24504
-
#15562 Kiváncsi vagyok rá. -
#15561 Speedhack? Bazz! Az durva lehetett!
Egyre pofátlanabbak az emberek... Sok kis retardált buzi... -
#15560 Ja , én voltam már ha a speedhack-es köcsögökre gondolsz...Először azhittem hogy laggolnak!De nem .... -
Dikri #15559 Na gyerekek, ujabb csalással találkoztam, de ez idáig a legmurisabb :) MP_cargot toltuk, a NL serveren. És a harmadik zászló védésénél, 1x csak érdekes dologra figyeltünk fel, a zászló idönként magátol elkezdett jelezni, ha elengedtem, már szólt is (senki nem volt a közelben):)
A tettes randy barátunk volt, mert már multkor Fish-el leteszteltük, és megálapitottuk, hogy van radarja, de ez merőben uj dolog volt. -
#15558 Na azt hiszem, hogy eljött az idő, hogy akkor is PB-s lesz a szerverünk, ha teccik a többieknek, ha nem :D Ma nem semmi volt, amit láttam. Közületek is ott volt vki... majd adok linket videóhoz mert felvettem a köcsögöt! Grrr..... most megyek tömöríteni :D -
#15557 NAGYON KLASSZ A KOCSI, SZÉP A KÉP! F1 CHALLENGE???1 FERRARIT KITUDNÁL BABÁN DEKORÁLNI?? -
#15556 igen. énszoktam jo nagyokat ugrálni!a játék eredeti dvd!az oprendszert nem olyan régen telepitettem ujra,az rendesen mükszik!a netszolgáltatoval azzal vangond!már irtam nekik egy "gyengédhangnemü emilt"sokat ingadozik a fel-letöltés sebesség rossz a ping!erröl "hoc drenholl" is tudna nyilatkozni!?nálunk sajna csak az emitel van olyan mint net szolgáltato!majd megoldodik,KÖSZI A TIPPEKET-TANÁCSOT-SEGITSÉGET!!!!!!HI! -
#15555 Bocs Cucli .... -
#15554 De ez HIC POWWWA Minardi , a legjobb.....
-
#15553 Szívesen...
Akkor majd megyünk aratni vmikor... :D -
#15552 Miért pont a Minardi? (Annál gyorsabban szaladok ) -
#15551 A HIC új sponzora a Minardi....
-
#15550 Ma végeztem a kresszel, holnaptől minden a régi kerékvágásban -
#15549 ez nem jó, az az 1.1-re van készitve -
#15548 Már nem emlékszem , de ha jól körülnézel az épületben az asztalokon ott lesz vmelyiken.(minden pályán vmelyik asztalon vanak a kártyák ha kellenek) -
#15547 Igen, van... -
gorsal #15546 Car a net és egyre carabb lesz, router van nekem is, de nálam nincs vele gond, nélküle sem jobb.... -
#15545 Ja meg ha jól emlékszem kari te szoktál ilyen 100 m-eket ugrálni ugyhogy tényleg a neted lehet a gázos vagy hibás a Far Cry-od (bár ez utóbbit kétlem) nem tudom biztosan , DvD-és verziód van? Na mindegy ha mostanság nem raktad ujra a géped lehet ráférne és lehet Far Cry-odra is ezt még megpróbálhatod. -
Stalker #15544 Nem hinném, hogy a routerrel van a baj, nekem is az van, meg Cuclinak is... Inkább a netszolgáltatódnál van a hiba valszeg... A sávszélemelés óta mi is laggolunk mindenhol. -
#15543 már megprobáltam mindent! jelenleg a hic pb van nekem fent frissitve stb!laggolni szoktam elég rendesen az igaz!ruter nemlehet bünös??mert igy van netem! -
#15542 1.3 patch-hez van magyarítás? -
#15541 Hol lehet megtalálni a kulcskártyát a faház c. pályán ??? -
#15540 Ez egy olyan hibauzenet amit nem tudunk 100 százalékosan behatárolni csak anyit mondhatok én is hogy nem egyezik vmi. -
#15539 Jöbb ötletem nincs és LoL-nak sincs tuttommal az ö által megadott dolog talán segit ha a Far Cry-ban lévö alap pb-vel próbálkozol (és majd frisiti magát) vagy kipróbálod azokat a pb-ket amiket LoL mondott. -
#15538 Na most értem haza , délután vmit elbaszhattam mert nem akarodzott öszejönni de most ujra csináltam egészet , és most végre le tudom tölteni ugy néz ki. Ugyhogy most egy kis FC azt majd este letöltöm , és holnap beüzemelem. Kösz mégegyszer! -
#15537 Azért Jolly Joker a neve. -
Stalker #15536 Csak átneveztük magunkat ideiglenesen :) -
Dikri #15535 Uj HIC-esek vannak vagy álnéven játszotok, vagy csak valaki szorakozik? Láttam ma egy [HIC]Jolly Jokert, [HIC]Numero Unot. -
Stalker #15534 Ilyennel általában akkor dob ki, ha laggolsz. -
#15533 HELLO SKACOK!LÉGYSZI VÁLASZT! A PB-VEL KAPCS!LOL HOL VAGY??????VAGY VALAKI AKI ÉRTI!!!!!!!!! -
#15532 Jaaa, tényleg... -
#15531 Az nem tegnap este volt mert én nem láttalak HOC-on . -
#15530 Áááááá..! Ne hogy azt hidd! 10 tuti biztos fregből 7-et elszalasztok a lagg miatt!Valamiért mintha késne a kép vagymi , mindent picit később látok meg mint ahogyan valójában megtörténik.Meg a golyóim is mintha nem mennének el messzebbre. Közelre lövök akkor jó de ha messze akkor egyszerűen nem találok el még fekvő embert sem .Az meg hogy simán lőlek le enyhe túlzás... -
#15529 Na most kiirt az orvos mert valami virust elkaptam és zöldelni kezdett a kezem :) Volt idöm tolni veteránon végigvittem azt hittem nehezebb lesz a vége.
Majd ha meglesz az új gépen akkor realisticon is végigviszem.
-
#15528 sziasztok.LOL-tol szeretném megkérni hogy nézzemeg miért vágki állandoan pb!minden ugyvan ahogy leirtátok+eredeti a game!"general bp client authentiction filure"ezt irja nekem állandon!köszi -
#15527 hu nekem egyik se jövődött be -
#15526 Köszi! msn-em : [email protected] -
#15525 Jaja, én mondtam.... :)
Itt találod a 'leírást'.
Van MSN-ed, vagy valami hasonlód? Az egyik link már nem müxik, és azt a cuccot majd átküldeném neked... Meg aztán majd ott megbeszélhetnénk, hogy mikor megyünk aratni. -
#15524 Ability!
Nem vagyok bent biztos de ugy rémlik mintha te emlitetted volna hogy cs:s-al lehet ingyééé is multizni.Ha nem tévedtem tudsz nekem ebben segiteni vagy vki? -
#15523 Thx! A neted szvsz nem roszabb mint a miénk, mert simán le szoktál lőni. Pl tegnap este a HOC-on.