24504
  • Maffya
    Hogy müködik a cheat?És a magyaritás? nem jövök rá sehogy .Légyszi segitsetek!
  • CUCLI
    off:
    pódok szülinapot gorsal =)
    on
  • CUCLI
    nem is csináltál semmit?
  • lac coo
    Látom az új patch kivette a manual connect gombot......he he he....
  • Danecay
    Csak nem HDR-re gyanakodtál? Igen hasonló a jelenség mint azokon a screenshotokon amiken be van kapcsolva a HDR. Hasonló módon én sem láttam ki a barlang, vagy ősi templom beszakadt mennyezetén mint ahogyan a képeken volt, én is csak vakító fehérséget láttam. Érdekes. De letudná valaki nekem értelmesen és érthetően leírni, hogy mi is az a HDR azon kívül, hogy HIGH DINAMIC RANGE?
  • Duddits
    Biztos ködös idő van.
  • CUCLI
    azt hittem vami gef 6*** széria
  • Danecay
    9800 PRO. Miért?
  • Danecay
    Ja és érdekes módon jóval sötétebb volt az egész game mint amikor utoljára játszottam vele. Az 1.3-as patch telepítve van.
  • CUCLI
    milyen karid van?
  • Danecay
    Hi! Egy jó ideje nem játszottam a game-el de most, hogy újra elővettem kicsit fucsának tűnnek a fényforrások. Vagy csak én emlékszem rosszul?
    Szerintetek?
  • Stalker
    felőlem... :)
  • MKpowaa
    :D ilyenre én nem emlékszek, na majd egyszer összehozzunk egyet...
  • Stalker
    hmm, pedig egész jól lelőttük pár csapattársad anno radion. :P
  • MKpowaa
    Igen majd fogunk :) most az új klán oldallal vagyunk elfoglalva

BTW de majd ha fogunk akkor csakis mint TDM klán mert Assaulthoz nem vagyunk elég egységesek és egyébként is a Radio mapon nincs ellenfelünk :)
  • Stalker
    Na, a klánod fog regelni clanbase-re?
  • MKpowaa
    Nem lett túl nagy vizhangja amit irtam így leirom világosan ujra lehet tört szervereken játszani és megint van szerverlista amit a scarface-s srácok csináltak csupán annyit kell tenned hogy letöltöd
    innen az új progit és bemásolod a kicsomagolt fájlt az /FCData könyvtárba !
    Fontos ki kell törülnöd a régi farcryMP-t amit megtehetsz úgy hogy ugyaninnen kitörlöd a farcrymp.pak és a farcry.cfg fájlokat
    Még kevés server van de szerintem egy hét és minden visszaáll a régi kerékvágásba
  • lac coo
    Azért raktam be ezt a táblázatot , hogy be tudj lépni a szerverekre IP cíp alapján .....( manual connect )
  • Dikri
    Ne higy LAC-coonak :) Átver téged. Ez a formálya megszünt a multinak. A#15013 hozzászolásban van a megoldás. Be kell másolni a filet, a régit meg törölni ( FarCryMP.pak;  FarCryMP.cfg, és már müxik :)
  • mocsok
    Azé köszi. 2 napja van ez így sajna. Nem tudok játszani!!!!!!!!
    Már kijött az allergiám!
  • mocsok
    Hát ezt akkor nemértem. Refreshelni lehet, de semmi a képen.
  • lac coo
  • lac coo
    Nem , van még egy-kettö de jól írtad : a [HiC] " AZEGYETLEN"

(Csak így röviden , tömören )
  • mocsok
    Szevasztok! Csak én nem tudok FC-al multizni?
    Nem tom mivan? Tud vki vmit irni? Nincs serverlistám és a honlap se jön be!
  • tigeroo
    Egyébként a [HIC] azegyetlen klán a magyar FC-ben,..?
  • Stalker
    Same here.
  • lac coo
    Ja , én is írtam az én szolgáltatómnak már kettőt is , az volt a válasz , hogy megvizsgálták a kapcsolatomat és mindent rendben találtak .
    Mondjuk én a köcsög-paraszt agyammal még mindíg nem értem , hogy a francba lett egy kétszeres sávszélemelés után fele olyan jó a netem ?
    Az az igazság , hogy az elmúlt egy honapban nem sok játékélményem volt az FC-ben .....Nagyon sajnálom de remélem egyszer csak megjavul a netem és újból tudok majd normálisan játszani .
  • gorsal
    Írtam axeleronak szerelmes levelet, kiváncsi vagyok válaszolnak-e és ha igen akkor mit
  • lac coo
    Hány fórumfelhasználó kell ahhoz, hogy kicseréljen egy villanykörtét?

1. aki kicseréli a villanykörtét, és megírja, hogy kicserélte a villanykörtét
    2. aki megosztja hasonló villanykörte-cserélési tapasztalatait, és megírja, hogyan lehetett volna másképp kicserélni a villanykörtét
    3. aki figyelmeztet a villanykörte-cserélés veszélyeire
    4. aki rámutat az eddigi hozzászólások helyesírási és nyelvtani hibaira
    5. aki szidalmazza a nyelvészkedőket
    6. aki a szidalmak helyesírási és nyelvi hibait kijavítja
    7. aki azon vitatkozik, hogy kötőjellel kell-e írni a "villanykörte-cserélés" szót
    8. aki a fenti hatot kekeckedőnek nevezi
    9. az ipari szakértő, aki tájékoztatják a hozzászólókat, hogy az "izzó" a helyes
    kifejezés
    10. a tudálékos, aki közli, hogy ő is szakmabeli, és a villanykörte igenis helyes kifejezés
    11. aki a hozzászólók internet-szolgáltatójánál panaszt tesz a felhasználói etikett megsértéséért
    12. aki megírja, hogy a fórum nem villanykörtékről szól, és kéri, hogy a résztvevők a villanykörte-topicon folytassák a vitát
    13. aki követeli, hogy vessenek gátat a hardveres topic, az "egyéb" topic és a villanykörtés
    topic közti keresztbe-irogatásnak
    14. aki megvédi a jelen fórumba e témában írókat, mondván, hogy mindenki használ villanykörtét, ezért igenis témába vág minden ilyen tárgyú hozzászólás
    15. aki azon vitatkozik, mi a legjobb módszer a villanykörte kicserélésére, hol lehet a
    legjobb villanykörtét megvásárolni, illetve melyik a legjobb villanykörte-márka
    16. aki linkeket közöl, ahol különféle villanykörtékre láthatók példák
    17. aki megírja, hogy a linkek hibásak voltak, és közli a javított linkeket
    18. aki a belinkelt oldalakon a fórum témájába vágó linkeket talált, ezért megírja, hogy a villanykörték igenis a fórum témájába vágnak
    19. aki az összes eddigi hozzászólást idézi teljes terjedelmében, és a végére írja, hogy "egyetértek"
    20. aki megírja, hogy a villanykörte-téma körül elszabadult indulatok következtében soha többet nem fog hozzászólni
    21. aki javasolja, hogy a hozzászólók kérjék ki a villanykörtés GYIK- et (FAQ-t)
    22. aki megkérdezi, hogy mit jelent a "GYIK" ("FAQ")
    23. aki felteszi a kérdést: "nem beszéltük már meg ugyanezt mostanában?"
    24. aki javasolja, hogy mindenki keressen rá a Google-ben a villanykörtékre, mielőtt irogatni kezdene
    +1 ólálkodó, aki fél év múlva megint válaszol az eredeti hozzászólásra, és kezdi az egészet előröl
  • XeeN
    Az eredményekhez hozzátartozik, hogy az utolsó 2 percben foglalták be az 1. zászlót a dune-ön. Sajna nem tudtunk respawnolni időben. A Freighter szvsz nem a mi mapunk. Ottt szarrá vertek minket.

A 00-ról mint klánról. Ezek az emberek(?) szervintem inkább véresen komoly melónak tekintik az FC-t, mint szórakozásnak. Eszméletlen tapló klán. Ha valamelyiket (bocs, már nem tom melyik majom volt az) zsinórban 3x lelőttem, már LOL-ozott. Az öt játékosukból négy köszönés nélkül lépett ki a meccs végén. A humorérzékük 0. Kb ennyi lenne a véleményem, a szar szervert már nem is említém...
  • gTWELVE
    Grat az eredmenyhez skacok.. remelem sikerul fasszassan beuzemelni a szererunket es akkor azon lehet majd nyomni a sok clan meccset. es akkor laggolhat a sok kulfoldi.
  • MKpowaa
    ja és tényleg müködik !
  • MKpowaa
    Van egy probálkozás a Scarfacerészéröl hát nem tudom, ha sokan csatlakoznak biztos beválik
    de "gyerekek" vegyétek és (egyétek) meg a gémet mert ez ami istenünk(UBI )adta nekünk
  • gorsal
    bacott sok fehér célkereszt tapasztalatot szereztem
  • Iminyó
    Tapasztalatok?
  • CUCLI
    dupla hulla vs magyar idióták: 4:0
  • Iminyó
    Offolok egyet:
    Megtaláltam a honlapon azt a Balázs show-s részletet, először nevetséges volt, később rájöttem hogy ez már a szánalmas kategória. Tényleg ennyi hülye van, van csak megjáccák (az utóbbit nem igazán hiszem)?
  • Stalker
    lol, kabbe :D
  • CUCLI
    esküm nem figyeltem. de azé mák :DDDD
  • Stalker
    Kecseg elvitte a mekabrutálultratéket, amíg nem voltam itthon! :D :P