24504
-
thomka #15642 igen -
Stalker #15641 3 cd-s verzió? -
thomka #15640 Nem ír kis semmit.
Csak nem enged továb -
#15639 Kulcskártya? Faház pálya? Magyarításosak vogymunk rulzezoolásoss? -
#15638 Van routered? Próbáld meg nélküle... -
#15637 Azért ez nem olyan egyszerű... Az UBI az ellen lép fel, hogy olyan szerverek legyenek online, amikhez nem kell CDKey... És pontosan ilyen (volt) a HiC szerver is, de ilyen a HOC, Scarface és a többi is. Az lényegltelen, hogy hogy csatlakozol rá. a lényeg az, hogy PUBLIKUS és megy tört játékkal is. Az UBI-t csak ez érdekli! -
#15636 aha, kösz megtaláltam !!!! -
#15635 Bent van abban a szobában, ahol megkajálja az egyik monszta a dokit. Asszem video bejátszás is van. -
#15634 ami a faház c. pályán kell. -
#15633 MILYEN KULCSKÁRTYA?????????????????????????????????????????????????? -
#15632 Ki ír valamit? -
#15631 Nincs felinstallálva a játék -
thomka #15630 Sziasztok!
Valaki segítsen léci! Probálom felrakni az 1.3 as patch et de ahol kikel választani, hogy hova rakja fel a patch-et ott nem tudok tovább lépi hijába megyek rá a tovább gombra! Mi lehet a probléma? -
#15629 HOL A KULCSKÁRTYA ???????????????????????????????????????????????? -
#15628 Szerintem 5000 Ft az egyáltalán nem sok egy ilyenszintü játékhoz (főleg ahoz képest hogy 10 évvel ezelött a szarabb játékok is 2-5 ezer körül voltak , ehez képest megéri mert ugye régen többet ért 5 ezer mint most , ugyebár) , és elenyésző is amelett hogy milyen a gépigénye és az menyi pénz.Szóval megéri szerintem ha akarsz vele sokat multizni. -
CUCLI #15627 [Kaps] vs. [HiC] 2:5 -
ZeDapo #15626 Hát igen elgondolkodtató mondjuk végre lenne egy eredeti gamem is :D
meglássuk :d -
#15625 hát nem igaz nem találom sehol a kulcskártyát ! -
#15624 Ennyibe kerül egy barbi baba is..... -
Dikri #15623 Én 4990Ft-ért vettem. De szvsz drága, persze az a kérdés mihez képest :) -
#15622 meg amugy is 2-év megér szerintem 8000 huf-ot (Föleg hogy csak 6000) -
#15621 Hát nem tudom , de nekem az a tapasztalatom hogy a pb-nem sok vizet zavar.csak azoknál szokott gondot okozni akik nem szoktak pb-és szerverekre menni és utána próbálnak de nem sikerül mert vmi nem egyezik.De ha enyire zavar tudok pár közhasználatban lévö cd-kódot szólj ha kell átküldöm és letesztelheted hogy ha az ubikon futó pb-kel frisülsz mi lesz(ezek a kódok olyanok mint az eredetiek csak már sokan használják és emiatt sokszor nem használhatók és persze az acc-és servereken egyáltalán nem).(azt ez után könyebb lesz a döntés)de mondom a pb szerintem nem akadály abban hogy megvedd ha nem kivételesen szar a netszolgáltatód. -
#15620 A PB az FC-vel együtt mászik fel a gépre, csak ha gáz van akkor kell lecserélni. Én is full alap PB-t használok, és csak ma baxott ki 2x akkor is a tört HOC szerverről. -
#15619 5990 a cdgalaxisnál. Hivatalos szerverekről azonban sokkal ritkábban vág ki, mint a törtekről. Tapasztalat. -
#15618 Nekem soha semmi PB nem volt fent, csak a farcrcmp, meg a patchek, és nem vágot ki soha! -
ZeDapo #15617 Hát nemtom 8000huf-ot kivágni azért hogy mondjuk 2év múlva a polcra tegyem hát........Őszintén megmondomnemtom mert nekem nagyon tetszik a game de mi a garancia arra hogy a pb nem fog kibaszkodni???
Szvsz szerintem semmi!!! Amúgy az a Pb van fent nekem ami Lol-é!!! És mindenkinek jó csak nekem nem :( -
#15616 Még nem értek oda a szerelők... Pár napig még nem lesz szvsz. -
#15615 Szezám tárulj! -
Dikri #15614 LOL: Bár nem olvastam a licenszet, és lehet hülyeséget mondok, de!
Nektek és a HOC-nak is gondolom eredeti a serveren a game. De akkor mi is a probléma? Vagy a játékban nincs manual connect? Vagy esetleg törve van a server?
Innentől pedig a server rendeltetésszerüen megy, sőt írtam is a másik forumra, hogy kell egy sima webes felületen serverstat, és akkor lehet nyomni manual connectel, az UBI, meg kinyalhatja :D -
#15613 Cuclinak mi van a netjével ?
-
#15612 ZeDapo: UBI Fix
Ha érdekelnek az UBIs szerverek, akkor ezzel a kis cuccal meg birod nézni őket, de csak nézni :) Játszani nem bírsz ezzel.... Persze azért regelni kell majd UBI-n, csak nem fog Serialt kérni :) -
#15611 Nincs valakinek olcsón eredetije? -
#15610 Én felraktam a játékot úgy ahogy van , nem nyúltam semmihez és nem is emlékszem rá mikor dobott ki PB utoljára , akkor is csak a ku...va nagy lagg miatt....Még HIC szerver se vágott ki soha pedig a PB-hez hozzá se nyúltam ( vagy pont azért...). -
#15609 És abból kb. 100-nak még a pingje is jó... -
#15608 Eredetivel? 200-300-at minimum :) -
#15607 Nyugi! Megoldjuk vhogy! Pl a HiC szerveren nagyon jól be volt állítva a PB, ott nem dobott ki csak úgy minden ok nélkül... valami hasonlót akarunk mi is megvalósítani, de ez még időbe fog kerülni! :)
LOL rakott be egy linket, ahol le lehet szedni pl az Ő Pb-jét, azzal nekem eddig nem vágott ki szinte sehonnan se, Te is használd azt, és szvsz nem fog kicsapni, csak ha van valami rejtegetnivalód :DDD -
ZeDapo #15606 szerintem mindenhol szar fos ez apb kurvára nem értem azokat a begyöpösödöt lóherüjü pöcsfejeket akik azon élik kimagukat hogy neten csalnak mi a ... jó azt singlebe addig nyomathatják amíg akarják baszák már meg!!!
pl most egy küldföldiről is kivágot ez a szemét!!!
rühellem a pbt ezért szoktam le a bfvről is ott is ez kurva pb baszot ki állandóan -
#15605 Mert még nem tökéletes a PB beállításai, és mindekit csak kivág, így jobbnak láttam, hogy ne játszanak rajta, amíg nem oldjuk meg, mert még a végén leírják, hogy: "itt is szar, mert kivág midnekit" -
ZeDapo #15604 Még egy kérdés miért van lekódóolva a HOC szerver meg az is hogy eredeti gameval mennyi szervert láttok? mert én (nem eredetivel) csak max 5 -6 nemtom pontosan de van amikor csak 3at!!!
-
#15603 [Azt mondta KoRi, hogy ugyan az a PB van fent, ami nektek, de majd még megnézi... egyyelőre engem, és mindenkit dobál mint állat! :( ]