24504
  • steweee
    bocs hogy ide írok, viszont egy ilyen játéknak mint a nanosaur the hatching nem akartam topicot nyitni. talán ide egykét hozzászólás erejéig belefér.szóval nem egy nagy játék, ez egy két perc játék után is kiderült, viszont érdekessége hogy 3d-s- ilyet eddig még csak a spykids 3d-ben láttam, bár azt nem néztem végig pont amiatt hogy nincs hozzá megfelelő szemüvegem, és anélkül a jéták is és a film is élvezhetetlen. a kérdésem az lenne hogy ha lenne szemüvegem akkor azzal szebb/jobb mint a hagyományos játék/film? ez a film/játékgyártás jövője? mi a különbség? mert így csak kék/piros homályos vmi. és lehet kapni ilyen szemüveget? annak idején mikor először előfizettünk az hbo-ra adtak vmi papírkeretes kék/piros műanyaglencsés szemüvegszerűséget, de hát azzal én nem tudtam különbséget felfedezni, bár csak egyszer próbáltam(vmi playboyos filmhez ajánlották akkoriban ha jól emléxem, de az sem ilyen kék/piros volt)
  • andriska
    Az a baj ezzel a quicksaves dologgal,hogy így nem történnek meg egyes dolgok.Ott vagyok\még nagyon az elején\,hogy addígvissza kell verni a támadást,amíg az a pasi ki nem nyitja az ajtót.Csak ha quicksavelek nem jönnek a helikopterek és nem történik semmi... :(
  • I love Techno
    15317-torrentének szántam :)
  • I love Techno
    Ja az elsö mecseinken mi is szivtunk rendesen pedig mi már régóta együtt toltuk elötte is.
  • I love Techno
    Én kb a 10.map végén vagyok de mingyárt megnézem hol akadtál el és segitek ha tudok .
  • I love Techno
    Jó volt kösz a játékot mindenkinek.
  • I love Techno
    Jól jácottak pedig aszem talán most jáccottak először igy klán mecset mi meg azért túl vagyunk jó néhány brutális mecsen .
  • Dikri
    Jo lesz ez, majd ha összeszokunk, de ma minden ellenünk szolt :)
    Nem ment az MSN, alig birtuk utolérni a tagokat, aztán a TS is leállt egy időre, ráadásul nincs is mindenkinek még :(
    De majd gyaksizunk, aztán jöhet visszavágó, megnézzük mit fejlödtünk.
  • I love Techno
    mangoriver 6 vs 6 , airstrip itt aszem már csak 5 vs 5 , és junglén meg már csak 4 vs 4 kb igy fogyatkoztunk :(
  • torrente
    Hűha nagyon elakadtam! Az Archieve végén vagyok (ez a 12.map), ott ahol van egy hatalmas híd, reülő hozza a kommandósokat, bal oldalról lőnek, híd túloldalán 10-15 fegyveres vár. Hogyan lehet ezt megcsinálni?
  • Ability

Milyen mapok voltak?
  • Ability
    Ezt is lesd meg, én még nem használtam, de azt hallottam, hogy jó... :D És persze nem kell konzollal szenvedni... :D
  • XeeN
    A második map végén 6:1. Azt nem mondom meg, kinek a javára.
  • torrente
    Cucli meséld el nekem ezt a quicksaves dolgot! Mi aza konzol és hol, mit kell csinálni? 1,5-2 éve nem nyúltam pc játékhoz (tavaly végig ps2-őt nyomtam), ezért vagyok ekkora seggarc a témában.
  • torrente
    Köszi!
  • Ability
    Na kíváncsi vagyok a végeredményre .... :)
  • CUCLI
    általában 5v5 de most nemtom mért 6v6. azt mondták sokan akarnak most playelni. nálunk gTWeLVE,Marha,DoMi,Balfi,Stalker
  • Ability
    Cucli! Közületek kik játszanak? Amúgy 6 v 6 van? :D Hogyhogy? Általában 5 v 5 szokott lenni, nem?
  • CUCLI
    most funwar van. ha vége megint lesz server
  • totyi
    csa
    milyen password kell beirni hogy beengedjen a server.
    köszi.

• I love Techno
    Nem tudom mer nekem még nem volt az a letölthető cd-és verzió. Nekem egyépként eredetiben cd-és verzió van meg ami 5 cd-s , de ugyemlékszem hogy amit letöltögetnek az 3 cd-és asziszem szóval elég nagy a külömbség . egyépként én se eredetivel kezdtem és én kapásból a dvd-verziót töltöttem gondoltam az a biztos és az ténleg teljesen jó , szóval azt tudom tanácsolni hogy aki ki akarja próbálni a játékot az mindenképp a dvd-változatot szeggye le mert azzal nem lesz gond.
  • I love Techno
    Majd ha végigvitted utána érdemes realisztiken is végignyomni mégis csak az az igazi élmény (, meg kihivás). (mégha néha majdnem fel is akar robbanni az agyad.
  • Dikri
    Na azért nem annyira 1xü :) Mert a Cd-s verzio teljesen más fileokat tesz az FcData könyvtárba. És onnan tudom, hogy nekem is olyan volt, csak hétvégeén vettem eredetit. Szóval a withelist miatt, a cd-s verzió játszhatatlan! Tök mindegy, hogy mit csinálsz.
  • I love Techno
    Felteszed a játékot krekkeled aztán utána szépen felpecselgeted és enyi az egész.
  • Stalker
    Majd leszedjük a pb-t, asszem ennyire megbízhatunk egymásban.
  • Kozman
    de 500 MB osak......és van fél orám....
  • Duddits
    Azt neked kell betenni!
  • Kozman
    de plussz sincs ááám
    nemszeretek csalni télleg szal ilyenkor mit kell tenni?
  • Kozman
    pb frissitve.....whitelisttel dob ki......a gáz az hogy ami fájlokat irtatok hogy bent kell lennie azok nekem nincsenek
  • I love Techno
    vagy frissitheted a pb-ét consolból ugy hogy lehozod és utána nyomsz egy tabot és beirod hogy : pb_webupdate
  • Stalker
    farcrymp-n fut ma a szerverünk, szal nem eredetivel is lehet jáccani
  • I love Techno
    Elvileg ha csak az alap pb-éd van fönt akkor frisiteni fogja miután bejösz a szerverre és utána jó lesz , de elképzelhető hogy a lagg miatt rúg ki ami sajnos a trágya magyar netszolgáltatóknak köszönhetö és ezzellen nem lehet mit tenni.
  • Kozman
    Ha nem a DEVIANCE verzio vagy nem az eredeti van meg nekem akkor a HIC szerveren nem is jácchatok?
  • Unipsycho
    kirug a magyar szerverrol azzal hogy pb client init failure pedig be X-eltem a negyzetet ienkor mivan?
  • andriska
    Köszi műxik,de billentyűre nem lehet rakni?
  • CUCLI
    konzolt lehoz
    save_game blablabla és nyomsz egy tabot+enter
  • andriska
    Hi!
    Singliben,hogy lehet megcsinálni a quicksave\loadot?
  • I love Techno
    Ja meg aszem ezen a pályán én is bent voltam és ugyemlékszem többnyire láttam is a gyereket , bár ettől még lehet hogy olyan a csalás hogy a csapatársak elött láccik csak , az elen elött nem , vagy egyszerüen csak ritkán használta és nem vettem észre , de nem értek a csalásokhoz ugyhogy nem tudom :(
  • lac coo
    A képet [Hic] [Dömi] készítette .
  • I love Techno
    Én ehhez csak anyit füzök hozzá hogy lehet hogy csal de lehet hogy nem , mert nálam is néha elöfordul hogy láthatatlanná válik vki de a többiek mégis látyák , van ilyen bug is sajnos :(