24504
-
#23784 Sziasztok
Honan tudok magyaritást letölteni???
és a faq nem müködik :) -
pekka2 #23783 szevasztok,
nem tudjátok véletlen honnan lehetne letölteni language packet a far cryhoz? Sajnos nekem nem angol nyelvű kiadásban vanmeg, más nyelvet meg nem beszélni... -
#23782 alakul.... kiv vagyok 6600gt-men hogy fog menni :) -
#23781 Aki még nem látta volna:
The Delta Sector mod trailer
Atomsirály!!!!! -
#23780 Hát igen.egynelőre nem nagyon fog rajta az idő vasfoga.
-
CUCLI #23779 még mindíg szép! (Y) -
#23778 Na ismét Far Cryozok mert kedvet kaptam a Crysis utána mit már 2x végigtoltam.Far Cry-nak ez lesz a 4. végigitele persze Veterán szint játszik.
1-2 kép ha nem gond:
-
#23777 hamar megöregszel DD -
zsolt11 #23776 hi,
miért nincs FAQ ?
Miért fos az 1,4 patch?
Miért nem lehet törtszerveren játszani?
?????
-
#23775 szerintem ezt az egér gondot ki kellene már rakni valami GYÍKba -
#23774 :) -
#23773 a menüben? -
Stalker #23772 lol? :D -
#23771 "a demo (a szigetes kamerarepülés) igen csúnya."
ehh, az csak egy videó, azért olyan homályos... :) -
simonl #23770 Sziasztok,
Nekem is a "szokásos" egér problémám van az 1.4 patch után.
Fent van a magyarítás is.
Pontosan hol is kell a bill. kiosztást defaultra állítani, magyarítás után?
Köszi -
#23769 Hát én nem tom, de nekünk soha nem volt gondunk a patch-ekkel: az elején megcrack-keltük a Deviance féle exe-vel ,és jó volt az minden patc-hez . -
l00ser #23768 Köszönöm a segítséged, meg fogom próbálni! De most 1.33 van, ahhoz is vagy 5 mini image-t ki kellett próbálni. Itt pedig alapból megy az egér, az az 1.4-nél volt. Most megy, szép, de egy kis rutin az kell hozzá :)
Csak jót! -
#23767 Egér: a beállításoknál tedd az irányítást default-ra, majd utána újra állítsd be a neked megfelelő kiosztást. Ez után jó lesz az egér. -
l00ser #23766 Igen, ebben szerettem volna segítséget, mivel 1.4-el nem megy alapból, nem találja a correct cd-t. Viszont előrelépés (inkább hátra :) hogy egy farcry.exe cserével elindul, az indítóképernyőn áll 2-3 percet, majd bejön a játék. Very Highon van (x1950gt) s a demo (a szigetes kamerarepülés) igen csúnya. Na de bejön a játék, elindul (itt már szép), de az egeret nem érzékeli... A töltés itt is egyébként kb. 3 perc, mire elindul a 'csík'. Nem villámgyors a gépem, de stabil, eddig nem volt gond semmivel sem. Most felteszem az 1.3-at, az már jó kell legyen, nem igaz? :)
Nagyon szép ez a játék egyébként, nem csodálom hogy ilyen rajongótábora van...
Egyébként pár éve már belefutottam, csak akkor nekem túl 'taktikus' volt, IGI-nél is több figyelmet és rutint igényelt, ezért hamar leszedtem. Akkor egy 'Sam I am!!!' felkiáltással vetettem bele magam a bozótba és rá kellett jönnöm, ez itt nem működik, most már lenne hozzá türelmem, s a megjelent Crysis csinált igazából kedvet ehhez. Majd mesélek (ha valakit érdekel) hogy ment :) -
#23765 Mini image nálam tökéletes 1.33-al játszok! -
#23764 Mármint törés? -
#23763 A legutolsó az 1.4, elég azt feltenni, de abból a 180 megás változatot, akkor nem kell előtte semmi, elég csupán azt rátenni. -
l00ser #23762 Üdv Ifjak,
a segítségetekre lenne szükségem. Kölcsönkaptam ezt a játékot (másolt), s azonnal megkerestem hozzá a legutolsó javítást. Ezt feltettem, majd temérdek mini image és törés kipróbálása után gondoltam, egy szakértőbb közösséget keresek meg, mivel nem jött össze egyik sem. Van megoldás erre, vagy vissza az 1.32-t (mintha ahhoz lenne)? -
Purga #23761 mehetnénk... -
Purga #23760 Hi!
Lett vieókártyám, majd valamikor meheténk játszani! -
CUCLI #23759 \r_displayinfo 1 vagy fraps -
simonl #23758 Sziasztok,
Még egy kérdéssel molesztálnám a nagyérdeműt:
Létezik konzolparancs az FPS kiírására és ha igen mi az?
Köszi -
simonl #23757 Köszönöm...
-
Stalker #23756 elég a 180 mb-os -
simonl #23755 Pontosítanám kérdésemet, tehát eredeti DVD verziós játékom van.
Elég feltenni a (180 MB -os) 1.4 patchet, vagy variálnom kell a régi patch -ek sorrendjével is?
-
simonl #23754 Sziasztok,
Hosszú idő után feltenném újra a játékot, kérdésem, hogy a patch -ket milyen sorrendben érdemes feltenni és hogy mi a különbség a számomra új 1.4 standalon ill. cumulativ patch között? Érdemes feltenni?
Köszi a válaszokat
-
erikn #23753 Hello
Nem tud valaki kódot a játékhoz.
Mert egyszerűen nem sikerül átjutnom az utolsó pályán
végén -
#23752 Ja, tedd fel az 1.4-et. Én is kb két hete szedtem elő, nekem is baszakodott. Nem szereti az NVidia kártyákat. Peccs segít. -
Rodman6 #23751 Sziasztok! Most kezdtem el a Far Cry-al játszani mert teljesen kimaradt az életemből. Az a problémám hogy elég csúnya a víz minden grafikai részletességen. Rakjak fel patchet? Gépem: AMDX2 6000; 2db GF8600GTS SLI (512+512MB), 4GB RAM. + Windows Vista -
#23750 jah, így értem. köszie ^^ -
#23749 ja nekem is max. 5 perc, ha beragad. régen volt olyan, hogy hosszabb ideig, de mostanában nem. -
#23748 Nem értelek titeket. Hogy a fenébe ragad be olyan sokáig? Én amikor játszottam, akkor mindig csak max. 5 percig ragadt be. Pontosan tudom, mert sok meccset játszottunk, és ha valakit kidobott a PB, és mellé beragadt a CD-kulcs is, akkor vissza tudott jönni 3-4 percen belül a játékos... -
#23747 Igen ez azért van,egyszer elmondta nekem Laccoo, mert nem tudja letölteni az új pályát a serverről és ilyenkor beragad a CD kulcs az Ubisoft servereknél. (Külön kell megszerezni a hozzá az új pályákat)
Nálam is ha játszok a neten, és kilépek néha beadja, hogy már foglalt a CD kulcs. Olyankor nem is enged belépni a serverekhez.
Általában másnapra, vagy több óra elteltével már beenged újra. -
#23746 nem mindig, én ha fent vagyok az ubin, belépnék egy szerverre ahol 15/16 van, majd kiirja hogy sorry, full... utána 1/4 óráig "valaki" használja a kulcsom... -
#23745 nekem eddig ilyen azért volt, mert lefagyott multipálya betöltése közben a játék. 5-6-7 óráig cd kulcsot "használtam" aztán újra játszhattam tovább :)
idegesítő egy dolog