Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iminyó
Kipróbáltam outpost nélkül is, a windows tûzfalat meg az elsõk között kapcsolgatom ki... Más tudtommal nincs ami akadály lehetne.

tûzfal?

http://thenamelessphoto.com/

Iminyó
Ha valaki megmondja mi a bibi jövök neki egy sörrel <#crazya>: Újraraktam a winfost és a Far Cry MP nem akar kiengedni a netre. Ezt irja:
Error Downloading servers! You need enable outgoing UDP connections on port 49001 to see other servers!
Nem tudom mi a kuki van, de megprobáltam az outpost nélkül, a win tûzfala ki van kapcsolva, a net megy. Elvileg semmi nem gátolná, de mégsem jó. Ha valakinek van ötlete ne kíméljen! <#help>

lac coo

Számos olyan program van, melybõl hiába lépünk ki, a memóriát továbbra is lefoglalja. Ettõl a gépünk rövid idõ allatt rettentõen lelassulhat. Ez a kis program megbújik a tálca jobb oldalán és figyeli az ilyen alkalmazásokat és 15 percenként ( vagy amennyit beálitunk) frissiti a memóriát. Lehetõség van továbbá a egy bizonyos memóri mennyiség fix szabadon hagyásának beállitására. A program képes a gépünket 200%-al felgyorsitani és ez tapasztalat.
Innen lehet letölteni !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Multi alatt nem lehet bekapcsolni, mivel csak devmode-al megy, és ha devmode-al indítod a FC-t, be sem engednek a serverek.

lac coo
Jó , sikerült megoldanom ,most müxik mind a kettõ Far Cry , de továbra is kidobnak a klánszerverek , pedig azt a két file-t már kitöröltem ! Ugyan úgy whitelist-t ír!Mi a csudát kell még kitörölni ? Mert ha jól sejtem valami oda nem illõ file-t talál , azért dob ki.... <#help>

lac coo
Ááááááááááááá......Nem jó !.... Csináltam két far cry-t , de a másodiknak nincs indító ikonja .Ha meg bemásolom az elsõbõl akkor az elsõt indítja el mind kettõ :<#falbav>

lac coo
Using the benchmarking tool

Start FarCry in DEVMODE (the timedemo will only work in devmode)

Load the level you wish to use in the timedemo using the \map <mapname> command

When you’re ready to begin recording, in the console type the following: \record <filename>, using the name of the file you wish to record.

Move around the area you wish to include in the timedemo, when you’re finished, type \stopdemo

A file will be created inside the map folder you recorded the demo on. For example, if you recorded the demo on Fort, the timedemo will be saved in levels/fort/yourtimedemo.tmd

To play the time demo, type \demo <demoname>. Once the demo has finished playing, a text file will be generated in the same folder as the timedemo file. This text file will contain the benchmarking results. Stalker ! Nézz utána légyszi , hogy ez hogyan müködik ! És hogy multi alatt be lehet -e kapcsolni ?

lac coo
Köszi ! (Bár azt a célmezõbe írást mindíg el szoktam baltázni a sok buzi macskaköröm meg szóköz miatt .)

nem, jobb klikk a parancsikonjára, ott a target/cél mezõben a "FarCry.exe" mögé kell beírni.

FCData-ból a farcrymp.pak-ot és a cfg-t.

lac coo
Stalker ! Pontosan melyik az a két file vagy könyvtár amit ki kell törölni ha nem akarok MP-t ? Csináltam két Far Cry-t.SProfile_load KeyBinds , ezt hová kell beírni , a konzolba ? És minden inditáskor be kell ?

Iminyó
Ettõl a 'másik' megoldásról nem is tudtam <#wow1>

Iminyó
Ezt nem vágom: mieza white list?

Keybinds - ezt bemásolod a Profiles\server mappába, a játékot pedig ezzel indítod: "SProfile_load KeyBinds". Utána már csak tesztelgetned kell. 😉

jaja. minden alkalommal

lac coo
Engem a Far Cry Mp miatt basz ki mindig , sajnos a legtöbb klánszerver már igy megy !White List ha jól emlékszem .Néha mikor klánmeccsünk volt ki is kellet szednünk az Mp-t .

Iminyó
Cucli gyorsabb volt <#vigyor3>. Szerintem felesleges a +4Gb, ha ez bejön ==> A PB gondra meg a HiC clansite-on van a megoldás, a PB menü alatt.

lac coo
Ja ! Okos vagy ! Ennek müködnie kell ! Köszi !

szerintem.
felrakod az eredeti fct(pecs meg minden szart is ami kell)
átmásolod egy másik helyre az egész könyvtárat. és utánna felrakod fcmp meg a szarokat.

lac coo
Is-is . A tört multi miatt állandóan kib@sz a PB a külföldi klán szerverekrõl .Az Ubisoftosok még elviselik , de a többi kidob .És nem akarnám folyton ki-be pakolgatni az FC MP-t .

Iminyó
A tört multi miatt vagy a PB folyamatos kidobálása miatt?

lac coo
Akinek van tippje ,hogy lehet kétszer feltelepíteni a Far Cry-t ,az gyorsan írja ide !

Iminyó
Simán az Ubisoft/Crytek/Far Cry könyvtárba. Simán átirod, hozzáadsz.

server profilba asszem. nem biztos

lac coo
Pontosan hová kell bemásolni ? És hol meg hogy lehet alakítani ? Csak simán átírom azt kész ?

Iminyó
Nem kell semmit letölteni hozzá, felteszem IDE az enyémet, kezdetleges de müxik, másold be a Far Cry mappába. (Nézd meg, hogy milyen parancsok melyik billentyûkhöz vannak rendelve, formáld kedved szerint.)

lac coo
Ááááááááááááá.....Ehez én láma vagyok ! Meg valamit le kell tölteni hozzá , nem ?

Iminyó
Lac-coo! Szerintem egyszerûbb, ha te irod meg magadnak. (Jobban fogod tudni mi hol van.) Bár lehet, hogy rosszul gondolom... Itt találsz egy kis segitséget az elinduláshoz!

jó reggelt. nem jössz kicsit gyilkolni? 😊

lac coo
Ja... Meg linkeld már be honnan töltsem le azt a keybind izét !

lac coo
Stalker ! Most olvastam HOC fórumon , hogy Drenholl kilépett a klánjukból ! Nem vesszük fel hozzánk ? ( Én adom mellé a pszihológust...)<#idiota><#zavart1><#eplus2><#idiota>

XeeN
Megnéztem. Ma asszem riddick lesz egész este, bár ki tudja... <#vigyor3>

nézd meg a galériámat. pár új kép a lapról. babaaaa 😄

k9duli
Ja meg még annyit hogy voltak majmok a környezetembe akik fikázták a játékot,de a szavuk semmit sem ért mert nem jó géppel tólták.Mert ez a játék csak jó gépen jó, mert a grafika itt nagyon lényeg(istenem hányszór volt hogy nem a játék menetével foglalkoztam hanem a látvánnyal.)

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Na szvsztok!
eltévettem ebbe a fórumba is megnézem mi van a kedvenc single playeres játékommal azt látom hogy van multi.Na erre rátesztelek biztos.Annak idején mikor nyomtam (radeon9600XT és 3200+Athlon) nálam ez volt az isten.Ez a játék szarrá vert mindent singlebe.Fõleg realisztikus nehézségben.Egyszerûen elég jó jelzõket nem bírok mondani a játékra ,az elõtt csak HL1 élveztem ennyire.
Erre a multira rátesztelek az biztos, csak lebírjak szakadni már egyszer a CSS-rõl.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Sgtfathi
Köszi.De azzal is próbáltam de ott is rossz volt <#rinya>

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

XeeN
<#kacsint> Ideje volt.

véégree

XeeN
66.93 az utolsó driver, amivel bugmentes a HDR.

Láttad az X800 logót a csajszi jetsky-én? 😉

grebber
De mikor is jön??? Mert szerintem nem ebben az évben. Adigra meg lesznek más jobb vga-k de szerintem optimalizálják mert sejtik hogy a népnek nincs mindenkinek 80-120 -ezres vga-ja.

Next PC upgrade: 2022

Sgtfathi
Kipróbáltam Gef-6800-on a HDR -efektet de a falak is átlátszoak.Nincs valami +beállitás ami helyre hozza a problémát? (Legujjabb hivatalos driver-el próbáltam).

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Csak kíváncsi vok, hogy fog futni, mert a The Project 40 fps-sel megy átlagban egy X800 XT-n, és nem is voltak benne nagy terek... 😄

grebber
És majd jön a 2 nem lesz gyengús az se föleg hogy továbbfejlesztett.

Detto, outdoor-ban verhetetlen, es az engine is talan a legsokoldalubb. (indoor is nagyon eros). Az elso par palya siman a legjobb a divatosabb fps-ek kozul, kar hogy a vegere mar ilyen doomos szornyhent lesz belole.

Az arnyekolt fust effekt meg baromi latvanyos, bar viszonylag keves helyen lovik el. Azt nemtom miert nem hasznaljak mas gamekban is. U2 elozeteseiben lehetett meg latni, a teljesbol persze kihagytak..
Sgtfathi
Köszi

grebber
Hát nem tudom ti hogy vagytok ezzel a király game-el de Half Life 2 ide Doom 3 oda nekem az FC tetszik a legjobban akkor is.

Alig várim hogy legyen zsém egy új VGA-ra hogy legszebb pompályában is láthassam.

XeeN
konzolból: r_hdrrendering (vagy ilyesmi, egyszerûbb r_hdrr + TAB ekkor kiírja a helyes parancsot) 0-8 ig. 0 kikapcsol, többi pedig különbözõ szintek.

marhát kérdezd. asszem konzolból kell valahogy 😊