24504
-
zizzenet #15802 Na, tegnap feltelepítettem a research demót (második demó), kirpóbáltam, jópofa, meg nehéz.
Volt azonban egy érdekes jelenség. Feltettem a beállításokat very high-ra. Indítottam volna egy új játékot, erre kidobott egy saját kezelésű critical exception-nel. Utána minden ment rendesen, de a Texture Filteringet vagy mi a fenét (valszeg a szűrésre gondol) mindig Mediumra tette. Hiába állítottam high-ra, Apply után Medium lett. Csak úgy tudtam módosítani, hogy a config fájlban átírtam a megfelelő értéket, és a játékban nem kattintottam az Apply gombra (ilyenkor ugyanis ez a mező is High értéken maradt).
Szóval, ötlet? -
CUCLI #15801 nekem bejön. -
#15800 Szerintem rossz a link Cucc...! -
CUCLI #15799 itt lehet spamelni :) nem szól senki. remélem -
CUCLI #15798 gyáááááá -
#15797 Te vagy predator , ugye? -
#15796 ....szoftverhez kellene -
#15795 Honnan lehet cd-dvd borítókat letölteni ? (szoftverhez nem film ill. zene ) -
#15794 Van ez így... -
Realtibi #15793 ekkora szívás még nem történt velem
a csónak nevű fejezet végén jön a helikopter és le kell szedni
6 rakéta leszedi
már vagy 20x ra kezdtem ujra és betalált az 5. rakéta kilőttem a 6. at is és láttam hogy bele fog trafálni erre nem áramszünet let
mind1 utána megint nekiálltam miután megjöt az áram akkor is belelöttem 5 öt aztán elment az áram -
#15792 Ja szerintem is gép igényesebb Far Cry mint HL2 főleg valószinüleg a hatalmas környezet miatt amiben jáccódik (rohattul leterheli a proceszort főleg a multiban). -
#15791 Addig nem tudok várni
Irtam a szerver adminnak egy levelet
majd kiváncsi leszek mit szól hozzá. -
#15790 ( Cucli csendben megőrül ha visszajön ....) -
Stalker #15789 -
#15788 Pff... -
#15787 347,22222222 nap. Még egy év sincs , fel a fejjel ! -
Stalker #15786 500.000 perc nem is olyan sok ;) -
#15785 Azt hiszem már nem fogok élni mire visszamehetnék -
#15784 Az agyam eldobom, TDM-en irtom a lámákat erre kidob a pb ilyen üzenettel
És ami a legjobb nem is használtam semmilyen rakétát/gránátot
valaki jol megszívatott -
#15783 Jaaaaaaa..... -
#15782 Ha a HOC-ra mész akkor igaz is lehet. Tegnap új MOD-ot teszteltek. -
#15781 He he... Interneten (Ubin) tudok játszani de a Mp-n kiírja hogy rossz a Mod-om ....?????????????????????????????????????????????? -
#15780 Enegm érdekel !!! Én is sok filmet "rendeztem" már.Far Cry ? -
#15779 LOL !!! -
#15778 ?? -
#15777 -
Stalker #15776 Wow, tengernyi értelmetlen hsz. =)
(én is dolgoztatom kicsit Cuclit, szegény nem tudja, mi vár rá). :PPP -
#15775 Hmmz. Persze, hogy érdekel!!! -
#15774 BTW: Nagy fába vágtam a fejszémet... Filmet rendezek. Bővebben este. (Ha érdekel ez egyáltalán valakit. ) -
#15773 Jah, azt asszem 200-ra állítottam... Az acc-s szerver meg azonnal belökte 20-ra(?). -
#15772 Nem jól tudod sajnos :( Csak azokon futott jobban és az első 2 peccs szinte csak az nvidia kártyák gondjait javították. -
#15771 a válasz: e_vegetation_min_size (asszem valami ilyesmi :) -
#15770 Nálam HL2 simábban fut FC-nál. ( mondjuk eléggé low-ra van rakva minden az 1.7-es proc. miatt ) -
zizzenet #15769
Köszi a hilfét.
(Mindazonáltal a gépemen a Half Life 2 demója full maxon simán futott, nem tudom, ahhoz viszonyítani pl. érdemes-e). -
#15768 Ja és ha jól tudom a Far Cry-t ati kártyákra zizzentették :) -
#15767 Én azt tapasztalom hogy 30 fps nagyábol a határ , tehát nagyából itt kezd el látványosan szagatni a kép (és élvezhetetlenné válni) ha 40-50 fps álá nem esik be soha akkor szerintem az már bőven jó (persze akinek alapból 150 fps el megy annak lehet már ez is szaggat megszokás kérdése :). -
#15766 Én egy 9600 xt amd 1700 512mb (290mhz-körül) low grafon 800*600-ban a single olyan 25-30 fps-el minimum megy a multi az más tészta mert ott elég keményen lemegy 10-20 fps ha sok emberke van a serveren , de amugy ezzel a géppel is élvezhető volt a játék amig nem lagoltam enyire , szóval a te gépeden magas beállitásokon is a multiban is minimum 40-50 fps el menni fog ami már jó , persze ez a minimum de szerintem általában ennél jóval több ilyen 100 fps ek körül menni fog... (persze én ilyen élsimitások meg faszom tudgya miket nem szoktam nyomni szóval arról nem beszélek) a lényeg hogy bőven jó a géped ehez a játékhoz. -
zizzenet #15765 Szervusztok!
Nem akarom a villanykörte-sémát reprodukálni (á lá lac coo), de egymásnak ellentmondó híreket és véleményeket olvasok sok helyen. Szóval kérdeném a konkrét tapasztalatokkal rendelkező játékosokat.
Egy 3.0 GHz HT Pentium procival, 1024 DDR400 RAM-mal és egy Radeon 9800 Pro kártyával mennyire magas beállítások mellett futna simán és élvezhetően ez a játék? Másik kérdés: nem érzékeny a Radeon kártyákra?
Segítségetek előre is köszönöm. -
#15764 Mint tapasztalt hibabejelentő, van egy megszívlelendő tanácsom: MINDEN nap hívd fel őket! Miután nekik ezt naplózniuk kell, nem húzhatják sokáig, mert a fejükre koppintanak. Ezt egy magas beosztású Matávos barátom mondta (mellesleg neki köszönhetem, hogy megjavult a netem). -
#15763 Vár, hogy jó legyen a netje és már qrva mérges.......