Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csít nélkül simán végigvittem szóval mindegyik pálíára megvan a trükk
(ez nem nagyképûsködés hanem dícséret a pályatervezõknek)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
HElp PLÍZ! Az utolsó Vulcano-s pályán mit kell csinálni? Mert egyszerûen lehetetlen átmenni a Völgyön, ugyanis 3" alatt szarrá lõnek, hiába van mindenem max-on. Ebbõl gondolom, hogy valamit ki kell lõni vagy ilyesmi, dce egyszerûen nem tudok rájönni mit...Segítsetek légyszi, Azt hiszem ez az utolsó pálya...Köszi
Elöször a hivatalos (ubi.comról letöltött) FarCry1_1.exe-t akartam feltenni, de kiirja azt, amit lentebb idéztem. Miért nem patchelödik fel?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
http://thenamelessphoto.com/
Egyik havernál 3cds másiknál meg 5, harmadiknál pedig DVDs (gondolom ez ua mint az 5cds).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Felraktam a játékot, szépen megy is.
Gondoltam rádobom a patchet meg a magyaritást, mielött nekikezdek.
Le is töltöttem egy 27 megás FarCry1_1.exe-t, meg az Imyke féle FarCry 1.1 Hun by i2k.exe -t.
Tenném fel a patchet, de azonnal kidobja, hogy
"The installer could not find a previous installation of Far Cry.
You have to install the game first before you can patch it!"
Dehát könyörgöm, 15 perce installáltam! Már restart is volt. Most akkor miért nem érzi a játékot? Még cracked exe sem volt, semmit nem másoltam sehova, csak a full install, aztán start game.
Igy most a magyaritást sem tudom felrakni gondolom, az 1.0-ás alap verzióra (legalábbis a magyaritás cimében 1.1-re utal).
Mit tegyek? Köszi!
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Next PC upgrade: 2022
pedig istenkirály ez a gém, és még mindig best off a mp.
és a hic srácok is elmaradoznak...

lenne egy kérdésem...
mi az az ubis acc? miért nem tudok kreálni? másolt gammel lehet neten nyomni?
thx a seget eleöre is.
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Állítólag elõfordul, hogy ott nem történik semmi, ilyenkor lehet elõlrõl kezdeni. Nekem minden peccs nélkül elsõre végigment a pálya, nem kellett újrakezdeni
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
0.95-öt honnan szedted le?
és van valami, amit be kell másolni egy könyvtárba, és valamit törölni kell.
nekem igy 0.95
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
bár lenne egy jó mod hozzá, akkor a multi miatt megérné ... esetleg...
Forza.
Forza.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Van már társalgó topic?
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Nem fog!