24504
-
Travelos #16532 hogyan lehet ebben a játékban quicksavet csinálni??? -
#16531 A dev-frcy.r18 töltsd le még1x. -
#16530 c:\windows esetleg C:\winnt -
zsolt11 #16529 hi!
Nekem is volt ilyen és újra lekellett töltenem a híbás fájlt. -
#16528 Hi!
Tom,hogy nem ide tartozik de ilyenkor mi van?
a fálj teljesen megvan meg stb... :| -
balcsi70 #16527 Ok.Kösszi.A Win gyökeret hol találom? A többit azt tudom. -
zsolt11 #16526 hi!
Skacok gond van, minden szir - szar felrakása után se működik a Far Cray,miért?
Xp-m , Sp2-m ,norton antivírus 2004,adaware van fent.Mit kell még esetleg beállítani?
THX. -
#16525 Cucli nem is tudtam hogy téged éredekel a Splinter Cell 3.
LoL.
Mást is játszol FC-n kívül???
-
#16524 Uhh,micsoda tisztogatás volt :)) -
#16523 Köszönöm szépen mindenkinek -
Stalker #16522 Cucli töröld már az offtopic hszeketö!2222222 -
#16520 [nagy]Poltok börszdéjötő LeftDick! :) -
#16515 Ezek a mai fiatalok...
BSZ, Balfi.
HL2 multi? -
#16514 18.előtt se vettetem meg a -
Stalker #16513 (még jó, hogy nem amerikai vagy, mert akkor csak mostantól ihatnál alkoholt) :D -
Stalker #16512 Boldog szülinapot Balfi!
Igyál kicsit, aztán ötösével öld az instincteseket ;) -
#16511 -
#16510 Köszönöm szépen :) Ma este boldoggá tehettek :) , persze nem kell rosszra gondolni , csak nyerjük meg a háborút. -
Dikri #16508 Tüzfal? Esetleg fel kéne csatlakozni a netre? :D -
#16507 Hello
Olyan gondunk lenne , hogy minden egyes dolog felrakása 1.3 1.31 stb... után sem látni a servereket. Nálam müködik minden a cimbimnél nem.
Mi lehet a baj?????
Köszi -
#16506 Ja ..Boldog szülinapot ! -
#16505 Nem a bin3-be kell másolni, hanem a Windows/system 32-be (vagy win gyökérbe)... -
#16504 BSZ! :D -
CUCLI #16503 Pótok szülinapot Balfi :) -
#16502 :) -
#16501 BSZ Husss! :) -
#16500 oké, nekem elsőre ez jött le a hozzászolásodból -
#16499 Egy kicsit Te is! ;)
Én nem úgy gondoltam, hogy ha mi elmegyünk, akkor egyből vége az egészen. Én csak azt mondtam, hogy az MP így is rohamosan vezsít a 'népszerűségéből', és ha mi elmennénk, akkor nem lenne egy állandó szerver sem, így még több játékos hagyná ott MP-t, főleg ahogy Te is mondtad: "jönne velünk a magyarok nagy része". Bár most ott van ati szerveretek is, ami állandónak néz ki (nem tudom meddig lesz), szóval életbe lehet még tartani egy darabig, de gondolom ez egyértelmű, és én erre próbáltam rávilágítai: előbb- utóbb a nagy nép ott fogja hagyni, és pár játékossal meg már biztos nem éli túl. Főleg, hogy nagyon "üldözik" az egész MP-s cuccot!
:) -
#16498 looooooooooooooool msn-en -
#16497 dc böl szedtem és nem sokal utána hogy megjelent játék vmikor tavaszal -
#16496 nem nettől függ csak nem volt meg lanosnak... meg persze nem folyamatosan ment -
#16495 Akkor semmi kép se tudok átugrani vele :) -
Kozman #16494 Én egy délután alatt leszedtem...és este már jácottam is...
Nemértem mért várod hogy elküldjék...sokkal egyszerübb belőni akár a dc-t csak a far cry ereéig sz.tem ...
Mire elküldené valaki addigra rég leszeded akár még msn-en is hamarabb átér mint postán -
#16493 Egészségedre. Jó neted lehet, hogy 1 hónapig töltötted. -
#16492 Én se vagyok Pesti, érdi vok. -
balcsi70 #16491 Sziasztok.Tudna nekem valaki erre választ adni? Feltöltöttem a haveromnak a Far Cry-t ami ment nállam is.Nem birtam elinditani mert kérte mág pluszba a 4 db dll.fájlokot. Letöltöttem,azt is bemásoltam a bin32-be,utána rámásoltam az ikont is.Mikor el akartuk inditani,mostmár nem irt ki semmit de 2másodpercig gondolkozik mint amikor el akar indulni a játék,aztán semmi sehol.Tud valaki erre magyarázatot? Elöre is kösszönöm. -
#16490 Cak egy kicsit értettél félre én nem azt mondtam hogy ha elmentek akkor vége, le lehet húzni a rolót meg minden csak azt mondtam hogy az egy újabb koporsó szög lenne a tört multinak (szinte az összes magyar menne veletek) de korántsem lenne vége (forgalmas hely meg mindig van) csak a "készítők" idegei vetthetnek véget ennek én ezt hiszem.LumberJack is egy kicsit besokalt de már jelezte hogy ha kitisztulnak a dolgok visszajön... mondjuk ezt helyzettet távolról sem lehet látni ... :P -
CUCLI #16489 látom elvagy
próbálj egy kommentbe összesűríteni mindent -
#16488 Ha BP-ti lennék még lehet át is vinném csak hogy befejezd a lámázást :) -
#16487 Az elküldéshez meg anyi hogy nem muszály az eredetit atküldeni ki is lehet irni :)