -
#14954 Balfasz, Stalker, Marha tagokból álló triót kell egyedül lenyomnod, az Airstripen, 6:0-ra. -
CUCLI #14953 PS 3.0? -
#14952 Hehe! Nem arra gondolok! A klánba akarok. Amúgy ha megnéznéd mire válaszoltam... -
#14951 Ha az autora gondolsz meg kell nyomni az F betűt... -
#14950 Hogy lehet beszálni? -
Stalker #14946 Erről a képről annyit kell tudni, hogy a gyerek,akit kirúgott aimbot miatt a pb, a Necro klán tagja... A NECRO vasárnapra hívott ki minket... -
#14945 De jó egyeseknek... -
gTWELVE #14944 Hali skacok! Leléptem Sízni. Csütörtökön jövök! Sok sikert a meccsekhez! Üdv: TWELVE -
#14943 -
#14942 Pasz. Indításkor nálam sincsenek videók, de nem is hiányolom őket. Játék közben viszont nem sok van, kb 4-5 összesen, de azok a játék enginnel készültek. -
Digidroid #14941 Erre esetleg valaki nem tud valamit, vagy csak patch-elés után az átvezető video-k csak nálam szünnek meg? -
#14940 Igen. IMYke magyarosította. -
#14939 Amd2400+, 9600Xt-vel (egyenlőre) nincs fagyás. -
deicide #14938 jelent meg valaha ehez a gammához magyarosítás...? -
#14937 Sapphire Radeon 9500 karival, AMD mellett másnak is lefagy a játék?? -
#14936 Már megvan, köszi! Ennek a játéknak végig ilyen extrémdurva grafikája lesz? Hihetetlenül gyönyörű! 2003-ban nyomtam utoljára pc-n játékot, és most leesik az állam a mostani gamektől (múlt héten Riddicket nyomtam, most meg ezt). 1 év alatt óriásit fejlődött a pc-játékipar!!! És még könnyűn is elég kemény! Egyébként mit keresek a szigeten és mi a célom? Ezt az elején nem figyeltem meg pontosan. -
Stalker #14935 Beleugrasz, és szétlövöd a láncot. -
#14934 Na a hajó tetején a rosszfiúkat elintéztem, de mit kell csinálni a csónakkal? El kell lőni a láncát, hogy a vízbe essen, aztán utánaugrani a vízbe? Vagy valami kulcs kell majd hozzá? -
#14933 A monitorom kezdi összesz*arni magát, multkor is ugy nyomtam, hogy 5 centis sávot láttam az egyészből... Hamarosan lesz másik, de addig reszeltek nekem. Azért probálkozok erősen (adom neki a 'Service Packet', de már fáj a kezem tőle .
Sok sikert a maihoz... -
#14932 Skacok! A játék elejénél a hajó tetején milyen sorrendben kell kinyírni az ellenfeleket? Van helikopter, jó sok fegyveres. -
#14931 Fiúk ! A feltöltés és letöltés sebességét mivel lehet megmérni játék közben ? Ha Total commanderrel töltök fel FTP-re az mennyire mérvadó ?Mert most töltök és a 15k elég karcsúnak tűnik....egyáltalán amit a szolgáltató megad adatot az mit jelől ? A maximális sebességeket vagy a garantáltat ? -
Stalker #14930 Ha jól látom, már van pár kiló ólom a fejében o_O -
#14929 Fejbe lőtted párszor ? -
#14928 E heti találós kérdésem:
Mi a furcsa ezen a képen?
-
#14927 Lighting + speciel effects legyen minimum HIGH-ra állítva. -
#14926 Ma jutott eszembe ahogy a világ dolgain gondolkodtam , hogy az elmúlt két-három hétben ( beleértve az FS elleni warunkat is )nem láttam sniper csillogást !!! Talán az ubisoft megszüntette a szervereken ?Arra sem emlékszem mikor láttam utoljára pedig nem egy szervert végigjártam már . -
#14924 Már azt hittem egyedül nálam van csak .Ma írtam a szolgáltatónak hogy mondják már meg mi a f@sz van a nettel erre visszaírt hogy ping időkre nem vállalnak garanciát , de megvizsgálják bla bla bla....Hát kérdem én : nem mindegy mire NEM lehet használni a netet ha egyszer szar ?Én tavaly vettem tőlük egy 512-es ADSL előfizetést ami mára négyszer olyan rossz mint akkor volt ! Akkor miért fizetek ugyananyit ? De nem fogom ennyiben hagyni a dolgot az biztos !!! -
Stalker #14923 A helyzet egyre durvább, már nincs olyan szerver, ahol nem laggolok. pl: Jön velem szembe vki, és hirtelen eltűnik, 80 golyó kell minden emberbe, folyton fehér célkereszt, stb... Így lehetetlen játszani, főleg klánmeccset. :( -
#14922 Valaki hozzáértő magyarázza már el nekem pontosan mi történik amikor laggolok ?