Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
elbaszóm=elbaszós

lwb
a multisok talán. de a szinglis, mentés-elbaszóm hanggányáló hibák maradnak. vagy ubin is mindenki warezol. ahoz pedig azért arc kell, hogy a hivatalos fórumon odamenjen valaki sírni egy warezolt verzióval. 😊 lehet csak én vagyok naív ...

ollie
A negatívumok 90%-a eltûnik eredeti (nem crackelt) Far Cry esetén) 😉

vazzeg 65mega...

http://thenamelessphoto.com/

WÁÁÁÁÁÁÁÁ nem vok otthon és kijõtt a pecs ilyen a világon nincs!!!!!!!!
ja és mi a helyzet a serverel?

http://thenamelessphoto.com/

RelakS
Idézet a HARDWiRED-rõl:

"Idézet:
Idézet:
hehh maris mondják forumokon hogy a peccs felrakása után "eddig volt menüzene és fegyver hang, most viszont eltûnt" 😄

Ja, mivel a system.cfg-t is felülírja a peccs és ott bassza el a hangot. Volt szerencsém kipróbálni. 😄

ezek szerint mondhatjuk, hogy elöbb "mentsd el a system.cfg-t és utána patch"? vagy az úgy nem müxik?"

Vélemény?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lwb
ezt meg tudom erõsíteni. nagyjából ezek voltak nekem is a tapasztalataim vele. jöhet az 1.3.

PyRex
Sajna nagyon sokat vártam ettõl a patch-tõl, de nemhogy jobb nem lett a game, hanem ami eddig jó volt benne, még azt is elbaszták... 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Na az 1.2-es peccsrõl:

érzékelhetõ pozitívumok:

- gyorsabban lehet benne futni és a stamina 30%-kal "tovább tart"
- a buggy szvsz könnyebben irányítható
- a jármûveket sokkal nehezebb szétlõni (pl. nem lesz olyan, hogy 2 sniper-tölténytõl felrobban a buggy, stb...)
- a fegyverek töltényein és sebzésén változtattak. Pl. OICW gránát nem sebez akkorát és csak 3+3 lehet belõle, nem 3+5, stb.
- a fegyverek, mintha pontosabbak lennének
- talán egy picit maga a game is gyorsult, de lehet, hogy ez csak érzékcsalódás 😊

negatívumok:

- 1.1-re felrakva nem müxik, legalább is, ha farcryMP+1.1 volt, azzal biztos nem
- a fentiekbõl következõen: NEM megy alatta a farcryMP
- sok szervert kilistáz a game, de szürke marad a színe és nem lehet rá csatlakozni (nem sikerült rájönni, hogy miért - talán az egyedi MAP-ok??)
- néha csak úgy poénból CD key-t kér szerverre csatlakozáskor, meg benyögi, hogy: already in use...
- a frissített PB - ha olyan kedvében van - 1 perc alatt 10-szer kivág
- a régi, elmentett állások nem tölthetõek be

Az a véleményem, hogy ezt olyan szinten b@szták el, hogy szvsz jöhet az 1.3...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lwb
na, csináltam egy reinstallt és szûz fc-re raktam fel a peccset. most van hang, de a régi mentett állásaimat nem ismeri fel, uezt a critical erroros hibát vágja ki.

ollie
szerintem valamit elkúrtak a játék írásakor

lwb
hehe. nem voltál itt, amikor vártunk a megjelenésre. volt itt is felhajtás szépen ... persze nem doom 3 szintû, de azért volt. a doom 3-at sem azért várják az emberek ennyire, mert nyíl-nyál grafikája lesz, hanem mert egy legendás sorozat következõ része.

Na nekem pont ez van : "CRITICAL ERROR: entity classname forklift classid=96 id=75d CANNOT BE LOADED.
Meg vmi engine hiba is volt ....de végülis mind1. ahogy a UBI fórumon is írják: Ne installd az 1.2-es patch-et!

"vessetek a mókusok közé" :)

RelakS
A FarCry körül mekkora volt a felhajtás? Csak mert az én szemszögömbõl szépe ncsendben megjelent, nem pedig olyan felhajtással, mint a Doom3, vagy a HL2.
Pedig ebben is ronygbabafizika, 6 féle árnyékszámítás (minimum), többé-kevésbé szép bump map (sajna jelenleg bármilyen gamében látok bumpot, olyan, mintha zsíros lenne a felület), még könnyû fokozatban is hajlamos az ellen csapatostul támadni, meg az én gagyi gépemen 1024x768-ban max részletességgel a szigeten az erdõ olyan sebességen ment, hogy a szemem gúvadt ki a meglepetéstõl... Persze azóta optimalizáltam a dolgot, mert bosszantó az idõnkénti másodperces swap

lwb
de itt a thread , ha valakit érdekel.

lwb
az a vicc, hogy az ubi fórumain is csak egy megoldást tudnak: mentsd el a mentett állásaidat. remove-old az 1.2-es peccset. repaireld az eredeti far cryt és tegyél rá egy 1.1-es paccsot.

háát valamit ennyire elbaszni, mint ezt a peccset, az már a mûvészet kategóriájába tartozik. gondolom pár ember épp most keres új állást a cryteknél (v az ubinál).

RelakS
Semmit, mivel szvsz a farcry csak pixelshader 2-õt tud...

lwb
ilyenem is van nekem is. 😊

Na frankó....nem lehet betölteni a mentéseimet 1.2 alatt.Illetve betölti ,végigmegy a csík és hosszas gondolkodás után kiír 1 engine hibát...fuck
megy vissza 1.1

van valakinek Gef6800-asa? írhatna vmit hogy mit is tud a Pixel Shader 3.0 a peccs felrakása után.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

lwb
holnap csinálok egy reinstallt és meglátom. de az ubi fórumain is szívnak az emberek az új peccsel. hol van hang, hol nincs. 😞

XeeN
Ajánlott szûz FC-re feltenni a patchet. Pyrex is emiatt szívott.

lwb
nálam is ez van... 😞 sztem valamit elkúrtak a peccs írásakor.

rage
A patch az exe-hez hozzá sem nyúl.
Viszont sajnos, ahogy korábban is írtam, a menüben a zene, a játékban a fegyverek hangjai eltûntek.

1.1 alatt ilyen gond nem volt...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

XeeN
GYK: Az 1.0-ás verzióhoz kiadott NO-CD patch használható az 1.2-es patch feltétele után is. Ezt tapasztalatból tudom, mivel nálam is így van, és így is tudok UBI-s szervereken játszani... (ahhoz pedig CD-Key kell)

"az 1.2-es patchez is jó az 1.0-ás crack..." =nem
crack=nem eredeti game
igen

idézet : "Az 1.0 No-Cd crack itt is mûködik."

karikusz
Akkor az 1,2 vel csak az eredeti game megy?...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

XeeN
nem kell, de ha figyelnél már rájöttél volna, mivel az 1.2-es patchez is jó az 1.0-ás crack...

már nagyon régen játszottam a gaméval. légyszi írja már le vki, hogy miket kell telepíteni hozzá, hogy igazán jó legyen sp-ben,egy barátomnak akarom kiírni.alapjáték+1.1peccs+imike magyarítása és a kérdés kell e még ehhez 1.1 crack vagy sem? mert erre már nem emléxem

ollie
Úgy tudom, hogy ilyen csak tört verzióknál van.

rage
Nekem elsõ tapasztalatom:

Eddig volt a menüben zene, illetve a fegyvereknek is volt hangja. Ez most sikeresen eltûnt

Visszateszem az 1.1-es patchet

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

XeeN
Ezen a fórumon Te vagy kb a 14533265. aki ezt kérdezi. Kezd újra a pályát, miivel ez egy jó kis BUG.

XeeN
Nem. Õ ott is Kisgabo.

XeeN
Jaja.

grebber
Hát lehet ,mert ott az van hogy kinyirod a monsztákat odamész a csajhoz kis bejátszás azt jön a következõ rész!

Next PC upgrade: 2022

kisgabo
jaja...

Kösz, de valamiért nem dob át, az írja ki, hogy mentsem meg :-( és nem tölt semmit csak mászkál a csaj is össze vissza :-(
Lehet hogy nem jó a bitonsági mentésem :-(

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

grebber
Töltsd vissza az automentést es kezd újra mert nem kell csinálni semmit odamész a csajhoz azt dob a következõ részre!

Én kb 1 hete játszadozom a single playerrel, és most elakadtam :-(
Valaki segítsen! A csajt kell kimentenem valahogyan, de nem tudok semerre se menni :-( Az ellenörzõ pont a cooler szinten van amikor elárasztom vizzel a termet. Aztán a felúszom és bemegyek a szellõzõn, majd kinyírok 1 pár mutánst, majd találkozom a csajjal, na innen sehovase :-( merre menjek?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Válaszolok helyette: igen
Te meg G@bo néven?

Szépen öszzegyûltünk
kisgabo
XeeN - néven nyomod a prohardveren, amigos??

már nagyon régen játszottam a gaméval. légyszi írja már le vki, hogy miket kell telepíteni hozzá, hogy igazán jó legyen sp-ben,egy barátomnak akarom kiírni.alapjáték+1.1peccs+imike magyarítása és a kérdés kell e még ehhez 1.1 crack vagy sem? mert erre már nem emléxem

XeeN
Az elsõ 1.2 -es tapasztalataim:

SOKKAL jobb lett a pingem, az interneten. Az eddigi 80-100-ról leesett 50-re. Baromi jó a gyorsabb/hosszabb ideig tartó futás. A fegyverek pontosabbnak tûnnek. Hirtelen ennyi.

Ui: Az 1.0 No-Cd crack itt is mûködik. (A FarCryMP viszont nem... )

grebber
Ehhez az új 1.2-es patchez kell crack???

Na sikerült, már töltöm is a fileshack-ról
Sikerült már valakinek valahonnan elinditani a letöltést?
JUICE
Ebben a pillanatban akadtam rá, úgyhogy feltettem az oldalra, szal a FarCry 1.2-es patch letölthetõ a JUICE-ról is!
(bocs a reklámért!)

JAAH, 65 MB
Én ugy láttam a neten hogy már itt az 1.2-es patch