24504
-
#15005 A ping az mitől függ? -
#15004 őő, hogyhogyhogy? :) -
#15003 a mi szerverünk is "ubi"-s most már, ugyanazzal a pinggel :) -
#15002 Az jó! Hogy sikerült megcsinálni?
Nálam van banner. -
CUCLI #15001 meg az összes többi serveren is. klán serverek is jók pölő. -
CUCLI #15000 nincs nagyobb lagg. ubin jól lehet playelni. -
Dikri #14999 Azt még mekérdezném, hogy eredeti gameval mennyivel mássabb a játék? Gondolom az UBI-s serverek pingje is nagyobb, mit a hazaiaké (HIC,HOC). Azért 5000Ft, már barátibb, de még szvsz igy is sok :(
De azt hiszem veszek én is egyet :) -
Dikri #14998 Na a Fóti Cora az itt van mellettünk :) Mert Káposztásmegyer II-n lakom. -
#14997 Na végigvittem legnehezebben is, és őszintén megvallva azt hittem nehezebb lesz, a vége pl nehéz, de nem annyira mint vártam, azt hittem vért fogok izzadni a dokis résznél meg előtte, de nem a dokis rész sima ügy volt az előtte lévő folyosós rész volt kicsit keményebb de alapvetően nem volt reménytelen. -
CUCLI #14996 megéri -
#14995 4990.- a game lehet beruházok majd egyre. -
#14994 VAN SZERVERÜNK ISMÉT!
UBISOFTRÓL ELÉRHETŐ (rendezzétek PING szerint) -
CUCLI #14993 nálatok van banner? -
#14992 Igen? Az jó! A Gazdaságosba (TESCO ) Battán azt hiszem 6000 Ft. -
#14991 Cora-ban most 4990 Ft , legalábbis nálunk Fóton. -
gorsal #14990 Olcsóbban nem kapsz , MediaMarktban a legolcsóbb asszem 5ezer valahányszáz, de ha jól emlékszem közelít a 6ezerhez, szóval azon a párszáz forinton nem múlik. -
#14989 Bakker! Rohadjanak meg, hogy nem lehet. -
Dikri #14988 Nos azért 1 megoldás van, persze ez sem jo annyira.
[HOC]Kari vetette fel ha jol emlékszem. Csinálni egy web oldalt, ahol a serverek lennének felsorolva, és onnan lehetne csatlakozni. De az elején ezt sem isernék sokan.
Más: Hol lehet olcson venni eredeti játékot? 6000FT-ért láttam eddig legolcsobban, de az még elég huzos. -
CUCLI #14987 hoppá
most látom hogy nincs bannerünk.
faja -
gTWELVE #14986 woww 1.31 es patch... erdekes. ha letoltottetek szerverre pakoljatok fol. elemgyek par napra es action van bazz. Maffia G! En szemely szerint nem dijazom az otletet, hogy jatsz, lehet osszeveszunk a csapattarsakkal, de van kb 10 playerunk remelm ossze tudnak hozni 5ot. Udv skacok! -
gorsal #14985 Mi ez az új 1.31 patch? Meg mi az, hogy nincs FCMP? Egy éjszaka alatt megdőlt a Farcry világ? vagy mi? -
#14984 Nagyon úgy tűnik... Mert ha meghagyom nem hivatalosnak, akkor nem jelenik meg az ubi listájában, de mivel nincs farcrymp, az ip-t meg rajtunk kívül senki nem tudja, ezért kb. mindig 0 játékos lenne rajta, ennek meg nem látom sok értelmét. -
Dikri #14983 THX. Akkor még nem érdemes felrakni :)
És mi ez hogy hivatalos server lesz a tiétek? Nem eredeti gameval nem fog menni? -
#14982 1.31-es peccsel csak 1.31 szervereken tudsz majd. 1.3-assal pedig 1.3-asokon. -
Dikri #14981 Ha most felteszem az 1.31-es patchet, akkor fogok tudni játszani a servereken? (Manuális IP alapján, ha a serveren nincs fent) -
#14980 Igen, sajnos az Ubisoft kérésére megszűnt - mondjuk szvsz ez várható volt (sajnos).
A HiC szerver pár napon belül tovább fog üzemelni, immáron hivatalos szerverként, tehát akinek megvan az eredeti game, az továbbra is tud majd játszani rajta és természetesen mindenkit soxeretettel várunk majd! Pech, hogy pont a mai napon üzemeltük be azt a scriptet, ami kidobálja a csalókat - és ez nagyon jól működött is! -
#14979 RIP FarCryMP. Magyarul, nem lehet többet tört szerveren játszani, ill csak IP alapján. -
Dikri #14978 Megint nincs lista :( Nálatok sem?
És ez találhato a http://www.classifiedxp.com/~gmflash/ -n
"Dear Ubisoft,
It was mentioned to me by someone who is in contact with you that you disapprove of the FarCryMP project. I therefore have taken it down for good. I have always promoted purchasing Far Cry for a better multiplayer experience including higher quality servers, a larger community of players, the ability to use punkbuster to avoid cheaters, and the competition that clans offer. This project alone has led to hundreds of purchases of the game. I myself bought the game the day it game out! You have my promise that FarCryMP will never surface again and all code related to it will be destroyed. To the few people who still use FarCryMP: Please do not ask me about this project anymore. If you are still playing Far Cry online you should have bought it by now.
Thanks,
-GMFlash" -
#14977 Én is most akartam. -
#14976 [PATCH] Far Cry
[2005-01-31 @ 21:36 - Kiri] (kommentek: 1)
A sűrű hóesés közepette, ha rossz látási viszonyok közt is, de rábukkantam egy patch-re, ami az elmúlt év egyik legjobb FPS-éhez jött ki. Ha valaki ezt az 1.31-es verziószámú foltot telepíteni akarja, annak szüksége lesz az előzőre (1.3) is. Egyéb részletet nem közöltek, hogy milyen bugok kerültek kijavításra, de ártani nem fog, így bátran ajánlom letöltésre.
hmm hmm -
#14975 Mafia G.
De lehet hogy néha Pistike néven léptem be, mert haver játszott de nem akartam hogy az én nevemem, és áírtam neki. De belépésnél mindig a Pistikével lépett be. De végülis utánna egyből átírtam. Szóval Mafia G néven. -
CUCLI #14974 milyen néven nyomtad amikor nyomtad? -
#14973 Bakkker! De jó dolgod van. -
#14972 Ha esetleg nem lesz meg a létszám, nem szálhatnék én be? Holnapig visszaszerzem a Far Cry-t. -
gTWELVE #14971 Drukkolok nektek skacok a duplanulla ellen... WC klän.. LOL -
Stalker #14970 LoL, mit parázol egy sima 6-0-tól? :) -
gorsal #14969 ja cucli! vágod mi az a b.c.k? LOL -
gorsal #14968 Írtam neked priviben! Te is privibe plz... Ja és tök szomorú vagyok mert elromlott a fejhalgi mikrofonja, nem hallanak semmit és ha a régit bedugom az meg működik tehát nem beállítási problem... :( a többi priviben ;) -
CUCLI #14967 [nem parázik] -
Stalker #14966 Jó síelést! Holnap meccs a 00 ellen. :)