Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nevem senki
Mert nyílván van egy jóval nagyobb, már kijelölt részed, pl. hangterület, stb.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

lac coo
Hát nem multizok sokat, de tapasztaltam 😊)))
Azért lép ki a játék azzal az üzenettel , mert nincs meg neked az adott pálya..Ilyenkor"beragad " Ubisoftnál a kulcsod , és kicsit várni kell míg újból beenged.
Ez mindig is ilyen volt sajna...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Peetboy
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy miért írja ki sokszor a Far Cry a multinál,hogy CD Key Already Use?
Nem tudok olyankor belépni a serverekhez. Vagy ha játszok egy serveren, utána nem tudja betölteni a következõ pályát. Error Loading.
Utána kilépek a menübe és megint nem enged be a server listához.
Nem fogadja el a CD kulcsot. Máskor meg elfogadja.
Mi a szarért van ez?? Már az agyamra megy. <#confused>

(Aki sokat multizik, az biztos tapasztalt már ilyet. Mint Pl. Laccoo)

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lac coo
Tiszta vicces: teleraktam disznóval meg emberekkel a pályát, erre neki állnak disznót kergetni 😊))
A malacok is mennek oda hozzájuk és dugják oda az orrukat , ezek meg elõrehajolnak és farkasszemet néznek velük 😊)))

lac coo
Gondolnám én is ,de nem jelöli ki 😊)))

Nevem senki
Nem értelek vazze, rákattintasz és kész

lac coo
Valaki feltöltene nekem néhány nagy felbontású texturát a Crysis-ból ?
Pálmafa, fû, víz, néhány terrain kéne ....Grass , homok meg ilyenek .

lac coo
Nem szívatlak, nem tom kijelölni sehogy !

Nevem senki
Különben ha csináltál valami jó kis pályát én is kiprószálnám

Nevem senki
Ne hülyéskedj már. Nem tudtam, h csak szivatsz

lac coo
Köszi ! A flie menüben nem is néztem, fene se gondolta , hogy abban vannak ilyenek ...

A másk kérdésem már elég láma 😊))) De esküszöm nem jövök rá 😊))

Ha egy objektumot elhelyezek valahol, beállítok rajta mindent , utána ha valamit változtatni szeretnék rajta, hogya fenében lehet kiválasztani újból ?

Nevem senki
FILE-GENERATE SURFACE TEXTURE

grebber
Ha kened az angolt kérdezd meg hivatalos oldalon ott biztos többet értenek hozzá!

Next PC upgrade: 2022

lac coo
No , senki nincs aki keni-vágja az editort? 😊)
Két egyszerû kérdésem lenne ....

grebber
Obsidian Edge modot elég az alap Far Cry-ra feltenni semmi más nem kell hozzá??

XeeN
bug...

XeeN
nug, mapot ujrakezd.

Foky
Hy all!

Most kezdtem el játxani a Far Cry-t, mert régen nem volt gépem hozzá, de akadt egy problémám srácok. A gond az, hogy a 4. pályán, a mólón nem jutok át. Belopózok a táborba, kinyírok mindenkit, megvan a zöld kulcskártya és a robbanószert, de nem engedi felrobbantani a lõszerraktárat és be sem enged a kártyával. Egyszerûen nem írja ki, hogy "használ". Ez valami bug?

Bocsex, ha már kérdezte valaki!

Üdv és thanx a segítséget elõre is!

Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!

lac coo
Van itt valaki aki nagyon ért az editorhoz?

Hogy a fenében lehet a terrainról eltávolítani a light mapot? Az gyakorlatilag valami fake árnyék , amit Pyro említett egyszer, ha arrébb húzom a fát akkor ott marad az árnyék, tehát csak a földre van "festve"...
Van craet lightmap. reload lightmap, de ahogy logikusnak gondolnám, úgy em tudom sem változtatni, (pl ha máshová rakom a fényforrást) sem eltûntetni ....

lac coo
Mondjuk amit igértem, hogy elérem a demo low beállítását az már meg van, elég csak mediumra raknom az FC-t😊)))))Bár az már sok mert ott még átnyékok is lesznek 😊) És megy 200 fps-el 😊)))

lac coo
Még próbálgatom, de olyan bugos ez az editor mint a fene😊))))
ezt nem lehet frissíteni ? Alig jelennek meg a változtatások, simán tologatásra jó, de ha már shaderben piszkál az ember stb,, rögtön behal 😞(((

PyRex
"De ha másnál is ilyen akkor jellezze nekem, mert akkor itt hagyom abbaaz egészet, akkor ez az engine valóban nem bír ennyit 😊)))"

jeleztem, hogy szarfos bugos nálam is (az árnyékok nálam is fordítva mozognak, mint nálad amúgy, sõt olyan fának is mozgott az árnyéka, amit nem fújt a szél + eltünedeztek + recés szélûek voltak + leesett az fps a szokásos felére - harmadára)
Akkor ugye megbeszéltük, hogy ez engine nem bírja? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

grebber
Felvétel alatt stabil 30 fps volt mikor kilöttem a felvételt 30-60 fps között volt, átlag azt nemtudom!

lac coo
És így low-ban mennyivel fut nálad?

Nevem senki
Hm. Pedig így néz ki jól. Hülyén jön ki, hogy a fûnek nincs árnyéka csak a fának. Én az élethûség miatt meg szoktam mozgatni rendesen a növényeket is. Na jah, a gépet azt eszi.

lac coo
<#eljen>

grebber
lac coo
<#worship>

grebber
Igen csinálok! Kb 45 perc és feltöltöm azt is!

lac coo
Tudnál egyet low beállítással is csinálni ?

lac coo
THX. megnézem .

grebber
Crysis multi béta 1280*1024 HIGH

Felvétel alatt 6-7 fps volt stabilan 😄 Felvétel nélkül azthiszem 9-12 talán.Élsímítás nincs mert elkurja nálam a lépet 😞

lac coo
Bakker, had csináljam már meg 😊)) Nem öt perc, de meglesz, élvezem az ilyen kreatív munkát.....
Nálad fut egyébként? Rakhatnál be képet, fps-el, abban a minõségben ahogy játszani tudsz vel ..És nem akarok semmit vele, csak tudni szeretném, hogy néz ki és hogy fut egy az enyémhez hasonló nem épp csúcs gépen ....THX !

PyRex
"Azért mert ezt a minõséget, ami a legfelsõ gépen van simán elérem FC alatt is, és a gépeden kb 3X olyan gyorsan fog menni ... "

duma duma dumaaaa, MAJD ha eléred (sosem fogod), akkor MAJD elismerem, hogy igazad van. Addig azonban állítasz valamit, amit még soha senki sem látott. 😊

lac coo
Azért mert ezt a minõséget, ami a legfelsõ gépen van simán elérem FC alatt is, és a gépeden kb 3X olyan gyorsan fog menni ... Ez tuti....
Nézd csak meg objektíven: alig van poligon, alig van árnyék stb.... Tuti hogy ez így is alig vánszorog a gépeden ...Ha jól tudom neked kicsivel erõsebb géped van mint nekem, szal az jó lenne viszonyítási alapnak .

Az Editorhoz van valami frisítés, vagy azt is a patchek javítják ?

PyRex
de miért egyszerûbb gépen? A Far Cry az akkori csúcsgépemen épphogy elment, mint ahogy a crysis is a mostani csúcsgépeken.

lac coo
Igazad van bakker, valamit csúnyán ellõttem már az editorban az árnyékoknál, ott is olyan pixeles😊)))))
Pedig tud tökéletes lenni .

lac coo
Így van textura a legfontosabb, az legyen realisztikus.

Peetboy
Volumetrikus árnyék az minek? Volumetrikus fények és égbolt, az már jobban néz ki szerintem.
De a Textúrák szerintem a legfontosabbak, amit elõször megnézek egy játékon. Jó nagyra kéne megcsinálni õket, de még olyant játékban nem láttam, ami számomra igazán elfogadható lett volna.
Szerintem eltellik pár év, amire Pl. a fák, levelük is egészen aprólékos kidolgozottsággal fognak kinézni.
De sajnos a Crysisban is csak egyszerû fák vannak. Legalábbis amit a Bétában láttam. Az abszolút nem tetszett,mint Pl.a #23556 képen.

lac coo
Megint olyant cáfolsz amit nem tudsz ! 😊)))
Nem azt mondtam, hogy a 2 nem tudja a volumetrikus árnyékot, hanem ,hogy a legbrutálabb videón sem láttam... Oda már szuperszámítógép kell 😊)))

lac coo
Minden 😊))
Ebben semi olyan nincs ami már most ne lehetne FC-ben ! Csak ott egye valami hülye mûvészember megálmodta ezeket Minimax kinézetû texturákat.....

De ez a kép így ahogy most megy hány fps? Olyanokat rakhatnál be, mert egyszerûbb gépen még nem láttam olyan képeket....

PyRex
"Hát nem , mert editorban , teljesen ugyanolyan mint a Crysisban, és ott is eldöcög nálam 20 fps-el . "

hát az editorban sem olyan sajna, meg sem közelíti. teljesen értelmetlen a vita, hiszen már bebizonyosodott számomra, hogy képeken kívül még nem láttál crysis-t. így meg hiába mondasz bármit, értelmetlen.

"azt még Crysis videoban sem láttam ...."

ja igen, a cryengine 1.x valójában még többet is tud, mint a 2, na pihenjél szerintem picit. 😊 jóccakát én mentem aludni!

lac coo
Hát nem , mert editorban , teljesen ugyanolyan mint a Crysisban, és ott is eldöcög nálam 20 fps-el .

Egyébként utána néztem a gyári pályát eleve csak a leggyengébb árnyékokra ervezték, és generálva avn a talajra egy un, ligtmap azzal bugzódi k szerintem .....És tud akár volumetrikus árnyékot is ... ami azért már durva dolog , azt még Crysis videoban sem láttam ....

PyRex
mi van, ami lehetne?
mondom, csináld meg....

soksikert, találkozunk, ha kész 😊

lac coo
Bakker 😊))
Ezt komolyan mondjátok ? A felsõ képen mi az isten van ami ne lehetne FC-ben??? Grafikailag....

PyRex
fény és fák:

víz alatt:

vízesés:

rendes, valósnak tûnõ árnyék:

na majd ha ilyen, akkor szólj 😊) addig játszom a crysis-szel, azaz nem, mivel a far cry 2 KENTERBE VERI minden szempontból 😊))

PyRex
wráh laccco ne idegesíts. nálam 800x600-ban 5x ilyen részletes volt dx9 alatt. ezen a képen semmi effekt nincs és kb. minden textúra mediumra van állítva.

PyRex
'Mondjuk most árnyék mennyiségben 10-szereset vertem a Crysisra 😊))'

ja, csak 100-ada minõségben, tehát még mindig a crysis vezet 😊

Peetboy
A #23530 Pier Shadow Test-re és a Pier-re hittem azt ,hogy azok videók. <#vigyor5>
A Pier Shadow Test linkre kattintva nem jön be semmi.

A Pier pályát (mappát) hova kell bemásolni?
Loadolni kell,mintha mentést töltenék be? - ez hüleség lehet.
Vagy ezt csak az Editorba lehet bemásolni?

lac coo
De van itt egy full DX9 kép.....
Na ezt el fogom tudni érni, csak nézd meg alaposabban: semmi extra..

És szerinted nem lámaság így egymás mellett hagyni 20 db egyforma fát, mikor 2 mp alatt el lehet forgatni , dönteni kicsit és méretezni ? 😊)