24504
-
lackax #16734 kösz! Legalább már egy normális ember! csak azt szeretném kérdezni, hogy miért van az ha bekapcsolom a HDR-t akkor minden átlátszó lesz? -
#16733 Na mi van veled ? -
#16732 Itt tedd fel a kérdésedet és akkor aki tud fog segiteni.... -
lackax #16731 Amugy fikázás helyett, inkább segithetnél semmi kedvem hülyeségeken vitatkozni!És ez lac-coo nak is szol. -
lackax #16730 ahogy érzed! -
#16729 most nevessek vagy sírjak? :D -
lackax #16728 Amugy meg van olyan franko aza játék hogy kettöt is megérdemel!!!! -
lackax #16727 kösz CSAÁVÓÓÓÓÓÓÓ!!!! NA -
#16726 Valami nagy tudású nyitott mégegy Far Cry topic-ot !!! Hehehe.... -
#16725 De semmi gond egyébként majd keresek valami másik nevet magamnak .Mondjuk Jack Carver..... -
#16724 Az nem én voltam , hanem a három éves lányom ! -
Stalker #16723 már Lac-coo is gratulált neki... :P ^^ -
#16722 Gratulálok. Jól le is buktattad, hogy milyen névvel szokott játszani... LoL! -
#16721 Lac-coo új gúnyája
-
#16720 -
#16719 Szerinted? -
#16718 ... mert hát lehet mi is megyünk CB-re, és akkor elkéne egy jobb sniper is.... -
Tőlem meg folyamatosan kérte az MSN címem, csak én nem reagáltam rá semmit. Szar az angolom, úgy se tudtam volna beszélni vele. Meg Neo-nak megvan, szal majd a war-t, meg ilyenket meg tudjuk beszélni. :D
Amúgy mi lett a vége a meccsnek? :D Mert én leléptem a felénél szinte. (de azért így is meglett a 70 kill ami csak sniperrel szereztem :D + kb 5 ölés köztelharcba aztán tipliztem... :))
[azt hiszem mostantól sniperre még erősebben fogok gyúrni, de a közelharc sem fog utcsó lenni, bár az elég jól megy, most már snipe-olni kénemegtanulnom ] -
#16716 Jaja, tegnap Angel be akart szervezni unofficially az ODL-be, jót mosolyogtam rajta... -
#16715 Wáwáwááááá.... miért nem lehet elérni a szerkesztést alapból?! grrr... most akkor ki tudnám szedni azt a ronda IMG-s hibákat. :D
Meg a szövegen is lenne mit javítani. Kicsit jól töröm madzsart. -
#16714 Elkezdtem sniperre is gyúrni. :D
Szegények már meg voltak örülve. :D Csak mondták hogy áljak má' le. :D
Asszem 26 frag-ig bírtam nyomni egy élet alatt, amikor egy köcsög hátul betámadott, és én mint sniper nem gyűrtem le közelharcba.A többi csapattársak meg sehol nem voltak, kimentek a fenébe, mert nem jutottak frag-hez. 1-2 ember maradt csak ott. LááááL!
[IMG][/IMG]
Azért jó kis gami volt, Mentorral élveztük. :D -
#16713 -
#16712 Nekem is SB Live kártyám van és tökéletes. -
#16711 az fps ált. 40 körül mocorog,ha lövök,akkor hirtelen leugrik 10-15 fps-re :DDD
na,de tuti a hanggal van a baj,mert tegnap elkértem haverom audigy2-jét, drivert nem váltottam,mer az sblive XP-s unidriver pack-ja jo ahhoz is,és azzal nem volt gond...
ugy látszik,az FC nem szereti az SB live! karikat,csak azt nem értem,h anno miért volt 1 GHz-s gépen (csak az alaplap + a proci változott + a VGA lett 2 kategoriával jobb) -
#16710 És még 1 hétig nem is leszek. -
#16709 Nem voltam gépközelben :( -
#16708 bocs, OFF
ha pl. ad számlát/garipapirt az elado, abban nincs kockázat. ha pedig nem garis, akkor kiprobálod, mielőtt megveszed :) -
Stalker #16707 gyere ts-re pls -
#16706 Ennél már a soldat is jobb:) -
#16705 A laggon tul az van hogy eddig sokat jáccottam és itt az idelye mást is csinálni (és akkor már ha jáccok is akkor inkább olyan játékkal akarom tenni aminél nem kell azon izgulnom hogy vajon 100 golyo elég e a hátába vagy kifogyok azt megfordul és kilő 1 mp-alatt.... azért harcoltam foggal korömmel mert biztam benne hogy változik a helyzet , de az elmúlt hétben inkább romlást észleltem (net), nem a leggprofibb a gépem de nem hiszem hogy 20-30 fps-el kéne futnia.Szal nekem most lett elegem. -
#16704 Mi ez a hirtelen véleményváltozás? Múlt héten még foggal körömmel harcoltál a CB-s messcekért. Mi van a laggon túl? (mi lenne, ha a hic topicban folytatnánk?) -
#16703 Ha bannolnak ha nem nem fogok cb-én már jáccani mostanság az biztos (legfeljebb ha szükség lesz rám a kupában azt még esetleg lejáccom de utána abbahagyom a warokat). -
#16702 Alaggot ne is említsd nekem : tegnap egyik körömet kemény mínusz egy frag-el zártam ...Ennyire szar még akkor se voltam amikor elöször mentem fel Far Cry-ozni , pedig olyan láma voltam , hogy azt se tudtam mit kell csinálni a zászlónál : azt hittem a lámpákat kell megnyomni amikor világít .! -
#16701 Yep, meg ha CB-nek jelzitek az icidenst, akkor lehet 'elfogadnák' az indokot.
A lagg meg ilyen szar, sajna. :( -
#16700 Ja most látom , hogy a viccen nevetsz...... -
#16699 Ebben mi a vicces ? -
#16698 -
#16697 Akárhogy is lenne biztos vagyok benne , hogy a klán kiállna meletted !Ezért nem kéne kilépned... -
#16696 /off:
Hazaér az öreg angol lord. Az inasa megkérdi:
- Na mi van, vén trotty, már megint a kocsmában hízlaltad a seggedet és
viszkit vedeltél?
- Nem John, a városban voltam és hallókészüléket csináltattam...
-
#16695 Meg lehet egy kis cs-s-is belefér