24504
-
#15045 Hogy müködik a cheat?És a magyaritás? nem jövök rá sehogy .Légyszi segitsetek! -
CUCLI #15044 off:
pódok szülinapot gorsal =)
on -
CUCLI #15043 nem is csináltál semmit? -
#15042 Látom az új patch kivette a manual connect gombot......he he he.... -
#15041 Csak nem HDR-re gyanakodtál? Igen hasonló a jelenség mint azokon a screenshotokon amiken be van kapcsolva a HDR. Hasonló módon én sem láttam ki a barlang, vagy ősi templom beszakadt mennyezetén mint ahogyan a képeken volt, én is csak vakító fehérséget láttam. Érdekes. De letudná valaki nekem értelmesen és érthetően leírni, hogy mi is az a HDR azon kívül, hogy HIGH DINAMIC RANGE? -
#15040 Biztos ködös idő van. -
CUCLI #15039 azt hittem vami gef 6*** széria -
#15038 9800 PRO. Miért? -
#15037 Ja és érdekes módon jóval sötétebb volt az egész game mint amikor utoljára játszottam vele. Az 1.3-as patch telepítve van. -
CUCLI #15036 milyen karid van? -
#15035 Hi! Egy jó ideje nem játszottam a game-el de most, hogy újra elővettem kicsit fucsának tűnnek a fényforrások. Vagy csak én emlékszem rosszul?
Szerintetek?
-
Stalker #15034 felőlem... :) -
#15033 :D ilyenre én nem emlékszek, na majd egyszer összehozzunk egyet... -
Stalker #15032 hmm, pedig egész jól lelőttük pár csapattársad anno radion. :P -
#15031 Igen majd fogunk :) most az új klán oldallal vagyunk elfoglalva
BTW de majd ha fogunk akkor csakis mint TDM klán mert Assaulthoz nem vagyunk elég egységesek és egyébként is a Radio mapon nincs ellenfelünk :) -
Stalker #15030 Na, a klánod fog regelni clanbase-re? -
#15029 Nem lett túl nagy vizhangja amit irtam így leirom világosan ujra lehet tört szervereken játszani és megint van szerverlista amit a scarface-s srácok csináltak csupán annyit kell tenned hogy letöltöd
innen az új progit és bemásolod a kicsomagolt fájlt az /FCData könyvtárba !
Fontos ki kell törülnöd a régi farcryMP-t amit megtehetsz úgy hogy ugyaninnen kitörlöd a farcrymp.pak és a farcry.cfg fájlokat
Még kevés server van de szerintem egy hét és minden visszaáll a régi kerékvágásba
-
#15028 Azért raktam be ezt a táblázatot , hogy be tudj lépni a szerverekre IP cíp alapján .....( manual connect ) -
Dikri #15027 Ne higy LAC-coonak :) Átver téged. Ez a formálya megszünt a multinak. A#15013 hozzászolásban van a megoldás. Be kell másolni a filet, a régit meg törölni ( FarCryMP.pak; FarCryMP.cfg, és már müxik :) -
mocsok #15026 Azé köszi. 2 napja van ez így sajna. Nem tudok játszani!!!!!!!!
Már kijött az allergiám! -
mocsok #15025 Hát ezt akkor nemértem. Refreshelni lehet, de semmi a képen.
-
#15024 -
#15023 Nem , van még egy-kettö de jól írtad : a [HiC] " AZEGYETLEN"
(Csak így röviden , tömören ) -
mocsok #15022 Szevasztok! Csak én nem tudok FC-al multizni?
Nem tom mivan? Tud vki vmit irni? Nincs serverlistám és a honlap se jön be! -
#15021 Egyébként a [HIC] azegyetlen klán a magyar FC-ben,..? -
Stalker #15020 Same here. -
#15019 Ja , én is írtam az én szolgáltatómnak már kettőt is , az volt a válasz , hogy megvizsgálták a kapcsolatomat és mindent rendben találtak .
Mondjuk én a köcsög-paraszt agyammal még mindíg nem értem , hogy a francba lett egy kétszeres sávszélemelés után fele olyan jó a netem ?
Az az igazság , hogy az elmúlt egy honapban nem sok játékélményem volt az FC-ben .....Nagyon sajnálom de remélem egyszer csak megjavul a netem és újból tudok majd normálisan játszani . -
gorsal #15018 Írtam axeleronak szerelmes levelet, kiváncsi vagyok válaszolnak-e és ha igen akkor mit -
#15017 Hány fórumfelhasználó kell ahhoz, hogy kicseréljen egy villanykörtét?
1. aki kicseréli a villanykörtét, és megírja, hogy kicserélte a villanykörtét
2. aki megosztja hasonló villanykörte-cserélési tapasztalatait, és megírja, hogyan lehetett volna másképp kicserélni a villanykörtét
3. aki figyelmeztet a villanykörte-cserélés veszélyeire
4. aki rámutat az eddigi hozzászólások helyesírási és nyelvtani hibaira
5. aki szidalmazza a nyelvészkedőket
6. aki a szidalmak helyesírási és nyelvi hibait kijavítja
7. aki azon vitatkozik, hogy kötőjellel kell-e írni a "villanykörte-cserélés" szót
8. aki a fenti hatot kekeckedőnek nevezi
9. az ipari szakértő, aki tájékoztatják a hozzászólókat, hogy az "izzó" a helyes
kifejezés
10. a tudálékos, aki közli, hogy ő is szakmabeli, és a villanykörte igenis helyes kifejezés
11. aki a hozzászólók internet-szolgáltatójánál panaszt tesz a felhasználói etikett megsértéséért
12. aki megírja, hogy a fórum nem villanykörtékről szól, és kéri, hogy a résztvevők a villanykörte-topicon folytassák a vitát
13. aki követeli, hogy vessenek gátat a hardveres topic, az "egyéb" topic és a villanykörtés
topic közti keresztbe-irogatásnak
14. aki megvédi a jelen fórumba e témában írókat, mondván, hogy mindenki használ villanykörtét, ezért igenis témába vág minden ilyen tárgyú hozzászólás
15. aki azon vitatkozik, mi a legjobb módszer a villanykörte kicserélésére, hol lehet a
legjobb villanykörtét megvásárolni, illetve melyik a legjobb villanykörte-márka
16. aki linkeket közöl, ahol különféle villanykörtékre láthatók példák
17. aki megírja, hogy a linkek hibásak voltak, és közli a javított linkeket
18. aki a belinkelt oldalakon a fórum témájába vágó linkeket talált, ezért megírja, hogy a villanykörték igenis a fórum témájába vágnak
19. aki az összes eddigi hozzászólást idézi teljes terjedelmében, és a végére írja, hogy "egyetértek"
20. aki megírja, hogy a villanykörte-téma körül elszabadult indulatok következtében soha többet nem fog hozzászólni
21. aki javasolja, hogy a hozzászólók kérjék ki a villanykörtés GYIK- et (FAQ-t)
22. aki megkérdezi, hogy mit jelent a "GYIK" ("FAQ")
23. aki felteszi a kérdést: "nem beszéltük már meg ugyanezt mostanában?"
24. aki javasolja, hogy mindenki keressen rá a Google-ben a villanykörtékre, mielőtt irogatni kezdene
+1 ólálkodó, aki fél év múlva megint válaszol az eredeti hozzászólásra, és kezdi az egészet előröl
-
#15016 Az eredményekhez hozzátartozik, hogy az utolsó 2 percben foglalták be az 1. zászlót a dune-ön. Sajna nem tudtunk respawnolni időben. A Freighter szvsz nem a mi mapunk. Ottt szarrá vertek minket.
A 00-ról mint klánról. Ezek az emberek(?) szervintem inkább véresen komoly melónak tekintik az FC-t, mint szórakozásnak. Eszméletlen tapló klán. Ha valamelyiket (bocs, már nem tom melyik majom volt az) zsinórban 3x lelőttem, már LOL-ozott. Az öt játékosukból négy köszönés nélkül lépett ki a meccs végén. A humorérzékük 0. Kb ennyi lenne a véleményem, a szar szervert már nem is említém... -
gTWELVE #15015 Grat az eredmenyhez skacok.. remelem sikerul fasszassan beuzemelni a szererunket es akkor azon lehet majd nyomni a sok clan meccset. es akkor laggolhat a sok kulfoldi. -
#15014 ja és tényleg müködik ! -
#15013 Van egy probálkozás a Scarfacerészéröl hát nem tudom, ha sokan csatlakoznak biztos beválik
de "gyerekek" vegyétek és (egyétek) meg a gémet mert ez ami istenünk(UBI )adta nekünk -
gorsal #15012 bacott sok fehér célkereszt tapasztalatot szereztem
-
#15011 Tapasztalatok? -
CUCLI #15010 dupla hulla vs magyar idióták: 4:0 -
#15009 Offolok egyet:
Megtaláltam a honlapon azt a Balázs show-s részletet, először nevetséges volt, később rájöttem hogy ez már a szánalmas kategória. Tényleg ennyi hülye van, van csak megjáccák (az utóbbit nem igazán hiszem)? -
Stalker #15008 lol, kabbe :D -
CUCLI #15007 esküm nem figyeltem. de azé mák :DDDD -
Stalker #15006 Kecseg elvitte a mekabrutálultratéket, amíg nem voltam itthon! :D :P