Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
FarCryHQ:
"... A CryTek akalmazottak egyikével folytatott hosszú délutáni beszélgetés után megtudtuk, hogy az SDK megjelenése jövõ hétre van betervezve ... Továbbá azt is, hogy a CryTek gõzerõvel dogozik egy új hivatalos térképcsomagon, ami szintén nem sokára elérhetõ lesz ..."

(azé' ez nem szuahéli, hanem angol. aztat azér' illik legalább a gémereknek minimális szinten ugatni.)

karikusz
Annak sok értelme van ha mindenféle érthetetlen angol szöveget beraksz....

ha meg te érted akkor légyszíves fordítsd le, hogy aki nem tud angolul az is értse, mivel ez egy magyar fórum!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

grebber
Far Cry - SDK next week
Fan site FarCryHQ is reporting that the long awaited Far Cry SDK will be released next week.
“...After a longer conversation with one of CryTek's employees this noon I learned that SDK is scheduled for early next week...Further more CryTek works under high pressure on a new official map pack which will be available there soon after the launch...”

Next PC upgrade: 2022

lwb
ubi lelõtt e az 1.2-es paccsot és visszadobta a cryteknek, hogy javítson rajta. asszem ez várható volt.

forrás

Szerintem az SM3-mat a hardwired is csak a patch elõzetes alapján írta. Abban benne is volt, csak épp a hivatalos patchben nincs benne.
Dehát ahogy mondtátok, úgysem érint senkit, szal mind1 😊
Feltettem az 1.2-es patchet,visszamásoltam az eredeti cracket,de nem indul a multi
LOL
Vasarnap leszek. es nincs ekezet mert roman a billentyu 😄D

http://thenamelessphoto.com/

karikusz
szerintem 1024-ben ugyan úgy mutatna mint eddig....csak így 640-ben mutat jól...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Eisenhower
Az EA-hez került a CryTek
Játékipar - 2004-07-23 14:09:00
A Far Cry oly sikeres játékipari entreé-nak bizonyult a német CryTek részérõl, mely akár évekre szavatolhatja a fejlesztõstúdió sikereit. Ennek ékes bizonyítéka, hogy legutóbb az EA próbálkozott a csapatnál, mághozzá sikerrel, mivel a CryTek az elkövetkezendõ esztendõben a redwood-i kiadónak fog dolgozni. A még bejelentetlen projekt természetesen nem a Far Cry folytatása lesz, mivel az ahhoz szükséges licensz az Ubi Soft zsebeiben pihen. A felek között született megállapodásban nem esik szó exklúzivitásról, azaz ezúttal nem beszélhetünk teljes beolvasztásról.

ennél rosszabb már nem is lehetne...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Viszont egy magyar szervercim még mindig jol jönne!😊)
oks!köszi!
Viszont van egy hirem!Van ujj FarCryMP ha valakit érdekel!FarCryMP 0.94 for FarCry 1.2 patch!!Ez kell ahhoz hogy az 1.2-es patch-el is lehessen nyomatni a netet állitolag!Legalább is ez van a leirásában!Mindenképp probáljátok meg!
RelakS

_Elvileg ha így rakod fel, akkor oks a cucc

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

1.2-es patch alatt akkor most megy a multi vagy nem?mert eddig ugy láttam a beirásokbol hogy nem!De mostmár nem tudom igazán hogy mi is van!😊)
Valaki tudna mondani nekem egy magyar szervercimet?Ahol lehet game-elni?Elõrõe is köszi
jó akkor nem én tévedek, én ezt olvastam máshol😊

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Rambo 20
OÁÁÁÁÁÁ!!!!
Fiúk!!!!!!
Nem tudnánk má valamikó' nyomni?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

PyRex
Azért, ha így nézne ki, az eléggé ütne 😊))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

tom hogy tod ,csak kötekedésoá

"vessetek a mókusok közé" :)

tigeroo
tom😄
Az a FR2 kép nagyon fake. Írja is hogy poén...

tigeroo
nagyon várom már!!! köcc a leírást, fennvan a patch😊
rage
na, sikerült az 1.2-es patchet mûködésre bírni

1., Kimásoltam a Profile mappát valahova
2., Uninstall Far Cry
3., Újrainstalláltam a Far Cry-t, de máshová mint eddig
4., Felülírtam a kimásolt Profile mappával az eredetit
5., Elindítottam az 1.2-es patch installját,
közölte, hogy egyszer ez már fent volt, s a patchet removoljam - megtörtént - a patchet nem tettem fel még!
6., A programok hozzáadása/eltávolítása között rákattintottam a Far Cry-ra, s ott a repair-t (javítás) választottam. Darabig eltartott, majd szólt, hogy kész
7., Most engedtem rá az 1.2-es javítást, ami szó nélkül fel is ment rá.
8., Crack a helyére - start game

S érdekes módon, volt zene a menüben, sõt, a játékállásomat is simán megtalálta - betöltötte - fegyvernek is volt hangja - szóval mûködött...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

arty
valami kinti forumon irtak, hogyan lehet drivert/directxet hekkelve elinditani 😊

mondjuk nem sokakat érint 😉

Forza.

Köszi szépen, megpróbálom! M16-osért mindenkitõl bocsánatot kérek😊

RelakSfromhome
HARDWiRED:
"Far Cry 1.2 javítócsomag
Birdy, 23:33 - Játék: Peccs - (15 komment)

(BluesNews) Megjelent végre a régóta készülõ javítócsomag, amely a 1.2-es verziószámot viseli, a GF6 tulajok örülhetnek, mert itt a Far Cry immár támogatja a PS 3.0-át:
Far Cry 1.2 javítócsomag

15%-os sebességnövekedés
30%-kal hosszabb sprint
Korrigált jármû sérülés
Korrigált fejlövés érzékelési hibák
Quicksave funkció!
~100 bug kijavítása a Quicksave-vel kapcsolatban
Szerver lista interfész hibáinak javítása
a Radeon 9600 esetében fellépõ hibák javítása
"

Mondjuk érdekes, hogy a hivatalos oldalon egyáltalán nem említik, sazl igazad is lehet 😉

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Csak épp ebben tévedsz 😉
Ugyanis nincs benne. Hivatalosan legalábbis egy büdös szó nem esik arról, hogy benne lenne. A bemutató verzióban volt csak benne, de ebben a patchben nincs.

Valszeg kivárják a DirectX 9.0c megjelenését. Ennyit a nagy SM3/6800 õrületrõl. Se hivatalos directx ami támogatná, se driver (legújabb 61.76 sem támogatja), se játék.
gregoryan
Hali.. Én ma csináltam ezt a pályát, lehet, hogy extrém módon de túléltem! Elõszöris az az M16-os egy M4-es 😊 én a vizesés tetejénél jobbra felmásztam a legmagasabb hegyre, és ott a hegyháton elballagtam a lezuhant helikopter fele(fentról látszik)ott leereszkedtem, és a lezuhant heliben van 2 gépágyú. ezekkel könnyû operálni.. innen már menni fog gondolom.. (vigyázz, ha a hegyen mész mint én, mert jön egy másik helikopter aki nem örül neked (--Magyarán ki akar csinálni 😊)))) --))

sok sikert!!

RelakSfromhome
Azóta rájöttem 😉

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz
kincs ami nincs...de nem érdekel...apróságokon nem akadok fel

Pedig lennie kellene
karikusz
Nekem az 1,1-nél sincs a menüben zene....

Sejtettem.

Sikrült! Egy windows reinstall után fut a játék! Végre
lwb
na. a thief hibaüzenete az bizony a daemonnal való akadást jelzi. próbálj újabb daemont vagy szedjél le törést a thiefhez.

a far cry más tészta. hagyj neki helyet, hogy jól szellõzhessen. ebben a kurva melegben amúgy is hamarabb melegszik a gép, nem kell azt még zárt polcba pakolással is tetõzni. lehet, hogy nem ez a baj, de ez is LEHET. egy próbát megér.

A Thief-fel már sokat játszottam, tehát nem az a baj.

Viszonz most installáltam újra a windows-t mindjárt telepitem is a Far Cry-t.
Ha ezek után sem fog indulni a progi, akkor kidobom az ablakon a gépet
Sziasztok! Egy kis problémám akadt, elakadtam a játékban... Annál a résznél tartok, amikor kidobtak a helikopterbõl, és csak az M16-osom van meg, 10 tölténnyel. Grebber 5659-es hsz-ában pont ezt a helyet örökítette meg😊 Én is úsztatom a rohadékokat, de vhogy mindig kinyírnak (vagy a háttérben a gépfegyveres). Szóval a kérdésem az: ha néhány tetvet kinyírok, az már elég az üdvösséghez? Ha igen, akkor merre kell sprintelni? Valami taktikát megoszthatnátok erre a helyzetre, mert ez nekem nem megy... Köszi!

neozed
Mi ez a f*szság, hogy az 1.2-es felrakása után nem lehet a régi mentéseket betölteni????!!
Mindjárt tökön szúrom magam

PyRex
hmm,, szvsz ki lehet játszani...

ollie
Valszeg a Thief-be beépítettek egy olyan védelmet, ami érzékeli a disc emulátort (daemon, alcohol, stb), és akkor el se hajlandó indulni. De ez már nem az elsõ eset, asszem pl a Sacredben is ilyen van.

PyRex
Ma hozzuk el a szervert elvben, de hogy mi lesz vele, az passz. A chello-nak van egy "aréna" nevû szolgáltatása (sok multival lehet játszani, far cry nincs közte) - megpróbálom esetleg velük megbeszélni, nem tudom, hogy sikerül-e.

Igen a thief hibaüzenetébõl én is erre következtettem de sajna nem: daemonnal, 120%-al is próbálkoztam, de sajna nincs eredmény 😞
neozed
Nem, valószínûleg a Daemonnal, vagy más cd emuláló progival lesz gondja.

az 1.2-es peccsbe beépitették a Pixel Shader 3.0-át... ezért kérdeztem..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

A Thief 3-sem indul. Ezt irja ki: Conflict with disc emulator software detected.

A win-t tegnap raktam fel újra. Elõször még elindult. Késöbb felraktam a patch-t utána már nem indult. Már többször is telepitettem (patch nélkül is és nem indul)

A gép nincs húzva, de lehet hogy a hûtéssel lehet a gond. (AMD1700+)S most be lett rakva az asztalom polcába, ott elég meleg van. Ez lehet probléma?
lwb
jó a gép hûtése? nem húzod? ezek okozhatnak ilyesmit ...

Más progival nem volt gondod?
Ez akár winyó vagy mem hiba is lehet.

Vagy 1szerûen csak lehet ujrakéne tenni a wint.

Egyszerûen nem akar indulni a Far Cry!
Itt a nyár (ráadásul az uccsó) s nem tudok játszani

Pedig már elindult többször is, most hogy újratelepitettem nem indul: fekete lesz a képernyõ/lefagy inditáskor.
A következõ a hibaüzenet:
FileVersion: 1.1.0.1230
ProductVersion: 1.1.0.1230

Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x3800D463
Exception Module: <Unknown>
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x0000000C

The memory could not be ''read''

Call Stack Trace:
2) function=0x3800D463
1) function=0x0

HELP!
gregoryan
Pyrex.. megy most a HIC server??
vagy van új farcryMP?
mert 1.2 vel nem indul az MP rész

PyRex
Mellesleg az eredeti és a crackelt verzió között 1 db EXE fájl a különbség. Nekem mind2 megvan (az eredeti CD-s, a warezold DVD-s), de mind2-vel szar, amit leírtam.

Ja, pozitívumként nem említettem, hogy aPING-ek nagyon jók lettek, bár szvsz nem reális (alacsonyabbat mutat, mint amennyi valójában...)

PyRex
Eredeti van, de ne zavarjon...