24504
-
#23864 ójajj -
#23863 -
CUCLI #23862 óbazdmeg
far cry film tréler. -
#23861 eredetben 1990, régebben volt csomó privát szerver, mára 0.... csak ubi. -
#23860 Szerintem most is fent van a neten valahol, csak meg kéne keresni. Nekem megvan a gfépemen valahol,de sose működött. Régebben talált servereket de kapcsolódni nem lehetett hozzájuk. Később már servereket sem talált.
Szerintem vedd meg a játékot! Én is megvettem tavaly, igaz nem 990-ért, hanem 2400ft-ért,(I-Sparba) de megérte szerintem.
Azóta se játszom vele. Tényleg mostanában nem játszom vele, de majd előveszem. -
#23859 990ft vedd meg... -
#23858 Valaki küldje át nekem a multihoz szüks cuccost plz, mert DC-n se találom sehol
[email protected]
Nagyon kösz! -
#23857 Nah, kis nyomozgatás után kiderült, hogy ha minden igaz, ezt az fcmp_002.exe nevű fájlt kell telepíteni a multihoz. Csakhogy már sehol nincs fent a neten, egyszerűen nem lehet letölteni, A hajam tépem baszki. -
#23856 Hi all!
Régen a GYIK-ban le volt írva, hogy kell multiban játszani. Fel kellett tenni vmi külön progit, bemásolni vmi fájlt, ilyenek rémlenek, pontosan nem emlékszem. Tudnátok segíteni? -
simonl #23855 Sziasztok,
Van valami friss hír a Delta Sector módról?
A demo alapján leírná valaki a storyt röviden???
Köszi -
zolee1984 #23854 EGY KÉRDÉSEM LENE EZEK MELYIK GOMBOK IS? mert sehogy nemtok rájöni ha valaki tudja segítsen már
BackSpace - sérthetetlenség
= - sebesség növelése
- - sebesség csökkentés -
#23853 magasabb aniso szűrés.
szegény far cry, a végét járja. -
#23852 Hogy tudom beállítani, hogy az aljnövényzetet ne 2m-el előttem rakja le? -
#23851 Nem nehéz veteranon sem, legalábbis nekem nem volt az, a végén volt pár keményebb rész, de semmi extra. -
diegoam #23850 aha, köszi. Közben elkezdtem veteranon, most vagyok a hajóban, eddig simán ment, de biztos fogok még szívni a későbbiekben... :-) -
#23849 mi jobban céloz meg kevesebbtöl halsz meg meg ilyen fincsiségek :) mondjuk má régen játszottam vele ugyhogy más is válaszolhat -
diegoam #23848 Sziasztok,
én csak most játszottam végig easyn, nagyon tetszett. Valaki meg tudná mondani mi a különbség a különböző nehézségi fokok között, mondjuk a veteran és az easy között? Több az ellenfél, kevesebb az elsősegély doboz vagy miben nyilvánul meg a nehézség?
köszi előre is -
#23847 Hát fura egy vége volt ennek a béta demonak.
Megtaláltam valami jet pak szerűséget erre vége :( azthittem legalább valami befejező videó lesz.Erre jött a készítők listája ráadásol mondom leEscelem erre le is fagyott a game :D -
#23846 -
#23845 Akinek amugy feltünik hogy a Delta Sector modban ahogy elkezdödik a game egérre nem reagál akkor a beállításokba be lehet kapcsolni mert alapból ki van kapcsolva -
#23844 Szerintem mindenki nagyon várta,de ez még csak béta demo.A full nemtudom mikor jön! -
#23843 Már kijött, régóta várom, még én linkeltem be anno, hogy készül! -
#23842 Passz egyenlőre csak gyorsan kiprobáltam kb 20 percet ha toltam vele. -
ricsa008 #23841 és amúgy milyen hosszú? -
#23840 Far Cry - The Delta Sector modról:
Nagyon jó lett szerintem.Gépigénye jelentősen megnött.
Nálam 1280*1024 minden maxon élsimitás 2x. 20-30 fps kötött ugrált de volt amikor 13-16 fps volt sokáig.
Több képet raktam be IDE -
fdsag #23839 Van itt pár MOD, azt hittem, hogy 3 év alatt eljutottak a 0.0.9.5 -ről az 1.0 -ra, csak én nem találom meg. -
#23838 The Delta Sector Beta Demo Letöltés
Na fasza most töröltem le nemrég a Far Cry-t mondván ugyis csak soká jön valami érdekes hozzá. -
Stalker #23837 sztem a zinternet jó kiindulási alap lenne -
#23836 öööö gugli a baarátod asszem 0.9.5-nél vagy 0.9.4-nél tartanak nemvagyok benne biztos -
fdsag #23835 Honnan tudnám letölteni a legfrissebb Jurassic Park Mod-ot? -
#23834 Nincs . -
#23833 csoki leszedtem egy jurassic park modot. De csak multi van benne. Valaki nem tud egy olyat amibe van single is és ahol dínokat kell leölni meg hasonlók? Jó lenne.
Előre is köszi. -
marcell007 #23832 (a neteset ne a LANosat) -
marcell007 #23831 hello !valaki le írná részletesen (mert elég hülye vagyok ehez) hogy hogyan lehet multizni?me nekem nem lép be a multiba vmiért -
Aspyrin #23830 Szedd a lábad és maradj mindig a vízben :)
Egy idő után majd jobbra kell fordulnod, ahol majd egy helikoptert találsz és jöhet a banzáj :D -
#23829 Mikor leugrasz végig tarts balra egész a domb mellett, és fuss! Egy szörny sincs arra felé :))) -
Ol4h c164ny #23828 Köszi Főnök ;D -
#23827 Futni kell jobbra a víz felé, ahol van egy lezuhant helikopter -
Ol4h c164ny #23826 Nah ismét kérdésem lenne..!
Amikor kidobnak a helikopterből..a sok szörnyhöz! Ott mit hogy? ;D
Mert van 10 lőszer..lelövöm a szörnyet aki jön felém, majd leugrok a vizesésbe..de hiába maradok viz alatt meg minden..azok a kis ugráló mutánsok csak lecsapnak...
Megoldás? -
#23825 nm^^