24504
  • ZeDapo
    Hi emberek azt szretném kérdezni hogy az ethernethub(ami hasonlít a rooterhez) miatt is vághat nekem lol pb mappájával ezt írja ki Not packet flow!!!
    Mi lehet a hiba az hogy nem eredeti a game?
  • I love Techno
    Aszem most el is kell mennem bevenni a gyógyszerem ....
  • I love Techno
    Hát erre csak anyit tudok mondani hogy a Far Cry játékosok elenyésző százalékának nincs eredetilye , és szerintem hogy az emberkék igy kis élményt tuttak szerezni utána sokan megvették szóval az ubi ezzel csak veszit szerintem , ja és a pb készitői meg ketté szophatyák a faxom mert mindennel foglalkoznak kivétel a pb készitésével.(az a pb amit ők csinálnak az nem más mint egy kis diszitő elem a szerverek bal oldalsó részén).
  • kisgabo
    jaja... csak néha a gránátokkal eléggé ritkul a csapat.. aztán a nagy zászlótülekedésnél is pusztul mindenki..
  • PyRex
    hát ha fut rajta a punkbuster, akkor máris megvan fogva a szerver. de nem kell hozzá a pb. fogják, megnézik az ip címet, kinyomozzák a szolgáltatót. megy a levél neki, hogy illegáis szerver van. jó esetben lekapcsolják a netről, rosszabb esetben bűntetés, stb... francnak sincs erre szüksége!
  • lac coo
    Buta parasztgyerek vagyok és nem tudok angolul , a lényeget írjátok már le magyarul pls.A PB hogy tud rászálni a tört szerverekre ?
  • PyRex
    Jah, szerintem el kéne gondolkoznunk azon, hogy belépjünk-e az ACC-be....
  • Stalker
    Lol, ezt még olvasd el:

"Until now the ACC-servers will work step by step with a stream, which connect them to Punkbuster.com! The first masterban has already been done. At the moment not all ACC-server are already configured to stream with Punkbuster.com. But we are working for, and it’s just a madder of time that the others servers will follow.

For your attention, be carefully:
    An apologize like “I wanted just to test something” will be refused and not accepted. And of course if anybody is just testing a cheat on public servers and is detected, he will be taken on the masterbanlist of Punksbuster.com. In any case the ACC don’t take the responsibility for this kind of ban."
  • PyRex
    A szerverünkhöz való csatlakozáshoz mostantól ki kell törölni a zzfarcrymp.pak-ot természetesen!
  • PyRex
    [nagy]Sorry srácok, de mostantól a szerverünket kizárólag a hivatalos szerverek között lehet megtalálni és eredeti játék (vagy legalábbis működő CD KEY :) kell a csatlakozáshoz - mint a többi official szerverhez is. Remélem, hogy akik szeretik a játékot és nincs meg nekik, azok megveszik, vagy szereznek kódot és viszontlátjuk még őket!!!
  • PyRex
    UPDATE: átraktam a szerverünket official-ra és megszűntettem a PB howto-t...
  • PyRex
    Nya ma kaptam egy levelet az nWo-admin Kenny-től:

"Heyho,
    here i send u my last settings, two different cfg-files.
    One for offical and one for inoffical.

Why?
    - I heard from the german ACC and read it in the forums, that ubi/crytek and evenbalance (punkbuster) start a first strike against the inoffical servers.
    This means the new FarCryMP.pak project and additional servers and homepages (like scarface have).
    So be carefull or go offical.

Bye all and maybe see u on offical.

I'll even remove this mailingslist next motnh."

Szal a lényeg az, hogy most még a PB is rászáll a FarCryMP-re (meg a Crytek meg az UBI is természetesen). Emiatt NAGYON el kell gondolkoznunk, hogy érdemes-e a szerverünket nemhivatalosként futtatni. Pláne, hogy a Clanbase-en is játszunk. Nem akarom, hogy emiatt rúgjanak ki onnan...
  • PyRex
    ROOTER LEHET BAJ!

Ezt a PunkBuster készítői is hivatalosan elismerik! Néhyán rooter miatt folyamatosan vág a PB! Akinek tehát semmi nem segít és rooter-t használ: próbálja meg anélkül!!!
  • Ability
    Nem tudom mi van vele, én még nem is voltam ma játszani, szóval nem tudom, de majd szólok KoRi-nak, hogy nézzen rá... legfeljebb majd besegít LOL :D
  • CUCLI
    chellonál szombaton is melóznak?
  • XeeN
    Te meg ne lolozz, hanem állj ki mellettem, mert a barom még bemagyarázza mindenkinek, h olaszok vagyunk.
  • CUCLI
    gáz ,hogy az avp csak közelharcban megy jól. :P
    nemtom mi lesz velem waron :D
  • XeeN
    Sajna 5 perc alatt 2x vágott ki a szerveretek, pedig csak ketten voltunk (mindkettőnk repült). Ez nekem szokatlan, mert kb havonta 1x dob ki valahonnét a PB.
  • Stalker
    jaja
  • Stalker
    Egy olasz netkapcsolatot adhatnának, az állampolgárság nem kell :P
  • Ability
    Nincs, mert feleslegesnek tartottuk, mivel szinte ugyan ezt a csalást használták.
  • Ability
    Jajajaja... Idióta volt enyhén szólva :D
  • Ability
    Őőőő... nekme eredeti van, szóval nem tudom, de pl LibErty is így játszik, szóval majd Őt kikérdezzük MSN-en :)

ui.:
    Lazarus: Friendly Fire biztos, hogy bekapcsolva marad... szerintem ez így jó...
  • Ability
    PB-t már eddig is akartam, de most benyögtem nekik, hogy vagy lesz PB, vagy nem játszok, aztán hirtelen lett! L0L
  • CUCLI
    szal dam és airstrip lesz?
  • lac coo
    LOL ! Mi lenni magyar !
  • XeeN
    Ciki:

• XeeN
    Ez a Thunderbird ill Speedy Gonsales páros mekkora csaló!

A másik kettőről nincs anyag?
  • lac coo
    Az összes buzi csaló bekaphatja! (Mondjuk ilyen speedhack nekem is kellene ...)
  • I love Techno
    Hu emlékszem még mikó ellenem eljáccották ezt még jó 2-3 hónappal ezelőtt , hát mondanomse kell hogy gyülekeztek fejem fölött a kérdőjelek .
  • I love Techno
    A cargotawfix-en már nincs ez a trükk :) .
  • I love Techno
    Ja az a gyerek közismert csaló , de ezt a trükköt én is ismerem ha a sima cargo map volt ez (és ha nem a láthatatlan csalást használta).
  • I love Techno
    LoooooooooooL a kocsis részek inkább versenyautókra mintsem katonai jármüvekre emlékeztetnek , láttam azért a kis buzinak néha megkellett álnia (miközben késsel próbálkozott) , mert ö maga se tutta hol van :) .
  • I love Techno
    Láccólag minden okés cs : s-ban (de vmi mégsem) , mikó csatlakoznék vmelyik szerverhez kéri a passom , és beirom , és újra kéri , és megint és igy tovább.Fogalmam sincs mit gányolhattam el.(ha egyáltalán....)
  • I love Techno
    Ubisofton is már láttunk speadhack-es-eket már hónapokkal ezelőtt csak néztünk stalkerrel mikor a csávó csak késsel futkozott és másodpercek alatt lekéselte az egész csapatunkat és persze ugy hogy közben hatan lötték nagypapával (a kis csaló fasz airstripen védőként spawnolt és kb 4-5 mp mulva már a támadok spawn-ánál késelte halomra a támadókat).
  • kisgabo
    PB jó lenne, a baráti tüzet meg kikéne kapcsolni...
  • Ability
    Na felnyomtam őket... :D Hát a tömörítést jól elbaxtam, de nem volt kedvem újra csinálni... végülis tök 8, mert a minőség jó lett... az a + 1-2 mega meg úgy se zavar senkit :D

Szóval akkor lássuk a mocskokat:

Videjó 1
    Videjó 2
    Videjó 3
    Videjó 4

Megjegyzem: nem a videó van felgyrsítva, hanem az ürge volt ilyen tehettséges... grrr... De nem csak ilyen téren, mert amikor az egyikkel közelharcba kerültem, akkor a 3. videóhoz hasonlóan engem is el akart kapni, csak nem jött neki össze, és kb 2 nagypapi tár erejéig lőttem, és elég sok célbe is talált, szóval az életerő vagy sebzés vagy nemtommi, de az is meg volt hack-elve...

Szóval hamarosan nálunk is PB, bár én eddig is akartam, csak tiltakoztak páran...

LOL: Azt hiszem lassan újra 'megnyithatod' a blacklist nevű kis listádat, és oda be is lehetne pakolni azokat az embereket, akik biztos hogy csaltak...

Egyelőre ezeket tudom, akik most voltak: Speedy, Speedy Gonzales, Randy és Thunderbird

• Ability
    "speadhack-es"

Jó a 'hejesírásom' :D:D:D LOL

Szóval: speedhack-es
  • Ability
    Elkezdem feltölteni őket... nem mindegyik videó lett a legjobb, meg sajna nam sok derül ki belőle, csak annyi, hogy az ürge piszok gyors volt...

Lac-coo: Igen, a speadhack-es csvókra gondolok, mert hogy több is volt :(
  • Dikri
    Ha publikus engem is érdekelne :)