24504
  • Ability
    LL

Hja, nem lehet használni a jó PB-s szervereken, de hát ez csak egy MOD. Felrakod, megnézed, aztán letörlöd, vagy áthelyezed. Szerintem csak a MODS könyvátrba pakol, szóval nem kell FC-t újra rakni. Vagy törlöd, vagy áthelyezed olyan helyre. Én is így csinálom a Voicepack.pak, és KoRi féle menüvel. Áthelyezgetem ha más szerverre megyek. :D

Amúgy nekem főleg az új fény effektek jönnek be, bár a skinek is elég igényesek lettek. :D

És majd most újra letöltöm, mert enyém hibás lett. :(

ui.: hamarosan jön a Hard MOD, na az lesz még nagyon fasza.
    ui2.: ezen az oldalon ezen a MOD-on kívül sok már van még, szóval kedvedre válogathatsz. :D
  • andriska
    Egyetértek
  • I love Techno
    Most nézegetem a képeket egész jól néznek ki csak az a gáz hogy a jó csalás elleni védelemmel rendelkező helyeken asszem nem lehet használni , de azért mindenképp megnézem max ujrarakom Far Cy-t :)
    (én más játékokban is imádtam az ujdonságokat skineket stb csak hát ott emiatt csalni is rengetegen tudtak :( itt már vanak elég jó pb-és szerverek de emiatt meg nem nagyon lehet az új dolgokat használni ami szó szerint szinesebbé tenné a játékot , ugyhogy rohaggyon meg az összes buzi kis csaló)
  • Stalker
    nekem is :P
  • Ability
    Nah akkor most már tudod valamennyire. :D Amúgy én is csak elméletben ismerem, nekem mindig is DVD-s volt. :)
  • Ability
    ui: az eredményjelző tényleg bűn ronda. :D
  • Stalker
    Én is gondoltam már rá, csak f**gom sem volt, hogy kell megcsinálni a 3 cd-s verziót működőképesre, azért nem raktam bele. =)
  • Ability
    MÁS:

Megjelent (vagyis most tudtam meg) egy új MOD az FC-hez! Cuclinak nem nagyon nyerte el tetszését, de sztem jó kis MOD ez, érdemes foglalkozni vele.

Innen lehet letölteni, és itt van az ismertető is képekkel illusztrálva.

Én még nem próbáltam ki, mert amikor leszedtem azt nyögte be ez a szemét, hogy hibás a csomi. :S
  • Ability
    Amúgy azon gondolkozok, hogy ezt is bele lehetne írni az "Így kell neten játszani"-ba. :)
  • Ability
    ... ha már megkaptam a szót, akkor el is kezdem. :D

Eleinte elkezdtem írni jó hosszan, de inkább csak a lényeget írom, aztán ha nem müxik, akkor nem ez a gond. :)

K8bal:
    Itt találsz egy registry bejegyzést. Lemented. Megnyitod szerkeszteni. Kikeresed az alábbi sort:

"InstallLocation"="C:Program FilesFar Cry"

Ezt átszerkeszted aszerint, hogy hova telepítetted a játékot. Elmented. Hozzáadod a registry-hez. És kész! :)

Állítólag az 1.3-as javításnál már nem így mennek a dolgok, és esetleg nem fogja jóváhagyni. Ezért ha Te is így jársz, akkor szép sorjába fel kell tenni az összes javítást. Tudom, nem a legjobb megoldás, de legalább működik. Azt a plusz 5 percet meg ki lehet bírni. :D
  • MKpowaa
    Engem is zavart de az "igéretemen" kivül még a netem is szar volt
    (8-C)
  • I love Techno
    Na már itt is egy jó jelölt női szerepre , Snipes-ot viszont vhogy nem nagyon tudnám Far Cry ban elképzelni :) (őt már én vhogy a penge filmeken kivül nem tudom elképzelni más szerepben) pls aki ismeri a korunk színészeit írjon még tippeket meg véleményt.
  • Stalker
    Cd-s verziónál vmi registrys gecót kell benyomni, de nem vágom, pontosan mit, majd Ability elmondja. :P
  • k8bal
    CD-s! De lehet hogy egy újra telepítés megoldaná...
  • andriska
    A női szerepbe esetleg Kristanna Loken
    A férfi főszereplő meg lehetne Wesley Snipes
  • I love Techno
    Na és akkor mivel én vittem el a témát megpróbálom visszahozni Far Cry irányba :) Egy esetleges Far Cry film szerepeibe főszerepeibe ki melyik színészt tudná elképzelni?
  • I love Techno
    Underworld-ben valami hihetetlenül neveccségesek voltak a farkasemberek.(Ja és még amin külön jót röhögtem hogy monták jaccik benne Görög Zita , volt egy kőkemény 10 másodperces jelenete :) és az is csak azé mer magyarországon forgatták a filmet.
  • arty
    elirtam, nem az underworld volt zagyva, hanem a van helsing .... :) az under nézhető kategoria :)

dracula 3k - már a neve is ... :D
  • Zsoldos
    a mostani 'vampirfilmek' nagy reszere (majdnem mindre) ez igaz sajna. Amugy ha azt hiszed az underworld extrem szar volt, ajanlom figyelmedbe dracula 3000-t, na az a csucs :)
  • I love Techno
  • Ability
    Adam: Kár, hogy nem játszottál. :'(
  • Ability
    [HOC] 6 vs. 1 [N¤-Fear]

(azt az egy pontot miattam szerezték, jól elbasztam...)
  • arty
    az underwörld egy zagyva bugyutaság volt szvsz, 0 sztori, csak látvány ... aszittem elporlad az agyam, miközben néztem... tragédia :) sárbatiporta a vámpiros filmek eddigi "szabályait" is ... de ez még a kisebb baj lett volna ;)

k8bal: sztem a registryd nincs rendben .... dvd verziod van?
  • I love Techno
    Elvileg csak gyakorlatilag mégsem , pl.:én ugy raktam föl az fc-ét alapból hogy kitöröltem a ctrytek meg ubisoft könyvtárakat aztán mikor telepitgetek rá ott van mindig a crytek ubisoft...
  • k8bal
    De nekem nem találta meg! És nem engedi tovább pedig biztos hogy felraktam! (most tettem fel) Már fasz ki van!!
  • CUCLI
    elvileg magától megkeresi a farcryt :S
  • k8bal
    Hali! Amikor tenném fel az 1.3 -as peccset akkor mikor kiválasztottam a Far Cry helyétt akkor utnána mikor a Next-re klikkelek nem megy tovább!! És már marha ideges vagyok! :@ Léci segítsetek!! thx
  • CUCLI
    az biztos
  • I love Techno
    Ja én mongyuk biztos vagyok benne hogy abból van , csak arty miatt kértem egy kis megerősitést :)
    (Meg aztán szinte minden jelenetre meg ruhacafatkájára is emlékszem , Van Helsing-ből is meg Underworld-ből is)
  • lac coo

( Cucli készíti a vazelint.....)
  • Iminyó
    Igy tippre a Van Helsing, az Underworldben ha jól emlékszem a haja sem ilyen volt...
    Hanem ilyen:
  • I love Techno
    Underworld se volt rosz de azé Van Helsing jobb , Mentor kép miből van?
  • arty
    ...akkor már inkább az Underworld :)
  • arty
    Van Helsing borzalmas film volt :) sztem a kép nem abból van ...
  • I love Techno
    Amugy mindenkinek ajánlom aki szereti az ilyen vámpirhistóriás kalandfilmeket , ha másért nem is de legalább a nőért érdemes megnézni :)
  • I love Techno
    gyerünk srácok most lehet irkálni mert cucli aszem este ivászaton volt , ugyhogy még egy darabig aludni fog :)
  • I love Techno
    ne ezt jó megaszontam :) nem film hanem kép :)
  • I love Techno
    Nem a képre hanem a névre montam neki , de amugy ez a film ha minden igaz a Van Helsing-ből van
  • lac coo
    Én se tudom ! Melyik film ez a képen ?
  • I love Techno
    Bocs cucli csak megpróbálom beindítani a fórumot mert ugynézem haldoklik:)