24504
-
ZeDapo #15682 Hali embrek nagy bánatomra ez a pb már a HoC szerveren is jelen van kérdésem a kövtkező nem lehet úgy megbabrálni a pb-t hogy a ping miatt ne vágjon ki? pedig a pingem normális szóval olyan 20-30között müxik!!!!! -
#15681 http://hic.radiomax.hu/dl/GOODIES/PATCH/ -
#15680 LoooooooooooooooooooooooL Elég durva :) -
#15679 honnan lehet letölteni az 1.3-as patch-t?
és mit javít ez a patch a játékon ? -
#15678 Tiszta Ghost feeling! Remélem nem a kaszás jön értem...Kiléptem a testemből... -
#15677 Annyire sokan harcolnak single-ben lehet én is ujranekiállok :) -
#15676 Szerintem mindenki tölcse le a dvd-set akinek a cd-és verzió van meg , mert hogyha a 3 cd-és verzióról van szó arról azt hallottam hogy egy kalap szar és csak a nyüg van vele (és nem is biztos hogy lehet vele multizni)
-
#15675 Ha az a fedettpályás rész amire én gondolok én egyszerüen befutottam a második folyosora ami párhuzamos az elsővel és ott van egy szellőzőnyilás ott mentem tovább.(azt után később elintéztem a rakétásokat is a másik helyiségből) -
#15674 Na mit szóltok az ötlethez? :) -
#15673 A hid mellet balra van egy torony abba mássz! -
#15672 Hogy lehet átjutni a másik partra a szabályozó c. pályán ahol leszakadt a híd ? -
#15671 Az olyan hülyéknek mint én, nem írnátok le egy "így kell NETEN játszani a cd-s verzióval" segítséget? :DD -
Zsoldos #15670 Mig meg messze van kuldj a fejebe egy raketat es bujj be a sarok moge. Ha kozeler, ugorj ki, vagy vard meg mig befordul es kozelharc: tunkold meg az arcat combat shotguntol. Dulongelni fog a loveseid miatt, nem fog tudni visszaloni, a raketa kicsit megkezdi a hangulatat, utana 1 tar puska (8 golyo asszem) eleg lesz, brutal eros kis cucc az..
Igy 0 dmg-al megcsinalod. Celszeru ugy intezni, hogy egyszerre csak az egyikkel harcolj, rusholj ra rogton a kozelebbire -
#15669 Már 11. helyezettek vagyuk a ladderen! -
#15668 Végre tok neten játszaniiii :))))
köszi a fenti banner készítőjének.......mostmár egyértelmű :))) -
#15667 Már nem emlékszem de könnyen , részegen. -
#15666 Mi van? Van neted már , hogy ilyen későn irogacc? -
CUCLI #15665 Htx! -
#15664 Jó a banner! -
#15663 Balfasz be van baszva , ugyhogy mindenki egésségére . -
#15662 ebben egyetértünk -
Realtibi #15661 a 13. fejezet elején van két nagy rakétázós mutáns ti ezt a részt hogy vittétek végig? -
#15660 Bocsi, nem kellett sokat visszaolvasnom... -
#15659 Hali!
Miért van az, hogy amikor feltenném az 1.3-as patch-et a játékhoz akkor ez a hiba van: a telepítőben kiírja, hogy hova rakja fel a patch-et és amikor kiválasztom a főkönyvtárát (nekem nem az Ubisoft hanem C/program files/FarCry) akkor hiába okézom le, nem megy tovább! (Pedig már úgy játszanék vele neten)
Előre is köszi! -
#15658 Bocsika visszavonom amit irtam neked mert én voltam az ökör hogy nem néztem meg a readmet igy már más a felállás a dolgoknak mégegyszer bocs!!!!!!!! -
#15657 megjelent amit leirtál csak egyetlen szerver sem volt!!!! -
#15656 Na figyu azért nem kéne igy irnod mert amit leirtál azt én megcsináltam de nagy büdös fasz van ott nincs semmi csak nagy fehérség!!! -
Stalker #15655 TDM-ben 2 csapat egymás ellen, amelyik csapatnak több fragje van az adott pályán, az győz. Assaultban is 2 csapat egymás ellen, de ott zászlókat kell elfoglalni, majd védeni. -
Stalker #15654 Úgy látszik még mindig nem írtam elég nagy betűkkel azt az "Így kell NETEN játszani!" linket... -
#15653 eredetiben van meg neked vagy warezos? -
#15652 szivesen -
#15651 Köszi! -
#15650 az ffa az mindenki mindenki ellen
az assault és ateam death match az pedig csapatjáték -
#15649 Hali!
Megmondanátok, hogy a Far Cry MultiPlayer-ben mi a játék menete? Van 2 csapat és amelyik csapat hamarabb lelövi a másikat az győz? Vagy mindenki mindenki ellen?
Előre is köszi! -
#15648 sziasztok nem tudna nekem valaki olyan cimet mondani ahol tudok jáccani warezos változatom van? -
#15647 Sziasztok!
KoRi alkotott, és most már a mi szerverünkről sem dobál a PB össze- vissza :) Végre sikerült :) -
#15646 Nem láttátok az új PC Guru-t? "Jó ping és lagmentes port"
A játékszerver-hostolás jelen-éről van szó. Valami cuccot is bemutat. -
thomka #15645 Megprobálom köszi a segítséget. -
#15644 Zárójelben teszem hozzá, hogy ez hatalmas szarrágás az UBI részéről, mert alig pár tucat embert érint a dolog... Ha tízezrek tolonganának a tört szervereken, még elfogadnám a dolgot, így viszont felesleges görcsölésnek tartom az egésuet. Adjanak ki inkább egy faxa kis patchet! -
Stalker #15643 Annál asszem fel kell rakni az 1.1-es és az 1.2-es peccset is.