24504
  • Ol4h c164ny
    Köcce!

Pont így tettem...mert szétnéztem és énis megláttam a kis hajóroncsot meg a szigetet..kajak sikerült ;D Köcce Mester amugy!
  • cicai
    én leraktam a bombát, kiúsztam a szigetre ahol voltak fák, és a fa mögül löttem a gépet rakétavetővel, és a csávó nem talált el a fa miatt.
  • Ol4h c164ny
    CSáóó!

Mesterek! Most kezdtem el játszogatni a játékkal..hatalmas ;D De van 1 gondom...Azon a pályán, ahol a hajó hátuljába le kell rakni a bombát, majd előre futni az elejébe! Amikro felrobban jön 1 helikopter, amiből folyamatosan lőnek..! De se rakétavetővel se semm mással nemtudtam még leszedni...! Kb mikor 5-öt belelőttem már füstölt a gép, de nem zuhant le, meg a golyószórós csávót se tudom likvidálni sehogy, hogy legalább ne kapnék sortüzet! A hajó meg süllyed és ugye vizben meg nem tudok lőni..

Van erre valami megoldás? Vagy probálkozzak tovább..? Elég fure hogy 5 rakétát is kibir ez a gép..a többi kicsit hamrabb le szokott zuhanni ;D
  • XRV
    Sziasztok !
    GYIK error404
    Ezért itt kérdemm meg hogy Hamachival hogy tudjuk tolni a játékot? 1,32 patch és magyarosítás mindekettőnknek fent van.
    Teendőnk?
  • marcell007
    nekem is pont ez a problemem
  • dzoli93
    csátok.ezen hogy kell interneten jáccani?mert rámek h internet és kuv.a sokat tölt nem tom kivárni.meg regiztem volna 1 oldalra gondoltam lehet h az segít.kétszer lekellet írni a jelszvam.a 2dik jó volt de az elsővel vmi probléma volt.na mind 1 nem tudjátok h jácchatnék neten?
  • zbundy
    Nekem a top10-ben benne van a far cry! Nagyon jó kis játék, bár nekem az a sok szörny nem tetszett! Nem tudja valaki, hogy a 2-ben is lesznek-e? Remélem nem!
  • Aspyrin
    Köszi az infót. Pedig nekem a video utolsó jelenete, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a csajszi megpillantja a far cry csomagot
    azt sugallta, hogy jön a kövi epizód :)
  • Ability
    Szia!

Most készül a Far Cry 2, de eredetileg valószínűleg nem terveztek neki folytatást. Már több, mint 3 év eltelt az FC megjelenése óta, szerintem mire megjelenik a második rész lehet már közelíteni fog ez az időtartam a 4 évhez. :) Illetve XBOX-ra kijött két FC rész is, de azok teljesen mások voltak, nem fogható fel folytatásnak.
  • Aspyrin
    Üdv!
    Tegnap sikerült végigjátszanom, kicsit csalódást is okozott a befejezés. De ha jól sejtem lesz a történetnek folytatása :)
    Két helyen szívtam rengeteget: a hajón a helikopter levadászásánál(rendszeresen elsüllyedtem), illetve az utolsó helyszínek egyikén, ahol a targoncát kellett kísérni.
  • grebber
    Milyen új verzióról beszélsz?
  • volfika
    Hali!
    Nagyon jo ez a játék nem régen keztem el játszani vele de csak a szörnyekig jutottam el itt már nehezebb gondolom azoknak akik már végig játszották többször azoknak már könnyü.Már meg jelent egy ujabb verzioja a játéknak az gondolom,hogy szebb és jobb
  • dzoli93
    csősztök.ennek a teljes játékát lelehet tölteni rapidshare-ről?:)
  • simonl #23811
    Köszi a választ, már azt hittem cserbenhagytok....:D
  • lac coo
    view distance vagy valami hasonló, nem emlékszem itt hogy hívják .... Látótávolság ...:D
  • simonl #23809
    Nem írtam tachnikai adatokat, laptop -on játszom a játékkal és 1.4 patch el, és szépen elfut high beállításokon.
  • simonl #23808
    Sziasztok,

Segítséget, tanácsot kérnék az alábbi jelenség megoldásához:

Megállok egy ponton, körülnézek, szabad szemmel nem látszanak az ellenfél karakterei, sniper-jobb egérgomb-zoom -lok, és a ráközelítésnél már látszanak.

Remélem érthetően írtam le:)

Ez beállítás kérdése? Textúrából kell levenni vagy esetleg másból?

Előre is köszönöm a válaszokat, beállítási tanácsokat....

• PyRex
    De igen csak be kell kapcsolni :)
  • ollie
    Nem lett SM3
  • grebber
    1.4 leirása( angolul)

Csak multira orientálodott ahogy néztem!
  • Viktor9202
    Az 1.4-es patch az mit segít? Mer hallottam olyat is hogy SM3-sa lesz a game, de nemtudom pontosan, szal valaki pls mondja meg
  • pekka2
    megtaláltam időközben a megoldást: #22844
  • pekka2
    kösz
  • pekka2
    Szevasztok,
    olyan problémám van a játékkal, hogy az egeremmel nem tudom mozgatni a karaktert, nem tudok körbenézni. Ugyanakkor a menüben működik az egér..
    Légyszi segítsetek, mi lehet a gond..
  • grebber
    Na végigtoltam megint!

Azért Realisticon már volt 1-2 rész ami csak sokadjára sikerült!
  • PyRex
    dettó
  • arty
    kedvenc pályám a river :)
  • grebber
  • Nevem senki
    há most mondta, hogy csak angolul ért!
  • grebber
    Egy mod lesz.Jó isten se tudja mikor jelenik meg :(
  • simonl #23794
    Sziasztok,

Az alább bemutatott Delta Sector mod az ingyenesen tölthető mód vagy kiegészítő lemez lesz jó magyar forintocskákért???

Mikorra várható?
  • DaEMoN007
    koszi,mar toltom is a patchet,remelem mukodni fog vele rendesen!mégegyszer koszi szépen:)
  • Ability
    Tedd fel, jó eséllyel megoldja a problémád. Biztos fel lehet lelni valahol. Fileplanet, és hasonló helyeken szerintem fent van. Ha végképp nem találod, akkor próbáld meg 1.3-al. Elvileg az 1.4 inkább a multira hasalt rá. Az 1.3-ba viszont tudom, hogy rengeteg új támogatás került bele. Az újabb szériás NV videokártyákon csak az 1.3 után lesz hibamentes a látvány. Azért viszont jobb lenne, ha a legutóbbi 1.4-es javítást tennéd fel...
  • DaEMoN007
    nincs,de nemtudom honnét leszedni:(
  • Ability
    1.4-es patch fent van?
  • DaEMoN007

itt vannak még 1x mert az elozoek nem lettek jok
  • DaEMoN007

Itt vannak a képek.remelem tudtok segiteni.elore is koszi:)
  • grebber
    Esetleg tudnál berakni képet abból talán többet megtudunk!
  • DaEMoN007
    csá.vki megmondana nekem,h mitol van az,h viz total ronda,mintha textura hibas lenne.pedig a gepem eleg eros a jatek megy rajta maximum grafikan 50 fpsel.koszi
  • grebber
    Magyaritasok.hu-n probálkozz!