24504
-
#16694 Vissza megyek sof2-őzni :) -
#16693 De mondom egyáltalán nem érdekel. -
#16692 Még nem volt de 99 százalék hogy banolnak. -
#16691 Amugy nincs semmi gáz , szóval nehogy véletlen hibásnak érezd magad emiatt hogy reklámoztad ezt a mod-ot , amugymeg mostmár nyugottan tudom használni főleg hogy már nem kell klánwaroktól tartanom :) (nem láttam benne semi csalást....)
Ha nincs ez az ACC-és dolog akkor is abbahagyom csak legfeljebb pár hét mulva. -
#16690 A legkeményebb érvem az elsősorban a lagg mindig is ez idegesített a legjobban eddig vártam vártam hogy hátha jobb lesz de nem lett és a közeljövőben nem is lesz.És cb-warokon is sajnos nagy töbségben a lagg döntött.Nem látom értelmét igy a cb-waroknak csak igy szépen néha néha elfarcry-ozgatok itt ott.Plusz a *H!C* nevére szerintem árnyék fog vetülni és valószinü miattam ami megint egy jó érv a kilépésem mellett , (most néztem a tegnapi mecs eredményét kikaptunk 6-2-re multkor ezeket simán vertük 4-2 re most őnekik az nem fog leesni hogy cucli a nete miatt nem tudott jáccani hanem ők csak annyit mondanak hogy amikor nyertünk ellenük akkor nem volt pb-a szerverükön most volt most simán vesztettünk (és csak mi tugyuk magunkról hogy nem csaltunk)plusz engem kibaszott egy ACC-és szerver , szóval elképzelhető hogy lecsalózzák a hicet.Én hogy kilépek talán gyorsan elüla vihar. -
#16689 Hmmm? Balhé volt a CB-n a MOD miatt? Vagy csak alakult volna ki, mert kirugott egy ACC-s server? Nem lehet ezt lezsírozni valahogy? :D
Meg nehogy már lagg miatt lépj ki....
Vagy már ez is a botrány miatt? -
#16688 Jahogy ja. :D Nem vagyon én olyan nagy sniperes, csak itt tanulmányozgattam kicsit. :) -
#16687 Aham, akkor nem fogom nagyon eröltetni. :D Bár még a csíttől messze áll, de az is tény, hogy nekem így nagy előnyöm van a többiekkel szemben, akiknek nincs meg. -
#16686 És milyen beálitáson tolod? -
#16685 Hány fps el megy ilyenkor? -
#16684 A tegnapi kis incidens miatt mielőtt botrány alakulna ki meg szeretném kérni a *H!C* cb-és adminokat hogy vki rugjon ki a klánból (és persze a nemzeti kupából) (ezzel talán ellehet hárítani az esetleges ugatások egy részét).Szeretném azt is bejelenteni hogy kilépek a klánból , és ha még Far Cry-ozgatok is nem fogom használni a *H!C* nevet (ugygondolom igy lesz a legjobb mindenkinek).Lehet hogy még fogok egyszer komolyan újra jáccani de az nem mostanában lesz (pár hónap múlva lehet megpróbálom aztán ha akor is marad ez a laggolós cucc akkor lehet végleg szögre akasztom FC-ét , az az igasság amitől tartottam bekövetkezett hogy valamicskét javitottak a nagy romlás után (neten) de utána csak szintentartották a szart aztán ha majd nagyon mégszarabb lesz akkor megint javitanak hogy csak szimplán legyen szar (0.01 százalék esélyt adok rá hogy nagyobb javulás történne) , igy nincs értelme a játéknak (főleg cb-én nincs).
Köszönöm a *H!C*-nek , meg a Far Cry-osoknak , jókat ökörködtünk lövöldöztünk , Balfaszkodtunk Majd még biztos összefutunk itt ott amott , legkésőbb remélem Far Cry 2-ben!
Csá mindenki!
BaLFaSZ -
#16683 Távcső eddig is volt a sniperhez :) -
#16682 nem vettem észre semmi plusz dolgot csak anyit hogy ténleg jobban látható a sniper célkeresztye (a régi célkereszt sosem teccett elég valótlanul volt megcsinálva hogy ilyen szürke láthatatlan fos) , viszont az oicw célkereszt az rohadt szar lett tettek középre egy fekete foltot most olyan mintha sötétített üvegen kéne átnézned alig látni az embereket.Öszvisz nekem teccik , feldobja a játékot.
-
#16681 szvsz ez csítnek is készült anno, csak csináltak belőle egy mod-ot... -
#16680 semmilyen patch nincs rajta,és nem is lesz,mert akkor meg a crack nem műxik (anno tapasztaltam)...
a szaggatás amugy csak lövéskor jön elő,de nem a játék szaggat,hanem csak az egér... a kép megy,amerre mozditom az egeret,a célkereszt meg elég észrevehető idő mulva ugrik a kép közepére...
na szoval ez a hiba pontos leirása... -
#16679 Jaja, bár az ellennek (akinek ált. nincs fenn a mod) ugyan olyan hangos a fegyver. :P
Ami nagyon pöpec még, hogy van ilyen 'mozgásérzékelő távcsöved', szóval mindig azon lesekszel, és ahogy 'bevillan' egy ember egyböl elő a távcsövet, és bumm a fejbe! :D
Komolyan mondom ez már csítnek számít majdnem. :P Túl jó a távcső célkeresztje. :D
Lac-coo: direkt megnéztem, és szinte nincs is különbség az eredeti, és a MOD-ban szereplő sniper puska mozgása között. Fekve mind a kettőnek minimális a 'mozgása', állva meg nem zoomolok, hanem célkereszt nélkül lövök. :P -
#16678 Kurvára pöpec ez a mód és én snipoltam mint állat , csak anyi az egész hogy tyu és már halott is észre sem veszik és már álomba is szenderülnek :) -
#16677 Itt is mozog, cask nem annyira. Mellesleg rángattam kicsit, hogy pontos legyen a találat. :D
De igazából a célkereszt a lényeg. Kőnnyű vele lőni. :) (és hangtompítós :D)
Persze nem ez a legfontosabb, csak Cuclinak akarok egy kis kedvcsinálót...
Szerintem elég jóóó... szépek az új effektek. (ált. fények) -
#16676 Elég gáz ez a sniper mod !!!Eddig az volt az élethű az FC-ben hogy a sniper mozgott itt meg tök stabil ... -
#16675 Egyébként tényleg furák a hangok, de egy idő után kifejezetten tetszett. :D
Amikor egyedül megnéztem a cuccot, akkor annyira nem voltam elájulva, viszont egy PB nélküli, és forgalmas szerveren elkezdtem játszani, és nagyon állat! Ha hevesen megy a játék, akkor nagyot tud dobni a hangulaton, és jobban játszható is. Szerintem.
Van benne pár skin, ami jobban tetszett a simába, de összegezve ez jobban bejön. :)
(de azért hosszú távon maradnék az eredetinál :P) -
#16674 Cuclikám! Azt hiszem, hogy lassan együtt megyünk snipeolni, függő lettem, a K) MOD-ban meg egyenesen élvezet!
Nézd meg, egy kis ízelítő! :P -
CUCLI #16673 nyomass pár képet a k9 modról plspls :) -
#16672 Kösz! -
#16671 Én úgy csináltam amikor kettő volt , hogy felraktam simán, majd total commanderrel az egész fc könyvtárat átmásoltam máshová, csináltam hozzá parancsikont azt kész .. -
#16670 Ability! Most probáltam ki ezt a k-9 cuccot eléggé feldobta a játékomat :) élénkebbek lettek a texturák meg a fegyverhangok valami kurva furán jók voltak :) plusz kékes zöld szine lett a célkeresztnek amit végre látok is:) vki tud vmi kivitelezhető dolgot hogy hogy esetleg a gépre vhogy két far cry-t tugyak tenni (mert nem akarok minden klánm mecs előtt cuccokat pakolászni meg uninstal meg install....) , legalább ezek az uj cuccok elvonnyák a figyelmemet a laggról:) -
#16669 Akkor szar ez az egész!!! Mert a peccsek álltalában csökkentik a jétlk gép igényét (valamennyire)... (nekem eddig ez volt) -
#16668 Nálam is ugyan ez volt(van) , gondolom a sok javitás kissé gépigényessé tette a játékot (multinál szaggacc vagy még csak singl-ben tolod? , mert nem akarlak elkeseriteni de ha singlben már gáz van akkor multinál sokszorosan az lesz (szaggatás terén) , a hanghibára nincs ötletem. -
#16667 nekem csak annyi a kérdésem,h miért késik a hang?
tök idegesitő,h anno 1GHz-s gépen töxép volt,meg übermájer,és szaggatás nélkül jáccottam,most meg késik a hang...
lövök 1et,és a durranás csak akkor jön,amikor már becsapodott oda,ahova lőttem,nameg enyhén beszaggat a játék,amikor lövök...
driver probléma nem lehet, unidriver van fenn,és 1 játéknál sincs baj...
bárki tanács? -
#16666 Hát így nem jó ! Én élőlényt nem hagytam élve magam mögött , úgy játszottam ...ami élt és mozgott azt már azért csak kinyirtam ! ( Mikor jött velem a bige az volt az első , hogy fejbe durrantottam shotgun-nal hogy mit lép rá ....) -
#16665 Far Cry ban nem gondolkodni kell csak darálni az a jó:) -
#16664 Hát igy könnyű :) -
#16663 Bazzzeg már legalább 6szor végigvittem de erre vhogy sose gondoltam (csak kifutottam és elintéztem mindenkit egyszerre , de persze néha 30 adik nekifutásra) -
Stalker #16662 Cucli :P -
Stalker #16660 szívesen -
#16658 ez még jobb :)
szoknom kell még a játékmenetet
Köszi
-
#16657 Nem kell felmenni a hajó tetejére... A golyószórós szintről ellövöd a gumicsónak láncatit, majd beugrasz a vízbe és usgyi. -
#16656 de hülye vagyok, tényleg!!! Ez miért nem jutott eszembe?!
Köszi! -
CUCLI #16655 lehet véd.
de jobb is mint IE -
#16654 a Firefox az böngésző nem ? Az véd ezek ellen is , vagy mi ,? -
CUCLI #16653 tessék