24504
  • Duddits
    csalt? A kis görény!
  • Stalker
    Ja, tegnap nekünk is feltűnt, hogy ez a gyerek elég gyakran láthatatlan...
  • Duddits
    Hehe!
  • lac coo
    Itt az ember hol az ember ?
  • torrente
    Közepesen.
    Egyébként mitől van az, hogy néha játék közben kiírja egy külön négyzetben, hogy CrytekEngine Error? Ki lehet javítani valamivel? Egyébként a patchek hogy működnek? Fel van installálva, crackelve a játék és utána kell patchelni (aztán megint crackelni)?
  • GTi Gaga
    re all!

valaki tudna nekem segiteni hogy müxik a coop mod?
    leszedtem a 8.2 alpha verziót felratam
    kitömöritett vni 7z mappát, azt a far cry mappába kel nyomni vagy hova
    aztán kijön egy ablak hogy keresse meg a far cry mappát, megkreesem nyomok egy továbbot, azt kiirja hogy rosz a far cry mappa elérése. közbe ujra kell inditani valami visula f****ság miat PLS help!

nagyon fontos lenne ha vki elmagyarázná!

elöre is MERCi!

• I love Techno
    Mien fokozaton nyomod?
  • torrente
    Mondjuk ez nem baj hogy hosszú!
  • torrente
    Úristen, ilyen iszonyatosan hosszú ez a játék? Már így is tök félelmetes.
  • CUCLI
    akkor 11 van még. mert 20 map van asszem
  • torrente
    Ez a 9. Még majd a fele hátravan?
  • CUCLI
    sok kb 7-8map
  • torrente
    Nem kellett leszedni. Az őrtoronyból csak át kellett csúszni a dróton a folyó felett. Az a szakasz már végig kész. Most egy épületben vagyok ahonnan ki kell menekülni. Tele van zombival. Sok van még a játékból?
  • Stalker
    pfffff
  • CUCLI
    akkor elöbb tán szedd le a rakétást
  • lac coo
    Na , tegnap ismét jó tapasztalatokat szereztem a laggról .A fehér célkeresz még elmegy , meg hogy mindenkibe 80 golyó kell de a tegnapi csúcs volt! Ketten voltunk csak a szerveren és csak hülyéskedtünk , én eldobtam egy gránátot a srác meg direkt beleállt .Fel is robbant ahogy kell de a fiúnak semmi baja nem lett !Kérdezem tőle hogy ezt hogy élted túl mikor tisztán láttam , hogy a talpad alatt robbant ?Mire kiderült hogy nála fel sem robbant a gránátom ! Látta hogy eldobtam azért is állt rá de nála nem volt robbanás...A másik meg késő este volt Ubin : az autó raksijával lőttem az ellent elég sokáig .Furcsa volt hogy sokszor elöbb hallom a rakéta hangját és csak utána megy el ténylegesen de már kezdek hozzászokni a lagghoz ugyhogy nem érdekelt .Egyszer csak látom hogy egyik ellenfél lopakodik a kocsim felé hogy kilőjön mire oda akartam lőni egy rakétát de az istennek se akarta ellőni hiába nyomtam a gombot.Ki is lőttek a kocsiból aztán vagy 10 másodperc múlva respanoltam és akkor látom hogy kiírja hogy Lac-coo lelőtte az előbbi embert a kocsi rakétavetőjével !A srác meg aki kilőtt a kocsiból mert nem tudtam rakétázni írogatta a kérdőjeleket , hogy sétált a bázisukon azt egyszer csak meghalt ....Fél percel az akciónk után !Én ezt már nem értem .......
  • torrente
    A helikopterről a nővel a szigetre estünk, megcsináltam az éjszakai dzsungeles pályát és most a Regulator legelején vagyok. Lehet balra, jobbra, középen menni. Középen egy teherautó áll. Viszont a folyón túlra kellene átjutnom, de a rakétás mindig szétlő.
  • mikeleroi
    Figyu!

Én hiába próbálkozom, mindíg azt írja, hogy blokkolva van a password.

Leírnád, vagy valaki más, hogy pontosan hogyan kell csinálni a new accountot? Én megcsináltam, meg módosítottam is, de mindhiába. Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmem?

Előre is köszi!
  • PyRex
    őőő, most nem ugrik be hirtelen, hogy melyik pályára jutottál.
  • torrente
    Tök király! Feljött a dombtetőre az összes hülyegyerek, ott meg kivégeztem az összeset. Lent maradt 3-4, az meg már gyerekjáték volt. Most már a következő pályán vagyok. Mit kell ott? Be kell szállni a teherautóba? Sajnos a folyóba zuhannék; valamivel le lehet engedni?
    Tényleg nagyon sok van még hátra?
  • PyRex
    annyira még nem a vége :)
  • CUCLI
    de. én pl. raksi/gl-t használtam. nagyon is hatásos.
  • torrente
    Már próbáltam. Qrva sokan vannak! Itt ez most nem célravezető!
  • CUCLI
    tűzelj mindenre ami mozog :)
  • torrente
    Azt hiszem a vége felé közelítek. Egy kicsit elakadtam. Van egy hatalmas épület, előtte egy tó, az épületben rengeteg ellenfél. Milyen taktika alapján hatoljak be?
  • Stalker
    gyer ts! ;)
  • I love Techno
    Mocsok! Te ugye nem SoF 2-őztél?
  • mocsok
    Kösz, már töltöm az 1.31-eset. remélem jó lesz?
  • Iminyó
    Amióta megvettem, többet tépem a hajam... Nincs szerverlista, foglalt a cdkey, na meg a Pb is izmozik nekem. Miért nem tudják használhatóra megcsinálni?
  • Iminyó
    Nem egyezik a te és a szerveren lévő játék verziója (patch)
  • mocsok
    Szevasztok! Felraktam mindent(asszem), már látom a szervereket, mégis kapok 1 szép kis elutasítás: "Game version do not match".
    Azt hiszem ezt írja ki. Most hogyan tovább?
  • hornbali
    Feltettem az 1.30 és 1.31 es patchet és azóta nem tok TCP/IP alapján multizni (Warezos DVD) de patchek nélkül viszont megy, csak akkor meg a 6800 GT-t nem ismeri fel :(
    Eredeti DVD-vel menne?
  • I love Techno
    Jó az új logo! Szép munka! Köszönnyük szépen!
  • Ability
    De elfogadja, csak nyomogatni kell a Num Lock-ot....
  • Dikri
    Nem biztos, hogy ez a gond, de mivel szám is kell a passwordbe, és ha a játékban a numerikus billentyüzetet használod, azt nem fogadja el.
  • Iminyó
    Engem az ubin nem enged bejelentkezni, de a játékban simán, van lehetőséged jelszó változtatásra (Sign In/ password alatt, Forgot your password?)
  • mikeleroi
    Nemtom mit cseszek el, vagy csesztem-e el egyáltalán, de ez a blokkolás kikészít. Most próbáltam ismételten. Van lehetőség a password változtatásra? Én nem találtam...

A UBI oldalon simán belépek...

Az a helyzet, hogy a multit neten nem enged enélkül egyáltalán, tehát vagy ez, vagy semmi. Nincs IP cím alapján való szerver elérés.

Vagy csak láma vagyok...
  • Iminyó
    ubi-n? Oda engem sem enged bejelentkezni, (ha többször elrontod, 15 percre letiltja asszem) de a játékon belül működni fog.
  • mikeleroi
    Miért van blokkolva a password-om? Megcsinálom a new accountot, aztán az ellenőrző mail-ekre kattintás, aztán mégsem. Tiszta ideg vagyok...

Eredeti, 1.31 fennt van.
  • stukov
    Jéé, még van aki ezzel játszik?