Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Melyik patch-et éri meg felrakni ?

Telepít FarCry, majd telepít patch, majd letölt FarCryMP nevû progi patch-tõl függõen. Az 1.2-eshez a FarCryMP_0.94 az 1.1-hez a FarCryMP_0.93. Ezutén kicsomagolod a FarCryMP.zip nevû file-t és a benne található útmutató szerint telepíted a benne levõ file-t. Inkább leírom! :-)
A FarCryMP.pak nevû fájlt másold a játék FCData nevû könyvtárába indítsd a játékot, bökj a multiplayer menüpontra és válaszd a FarCryMP menüpontot! Ekkor megjelennek a tört szerverek a listában! Bökj az egyik szimpatikusra és játsz! :-)))
Szervert ezek után ne akarj indítanim, azt már nem magyarázom el! :-D
hogy a rákba kell rávenni a játékot hogy multiba menjen neten, szerveren meg mindnenen meg naaaaaaaaaaaaaa ???
nemigaz hogy seki nem jácca multiba, vagy csak lusták vagytok leirni
((tudom ám hogy ott van felül a gomb mielött osztanátok, de kurvára nemtom miröl van benne szo ))
nemtudom
DX9.0c , Pixel Shader 3.0 támogatással
Far Cry javítással
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De én sem használok codec packot
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
másik:
Celeron 1700Mhz 512Mb DDR ram Radeon 9600XT de az közös.
Nem volt pénz jobb gépre ezt is alig kaptam meg!(most vettük nem rég)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Tom3: Ha TÉNYLEG ez a géped, akkor elsétálgat rajta, de hatalmas fpskavalkádot ne várj, csak éppen játszható lesz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Max 800x600-at ajánlok, ha 15"-os a moncsid, akkor a 640x480-at,
AF-et AA-t szvsz felejtsd el,
Textura lehet high
Textura filter trilinear
Anisotropic filtering level legyen 1, mint már említettem
Particle count medium
Special effects szvsz medium
Environment high
shadow high, bár asszem mediumon is korrekt
A víz szvsz high-on is elég lesz, de lehet, hogy mediumra le kell venned
Fények medium
Hangokat nemtom, nem írtad mid van
Nem tom a videó kártya akadály?
A minimumnál úgy láttam 1000Mhz csak hogy azon hogy futna?
megint itt vagyok
az a bajom, hogy multiba akarom játszani a játékot, online, és nem sikerül sehogysem müködésre birni.
mit kell csinálni?
fent a linket is megnéztem, megcsináltam, de nem akar müködni, valaki venné tényleg a fáradtságot és leirná nekem?
köszönöm
nemtudom
Csak a játékon belül nem mennek normálisan
Nem változott semmi hangkártya csere után sem
A videok akadnak, a hang meg kimarad
Már a legelsõ Crytek animációnál is

😊
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
na majdna holnap vissznézek hátha addig lesz vmi megoldás a problémámra, addig meg küzdök magamtol hátha sikerül a multi
na szosztárrrééé
aranyesû
nemtudom
nemtudom
millyen érdekes ugye?
hanem az a bajom hogy neten Online, multiba a játék nekem nem megy
nmemtuodm hogy kell megcsinélni, mit kell letölteni hogy kell beállitani, csináltam már annyi félét de még most sincs semmi hogy tudjakl jáccan
nemtudom
Ha a linkre gondolsz, elvileg ott van, hogy hogyan kell neten játszani. Ettõl még szingle-ben is lehet nyomni...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
én aztat eccö végigcsináltam de még mindig cdkulcsért nyavajog
vki venné a fáradtaságot és elmondaná?
vagy osszatok le legalább 😄DD
nemtudom