24504
-
#15280 csalt? A kis görény! -
Stalker #15279 Ja, tegnap nekünk is feltűnt, hogy ez a gyerek elég gyakran láthatatlan... -
#15278 Hehe! -
#15277 Itt az ember hol az ember ? -
#15276 Közepesen.
Egyébként mitől van az, hogy néha játék közben kiírja egy külön négyzetben, hogy CrytekEngine Error? Ki lehet javítani valamivel? Egyébként a patchek hogy működnek? Fel van installálva, crackelve a játék és utána kell patchelni (aztán megint crackelni)? -
#15275 re all!
valaki tudna nekem segiteni hogy müxik a coop mod?
leszedtem a 8.2 alpha verziót felratam
kitömöritett vni 7z mappát, azt a far cry mappába kel nyomni vagy hova
aztán kijön egy ablak hogy keresse meg a far cry mappát, megkreesem nyomok egy továbbot, azt kiirja hogy rosz a far cry mappa elérése. közbe ujra kell inditani valami visula f****ság miat PLS help!
nagyon fontos lenne ha vki elmagyarázná!
elöre is MERCi!
-
#15274 Mien fokozaton nyomod? -
#15273 Mondjuk ez nem baj hogy hosszú! -
#15272 Úristen, ilyen iszonyatosan hosszú ez a játék? Már így is tök félelmetes. -
CUCLI #15271 akkor 11 van még. mert 20 map van asszem -
#15270 Ez a 9. Még majd a fele hátravan? -
CUCLI #15269 sok kb 7-8map -
#15268 Nem kellett leszedni. Az őrtoronyból csak át kellett csúszni a dróton a folyó felett. Az a szakasz már végig kész. Most egy épületben vagyok ahonnan ki kell menekülni. Tele van zombival. Sok van még a játékból? -
Stalker #15267 pfffff -
CUCLI #15266 akkor elöbb tán szedd le a rakétást -
#15265 Na , tegnap ismét jó tapasztalatokat szereztem a laggról .A fehér célkeresz még elmegy , meg hogy mindenkibe 80 golyó kell de a tegnapi csúcs volt! Ketten voltunk csak a szerveren és csak hülyéskedtünk , én eldobtam egy gránátot a srác meg direkt beleállt .Fel is robbant ahogy kell de a fiúnak semmi baja nem lett !Kérdezem tőle hogy ezt hogy élted túl mikor tisztán láttam , hogy a talpad alatt robbant ?Mire kiderült hogy nála fel sem robbant a gránátom ! Látta hogy eldobtam azért is állt rá de nála nem volt robbanás...A másik meg késő este volt Ubin : az autó raksijával lőttem az ellent elég sokáig .Furcsa volt hogy sokszor elöbb hallom a rakéta hangját és csak utána megy el ténylegesen de már kezdek hozzászokni a lagghoz ugyhogy nem érdekelt .Egyszer csak látom hogy egyik ellenfél lopakodik a kocsim felé hogy kilőjön mire oda akartam lőni egy rakétát de az istennek se akarta ellőni hiába nyomtam a gombot.Ki is lőttek a kocsiból aztán vagy 10 másodperc múlva respanoltam és akkor látom hogy kiírja hogy Lac-coo lelőtte az előbbi embert a kocsi rakétavetőjével !A srác meg aki kilőtt a kocsiból mert nem tudtam rakétázni írogatta a kérdőjeleket , hogy sétált a bázisukon azt egyszer csak meghalt ....Fél percel az akciónk után !Én ezt már nem értem ....... -
#15264 A helikopterről a nővel a szigetre estünk, megcsináltam az éjszakai dzsungeles pályát és most a Regulator legelején vagyok. Lehet balra, jobbra, középen menni. Középen egy teherautó áll. Viszont a folyón túlra kellene átjutnom, de a rakétás mindig szétlő. -
#15263 Figyu!
Én hiába próbálkozom, mindíg azt írja, hogy blokkolva van a password.
Leírnád, vagy valaki más, hogy pontosan hogyan kell csinálni a new accountot? Én megcsináltam, meg módosítottam is, de mindhiába. Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmem?
Előre is köszi! -
#15262 őőő, most nem ugrik be hirtelen, hogy melyik pályára jutottál. -
#15261 Tök király! Feljött a dombtetőre az összes hülyegyerek, ott meg kivégeztem az összeset. Lent maradt 3-4, az meg már gyerekjáték volt. Most már a következő pályán vagyok. Mit kell ott? Be kell szállni a teherautóba? Sajnos a folyóba zuhannék; valamivel le lehet engedni?
Tényleg nagyon sok van még hátra? -
#15260 annyira még nem a vége :) -
CUCLI #15259 de. én pl. raksi/gl-t használtam. nagyon is hatásos. -
#15258 Már próbáltam. Qrva sokan vannak! Itt ez most nem célravezető! -
CUCLI #15257 tűzelj mindenre ami mozog :) -
#15256 Azt hiszem a vége felé közelítek. Egy kicsit elakadtam. Van egy hatalmas épület, előtte egy tó, az épületben rengeteg ellenfél. Milyen taktika alapján hatoljak be? -
Stalker #15255 gyer ts! ;) -
#15254 Mocsok! Te ugye nem SoF 2-őztél?
-
mocsok #15253 Kösz, már töltöm az 1.31-eset. remélem jó lesz?
-
#15252 Amióta megvettem, többet tépem a hajam... Nincs szerverlista, foglalt a cdkey, na meg a Pb is izmozik nekem. Miért nem tudják használhatóra megcsinálni? -
#15251 Nem egyezik a te és a szerveren lévő játék verziója (patch) -
mocsok #15250 Szevasztok! Felraktam mindent(asszem), már látom a szervereket, mégis kapok 1 szép kis elutasítás: "Game version do not match".
Azt hiszem ezt írja ki. Most hogyan tovább? -
#15249 Feltettem az 1.30 és 1.31 es patchet és azóta nem tok TCP/IP alapján multizni (Warezos DVD) de patchek nélkül viszont megy, csak akkor meg a 6800 GT-t nem ismeri fel :(
Eredeti DVD-vel menne? -
#15248 Jó az új logo! Szép munka! Köszönnyük szépen! -
#15247 De elfogadja, csak nyomogatni kell a Num Lock-ot.... -
Dikri #15246 Nem biztos, hogy ez a gond, de mivel szám is kell a passwordbe, és ha a játékban a numerikus billentyüzetet használod, azt nem fogadja el. -
#15245 Engem az ubin nem enged bejelentkezni, de a játékban simán, van lehetőséged jelszó változtatásra (Sign In/ password alatt, Forgot your password?) -
#15244 Nemtom mit cseszek el, vagy csesztem-e el egyáltalán, de ez a blokkolás kikészít. Most próbáltam ismételten. Van lehetőség a password változtatásra? Én nem találtam...
A UBI oldalon simán belépek...
Az a helyzet, hogy a multit neten nem enged enélkül egyáltalán, tehát vagy ez, vagy semmi. Nincs IP cím alapján való szerver elérés.
Vagy csak láma vagyok... -
#15243 ubi-n? Oda engem sem enged bejelentkezni, (ha többször elrontod, 15 percre letiltja asszem) de a játékon belül működni fog. -
#15242 Miért van blokkolva a password-om? Megcsinálom a new accountot, aztán az ellenőrző mail-ekre kattintás, aztán mégsem. Tiszta ideg vagyok...
Eredeti, 1.31 fennt van. -
stukov #15241 Jéé, még van aki ezzel játszik?