Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ugynézki menni fog
de csak asszem 10 szerver van vagy még annyi se
több nincs is?
nemtudom
5
4
3
2
1
teszt
nemtudom
feltettem a far cry-t
inditom 1.2 es patchet, és a 1/3 nál mindig mikor kiirja hogy The Installer could not find a previous installation of Far Cry
pedig fenn van a fene a pofáját
nemtudom
Kell valami Patch-et feltenni ?
Belépünk bármelyik serverre és egyböl kicked,mitöl van ez?
Hol lehet bekapcsolni Punkbustert?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
*nem igazán értek ilyen magas teknyikai dógokhoz

nem igazán értem de a lényeg,hogy megy
szerintem eccerûbb a nodvd krekk ...
simán mennie kellene
nincs it valaki akinek eredeti Far Cry-ja van?
nem indul el 😞
2. tölts le krekkelt .exe-t a gamecopyworld.com-ról és jácc azzal.
Help-Help!!!
BVettem 1 eredeti Far Cry-t DVD verziot magamnak,feltettem de mikor inditom ezt irja ki :
cd/dvd emulation software has benn detected.please disabled all cd/dvd emulation software and re-start the game
Valaki segitsen 😞
Már az msconfigbol kiszedtem az összes virtuális rdivot,hogy ne induljanak el ha indul a windows.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A FarCryMP.pak nevû fájlt másold a játék FCData nevû könyvtárába indítsd a játékot, bökj a multiplayer menüpontra és válaszd a FarCryMP menüpontot! Ekkor megjelennek a tört szerverek a listában! Bökj az egyik szimpatikusra és játsz! :-)))
_FarCryMP.pak
Far Cry v1.1 Remove lan ip restriction.exe
Far Cry v1.2 Remove lan ip restriction.exe
na ezekkel mit kezdjek? az 1.2 öt mindjárt teszem akkor fel
éls utána?
nemtudom
nemtudom
Ha frissen tetted az XP-t akkor telepítsd a FarCry-t, majd az 1.2-es patch-et, ezután másold át a crack-et és végül a FarCryMP-t. Értelemszerûen a 1.2-es patch-hez a 0.94-es verziót. Így mûködnie kell, én is így csináltam és ezidáig multiztam úgyhogy megy!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
akkor most feltelepitem a far cry-t, után ami legyen a következö?
megvan a 1.1 exe
az 1.2 exe
a 09
meg a 094 is
mit hogy akkor?
meg ezekbe is van egy két file, azokkkal mi legyen ?
nemtudom
Az alábbi konfiguráción, hogy menne a játék? (Milyen beállításokat javasoltok, hogy játszható legyen?)
Processzor: P4 Celeron 2GHZ
RAM: 384MB 333MHZ DDRAM
Alaplap: Abit SA7 (4x AGP)
Hangkártya: Integrált (AC3?)
Videókártya: Nvidia Geforce 4 MX 420 64MB DDR
Monitor: 15"
Hangfalak: Kolink 120W
Winyó: 30GB (4400RPM) + 160GB (7200RPM)
.....stb...... 😊
Naszóval hogy futna? Mekkora beállítások mellett?
+ Ha vennék egy NV Geforce FX videókártyát, akkor milyet vegyek? Sokat dobna a képfrissítésen? Vagy, ha nem, akkor mit lenne érdemes vennem, hogy jól fussanak az (ilyesmi) játékok?
Bocsi......túl sok a szöveg.....remélem válaszoltok...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
nemtudom
Állítólag az 1.1-re nem jó felrakni, mert nem lesz hang, akad, stb.
FarCryMP_0.94-GMFlash.zip
Remélem segítettem.
nemtudom
miért van?
nemtudom
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
kösz mindenkinek !