24504
  • zizzenet
    Na, tegnap feltelepítettem a research demót (második demó), kirpóbáltam, jópofa, meg nehéz.
    Volt azonban egy érdekes jelenség. Feltettem a beállításokat very high-ra. Indítottam volna egy új játékot, erre kidobott egy saját kezelésű critical exception-nel. Utána minden ment rendesen, de a Texture Filteringet vagy mi a fenét (valszeg a szűrésre gondol) mindig Mediumra tette. Hiába állítottam high-ra, Apply után Medium lett. Csak úgy tudtam módosítani, hogy a config fájlban átírtam a megfelelő értéket, és a játékban nem kattintottam az Apply gombra (ilyenkor ugyanis ez a mező is High értéken maradt).
    Szóval, ötlet?
  • CUCLI
    nekem bejön.
  • lac coo
    Szerintem rossz a link Cucc...!
  • CUCLI
    itt lehet spamelni :) nem szól senki. remélem
  • CUCLI
    gyáááááá
  • I love Techno
    Te vagy predator , ugye?
  • lac coo
    ....szoftverhez kellene
  • lac coo
    Honnan lehet cd-dvd borítókat letölteni ? (szoftverhez nem film ill. zene )
  • andriska
    Van ez így...
  • Realtibi
    ekkora szívás még nem történt velem
    a csónak nevű fejezet végén jön a helikopter és le kell szedni
    6 rakéta leszedi
    már vagy 20x ra kezdtem ujra és betalált az 5. rakéta kilőttem a 6. at is és láttam hogy bele fog trafálni erre nem áramszünet let
    mind1 utána megint nekiálltam miután megjöt az áram akkor is belelöttem 5 öt aztán elment az áram
  • I love Techno
    Ja szerintem is gép igényesebb Far Cry mint HL2 főleg valószinüleg a hatalmas környezet miatt amiben jáccódik (rohattul leterheli a proceszort főleg a multiban).
  • MKpowaa
    Addig nem tudok várni

Irtam a szerver adminnak egy levelet
    majd kiváncsi leszek mit szól hozzá.
  • lac coo
    ( Cucli csendben megőrül ha visszajön ....)
  • Stalker
  • PyRex
    Pff...
  • lac coo
    347,22222222 nap. Még egy év sincs , fel a fejjel !
  • Stalker
    500.000 perc nem is olyan sok ;)
  • MKpowaa
    Azt hiszem már nem fogok élni mire visszamehetnék
  • MKpowaa
    Az agyam eldobom, TDM-en irtom a lámákat erre kidob a pb ilyen üzenettel

És ami a legjobb nem is használtam semmilyen rakétát/gránátot
    valaki jol megszívatott
  • lac coo
    Jaaaaaaa.....
  • XeeN
    Ha a HOC-ra mész akkor igaz is lehet. Tegnap új MOD-ot teszteltek.
  • lac coo
    He he... Interneten (Ubin) tudok játszani de a Mp-n kiírja hogy rossz a Mod-om ....??????????????????????????????????????????????
  • lac coo
    Enegm érdekel !!! Én is sok filmet "rendeztem" már.Far Cry ?
  • lac coo
    LOL !!!
  • PyRex
    ??
  • PyRex
  • Stalker
    Wow, tengernyi értelmetlen hsz. =)

(én is dolgoztatom kicsit Cuclit, szegény nem tudja, mi vár rá). :PPP
  • PyRex
    Hmmz. Persze, hogy érdekel!!!
  • XeeN
    BTW: Nagy fába vágtam a fejszémet... Filmet rendezek. Bővebben este. (Ha érdekel ez egyáltalán valakit. )
  • XeeN
    Jah, azt asszem 200-ra állítottam... Az acc-s szerver meg azonnal belökte 20-ra(?).
  • PyRex
    Nem jól tudod sajnos :( Csak azokon futott jobban és az első 2 peccs szinte csak az nvidia kártyák gondjait javították.
  • PyRex
    a válasz: e_vegetation_min_size (asszem valami ilyesmi :)
  • lck
    Nálam HL2 simábban fut FC-nál. ( mondjuk eléggé low-ra van rakva minden az 1.7-es proc. miatt )
  • zizzenet

Köszi a hilfét.
    (Mindazonáltal a gépemen a Half Life 2 demója full maxon simán futott, nem tudom, ahhoz viszonyítani pl. érdemes-e).
  • I love Techno
    Ja és ha jól tudom a Far Cry-t ati kártyákra zizzentették :)
  • I love Techno
    Én azt tapasztalom hogy 30 fps nagyábol a határ , tehát nagyából itt kezd el látványosan szagatni a kép (és élvezhetetlenné válni) ha 40-50 fps álá nem esik be soha akkor szerintem az már bőven jó (persze akinek alapból 150 fps el megy annak lehet már ez is szaggat megszokás kérdése :).
  • I love Techno
    Én egy 9600 xt amd 1700 512mb (290mhz-körül) low grafon 800*600-ban a single olyan 25-30 fps-el minimum megy a multi az más tészta mert ott elég keményen lemegy 10-20 fps ha sok emberke van a serveren , de amugy ezzel a géppel is élvezhető volt a játék amig nem lagoltam enyire , szóval a te gépeden magas beállitásokon is a multiban is minimum 40-50 fps el menni fog ami már jó , persze ez a minimum de szerintem általában ennél jóval több ilyen 100 fps ek körül menni fog... (persze én ilyen élsimitások meg faszom tudgya miket nem szoktam nyomni szóval arról nem beszélek) a lényeg hogy bőven jó a géped ehez a játékhoz.
  • zizzenet
    Szervusztok!

Nem akarom a villanykörte-sémát reprodukálni (á lá lac coo), de egymásnak ellentmondó híreket és véleményeket olvasok sok helyen. Szóval kérdeném a konkrét tapasztalatokkal rendelkező játékosokat.
    Egy 3.0 GHz HT Pentium procival, 1024 DDR400 RAM-mal és egy Radeon 9800 Pro kártyával mennyire magas beállítások mellett futna simán és élvezhetően ez a játék? Másik kérdés: nem érzékeny a Radeon kártyákra?
    Segítségetek előre is köszönöm.
  • XeeN
    Mint tapasztalt hibabejelentő, van egy megszívlelendő tanácsom: MINDEN nap hívd fel őket! Miután nekik ezt naplózniuk kell, nem húzhatják sokáig, mert a fejükre koppintanak. Ezt egy magas beosztású Matávos barátom mondta (mellesleg neki köszönhetem, hogy megjavult a netem).
  • lac coo
    Vár, hogy jó legyen a netje és már qrva mérges.......