24504
  • CUCLI
    ez tök megszokott a warokon...
    sajnos.
  • lac coo
    Hát igen....Ez már azért elég röhelyes...
  • Gore
    A flag arány: 2 : 6
    Az ellenfélre kilőtt golyó arány: 2078553 : 234
  • lac coo
    Na mi volt tegnap ? Mondjuk sejtem ...
  • Gore
    Ó de szomorú vagyok...
  • lac coo
    Na de tök friss renszerbe hogy kerül ilyen vírus azelőtt , hogy az internetet használtam volna ? Mégcsak be sem volt állítva az internetkapcsolat , se jelszó se semmi ...De ha jól látom akkor törölte a panda , nem ?
  • ACE
    Az egy valódi vírus, szabadulj meg tőle...
  • XeeN
    nem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ezek a szemetek előszeretettel telepszenek meg a Win gyökerében.
  • I love Techno
    Cucli , Stalker megfeletkeztetek a 17000-res hozzászólásról :) ahogy én is :(
  • lac coo
    LOL ! A Winfosban gyárilag valami hackerprogram van ???

• lac coo
    A nagy visszatérés.... Holnap....
  • TwiceR
    kösssz Ability ! PeeVee neven tolom, ha látna vki serveren 8))) jo8 all:D!
  • Ability
    őőő, nah ahonnan idéztem ott is el van írva :D:D:D

Szal: Ctrl + Alt + É
  • TwiceR
    köszi, ctrl+alt tol lesz $ ?? amugy uyganaz majdnem mint callofdutyban a szinezes, csak ott ^3+szám :)
  • I love Techno
    Minden ötletet szivesen fogadunk :)
  • Ability
    ... csak próbálkozni kéne valamivel azért. Majd felmászok TS-re nemsoká, csak most itt nálunk megy a banzáj. :D
  • Ability
    Ebben is van igazság. :P

HOC-ról csak annyit, hogy tudom, hogy nem lenne jobb, sőt.... :D
  • Ability
    "A játék lehetőséget ad színes nevek használatára is. A 'névválasztó szövegdobozban' egy $ jel, és egy 0-9-ig terjedő szám megadásával lehet ezt előcsalni. Ezt a jelet a szokásos módtól eltérően a Ctrl és az Alt billenytűk kombinációjával tudjuk előhozni. Ez után már csak a szám megadása a szükséges, ami a színt jelenti. A következők közül lehet választani:

0 - fekete
    1 - fehér
    2 - kék
    3 - zöld
    4 - piros
    5 - világoskék
    6 - sárga
    7 - ciklámen
    8 - narancssárga
    9 - szürke

Péda erre: $4piros$1fehér$3zöld"
  • Andris
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: milyen konzol parancsal lehet átállítani a FOV-ot? Csak mert hiába állítom be neki az 1280x720-as felbontást, attól ő még a 4:3-as képarányt adja nekem 1280x720-ba :( És hogy ne torzuljon, meg kéne növelni a FOV-ot.

Egyébként neten a PunkBuster mit szól hozzá ha én átállítom magamnak ezt? Ugy ez nem cheat?
  • TwiceR
    hmm, jó játék bakker, és callofduty után jól megy! szal tök hasonló!! cool game ^^ hogy kell színezni a nevet?:)
  • I love Techno
    Csapatöszeszokásban is ugye kezdők vagyunk minimum 10 cb-és mecset lekellet volna már igy együtt tolni hogy egy picit összeszokjunk , csak igy alakulhatna ki taktika szerintem.
  • I love Techno
    Van egy mondás amit még sportolói pályafutásomon halottam párszor : az ember (vagy csapat) anyira tud (jól) jáccani amenyire az elenfele (ellenfelei) haggya (haggyák).Persze erre odakell figyelni hogy együtt kell menni de a kérdés az hogy hogy mennyünk együtt ha egyszer már a spawnál meghal a fél csapat , frighter-en a hajó melletti sziklát el kell foglalni és aki ott van nem a zászlóhoz rohan hanem szépen kempel és lődözi a spawnolókat aztán a többiek szépen felfejlődnek igazából frighteren ez az egyetlen taktika de ugye bár ha jól védekezik az elen erre nem sok esély van.... Igazából lehet beszélni itt taktikáról meg mindenről de mégegyszer mondom jó csapat ellen nehéz taktikázni mert nyilván nem haggyák hogy bekempeljük magunkat....(és mindenre sosem lehet felkészülni....) amugy javaslom hivjátok ki pl az instinctet a HOC-al azt nézzétek meg hogy tudtok ellenük taktikázni meg együtt menni :)
  • TwiceR
    na meek LANON far cry ha mukodik :)))
  • TwiceR
    hmmm 4rugó, lehet megveszem ha megteccik :)
  • CUCLI
    jaja. nemárt.
    amúgy töl olcsó már gém szal megéri(3990Ft)
  • TwiceR
    oda kell eredeti?
  • CUCLI
    jah. ubis servereknél van amúgy csomó server, ott szoktunk
  • TwiceR
    és ti hol waroztok , gyakoroltok? saját serveren?:)
  • CUCLI
    ennyi van most.
  • TwiceR
    na, megvan, elinditottam, ott az mp genyo, és csak 4 servert ír ki, amiböl 2 lekódolt.. csak ennyi van? vagy vhol be lehet allitani hogy hogyan szürje a servereket??
  • Stalker
    "az béna ték. hiába úgyis enyimé lesz. kár a spam érte :P"

hmmmm.
  • TwiceR
    ezt már csekkoltam, most fel is rakom játékot,kiváncsi vok milyen neten!
  • CUCLI
    nem.csekk
  • TwiceR
    eredeti Farcry kell hogy neten tudjak jáccani??
  • lac coo
    Hallom megint lesz sávszélemelés !LOL ! Már alig várom eddigi jó tapasztalataim után...
  • lac coo
    Ja ja ! a legutóbbi meccsem után én is rácsaptam egyet az egeremre , de szerencsére túlélte ..( -1 freggel zártam a wart , ne má , ennyire csak nem vagyok láma ...)
  • CUCLI
    ilyen laggos fos szar meccsek után tudok idegbeteg lenni lol.
  • XeeN
    Már csak 5 nap.
  • XeeN
    Hátha érdekel valakit... (ADSL duplázás reloaded. :) )
  • gorsal
    Mangon meg airstripen lehet csak igazán nagyokat szenvedni cb-n, én majd megyek tsen hallgatózni mecs közben, virtuális pompomlányként szurkolni stb stb... hajrá skacok