24504
-
#15762 Nem baj. Úgy is csak késöbb hozom vissza. -
#15761 Sajna per pill nincs is szerverünk. -
#15760 -
#15759 A sok csaló... Nem is megyek hozzátok. -
#15758 + még én is ott állok a szikla elött a láthatatlanság csítemmel..... -
#15757 Nincseken fák, bokrok, nincsen fű. -
#15756 A saját ill ACC-s szerverek blokkolják az ehhez szükséges beállításokat, tehát... (Sajnos más megoldást kell keresnem... )
A legnagyobb gond azonban az, hogy annyi mindent átbarmoltam konzolból, hogy már nem tom mitől lett ilyen. Ráadásul csak a játék újraindítása után kaptam ezt eredményül. -
#15755 Mit kéne nézni? -
#15754 Semmi, csak kölcsön adtam havernak. Majd visszakérem és akkor játszok veletek. -
#15753 LOL! Hozzuk fel a témát , hogy hány fps-től látszik folyamatosnak a kép ? -
#15752 Csíter ........ -
#15751 Itt nem az "extrém" távoli emberekről van szó, de mindegy. Én megengedhetném magamnak a 4xx aa-t, de teljesen feleslegesnek érzem. 640x480-ban még lehet értelme, 1152x864-ben (ebben játszom én) vagy felette pedig már nincs. Az aniso az már más tészta.
Közelharcban pedig egy bizonyos grafkártya kategória felett már csak a proci számít. Nekem ez a tapasztalatom. (mobil barton 2433MHz/6800GT->Ultra) Ráadásul a multi nagyságrendekkel lassabb a single-nél. -
#15750 Nagyon ráértem...
(a képet kicsinyítettem, összenyomtam) -
#15749 Nem kell, ha minden mediumon meg low-on van, akkor nem kell. Multiban meg úgysem a grafika számít, meg amúgy is levenném. Amúgy meg még egyszer mondom: igenis számít a felbontás - különben nem játszanék ebbe. -
Zsoldos #15748 Hat az extrem tavoli embereket megse jeleniti az engine (minden high-on sem). Csak ha odatavcsovezel akkor rakja ki, akkor meg mar mind1.. A kis fps joval nagyobb hatranyba hoz kozelharcnal, 1280-as felbontashoz meg kell egy x800 hogy ne droppoljon. -
Na most ilyenkor meg mi a fasz van ??? Akármit csinálok csak ezt írja !!!Nincs is fenn semmi MOD !!! -
#15746 Mér mi történt? -
#15745 Na majd ezen a héten visszaszerzem a játékom, és akkor.... -
#15744 az a baj hogy nincs MÉG igazim! -
Stalker #15743 Nálunk jelenleg nincs tagfelvétel, de ha nagyon jól játszol, változhat a véleményem. ;) -
#15742 lehet vmelyik klánba jelentkezni? -
#15741 Én meg hiába látom jól a fejét úgyse találom el.... -
#15740 pff, nemtom én meg pont nem látom tőle jobban. bááár :) -
Stalker #15739 Az FSAA is segít, mert ha be van kapcsolva, akkor a távoli ellenfeleknek jobban látni a fejét :P -
#15738 Hát én már jácottam pár fps játékkal multit és te vagy az első a több száz játékosból , akivel találkoztam , akit nem zavar az alacsony felbontás. -
#15737 LOL, ennyire nem járhat ugyanúgy az agyunk :))))))))) -
#15736 -
#15735 -
#15734 Ezzel nem igazán értek egyet. Az FC-ben igenis van értelme, mert esetleg bokornak nézed az ellenfelet, ha távol van, míg nagyobb felbontásban kivehető az alak. Szvsz az FSAA-nak nincs különösebb értelme, mert csata közben úgysem azt nézed... -
#15733 Bocs de ez egy iszonyú nagy baromság. Ahol távolra pontosan kell céozni - márpedig a Far Cry sokszor ilyen - ott igenis számít a felbontás. Mivel 800x600-ban akkorák a pixelek, hogy a távol lévő dolgokból semmit sem látsz, csak 2 elmosott pixelt, míg pl. 1280x1024-ben teljesen jól kivehető, hogy az ellenfél-e vagy csak egy fa... -
Zsoldos #15732 Ezt a felbontas mizeriat sosem ertettem. Nem felbontason mulik milyen szep a progi szerintem. Aliasing hatast csokkentheto egy kicsit a novelesevel, esetleg jobban kivehetove valnak a tavoli mutyurkek. Az utobbit nem tartom igazan fontosnak, a nagyon tavoli dolgokat ugyis eltunteti a program, az elobbire pedig sokkal jobb megoldas egy kis fsaa. A dvd felbontasa 800*600 alatti.. -
#15731 Én saját tapasztalatból tudom , mert nekem sincs túl jó gépem hogy azal hogy álitgatod a grafikát nem fogsz számottevő javulást látni , na mindegy csak ugy foglyátok megtudni hogy jó-e vagy nem ha kipróbáljátok.(de amugy én 9600xt , amd 2100+ 512 mb memoria és 290 mhz-en futnak , mongyuk nálam szerintem nem a videókártya huzza visza de a multi az 15-25 fps-el megy low graf 800*600 , 640*480 non még nem láttam de a 800*600 se a legszebb , szóval ha normálisan szeretne jáccani ilyen szintü játékokkal akkor azt javaslom kezgye el fejleszteni a gépét , persze ha anyagilag megteheti) A gépe többi része milyen? -
#15730 Ha eredetid van akor regisztráld magad ubisofton , és az internet fülecskénél tucc bejelentkezni az ubisoftos szerverlistára.(gondolom azért 3 szervert láttál csak mert farcrymp-én próbálkoztál) -
#15729 DX 8 modba?HogyanN nem nekem kell hanem havernak kéne mert akad neki mint állat. -
#15728 elvben lehet, hogy valahogy elmegy 5200-on. Én GF4 MX-en is próbáltam (10-15fps volt, ha jól emlékszem - és irgalmatlanul ocsmány :))) -
#15727 Nem. Általában azonban a "mindent lowra" eljárás sem segít. Nyugodtan hagyhatsz sok mindent mediumon. -
Zsoldos #15726 Hat nem nagyon. Kapcsold Dx8 modba es cfg file-ban ird at 640*480-ra az talan segithet vmit. Akadasmentes jatekhoz amugy sztem a 9800 is keves. -
#15725 Ennek a gamenek ha mindent lowra veszünk kéné menni akadásmentesen egy FX 5200-on?? -
Zsoldos #15724 Ennel eredetibb nem is lehetne. ilyen nincs senki masnak a vilagon. magam generaltattam :) -
#15723 Max azért mert lehet épp le volt állitva :)
Mert ha fut éppen , és látod a többi szervert a miénket is kell.