24504
  • XeeN
    Van ám önkritika!
  • Duddits
    Hali!

Nem akarnátok egy Jurassic Park-os szervert indítani? Van ez az új mod.
  • gorsal
    Ja! És különbenis kikérem magamnak a These guyst! These guys and one bitch! LOL ;)
  • gorsal
    Nya! és az edzés holmarad? És énis kérekszépen lóóóógóóóót !!!!!
    Egyébként, ha nézegetitek a commenteket egyik csapatnak sem írják, h. faszláma buziköcsög parasztok, mégha azok is lol. Ezt most nem azért mondtam, mert azt gondolom,h. azok vagyunk, mert kemények vagyunk mint az állat. EDZENI EDZENI EDZENI
  • Stalker
    lmao
  • Iminyó
    Ezt most találtam: a múltkor az egyik okostojás ilyen névvel jött be játszani: [color=black]mast[/c
  • Iminyó
    Ezért montam, hogy ellesni a taktikát, meg a 'miegymást" . Már nem látom nagyon mit irok: Besz*rik a monitorom :(
  • Stalker
    Fragünk mindig több volt, mint nekik, de itt nem a fragek számítottak, hanem az, hogy a sniperük szinte hihetetlenül jó volt (gondolok arra, hogy állva lőtt le embereket, ill. mindig tudta, hogy merről megyünk...), ezen kívül sokkal jobban összedolgoztak, mint mi.
  • Iminyó
    Most érek rá reagálni csak... Tényleg sajnálom, hogy nem sikerült legyőzni őket, viszont olvastam a ClanBase-es beszámolójukat és egy pár dolog 'megütötte' a szememet:

1., These guys are a good team...
    2., Great fun guys to play against, and very fair...

Szerintem az (ez) is fontos, hogy ne nagyképű, faszláma, csíter, buzi és egyéb jelzők jussanak valakinek eszébe, ha meglátja a [HiC) 'jelzést'. Szerintem ezeken minden klán átmegy, ki többször ki kevesebbszer, de inkább tanulni és ellesni kell a taktikát (is).
    Azt még megemlítem, hogy a match közben elég gyakran néztem a honlapjukat (szerverük státuszát), kicsit bizakodtam, mikor azt láttam, hogy (asszem 'techno', meg lol) vezettek fragekkel nem is akármennyivel. (tudom, hogy nem ez számít)
    Akármennyit ragozhatnám, egy a vége:
  • Digidroid
    Sziasztok!
    Lenne egy kis problémám, ha felteszem a játékra a patch-et (1.1 illetve az 1.3 nál is) nincs többet a játék alatt video, már a crytec logo sem jelenik meg. Egyébként a játék játszható, de én szeretném közben az átkötő videokat is látni. Találkozott már valaki evvel a problémával, van rá valamiféle megoldás? DVD-s verzoval rendelkezem.
  • gTWELVE
    Kösz a Logót.. megcsináltam a sajátom. :D
  • PyRex
    check
  • gTWELVE
    Hali! Na végre beregeztem én is. Nem volt az olyan csúnya vereség. meg párszor megizzasztottátok ti is őket. Öszinte leszek én gorsinál néztem hátulról a mérkőzést.. (most túlozni fogok) vazz mikor poénból nyomjuk a HiC szerveren, vagy ha csak beficcenünk ubira.. szervezettebben támadunk. Hallottam TS-en "menjünk együtt.." "várjuk meg egymást.." ez tök jó.. meg minden; DE valójában mikor beugrottam gorsi helyett 5 percre, ez kb abban valósult meg hogy 6emberből 3an mentünk együtt.. ugyanmár.. Stalkerral meg is érintettük a zászlót párszor de közbe az ő 6emberük.. amiből leszedtünk kb 1t 1t(tehát 3-4) halomra lőttek minket. Védekezés.. szerintem semmi rosszat nem tudok mondani.. ott voltatok keményen. ;)Végülis ez csak a második klán mérkőzés volt. Ja! meg rohadtul hiányzott egy ellensnipeos. mert kb védekezésnél standerdbe 2-4 ember spawnolt újra minden 15sec be..meg ugye támadásnál már legyengülve indultunk a csatába. Biztos lesz aki 1et ért meg lesz aki nem. Ja LoL léci küld már át HiC névtáblát de a photoshopos változatot magam szeretném megírni, ha nem gond. THX!
  • Stalker
    3-1 nekik :(
  • Iminyó
    Ha végeztetek irjátok már le mennyi lett a vége... Reggel nem szerték ugy menni hogy nem tudom... Köszi.
  • Stalker
    Jaja, ma is lesz hent =)
  • Dikri
    Látom ma is lesz meccsetek 21:30: FS - HiC
  • Dikri
    Ilyen patch problémával találkoztam már én is :(
    Haver gépét installáltam, hogy tudjon ő is játszani FC-vel multiban, és nem akart felmenni a 1.3 patch. Csak nagy nehezen sikerült megoldani. Gondolom neked is ott akad el amikor a next gombra nyomsz.
    Hogy végül is hogyan sikerült? Ez jó kérdés :)
    Én gépemről átmásoltam néhány filet lehet hogy ez oldotta meg, de az sem kizárt, hogy a patcban, addig tallozgattam a sajátgéptől kiindulva, és nem engedtem neki a default helyet, ami egyébként helyes volt, mert feltettem a .reget(helyes elérési úttal) is.
    Nem tudom segitettem-e valamit
  • Iminyó
    A szerveren elszabadult a pokol: az összes létező kis köcsög faszkalap odagyűlt, minden van: RL GL.
    (Bocs csak felb*szam az agyam)
  • Iminyó
    Töltsd le mégegyszer a patchet, lehet hogy az sérült...
  • DonManó
    hát én is úgy akartam hogy csak az 1.3-assal, de az nem megy fel
  • Iminyó
    Akkor nincs tippem... Esetleg szedd le az egész játékot, rakd fel újra és csak az 1.3as patchet mellé.
  • DonManó
    de amikor fel akarom rakni akkor hibát ír ki
    régen amikor letöröltem akkpr nem töröltem a külön a peccset, és azt hiszi hogy még mindig fent van, most addig is felraktam az 1.1-est
  • Iminyó
    A patch csak akkor nem megy fel, ha a cd-s verziód van, arra van egy reg fálj, amit hozzá kell adni a regisztrációs adatbázishoz. Az is ott van az Igy kell neten játszani linknél...
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a sok rakétás Faxlámát hogy tudnám kiszórni? (valami callvote esetleg?)
  • lac coo
    Nem , ez csak a billentyüzet helyett van , az egér továbra is kell , annál úgysincs jobb célzásra.Viszont a billentyüzet helyett sokkal jobb, kényelmesebb ....
  • DonManó
    már összejött.......
    régebben is fent volt a gém, és akkor felraktam az 1.3-as peccset, és nemrég újra felrakram a játékot, és most nem engedi felrakni a peccset
    mit tegyek?
  • Iminyó
    Feltételezem, hogy te is 'biztonsági másolattal' akarsz játszani: csak az 1.3-as patch, meg EZ a zip... A azt a .pak fájlt bemásolod az FCData fönyvtárba, és meg fog jelenni egy harmadik fül a multinál. Ott fogja mutatni a szervereket...
  • Iminyó
    A félrelépés helyett az F12-őt választottam.
  • Ben C
    Ti már így túlléptetek a mouse+bill kombón? és hogy működik egy ilyen, húzgálni kell mint egy egeret?
  • Shep
    hát akár túl is élhetted 12x zoom van még lehetett időd félrelépni :)
  • DonManó
    olyan kor mi van hogyha kéri a cd-keyt??
    meg invalid cd-key-t ír ki
    mindent megcsináltam ami le van írva az "Így kell......."-ba
  • PyRex
    Loál! :) Be szép is ez! :))))
  • tep
    <------hogy túlélted-e :)
  • Ability
    Ha képeknek kell, akkor imageshack elég jó SZVSZ.
  • Iminyó
    Akkor talán igy... Valami normális tárhely szolgáltatót tudnátok mondani?

• Shep
    hát nem tudom nállam nem nagyon jelentkezik a kép
  • Shep
    ja igen akkor még azt is nézdd meg hogy eax off meg ilyenek, mert nekem is ezt csinálta először de aztán sikerült megoldani a dolgot.
  • alert
    próbáltam :(
  • Shep
    a compatible modot kapcsoldd ki a hangbeállításoknál
  • alert
    Igen. Semmilyen más játéknál nincs is gond.