Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem a vízeséses, ott csak futni kell a heliig. Ez a legutolsó pálya kijövök két ajtón, amibõl az egyik végleg bezáródik, szóval vissza enm tudok menni és van elõttem valami levegõben függõ, építmény, alatta meg egy völgy tele rakétás szörnyekkel és valahonnan, gépuskáznak is , de iszonyat pontosan és 3-at lépek osz vége, na jó már sikerült 5-öt is...😊
ha ez most a vízeséses völgy amirõl beszéltek akkor a folyómederben kell végiglopakodni a kilõtt helikopterig
csít nélkül simán végigvittem szóval mindegyik pálíára megvan a trükk
(ez nem nagyképûsködés hanem dícséret a pályatervezõknek)

RelakS
A baj csak az, hogy még ha át is verekszed magad a mutánsokon, utána nyakadba szakad egy tucat raksis, gránátos hapi. Sajna csak god móddal sikerült végigvinem 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Csaó!

HElp PLÍZ! Az utolsó Vulcano-s pályán mit kell csinálni? Mert egyszerûen lehetetlen átmenni a Völgyön, ugyanis 3" alatt szarrá lõnek, hiába van mindenem max-on. Ebbõl gondolom, hogy valamit ki kell lõni vagy ilyesmi, dce egyszerûen nem tudok rájönni mit...Segítsetek légyszi, Azt hiszem ez az utolsó pálya...Köszi
XeeN
3 Cd-s változat? Ha igen, ne lepõdj meg.

Andie
A magyarositáshoz hozzá sem nyúltam még! Mivel látszik a nevéböl, hogy 1.1-es patchez készült.
Elöször a hivatalos (ubi.comról letöltött) FarCry1_1.exe-t akartam feltenni, de kiirja azt, amit lentebb idéztem. Miért nem patchelödik fel?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

3cd, 5cd,dvd. nekem megvan uccsó kettõ. azokat szedd amúgy szerintem

http://thenamelessphoto.com/

barret
Attól függ,hogy mennyire van lebutítva! Több változata is fut.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tetsuo
Most a FarCry 3cds v 5?
Egyik havernál 3cds másiknál meg 5, harmadiknál pedig DVDs (gondolom ez ua mint az 5cds).

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

karikusz
Mert a magyarosítást, csak a legvégén szabad, mert bekavarja a játékot...örülj neki, ha nem cseszte szét a winfosod..mert akkor csak winfos cserével indul el a játék..😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Andie
Skacok!
Felraktam a játékot, szépen megy is.
Gondoltam rádobom a patchet meg a magyaritást, mielött nekikezdek.
Le is töltöttem egy 27 megás FarCry1_1.exe-t, meg az Imyke féle FarCry 1.1 Hun by i2k.exe -t.
Tenném fel a patchet, de azonnal kidobja, hogy
"The installer could not find a previous installation of Far Cry.
You have to install the game first before you can patch it!"

Dehát könyörgöm, 15 perce installáltam! Már restart is volt. Most akkor miért nem érzi a játékot? Még cracked exe sem volt, semmit nem másoltam sehova, csak a full install, aztán start game.
Igy most a magyaritást sem tudom felrakni gondolom, az 1.0-ás alap verzióra (legalábbis a magyaritás cimében 1.1-re utal).
Mit tegyek? Köszi!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

grebber
Attól függ hogy jövök ki anyagilag de lehet azt beszerzem majd valamikor.

Next PC upgrade: 2022

kisgabo
de fog.

pedig istenkirály ez a gém, és még mindig best off a mp.

és a hic srácok is elmaradoznak...

kisgabo
up....

GTi Gaga
csoki arcok!

lenne egy kérdésem...

mi az az ubis acc? miért nem tudok kreálni? másolt gammel lehet neten nyomni?

thx a seget eleöre is.

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

RelakSfromhome
Bementél a szobába?

Állítólag elõfordul, hogy ott nem történik semmi, ilyenkor lehet elõlrõl kezdeni. Nekem minden peccs nélkül elsõre végigment a pálya, nem kellett újrakezdeni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CaviaR
A nagydarab rakétás fószert lelõttem, a két pofozót is, de a belsõ szobásat nem, mert nincs ott csak a csaj. Ez vmi hiba?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

RelakSfromhome
CryGen, azok a bikanyakú szarok, ami ha háromszor megcsap, halott vagy. Van bent a csajnál is kettõ. (ölési sorrend: A raksis, a külsõ szobában kettõ pofozó, a csajnál kettõ pofozó

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CaviaR
Nem tudom mi az a krájdzsin, de lelõttem két olyan kis izét a szoba elött, és bementem a csajhoz a szobába, de nem történik semmi. 😞

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

RelakSfromhome
Be kéne menni a szobába, megenni azt a két krájdzsint, majd videó

CaviaR
Segítsen vki légyszi mit kell csinálni azon a pályán ahol Valerit kell megtalálni és megvédeni! Már megtaláltam, ott van egy szobában ami félig van vízzel, de nem tudom onnan merre kell menni! Csak visszafelé tudok menni, de nem követ a csaj, hanem csak ott mászkál a szobában. Mit kéne csinálni?

kisgabo
FarCryMP_0.94-GMFlash.zip

csak ezt raktam fel, mégis 0.95

grebber
Légyszives ird le bõvebben mit hova kell másolni!!!
0.95-öt honnan szedted le?

kisgabo
1.2-es

és van valami, amit be kell másolni egy könyvtárba, és valamit törölni kell.

nekem igy 0.95

grebber
Melyik patch 1.2-es??Hova kell bemásolni a 0.95ös FCMP-t honnan tudom leszedni??

kisgabo
nálam 0.95 van, van ott még valami peccs... és megy mint a malac, könnyen és gyorsan van saját szerver is.

grebber
Nincs erkó FC-om tehát nincs multi sem mert ezzel az új FarCry MP0.94-el lefagy a game. 😞

kisgabo
ezeket a pályamodokat is nyomhatod multiplayerben, és az a fini.

de én is ilyeneket kérdeznék😄DD mint te😄DD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Mért a pályamod is klasz, nem kell mindig unalmas pályákon nyomni gondolom.

grebber
Nem ilyen szarokra gondoltam hanem mint pl a Jurassic Park mod meg hasonlok.

kisgabo
Milyen modok lesznek a FCre Kb ???

XeeN
Nem fog!

grebber
Már csak 6 rongy a FC lehet hogy a multi végett megveszem majd valamikor.

arty
jah, mediamarktban, EUROPARK, 5990 a játék!

bár lenne egy jó mod hozzá, akkor a multi miatt megérné ... esetleg...

Forza.

arty
kb félora, ora van az UTOLSO hozzaszolas modositasara... (máshol). Igy tényleg CSAK javitgatásra van lehetõség... itt meg gondolom, az a lényeg, hogy a vipesek uraknak érezzék magukat 😉 hiszen õk a fizetõvendégek itt 😊

Forza.

RelakSfromhome
Kár 😞

Seth
Az a konzol port címe

PSN ID.: Beegabor

RelakSfromhome
Hallottatok valamit a FarCry: Instinct-rõl? (vagy hogy kell írni angolul az ösztönt) Ma láttam médiamárkt-ban egy videjót róla. Igaz, hogy elõrenderelt volt olyan mozgással, mintha játszana valaki, de a JetSki jól nézett ki benne 😄

Császtok magyaritás kellene. Van? HOL!!!!!?????

grebber
Ne fog csak adják már ki valamelyik modot.

Nehogy már elsüllyedjen ez a topik!!!

karikusz
jaja...ebben igazat adok....1 oda..😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

PiszkosFred
Jobb az, ha moderator kezeli ezeket. Nem egy olyan vitam volt mar, amikor kiderult - amit en vegig tudtam;] - hogy nekem volt igazam, es a paciens fogta, es kitorolte a kommentjeit, mert az alanyi jogon jart. Erdekesen festett a topik ezutan. Van ido atgondolni ki mit ir le, es ha leirja, maradjon is ott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

arty
más forumokon ez alanyi jogon jár.... 😄 csak itt megy a közönség miatt az smsesdi 😊

Forza.

Danecay
Srácok,ez biztos, hogy a FarCry topicja és nem valami alapíványé?

Rambo 20
Na igen ezt tényleg nem itt kell mondani de ez az a fórum amelyikbe akarom írni😊)))

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

grebber
Kijött már valamilyen mód ehhez???

Gunner
Lehet máshoz nem ért 😊

Van már társalgó topic?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |