24504
  • CUCLI
    töröltem.. kandurex segített megcsinálni a bennert. volt off is nem is kevés. szal inkább töröltem.
  • Stalker
    Mindenkinél ez van, fel kell tenni az 1.3-at.
  • PyRex
    Hhih: hova lettek a 15079-15193 üzenetek? :)
  • hornbali
    Helló mindenki!

Az lenne az én problémám hogy a 6800 GT-met a Far Cry (1.0) nem ismeri fel, mert hogy Auto Detect beállításoknál Low-ra tesz mindent és ha felhúzom Very High-ra akkor sincs válozás.

Találkozott más is ilyen problémával, vagy tud esetleg valaki megoldást?
    Amúgy 66.93-as driver van fent és Patch-et nem igazán akarok feltenni.

Köszönöm mindenkinek a segítséget előre!!!
  • PyRex
    "végre"... khmm, ez többféleképpen is értelmezhető
    Amúgy a 21. helyen vagyunk most ha jól tudom a 34-ből, ami nem jó de nem is rossz, viszont most jön 2 rohadt csúnya vereség majd sajna. Bár talán ha mákunk van, az egyiket döntetlenre kihozzuk...
  • CUCLI
    na mind 1. semmi. mentem kicsit play hozzátok ha van még valaki. ha nincs mentem szlíp. na pás
  • Ability
    Fogjuk rá! :) De most itt mit akarsz kezdeni PS-el? :D
  • Stalker
    zsír
  • CUCLI
    Mostmár kicserélhetem a bannert és linkelhetek is.
    A régit kitöröltem mer rossz linkre mutatott.
  • Ability
    A lényeg, hogy nyertetek, és végre felfele haladtok azon a ranglistán...
  • Ability
    Szívesen!

Általában 1.3, de most jött az 1.31-es javítás is, szóval inkább a 1.31-es patch-t használd, mert előbb- utóbb ez fog elterjedni... Sőt a legtöbb szerveren már ez van, köztük a miénken, és a HIC szerveren is...
  • GTi Gaga
    és megint csak köcce! müxik!!

átlagba mijen verzión futnak a serverek? 1.3 mal , mert nekem mindegyikre azt irta nem egyezik a verzio. 1.1 es patc van fent
    :)))))))) ?
  • GTi Gaga
    nagyon köcce szépen!

a cheatröl meg annyit.... nincs löszerem a kibaszott utolsó pályán, relisticbe nyomom. emerek millioan, löszer meg semmi és a give_all_ammo=1 meg bszik cuccost adni!!! ezért kell cheat!

hehehehe
  • PyRex
    MINDEN KEDVES KLÁNTAGOCSKÁCSKÁNAK VAN ÚJ LOGÓCSKÁCSKÁJA. Letölthető a szokott helyről...
  • PyRex
    áadásul az első mapon végig 4-en voltunk, ők meg 5-en... bár igaz, hogy őket dobálta végig a pb. :(
  • Ability
  • CUCLI
    [HiC] vs. Shark 4:3!
  • deore
    Köszi szépen, nekem is sikerült így.
  • Ability
    FarcryMp.pak: FCData-ba kell másolni, és akkor megjelenik játékban a Multiplayer menüben egy harmadik fül: FarCryMP_0.94 Itt jelennek majd meg a tört szerverek...

Far Cry v1.1 Remove LAN IP Restriction: A működését nem mondom el, a lényeg, hogy ha szervert akarsz létrehozni, akkor ezzel meg kell "patch-elni" a Network.dll-t!

FONTOS! Sajnos a játéknak ezt a módját betiltották, így most egy újabb próbálkozás veszi kezdetét, szóval továbbra is lehet játszani, csak már ezek a file-ok szügségtelenek, mert már a Scarface féle megoldásthasználják, a GMFlash-es már nem müxik!

Az új megoldást itt találod. Ezzel semmi bonya nincs, csak a régi cuccost kell kipucolni, és ezt berakni az FCData mappába. Persze ez oda is le van írva, sőt még részletezik is

Csítekhez meg nem értek...
  • Duddits
    NE CSÍTELJ! Ez a megoldás!
  • GTi Gaga
    baraktam az exe mögé is... tehát most a bin32 mappába lévö exem neve farcry-devmode.exe, de igyse müxenek a cheatek... pedig innen iditottam a gamet. mit csinálatm rosszul? patchelt játéknál nem müxik a cheat? vagy mi a ****?
  • Zsoldos
    Ennek semmi koze a hdr-hez, sima fenyudvarok a fenyforrasok korul. Ilyesmi Unreal1-ban is volt mar voodoo1-el is. :)
  • Duddits
    .exe mögé is.
  • GTi Gaga
    re all!

lenne pár kérdésem ( bár ahogy visszaolvastam nem nagyon merem megkérdezni, mert még a végén meglincselnek )

megnéztem 15013at és valami külföldni oldalra dobot, igy nem nagyon értem miröl van szó...
    de van nekem egy ijenem FarCryMP_0.94-GMFlash.zip, látom van ebböl ujabb is. azt szeretném megtudni honnan lehet az ujabbat leszedni és hogy hogy is müxik ez a dolog. ugyanis ebben a zip fájlban van 3 db fájl, egy farcryMp.pak, azzal nincs gond mit kell csinálni mert bemásoltam a hejére. de van benne kettö másik méghozzá ezek Far Cry v1.1 Remove LAN IP Restriction, ill ue ez csak 1.2 verzioval.
    ezt elinditva kapok egy kic ablakot ami a network.dll el csinál vmit, gondolom itt a patchre kell nyomni. ezt meg is csináltam kiirta patch succesful meg minden ám még mindig nem lehet neten nyomi. valaki akinek van türelme és kedve elmagyarázná nekem ezt. lehet én vagyok a 99999999999999999999999999999999 user aki megkérdezi de ha nem esik nehezére pls help!

a másik a chetek miat...

láttam cucli variációját. namost ezt a -devmode cuccot csak a parancsikonnál kell behejetesite avagy az exe mögé is bekell irni? mert ha csak a parancsikon elérési célját irom át nem talál ijen exet. az exehez is irni kell valamit, és ha igen mijen modon

ennyi lenne.

Remélem tudtok segiteni.

elöre is köszi mindenkinek!
  • Digidroid
    Köszönöm a választ. Én igazábol a "bik" kiterjesztésü videokat hiányolom a játék alatt, de akkor úgy tünik ez nem fog menni.
  • mocsok
    Köszi, már le is töltöttem! LAC-coo "segítségéhez pedig nincs hozzáfűznivalóm!
  • Kozman
    Nekemis csak ugy ment ha leftettem sorba mindet....nem értettem.....
  • deore
    Sziasztok!
    FEltetlepítettem a 3 cd-s Far Cry-t, de az 1.3-as patchet nem tudom fölrakini. Visszaolvastam és a regpatchet felraktam ahogy kell, de hiába...Tudnátok segíteni?
  • PyRex
    hol itt hol ott.

btw: sajnos kezdek szembesülni vele, hogy nem nagyon van ellenszere a csalásoknak :(
  • kisgabo
    mindenki a hivatalos ubi szerveren nyomul?
  • PyRex
    Poldok születésnapot gorsal :)
  • Duddits
    Te jesszus...
  • Maffya
    Részletesebben? Utána mit és hogyan és hová kell beirni?
  • CUCLI
    jobb klikk az exe-re és ott
  • Stalker
    Kitől félsz, hogy nem jössz ts-re? :)
  • Maffya
    Igen erre gondoltam nem értem milyen konzolbewa és milyen parancssort irjak légyszi ezt mond el.Ez hogy müködik.?
  • CUCLI
    milyen cheat? erre gondolsz?
    "X:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe" - devmode
    ?
  • Duddits
    Hát honnét tudjam?? Azt se tudom mi bajod! Csak az, hogy nem megy! Mondjuk szerintem a magyarítás magyarúl van leírva.
  • Maffya
    Ennyire nehezedre esik elmondani? Ha tdnék angolul nem kérnélek.
  • Duddits
    Mondjuk az infót elkéne olvasni!