24504
-
#16486 meg amugy meg aki képes összerakni olyan gépet hogy far cry fusson akor az a 4000 forint az kutya fasza ahoz képest.... -
#16485 aztan jachacc....
-
#16484 most szerinted melyik a jobb nem letölteni és nem jácani vele vagy letölteni és majd csak lejön... -
#16483 Én kb 1 hónapig töltöttem.... -
#16482 Értem én, én se szívesen adnám oda az eredetim.... De én nem vagyok olyan mint a többi görény aki tönkreteszi, vagy nem adja vissza... -
#16481 Elhiszem, és értem én. Csak neked kéne megérteni, (és ezért kötözködök) hogy nekünk meg nincs merszünk egy tök idegennek odaani (főleg hogy eredeti :D), de egyébként is...
Te azt mondod, hogy nem érted miért esik nehezünkre elküldeni. Én meg azt mondom ennyi erővel, hogy: nem értem miért esik nehezedre kérni a szülőktől egy kis pénzt.
... és ne is válaszolj rá, tudom mi lenne, és meg is értem, mindössze azt akarom elérni, hogy gondold már végig mit is kérsz, és miért nem kapod meg.
PEACE! :) -
#16480 Tudod, még nincs önálló keresetem amiből megvegyem! -
#16479 LOL, de szemét vagyok, bocs! :D -
#16478 Nézd nem hiszem, hogy 3990Ft,- kész anyagi csőd lenne, de tudod erre nem tudok mást mondani, mint hogy egyéni szoc. probléma. De azt ne várd el, hogy majd elküldjük póstán, mert most vettünk RAM-ot meg billentyűt, és nincs pénzem a póstára. :DDD Ugye azt meg nem lehet, hogy Te fizeted, mert te is most vettél RAM-ot meg billentyűt! :D -
#16477 Tudod, most vettem RAMot, meg billentyűt... A RAM az meg szar, szűval vihetem vissza. -
#16476 Na én is megrendeltem ma ennyit csak megér -
#16475 nekem van cd-s verzió, gyári, tökkéletes. 3500
fizetős ftp-ről eszedbe ne jusson letölteni, és az ilyen jellegű tevékenységet nyilvánosan ne is hangoztasd... -
#16474 Én is ezért vettem meg és nem bánom! -
#16473 Talán még a No- Fear klán életben tarthatja, most 2 szerverük is megy, ami úgy néz ki, hogy állandó, de hidd el, jobban jársz, ha megveszed. ;) -
#16472 Duddits: Hát nemtudom, hogy Te hogy vagy vele, de szerintem az alapelgondolás, hogy majd valaki elküldi neked is szar. :D MErt még ha haver lennél, és ismernénk egymást, akkor érted mehetne, de így nem tudom mit vársz, hogy majd egy vad idegen elküldi? LOL
Inkább vedd meg. Úgy is meg kell. Far Cry MP meg fog szünni! Folyamatosan támadás éri, ma reggel fel is dobta a talpát, csak aztán 'újraélesztették'. :D
Mondhatni, hogy ha nem érné, akor is meg fog szünni, mert mi hamarosan megyünk a hivatalos szerverekhez, és akkor velünk lezárul az MP. Mi vagyunk ott egyedül, aki életben tartja. No- Fear - Adam is megmondta, mi vagyunk az egyedüli állandó szerver, ha mi elmegyünk, akkor annak annyi. Mert hát ugye a Scarface is megszünt MP alatt lenni. Az összes többi szerver olyan, hogy csak időnként megy, szal, ha nem is szünik meg, forgalmas hely biztos nem lesz. :P
És most én teszem fel a költői kérdést: "Nem tudom miért esik nehezedre megvenni?!" Már nem drága, szal rajta. -
#16471 Sziasztok ha valaki játszani akar máma este az jöhet
Server:Magus server(hungary)jelszo:magyar -
#16470 Leírtam... -
#16469 Egészségedre. Nem tudom mi esik nehezetekre abban, hogy elküldjétek. -
#16468 Valamiért meg kell szenvedni ha játszani akarsz én is inkább kinyögtem az árát és ime meg lett az eredmény! -
#16467 Ha nem használsz dc++-t,akkor így jártál...Wanadoo-ra 200FT-ért regisztrálhatsz. -
#16466 DC++-t soha nem használtam, nem is fogom!
Nem ismerés kérdése. Megvan nekem is a DVD-s, de valamiért a regsetupnál megáll, kiír valamit és nem megy tovább. -
#16465 Egyébként is ott DC++.Először én is onnan szedtem.Sokmindenkinek megvan... -
#16464 A wanadoo-n hibásan van rajta... inkább vedd meg eredetibe... -
#16463 Macera...A cd-s verzió szar,ezért marad a dvd.Mivel sok mindenkinek nincs dvd írója ezért ez nem olyan egyszerű.Szal nagyon sok minden 'nehéz benne'.Ez nem egy 1cd-s játék...Ráadásul úgy hogy nem is ismerünk... -
#16462 De nem fogok fizetni a Wandora! Torrenttel meg nem fogom 1 hétig tölteni. Ennyi idő alatt el is küldhetted volna, nem tudom mi a nehéz benne. -
#16461 Azóta már 6X letöltötted volna... -
#16460 Nem akarok 16 órát tölteni... Valaki igazán elküldhetné... Meghálálom valahogy. -
#16459 Szedd le innen.
Fizetős, de legalább lejön.
Vagy ha nem, marad DC vagy Bittorent. -
#16458 Hááát.... Én postára gondoltam, vagy személyesen... -
#16457 Sziasztok ha valaki játszani akar neten és megvan neki eredetiben akkor általában este Magus serverként futok a jelszó:magus gyertek ha akartok és nyomjuk a gamet! -
#16456 E-mailban jó lesz? -
Jhon Balu #16455 jo ok csak egy ötlet volt.. -
#16454 Tudom. De most vettem RAM-ot, meg billentyűt. Ha vennék egy játékot, teljesen csődbe lennék. -
Jhon Balu #16453 szio!
inkább vedd meg sokkal jobb nekemis a héten jött meg nagyon gut és nincsen vele illen gond.
nembeszélve a neten böngészhetsz a szerverek között mert van annyi mint állat.. -
#16452 Ha valakit szépen megkérdek, nem küldene nekem egy példányt a DVD-s verzióból?? Az istenért sem tudom az enyimét felrakni! Mindig a regsetup-nál vagy minél áll meg a legvégén! -
#16451 Cucli bek@thatod... A tőgyőmet mé szetted kiö??? -
#16450 Kijelentem ország és világ elött : ha én egyszer topic házigazda leszek élet és halál ura leszek !!! -
#16449 Cucli ne törölgess mert lázadunk és meglincselünk Ezt veheted fenyegetésnek -
CUCLI #16448 voálá -
#16447 Mégegyszer kitörli valaki a hsz-emet , telerakom a topicot Balázs Pali képpel !!!!