24504
  • XeeN
    Kiváncsi vagyok rá.
  • XeeN
    Speedhack? Bazz! Az durva lehetett!
    Egyre pofátlanabbak az emberek... Sok kis retardált buzi...
  • lac coo
    Ja , én voltam már ha a speedhack-es köcsögökre gondolsz...Először azhittem hogy laggolnak!De nem ....
  • Dikri
    Na gyerekek, ujabb csalással találkoztam, de ez idáig a legmurisabb :) MP_cargot toltuk, a NL serveren. És a harmadik zászló védésénél, 1x csak érdekes dologra figyeltünk fel, a zászló idönként magátol elkezdett jelezni, ha elengedtem, már szólt is (senki nem volt a közelben):)
    A tettes randy barátunk volt, mert már multkor Fish-el leteszteltük, és megálapitottuk, hogy van radarja, de ez merőben uj dolog volt.
  • Ability
    Na azt hiszem, hogy eljött az idő, hogy akkor is PB-s lesz a szerverünk, ha teccik a többieknek, ha nem :D Ma nem semmi volt, amit láttam. Közületek is ott volt vki... majd adok linket videóhoz mert felvettem a köcsögöt! Grrr..... most megyek tömöríteni :D
  • FCH kari
    NAGYON KLASSZ A KOCSI, SZÉP A KÉP! F1 CHALLENGE???1 FERRARIT KITUDNÁL BABÁN DEKORÁLNI??
  • FCH kari
    igen. énszoktam jo nagyokat ugrálni!a játék eredeti dvd!az oprendszert nem olyan régen telepitettem ujra,az rendesen mükszik!a netszolgáltatoval azzal vangond!már irtam nekik egy "gyengédhangnemü emilt"sokat ingadozik a fel-letöltés sebesség rossz a ping!erröl "hoc drenholl" is tudna nyilatkozni!?nálunk sajna csak az emitel van olyan mint net szolgáltato!majd megoldodik,KÖSZI A TIPPEKET-TANÁCSOT-SEGITSÉGET!!!!!!HI!
  • lac coo
    Bocs Cucli ....
  • lac coo
    De ez HIC POWWWA Minardi , a legjobb.....

• Ability
    Szívesen...

Akkor majd megyünk aratni vmikor... :D
  • Iminyó
    Miért pont a Minardi? (Annál gyorsabban szaladok )
  • lac coo
    A HIC új sponzora a Minardi....
  • Iminyó
    Ma végeztem a kresszel, holnaptől minden a régi kerékvágásban
  • Imremagdi
    ez nem jó, az az 1.1-re van készitve
  • I love Techno
    Már nem emlékszem , de ha jól körülnézel az épületben az asztalokon ott lesz vmelyiken.(minden pályán vmelyik asztalon vanak a kártyák ha kellenek)
  • Duddits
    Igen, van...
  • gorsal
    Car a net és egyre carabb lesz, router van nekem is, de nálam nincs vele gond, nélküle sem jobb....
  • I love Techno
    Ja meg ha jól emlékszem kari te szoktál ilyen 100 m-eket ugrálni ugyhogy tényleg a neted lehet a gázos vagy hibás a Far Cry-od (bár ez utóbbit kétlem) nem tudom biztosan , DvD-és verziód van? Na mindegy ha mostanság nem raktad ujra a géped lehet ráférne és lehet Far Cry-odra is ezt még megpróbálhatod.
  • Stalker
    Nem hinném, hogy a routerrel van a baj, nekem is az van, meg Cuclinak is... Inkább a netszolgáltatódnál van a hiba valszeg... A sávszélemelés óta mi is laggolunk mindenhol.
  • FCH kari
    már megprobáltam mindent! jelenleg a hic pb van nekem fent frissitve stb!laggolni szoktam elég rendesen az igaz!ruter nemlehet bünös??mert igy van netem!
  • Imremagdi
    1.3 patch-hez van magyarítás?
  • littleNorbi
    Hol lehet megtalálni a kulcskártyát a faház c. pályán ???
  • I love Techno
    Ez egy olyan hibauzenet amit nem tudunk 100 százalékosan behatárolni csak anyit mondhatok én is hogy nem egyezik vmi.
  • I love Techno
    Jöbb ötletem nincs és LoL-nak sincs tuttommal az ö által megadott dolog talán segit ha a Far Cry-ban lévö alap pb-vel próbálkozol (és majd frisiti magát) vagy kipróbálod azokat a pb-ket amiket LoL mondott.
  • I love Techno
    Na most értem haza , délután vmit elbaszhattam mert nem akarodzott öszejönni de most ujra csináltam egészet , és most végre le tudom tölteni ugy néz ki. Ugyhogy most egy kis FC azt majd este letöltöm , és holnap beüzemelem. Kösz mégegyszer!
  • Duddits
    Azért Jolly Joker a neve.
  • Stalker
    Csak átneveztük magunkat ideiglenesen :)
  • Dikri
    Uj HIC-esek vannak vagy álnéven játszotok, vagy csak valaki szorakozik? Láttam ma egy [HIC]Jolly Jokert, [HIC]Numero Unot.
  • Stalker
    Ilyennel általában akkor dob ki, ha laggolsz.
  • FCH kari
    HELLO SKACOK!LÉGYSZI VÁLASZT! A PB-VEL KAPCS!LOL HOL VAGY??????VAGY VALAKI AKI ÉRTI!!!!!!!!!
  • XeeN
    Jaaa, tényleg...
  • lac coo
    Az nem tegnap este volt mert én nem láttalak HOC-on .
  • lac coo
    Áááááá..! Ne hogy azt hidd! 10 tuti biztos fregből 7-et elszalasztok a lagg miatt!Valamiért mintha késne a kép vagymi , mindent picit később látok meg mint ahogyan valójában megtörténik.Meg a golyóim is mintha nem mennének el messzebbre. Közelre lövök akkor jó de ha messze akkor egyszerűen nem találok el még fekvő embert sem .Az meg hogy simán lőlek le enyhe túlzás...
  • grebber
    Na most kiirt az orvos mert valami virust elkaptam és zöldelni kezdett a kezem :) Volt idöm tolni veteránon végigvittem azt hittem nehezebb lesz a vége.
    Majd ha meglesz az új gépen akkor realisticon is végigviszem.
  • FCH kari
    sziasztok.LOL-tol szeretném megkérni hogy nézzemeg miért vágki állandoan pb!minden ugyvan ahogy leirtátok+eredeti a game!"general bp client authentiction filure"ezt irja nekem állandon!köszi
  • I love Techno
    hu nekem egyik se jövődött be
  • I love Techno
    Köszi! msn-em : [email protected]
  • Ability
    Jaja, én mondtam.... :)

Itt találod a 'leírást'.

Van MSN-ed, vagy valami hasonlód? Az egyik link már nem müxik, és azt a cuccot majd átküldeném neked... Meg aztán majd ott megbeszélhetnénk, hogy mikor megyünk aratni.
  • I love Techno
    Ability!
    Nem vagyok bent biztos de ugy rémlik mintha te emlitetted volna hogy cs:s-al lehet ingyééé is multizni.Ha nem tévedtem tudsz nekem ebben segiteni vagy vki?
  • XeeN
    Thx! A neted szvsz nem roszabb mint a miénk, mert simán le szoktál lőni. Pl tegnap este a HOC-on.