Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"... A CryTek akalmazottak egyikével folytatott hosszú délutáni beszélgetés után megtudtuk, hogy az SDK megjelenése jövõ hétre van betervezve ... Továbbá azt is, hogy a CryTek gõzerõvel dogozik egy új hivatalos térképcsomagon, ami szintén nem sokára elérhetõ lesz ..."
(azé' ez nem szuahéli, hanem angol. aztat azér' illik legalább a gémereknek minimális szinten ugatni.)
ha meg te érted akkor légyszíves fordítsd le, hogy aki nem tud angolul az is értse, mivel ez egy magyar fórum!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Fan site FarCryHQ is reporting that the long awaited Far Cry SDK will be released next week.
“...After a longer conversation with one of CryTek's employees this noon I learned that SDK is scheduled for early next week...Further more CryTek works under high pressure on a new official map pack which will be available there soon after the launch...”
Next PC upgrade: 2022
forrás
Dehát ahogy mondtátok, úgysem érint senkit, szal mind1 😊
LOL
http://thenamelessphoto.com/
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Játékipar - 2004-07-23 14:09:00
A Far Cry oly sikeres játékipari entreé-nak bizonyult a német CryTek részérõl, mely akár évekre szavatolhatja a fejlesztõstúdió sikereit. Ennek ékes bizonyítéka, hogy legutóbb az EA próbálkozott a csapatnál, mághozzá sikerrel, mivel a CryTek az elkövetkezendõ esztendõben a redwood-i kiadónak fog dolgozni. A még bejelentetlen projekt természetesen nem a Far Cry folytatása lesz, mivel az ahhoz szükséges licensz az Ubi Soft zsebeiben pihen. A felek között született megállapodásban nem esik szó exklúzivitásról, azaz ezúttal nem beszélhetünk teljes beolvasztásról.
ennél rosszabb már nem is lehetne...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Viszont van egy hirem!Van ujj FarCryMP ha valakit érdekel!FarCryMP 0.94 for FarCry 1.2 patch!!Ez kell ahhoz hogy az 1.2-es patch-el is lehessen nyomatni a netet állitolag!Legalább is ez van a leirásában!Mindenképp probáljátok meg!
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Fiúk!!!!!!
Nem tudnánk má valamikó' nyomni?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

"vessetek a mókusok közé" :)

1., Kimásoltam a Profile mappát valahova
2., Uninstall Far Cry
3., Újrainstalláltam a Far Cry-t, de máshová mint eddig
4., Felülírtam a kimásolt Profile mappával az eredetit
5., Elindítottam az 1.2-es patch installját,
közölte, hogy egyszer ez már fent volt, s a patchet removoljam - megtörtént - a patchet nem tettem fel még!
6., A programok hozzáadása/eltávolítása között rákattintottam a Far Cry-ra, s ott a repair-t (javítás) választottam. Darabig eltartott, majd szólt, hogy kész
7., Most engedtem rá az 1.2-es javítást, ami szó nélkül fel is ment rá.
8., Crack a helyére - start game
S érdekes módon, volt zene a menüben, sõt, a játékállásomat is simán megtalálta - betöltötte - fegyvernek is volt hangja - szóval mûködött...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mondjuk nem sokakat érint 😉
Forza.
"Far Cry 1.2 javítócsomag
Birdy, 23:33 - Játék: Peccs - (15 komment)
(BluesNews) Megjelent végre a régóta készülõ javítócsomag, amely a 1.2-es verziószámot viseli, a GF6 tulajok örülhetnek, mert itt a Far Cry immár támogatja a PS 3.0-át:
Far Cry 1.2 javítócsomag
15%-os sebességnövekedés
30%-kal hosszabb sprint
Korrigált jármû sérülés
Korrigált fejlövés érzékelési hibák
Quicksave funkció!
~100 bug kijavítása a Quicksave-vel kapcsolatban
Szerver lista interfész hibáinak javítása
a Radeon 9600 esetében fellépõ hibák javítása
"
Mondjuk érdekes, hogy a hivatalos oldalon egyáltalán nem említik, sazl igazad is lehet 😉
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ugyanis nincs benne. Hivatalosan legalábbis egy büdös szó nem esik arról, hogy benne lenne. A bemutató verzióban volt csak benne, de ebben a patchben nincs.
Valszeg kivárják a DirectX 9.0c megjelenését. Ennyit a nagy SM3/6800 õrületrõl. Se hivatalos directx ami támogatná, se driver (legújabb 61.76 sem támogatja), se játék.
sok sikert!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
."vessetek a mókusok közé" :)
a far cry más tészta. hagyj neki helyet, hogy jól szellõzhessen. ebben a kurva melegben amúgy is hamarabb melegszik a gép, nem kell azt még zárt polcba pakolással is tetõzni. lehet, hogy nem ez a baj, de ez is LEHET. egy próbát megér.
Viszonz most installáltam újra a windows-t mindjárt telepitem is a Far Cry-t.
Ha ezek után sem fog indulni a progi, akkor kidobom az ablakon a gépet

Mindjárt tökön szúrom magam
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
A win-t tegnap raktam fel újra. Elõször még elindult. Késöbb felraktam a patch-t utána már nem indult. Már többször is telepitettem (patch nélkül is és nem indul)
A gép nincs húzva, de lehet hogy a hûtéssel lehet a gond. (AMD1700+)S most be lett rakva az asztalom polcába, ott elég meleg van. Ez lehet probléma?
Ez akár winyó vagy mem hiba is lehet.
Vagy 1szerûen csak lehet ujrakéne tenni a wint.
Itt a nyár (ráadásul az uccsó) s nem tudok játszani
Pedig már elindult többször is, most hogy újratelepitettem nem indul: fekete lesz a képernyõ/lefagy inditáskor.
A következõ a hibaüzenet:
FileVersion: 1.1.0.1230
ProductVersion: 1.1.0.1230
Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x3800D463
Exception Module: <Unknown>
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x0000000C
The memory could not be ''read''
Call Stack Trace:
2) function=0x3800D463
1) function=0x0
HELP!
Ja, pozitívumként nem említettem, hogy aPING-ek nagyon jók lettek, bár szvsz nem reális (alacsonyabbat mutat, mint amennyi valójában...)