Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol! Esetleg beírja hogy noclip, vagy fly és fele annyi idõ alatt megvan...vagy akkormár az uccsó pálya kódját! 😊 Kész...biztos élvezte a játékot és örök emlék 😊

Battlelog: Purga5

Peetboy
A HDR-t hiába kapcsolom be a konzolba nem látok semmi különbséget. Az 1.40 Patch van fent. Másik fórumon olvastam,hogy másnak az 1.33 pathel sikerült. Megint máshol meg azt,hogy csak az 1.40-ben lehet bekapcsolni a HDR-t. Meg azt is,hogy a csak az 1.4 Beta Patchal sikerült valakinek.

Tudja valaki a megoldást?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Háhá! Milyen jót találtam. <#vigyor1> Far Cry végig játszás 68 perc alatt
A csávó csak azokat lõvi le akiket muszáj, a többit inkább ott hagyja. Árkon bokron keresztül megy és csak cél irányosan,egyenes megy. <#mf2>

Nem néztem végig,de a szörnyes részeket nem tudom, hogy tudta olyan gyorsan végig vinni. Én 2 hónap alatt vittem végig anno legelõször a Far Cry-t.

Peetboy
Nem jön valaki valamelyik serverre játszani?

lac coo
Nekem csak photoshophoz való van.....DDS Plugin
Amúgy köszi, biztos jó ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Crysis béta természet textúrák Ha ez sem az akkor fingom nincs mi a nevük!

DDS plugint akkor elküldenéd?

Next PC upgrade: 2022

lac coo
ezek pont nemkellenek, de köszi ! 😊)))
Növény, water, grass, sand..ilyenek.

grebber
Crysis béta textúrák jármû,karakter,fegyver.

Most elkell mennem majd késõbb dobok fel nõvényeket is!

grebber
Cserébe tedd már fel a rapidshare-re a DDS plugint amivel tudom én is nézegetni ezeket! Persze azért ird le hova másoljam be!

lac coo
THX!

Sok melót megspórolok vele !

grebber
Na már mászik felfelé kivettem 1-2 dolgot neked.

Nevem senki
próbáld meg ctrl+t és ott bejelölni a kiválasztott tárgyat. Bár ez így elég tökölõs

Minden nap egy alma és a doktor alma!

lac coo
Hát ha gyors a feltöltésed úgy is jöhet😊))
De rákattintasz és meg lehet nytni, csak sima csomagolás....

Nevem senki
Nem a mod miatt nem tudsz. Úgy van kitalálva az egész(szar) hogyha az eredeti fájlokat megváltoztatod, pl. létrehozol a szerkesztõvel egy új pályát és ezt elmented, akkor már 5-10 percenként le fog dobni a szerver.

grebber
Lac coo tennék fel neked textúrákat Crysis bétából de minden nagy pak fájlokban van énszerintem mert más kis fájlok nincsenek amik textúrának tünnek!

lac coo
Megpróbálok, bár feltettem egy modot , lehet nem tudok multizni .

PyRex
Gyertek játszani MOST A

GANDI SERVER-re!

jelszó: kicsiricsi

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lac coo
Nem! Semmit nem tudok megfogni,miután egyszer letettem, egyedül a növényeket de azt is csak a vegetation edit -nél...

Semmi nem mükszik . kijelöl, kijelöl méretez-forgat, semmi... Csak mikor letszem akkor, utána ha eszembe jut, hogy kicsit arrébb vigyem vagy forgassam már nem tudom ...
Vagy ez direkt ilyen?

Nevem senki
Tehát készítesz egy terrain alapot. Erre teszel mondjuk egy jeep et, aztán nem tudod megfogni??

Nevem senki
Ha a mozgásterét úgy jelölöd ki, akkor kijön a földre. Egyszer csináltam valami sivatagi pályát, tettem bele egy két cápát, baromi muris volt. Ja és a basz..tt nagy sirályok is jól mutatnak DD

Nevem senki
ok, mert amikor mással játszol, akkor a másik gépének sebességétõl is függ a gyorsaság (ping - ezért szokták kirugni a szerverek a túl magas pingû emberkéket)

lac coo
Cápára raktam valami mutáns AI-jáz, az is érdekes ahogy csúszik a földön az emberek után 😊)))
Sok ökörséget lehet csinálni 😊)))

lac coo
Persze növényeket ott tudom igazgatni, de csak azokat és csak ott 4 (Mondjuk azt ott is kell azzal nincs gond)
De máshoz (kõ, figura ,akármi) egyszerûen sehol nem férek hozzá...
Kerestem valami lock beállítást , de nem találtam...
Szvsz újra kéne raknom az egészet ...

Nevem senki
Lac coo, csinálj olyan malacokat, amik lõnek mint az állat. Tök jó. Valamint robbanó disznók is igencsak nevetségesek.

lac coo
Kevesebb fps-t produkál ...

Nevem senki
már hogyhogy lasabban? mikor? Amikor valakivel játszol?

Nevem senki
Akkor azért, mert éppen a szerkesztõ azon részében dolgozol, ahol mondjuk csak a növényzetet lehet bütykölni (Terrain-Edit vegetation) itt nem fogsz tudni zöldségeken kívül mást mozgatni. Sztem egyszerûen fogalmaztam.

lac coo
Tezsem hozzá . Fc multija valamiért jóval lassabban fut, nem tom, hogy ez természetes-e, minden esetre más játéknál nem nagyon tapasztaltam ...

Nevem senki
Tényleg értetlenek vagytok egy kicsit.
A modellek némelyike (fõleg a multiban használatosak) alacsony poligonnal készülnek, mag a sp.-ben magaszabb a poligonszám. Mert a a multiban elsõdleges szempont a gyorsaság. Mindenkinek különbözõ gépe van, tehát, a még elfogadható, legalacsonyabb gépszintre tervezik a multi pályákat. Ha neked, meg a haverodnak jó gépe van és együtt játszódnátok, csinálhatsz nagyfelbontású modellekbõl kreált pályát. Ha tele lenne fûvel (ráadásul még mozogna is a fû D) megenné a fene az egészet, nem igazán lehetne vele multit játszani. De multiban nem is az a lényeg, hogy a tájban gyönyörködj.

Peetboy
Én azt hittem a multi pályák is tudják azokat a grafikai beállitásokat mint a Single rész. Akkor a multit már fû nélkül csinálták meg.

PyRex
"Ocsmány graffal tényleg jobb az FPS, de úgy sok helyen nagyon ronda."

de multi közben nem az a lényeg, hogy nézegesd a szépségét 😄

PyRex
mind a 3 mondat, amit idéztél, tök ugyanaz.

Igen, azokra a pályákra, amik a multiban vannak (de ugye a te gépeden tárolódnak) nem raktak füvet a készítõk, tehát nincs rajta fû, nem a szerver miatt, hanem mert ilyen a pálya. Mindenkinél ilyen. Mert így lett kitalálva. Egyszerûen nem tudom neked jobban elmagyarázni. Sajnálom, ha ennyire nem érted.

PyRex
igen azokon a pályákon, de basszus, azok a pályák is a te gépeden vannak. OMG, ennyire nem lehetsz értetlen 😊)))))) Szerinted a multiplayer pályákat a szerverrõl tölti be a játék?

Peetboy
Értem. Tehát a multiban már egyáltalán nincs fû. Erre én is gondoltam,ha egyik embernél lenne, a másiknál nem, akkor az egyik jobban észrevenné a másikat. A bokrok azok mindenkinél vannak.
Pyrexnek: Ocsmány graffal tényleg jobb az FPS, de úgy sok helyen nagyon ronda.
Én elõször full grafon játszottam, de már lejjebb vettem (kb mediumra), így több fps-em van.

Peetboy
Pyrex ezt irtad: "a grafikát nem a szerver határozza meg, hanem a te gépeden lévõ beállítások." - Milyen beállitások? "ha a multiban nincs fû, az azért van mert ott (azokon a pályákon) nincs fû." - ja ekkor még ezt írtad,hogy "azokon" a pályákon. <#vigyor1>

Utána meg #23611: "Valószínû, hogy alapból a játék multi pályáira nem raktak füvet a készítõk." - Itt már írod: egyáltalán nem raktak füvet a multiba.

Ezt csak azért írtam le, mert a 2 hozzászólás nem ugyanaz.<#vigyor1>

PyRex
"Hát a víz így is átlátszó"

OK, de nálam (és még rengeteg embernél, aki a multival játszik) ilyen:

És ez nem csalás, csupán minden low-on van a víz meg mediumon, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy grafikai beállítás kérdése az egész.

lac coo
Hát a víz így is átlátszó, de pl növényekkel tuti sokan variálnak, fõként mivel -ha jól tudom_ valami bug van és HDR-el átlátszó lesz sok minden, ha úgy állítják be ...

PyRex
mondjuk így is lehet haxolni - mint tudjuk 😊

pl. teljesen átlátszó víz ugye...

lac coo
Ezért is nem lehet füvet rakni eleve az MP pályákra 😊
Talán egy féle van asszem ,de az is valami nagyon kicsi ....
Mivel a fû már a graf beállítástól fûggõen jelenik meg, érdekes lenne , hogy valakinél derékig ér , valakinél meg semmi nincs .

PyRex
és 3: minél részletesebb a grafika (értsd: sok bokor, növény, tükrözõdõ víz), annál nehezebben veszed észre az ellenségeket... 😊

PyRex
ok, akkor leírom még egyszer: NEM A SZERVER mondja meg a gépednek, hogy legyen-e fû egy pályán. Valószínû, hogy alapból a játék multi pályáira nem raktak füvet a készítõk.

Én ocsmány grafikával játszom, mert:

1. úgy jó az fps
2. multiban nem a graFIKA a lényeg

lac coo
Na de azt csak tudnám azt látnom kéne nem? Az ilyen területek pirosra váltanak ha jól emlékszem ( AI , Sound..) De egyébként ha újra kezdem a pályát is ez van : amit egyszer lerakok azt nem tudom többet kijelölni, egyedül csak a növényeket... Lehet újra rakom az egészet, 1.4 nélkül mert ez így nálam olyan bugos, hogy elmondani nem tudom ....

lac coo
A multi pályán eleve nincs semmi cicoma, nem is enged semmi ilyent berakni az editor.
Pályán nem tölt le magátol a játék, ez nem CS , itt fapad van: neked kell megszerezned 😊

Peetboy
Mármint mutass multis képet amin van fû.
(Na most alvás van. Majd holnap)

Peetboy
De ha nem hiszed,hogy nincs bekapcsolva semelyik serveren a fû,akkor mutass képet nekem a multiból! De ne régi képet, hanem mostanit 😄

Peetboy
Ez jól hagzik a +100 Fps régebbi gépen is. De ha annyira szar lenne a kinézet, akkor úgysem játszanék vele. Pl. ha a Textúra Low-on van, az már nem tetszik.
De a fû nem azokon a pályákon nincs, hanem 1 pályán sincs. Már az összes pályát megnéztem. Az én gépemen hiába teszek mindent maxra,akkor se látok füvet. Valszeg lehetséges a server bútitja, de méginkább lehet az 1.4-es patch miatt. A gyorsaság miatt.
Hiszen ha ha rajtam kívül csak 1 ember van a pályán akkor sokkal gyorsabb ,mint amikor 10-en vagyunk. A graf az is még lelassitaná a játékot.

PyRex
kis kavarodás van...

a grafikát nem a szerver határozza meg, hanem a te gépeden lévõ beállítások. ha a multiban nincs fû, az azért van mert ott (azokon a pályákon) nincs fû. nem azért mert le van véve a graf. amúgy meg van multihoz egy igen komolyan butított konfig, amivel 100+ fps hozható ki a játékból még egy régebbi gépen is 😊

Peetboy
Hát azért nem minimumon van. Akkor nagyon szarul nézne ki.<#vigyor3> Talán a környezet mediumon van.

Nevem senki
szar az egész multis rész. A graf minimumon van, mertz igy gyorsabb

Peetboy
Köszi a gyors választ. Ja tudom nem multizol sokat, csak úgy általánosságban mondtam,hogy aki sokat multizik az látott már ilyet. És utána jutottál eszembe. Várni kell. Hát de meddig? Utána kitesz a menübe, és nem fogadja el a cd kulcsot.
Volt,hogy újra is inditottam a gépet és akkor jó lett.

"mert nincs meg neked az adott pálya..Ilyenkor"beragad " - Hát nálam eddig még 1 új pályát sem töltött le.

A másik amit észrevettem, hogy az összes serveren le van butítva a grafika. Hiába teszek mindent maxra, akkor se látszik Pl. a Fû. Hanem sima az egész föld. Csak levelek, növények vannak. De a fû az nincs.