24504
  • thomka
    igen
  • Stalker
    3 cd-s verzió?
  • thomka
    Nem ír kis semmit.
    Csak nem enged továb
  • PyRex
    Kulcskártya? Faház pálya? Magyarításosak vogymunk rulzezoolásoss?
  • PyRex
    Van routered? Próbáld meg nélküle...
  • PyRex
    Azért ez nem olyan egyszerű... Az UBI az ellen lép fel, hogy olyan szerverek legyenek online, amikhez nem kell CDKey... És pontosan ilyen (volt) a HiC szerver is, de ilyen a HOC, Scarface és a többi is. Az lényegltelen, hogy hogy csatlakozol rá. a lényeg az, hogy PUBLIKUS és megy tört játékkal is. Az UBI-t csak ez érdekli!
  • littleNorbi
    aha, kösz megtaláltam !!!!
  • XeeN
    Bent van abban a szobában, ahol megkajálja az egyik monszta a dokit. Asszem video bejátszás is van.
  • littleNorbi
    ami a faház c. pályán kell.
  • XeeN
    MILYEN KULCSKÁRTYA??????????????????????????????????????????????????
  • andriska
    Ki ír valamit?
  • andriska
    Nincs felinstallálva a játék
  • thomka
    Sziasztok!
    Valaki segítsen léci! Probálom felrakni az 1.3 as patch et de ahol kikel választani, hogy hova rakja fel a patch-et ott nem tudok tovább lépi hijába megyek rá a tovább gombra! Mi lehet a probléma?
  • littleNorbi
    HOL A KULCSKÁRTYA ????????????????????????????????????????????????
  • I love Techno
    Szerintem 5000 Ft az egyáltalán nem sok egy ilyenszintü játékhoz (főleg ahoz képest hogy 10 évvel ezelött a szarabb játékok is 2-5 ezer körül voltak , ehez képest megéri mert ugye régen többet ért 5 ezer mint most , ugyebár) , és elenyésző is amelett hogy milyen a gépigénye és az menyi pénz.Szóval megéri szerintem ha akarsz vele sokat multizni.
  • CUCLI
    [Kaps] vs. [HiC] 2:5
  • ZeDapo
    Hát igen elgondolkodtató mondjuk végre lenne egy eredeti gamem is :D
    meglássuk :d
  • littleNorbi
    hát nem igaz nem találom sehol a kulcskártyát !
  • lac coo
    Ennyibe kerül egy barbi baba is.....
  • Dikri
    Én 4990Ft-ért vettem. De szvsz drága, persze az a kérdés mihez képest :)
  • I love Techno
    meg amugy is 2-év megér szerintem 8000 huf-ot (Föleg hogy csak 6000)
  • I love Techno
    Hát nem tudom , de nekem az a tapasztalatom hogy a pb-nem sok vizet zavar.csak azoknál szokott gondot okozni akik nem szoktak pb-és szerverekre menni és utána próbálnak de nem sikerül mert vmi nem egyezik.De ha enyire zavar tudok pár közhasználatban lévö cd-kódot szólj ha kell átküldöm és letesztelheted hogy ha az ubikon futó pb-kel frisülsz mi lesz(ezek a kódok olyanok mint az eredetiek csak már sokan használják és emiatt sokszor nem használhatók és persze az acc-és servereken egyáltalán nem).(azt ez után könyebb lesz a döntés)de mondom a pb szerintem nem akadály abban hogy megvedd ha nem kivételesen szar a netszolgáltatód.
  • XeeN
    A PB az FC-vel együtt mászik fel a gépre, csak ha gáz van akkor kell lecserélni. Én is full alap PB-t használok, és csak ma baxott ki 2x akkor is a tört HOC szerverről.
  • XeeN
    5990 a cdgalaxisnál. Hivatalos szerverekről azonban sokkal ritkábban vág ki, mint a törtekről. Tapasztalat.
  • Duddits
    Nekem soha semmi PB nem volt fent, csak a farcrcmp, meg a patchek, és nem vágot ki soha!
  • ZeDapo
    Hát nemtom 8000huf-ot kivágni azért hogy mondjuk 2év múlva a polcra tegyem hát........Őszintén megmondomnemtom mert nekem nagyon tetszik a game de mi a garancia arra hogy a pb nem fog kibaszkodni???
    Szvsz szerintem semmi!!! Amúgy az a Pb van fent nekem ami Lol-é!!! És mindenkinek jó csak nekem nem :(
  • XeeN
    Még nem értek oda a szerelők... Pár napig még nem lesz szvsz.
  • Duddits
    Szezám tárulj!
  • Dikri
    LOL: Bár nem olvastam a licenszet, és lehet hülyeséget mondok, de!
    Nektek és a HOC-nak is gondolom eredeti a serveren a game. De akkor mi is a probléma? Vagy a játékban nincs manual connect? Vagy esetleg törve van a server?
    Innentől pedig a server rendeltetésszerüen megy, sőt írtam is a másik forumra, hogy kell egy sima webes felületen serverstat, és akkor lehet nyomni manual connectel, az UBI, meg kinyalhatja :D
  • lac coo
    Cuclinak mi van a netjével ?
  • Ability
    ZeDapo: UBI Fix

Ha érdekelnek az UBIs szerverek, akkor ezzel a kis cuccal meg birod nézni őket, de csak nézni :) Játszani nem bírsz ezzel.... Persze azért regelni kell majd UBI-n, csak nem fog Serialt kérni :)
  • Duddits
    Nincs valakinek olcsón eredetije?
  • lac coo
    Én felraktam a játékot úgy ahogy van , nem nyúltam semmihez és nem is emlékszem rá mikor dobott ki PB utoljára , akkor is csak a ku...va nagy lagg miatt....Még HIC szerver se vágott ki soha pedig a PB-hez hozzá se nyúltam ( vagy pont azért...).
  • PyRex
    És abból kb. 100-nak még a pingje is jó...
  • PyRex
    Eredetivel? 200-300-at minimum :)
  • Ability
    Nyugi! Megoldjuk vhogy! Pl a HiC szerveren nagyon jól be volt állítva a PB, ott nem dobott ki csak úgy minden ok nélkül... valami hasonlót akarunk mi is megvalósítani, de ez még időbe fog kerülni! :)

LOL rakott be egy linket, ahol le lehet szedni pl az Ő Pb-jét, azzal nekem eddig nem vágott ki szinte sehonnan se, Te is használd azt, és szvsz nem fog kicsapni, csak ha van valami rejtegetnivalód :DDD
  • ZeDapo
    szerintem mindenhol szar fos ez apb kurvára nem értem azokat a begyöpösödöt lóherüjü pöcsfejeket akik azon élik kimagukat hogy neten csalnak mi a ... jó azt singlebe addig nyomathatják amíg akarják baszák már meg!!!
    pl most egy küldföldiről is kivágot ez a szemét!!!
    rühellem a pbt ezért szoktam le a bfvről is ott is ez kurva pb baszot ki állandóan
  • Ability
    Mert még nem tökéletes a PB beállításai, és mindekit csak kivág, így jobbnak láttam, hogy ne játszanak rajta, amíg nem oldjuk meg, mert még a végén leírják, hogy: "itt is szar, mert kivág midnekit"
  • ZeDapo
    Még egy kérdés miért van lekódóolva a HOC szerver meg az is hogy eredeti gameval mennyi szervert láttok? mert én (nem eredetivel) csak max 5 -6 nemtom pontosan de van amikor csak 3at!!!
  • Ability
    [Azt mondta KoRi, hogy ugyan az a PB van fent, ami nektek, de majd még megnézi... egyyelőre engem, és mindenkit dobál mint állat! :( ]