Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Most néztem egy tesztet, és abban a a csajnak volt tükrözõdése a vízben, namármost akkor elvileg az ellennek is kellene, hogy legyen tükörképe a vízben, de nállam nem volt akkor most hol lehet a hiba? Csak a csajnak van tükörképe, csak nekem mikor ott tratottam nem tûnt fel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dismarc
nem akarom elkiaabálni de most tölti be a pályát, épp egy szerverhez csatlakozik
ugynézki menni fog
de csak asszem 10 szerver van vagy még annyi se
több nincs is?

nemtudom

dismarc
ja 3cds kaloz 😄

nemtudom

dismarc
nem raktam fel az 1.1 et, de irtam most gyors egy .reg et a far crynak és most ki fogom ám probálni hogy megy e, na
5
4
3
2
1
teszt

nemtudom

RelakS
És felraktad az 1.1-et? Elvileg azt nem kell

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

XeeN
Ugye 3 cd-s kalóz verziód van?

dismarc
na itt megvan mán az elsö hiba
feltettem a far cry-t
inditom 1.2 es patchet, és a 1/3 nál mindig mikor kiirja hogy The Installer could not find a previous installation of Far Cry
pedig fenn van a fene a pofáját

nemtudom

dismarc
na most fogom kiprobálni, tegnap nem maradt rá idöm, mindjárt be is irom mi a helyzet

nemtudom

Miért van az ha csinálok 1 servert azt senik más nem látja?
Kell valami Patch-et feltenni ?

Uj kérdés:

Belépünk bármelyik serverre és egyböl kicked,mitöl van ez?
Hol lehet bekapcsolni Punkbustert?

kisgabo

PiszkosFred
Attol hogy leszeded a daemont es tarsait, attol meg a "nyoma" megmarad a gepen, es ez pont eleg egyes vedelmeknek. Nezd at az a regadatbazist. De a dolog jo oldala - amire lwb is utalt - a krekkel nem porog felesleges a dvd...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lwb
pedig eccerû. a nodvd crack kiszedi az .exe-bõl azt az izét*, ami keresi az emuláló progikat.

*nem igazán értek ilyen magas teknyikai dógokhoz

Most megnézem,hogy megy e az eredeti servereken 😊

köszi lwb ,feltettem 1 nocd exe-t és egyböl elindul
nem igazán értem de a lényeg,hogy megy

PiszkosFred
pfff...

lwb
persze, hogy nem kell 😛 de ártani sem árt. elvileg ha nincs fent cd/dvd emuláló progid, mennie kellene. de mégse megy. ha neked az kényelmesebb installáld újra a windowst és próbáld meg újra.

szerintem eccerûbb a nodvd krekk ...

eredeti játékhoz nem kell a krekkelt .exe
simán mennie kellene

nincs it valaki akinek eredeti Far Cry-ja van?

lwb
amúgy is érdemes a nodvd cracket leszedni, mert a peccsek nem bántják és legalább nem a dvd-et eszi a drive.

lwb
2-est próbáltad már? annak mûködnie kell ...

leszedtem de ugyanaz
nem indul el 😞

lwb
1. uninstalláld az alcoholt és a daemont (ne msconfiggal jácc, hanem simán szedd le)
2. tölts le krekkelt .exe-t a gamecopyworld.com-ról és jácc azzal.

Sziasztok.

Help-Help!!!

BVettem 1 eredeti Far Cry-t DVD verziot magamnak,feltettem de mikor inditom ezt irja ki :

cd/dvd emulation software has benn detected.please disabled all cd/dvd emulation software and re-start the game

Valaki segitsen 😞
Már az msconfigbol kiszedtem az összes virtuális rdivot,hogy ne induljanak el ha indul a windows.

Shep
Valaki legyen olyan kedves és nézze már meg, aztán írja már le ide, hogy 5.1es rendszer esetén a centerbõl játék alatt mi szól? Elõre is köszi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kami
Írj vissza hogy megy-e! Már Én is nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!!! :-))

dismarc
ja értöm én mán
akko remélem igy menni fog
mingyá be is tesztelem
ööööööööö thankksz

nemtudom

Kami
Lennt leírtam, de azért mégegyszer:
A FarCryMP.pak nevû fájlt másold a játék FCData nevû könyvtárába indítsd a játékot, bökj a multiplayer menüpontra és válaszd a FarCryMP menüpontot! Ekkor megjelennek a tört szerverek a listában! Bökj az egyik szimpatikusra és játsz! :-)))

dismarc
a farcraymp_0.94 ben van 3 db file
_FarCryMP.pak
Far Cry v1.1 Remove lan ip restriction.exe
Far Cry v1.2 Remove lan ip restriction.exe

na ezekkel mit kezdjek? az 1.2 öt mindjárt teszem akkor fel
éls utána?

nemtudom

dismarc
nem késtél el mert ugy vagyok vele inkább megvárom a választ minthogy megin ujra kelljen tenni az xp

nemtudom

Kami
Mégvalami. Ha még mindíg nem sikerül keress meg icq-n.
Számom: 139669615

Kami
Remélem még nem késtem el! :-)
Ha frissen tetted az XP-t akkor telepítsd a FarCry-t, majd az 1.2-es patch-et, ezután másold át a crack-et és végül a FarCryMP-t. Értelemszerûen a 1.2-es patch-hez a 0.94-es verziót. Így mûködnie kell, én is így csináltam és ezidáig multiztam úgyhogy megy!

30 körül lehet használt 9600 pro/xt-t venni

takraj
~30.000Ft

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

PiszkosFred
800x600ban elfutna medium beallitasok mellett. Videokartya tippre pedig a kerdes csak annyi, hogy mennyit szansz ra ;]

rage
Hogy tudta a Far Cry az egész XP-t tönkrevágni??
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

dismarc
na ujra itt vagyok, a far cry szétkurta az xp met, uj friss ikszpé van fenn format c: után
akkor most feltelepitem a far cry-t, után ami legyen a következö?
megvan a 1.1 exe
az 1.2 exe
a 09
meg a 094 is
mit hogy akkor?
meg ezekbe is van egy két file, azokkkal mi legyen ?

nemtudom

takraj
Csak kiváncsiságból...
Az alábbi konfiguráción, hogy menne a játék? (Milyen beállításokat javasoltok, hogy játszható legyen?)

Processzor: P4 Celeron 2GHZ
RAM: 384MB 333MHZ DDRAM
Alaplap: Abit SA7 (4x AGP)
Hangkártya: Integrált (AC3?)
Videókártya: Nvidia Geforce 4 MX 420 64MB DDR
Monitor: 15"
Hangfalak: Kolink 120W
Winyó: 30GB (4400RPM) + 160GB (7200RPM)
.....stb...... 😊

Naszóval hogy futna? Mekkora beállítások mellett?
+ Ha vennék egy NV Geforce FX videókártyát, akkor milyet vegyek? Sokat dobna a képfrissítésen? Vagy, ha nem, akkor mit lenne érdemes vennem, hogy jól fussanak az (ilyesmi) játékok?

Bocsi......túl sok a szöveg.....remélem válaszoltok...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

kisgabo
mintha rövidebb lenne mint a 0.93

szervert látsz?

RelakS
ugye a krekket nem raktad föl?

dismarc
na vaz ujra raktam a far cryt inditanám 1.2 telepitöt és elszáll vmi üzenettel hog ymárpedig ö nem találja a gamet, én meg bökdösöm hogy de pedig az ott van há most tettem fel, de ö meg asszongy hog yhát komám ott nincs

nemtudom

Kami
Szerinted? A friss telepítés az mit jelent? :-)
Állítólag az 1.1-re nem jó felrakni, mert nem lesz hang, akad, stb.

dismarc
vagxy az alap jatékra?

nemtudom

dismarc
az 1.2 öt az 1.1 re kell felrakni ?

nemtudom

Kami
Nálam az 1.2-es patch van fenn és megy minden flottul. Ha valaki patch-elni akarja a játékot az friss telepítésre tegye fel, alant is így tanácsolták, nálam is így mûxik. A 0.94-es MP lelõhelye:
FarCryMP_0.94-GMFlash.zip
Remélem segítettem.

dismarc
jo mosmán betudom nyomni, de 1.1 et tettem fel és hiába nyomogato a refresht egy szervert se lát

nemtudom

dismarc
megcsináltma, mán csak egy a gond, a refresh gombot nem lehet benyomni a multiban farccry mp nél.
miért van?

nemtudom

kisgabo
FarCryMP_0.94 ---> ez hoooool van?

csapat kinyaralta már magát?

RelakS
Az már más kérdés 😄 (ték)

PyRex
...az UBI szerverei mégis mind 1.2-esek 😊))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

O.K. szóval 1.1 és FarCryMP_0.93

kösz mindenkinek !