Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Hm... ezt honnan ránthatom le?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Nem fohnak rajta semmit optimalizálni.Aranylemezen van megy a tömeggyártása a fullnak.

Majd 1 év múlva lesz olyan vga ami már képes lesz futattni a játékot normálisan!

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm szépen a gyors segítséget (közben megtaláltam én is a megoldást egy angol fórumon, épp most akartam beírni).
Jelenleg pontosan 293 (very high +amit még lehetett maxra tettem). E6300@3500Mhz,P5B deluxe, 8800Gtx, 2x1Gb 😊
A Crysist meg b..zák meg, ha a megjelenésig nem optimalizálják rendesen.
A demóban, 1024x768-ban, minden medium-on 40FPS körül, akcióban lemegy 20-25 alá is. Pfff...
grebber
Végigvittem már le is magyaritottuk haverral nagy szövegek voltak benne.
Az idölassitos részek meg egyszerüen coolak voltak.
Eddigi legjobb mod a Far Cry-hoz.

Delta Sector modot várom már de semmi hír mikor jön!

báttyó02
ez a matto4 mod nagyon durvás
aki nem probálta ki,nézze meg érdemes..pár kép

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Control optionsben kattints a "set default settings" v vmi ilyesmi gombra, ezután már mûködni fog, és újra beállíthatod a billkiosztást. 1.4-es peccs egyik fincsi bugja ez a nem mûködõ egér. 😛
Am 300 fps? Az milyen konfig? 😄

Sziasztok! Nosztalgiából újra feltettem a gépre a Far Cry-t, 1.4-re felpeccseltem, FPS very high-on 300 körül van, de van egy gond is. Az egér csak a menüben müxik, a játék közben nem reagál rá semmit a gém. Nem tudok körbezénzi.
Van valakinek tippje a megoldásra ?
Elõre is köszönöm.
PyRex
õszinte leszek: kurvára nem jön be a crysis multi. Persze a grafika nagyon szép, de hangulata inkább a single-nek van szerintem. Ha bejönne, akkor fejleszteném is a gépet miatta, de nekem nem tetszik. Szóval ez kimarad, marad az FC, meg majd talán az FC2...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

WizArts
na bazz 😄, Végre találkozok veletek az FC szervereken, és most itt a crysis. a crysis.hu amugy szeretné összefogni a magyar rajongókat. én is próbálkozok de vérláma vagyok még. gyere ts-re pyro ha van idõd.

HARDSTYLE : megéri megvenni az FC-t, kb 1000 huf és van kulcsod. azzal lehet és érdemes multizni.

báttyó02
helósztok

multizni szeretnék,kell vmi hozzá? 1.4ig fel van peccselve a játékom,de valami progi kell hozzá hogy tudjam neten is tolni?

ja meg ti milyen szerveren toljátok? esetleg ip-t vagy valamit kérnék szépen😛

köszönöm

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

lac coo
Uninstallnál kérdeztem ... De lehet kellett, mert leszedte az 1.1-et is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

PyRex
jah, na megyek is multizni, most ugyis mindenki a crysis-t b@ssza 😊

WizArts
Nem kell az 1.1 Lacoo 😉
Csak az 1.4 186 megás peccse kell neked, abban benne van minen ami kell ma egy FC multihoz.

Peetboy
Ja én is már elkezdtem a letöltést a videóról de még nem jött le, mert leállitottam. Kiváncsi vagyok,hogyan viszi végig a csávó játékot.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nevem senki
emberek mire nem érnek rá... ez is tanulságos

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Esrohnoil
Ezt az oldalt ismeritek?

Tanulságos...

Diablo elsõ része 7 perc alatt, meg hasonlók. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

lac coo
1.1 aztán az 1.4 ....

nem, csak azokat amiket felraktál

http://thenamelessphoto.com/

lac coo
Igen , már megvan, nekem a fullos 1.4 van , azt nem vágom,hogy az 1.1-et is le kell-e így szednem ?

Peetboy
Az elõbb írtam, ha újat akarsz rá tenni akkor elõször magától törli a régit. Legalábbis nálam úgy volt. Ha az összeset le akarod törölni,akkor lehet megkéne szerezned az 1.0 Patchot. Már ha van olyan.

Ability
Elindítjátok a patch telepítõjét, és ha fent van már az a patch, akkor felkínálja a lehetõségeket, amik között megtalálható az eltávolítás is. Szépen lefelé haladva le kell szedni az összeset...
lac coo
Ja....hogy futassam el visszafelé õket?

Peetboy
Ja tényleg,amikor felteszem az új Patchot, akkor elõször uninstallálja a régit.

Ability
Patch install exe-vel...
Peetboy
Az jó kérdés. Én sem tudom. Most láttam mi megy a "másik" topikban. Hát szerintem inkább itt menjen a vita, itt jobban tûrik.<#nyes>

lac coo
És hogyan tudom elõször a patch-eket letörölni ????

lac coo
Elgépeltem, aztán még copy-ztam is 😊))))

Peetboy
Most beégtél Lacókám. De én spórolni-t akartam írni. Látod még én is elirtam. (Spórolni-r ezt írtam)

lac coo
<#zavart1>

Peetboy
A spórolni-r azt egy r-el írják 😊)) Vagy a sprórolni az valami textúrázást jelent? <#vigyor1>

lac coo
Ez FC-bõl bányásztam ki 😊))Ennél sokkal több nem kell ! Legfeljebb az íves levelknél kicsivel több poligon, mondjuk az öt helyett nyolc, hogy szebb legyen az íve .És egy szebb textura ....Vagy mit lehetne ezen geometriailag még szebben??? 😄
Játékoknál három lényeges dolog van: sprórolni,sprórolni,sprórolni, ! 😄
Meglehet szépen csinálni, de felesleges....Egy renderhez ok, de ide minek?
Ami játékokban kicsit bonyolultabb, az jármû és a karakterek..A többi néhány primitiv object ....Minden játékban .

PyRex
khmm, ne sarkíts: NÁLAD így néz ki egy pálmafa, maradjunk ennyiben (mondjuk az FC-ben sem áll sokkal több poligonból, ez tény, de az nem azt jelenti, hogy nem lehet szebben megcsinálni...)

lac coo
Nos, kb ilyen hatalmas modellezõ tudás kell egy pálmafához😄DD

lac coo
Nem , nekem nem tudja a kártyám, de nem is hiányzik 😊)))

Peetboy
Laccoo te próbáltad már a HDR-t a játékban? Én még csak tegnap láttam elõször összehasonlító képeket róla. Be is kapcsoltam a HDR-t.
A belsõ terek nagyon szépek lettek, a textúrák csillogóbbak élesebbek lettek. A sötét helyek világosabbak, a napsugár ragyogó lett egyes helyeken. Viszont kint az elsõ pályán szinte ugyanaz lett, csak egy kicsit kontrasztosabb lett. A színek erõsebbek lettek.
Kíváncsi vagyok a többi pályára. Meg a Matto 4-re. Engem még mindig ámulatba ejt a Far Cry lenyûgözõ világa. Csak már hiányzik az izgalom, mivel már újat nem látok benne. A Matto 4 az új még számomra.
Meg kéne még szereznem új pályákat Modokat, mint a Matto 4.

lac coo
Mi van ? 😄D

bazmeg :C

23666 <#gonosz1>

lac coo
Ja ,valami ilyesmi lehet. ....

bajgunar
Én észrevételem a víz és a fû textúrához meg az, hogy pl ha FULL grafra teszed a vizet, meg nemtom meik beállítást, akkor az egyszerûen szar lesz! XY VGA DRIVER-el!! Tehát nem mindegy meik driver van fennt nVidia-hoz, nekem tehát ez volt (4Ti, már újabb), azon pl csak a 93.71-es driver volt a JÓ, vagy nemtom meik számú pontosa. A víz és a távcsövek textúrája is, meg a fû is, de ha másik drivert raktam fel, a víz volt jó, a távcsõ a sniper-on, vagy a rakétán ocsmány volt, pixelhibás, egyéb másik driverral, meg a távcsõ volt szép, és a víz volt pixelhibás, nem is volt átlátszó, meg full-ra nem is tudtam tenni, akkor aztán totál ronda volt, pixeltenger. Volt olyan driver is, amikor, meg patch, pl 1.31, 1.32, ...stb, amikor másik drivert kellett variálnom, hogy jó legyen a textúra, mert akkor meg olyan voltm hogy Jó volt a víz, meg a távcsõ is, erre az árnyékok voltak olyanok, hogy pl a vízben a cölöp árnyéka, a cölöp FÖLÉ (igen fölé) vetítõdött!!! /felfelé volt egy átlátszó cölöp ráhelyezve a cölöpre!!! (érted?)
Nah mind 1, csak ÉN sokat variáltam patch-ekkel, meg VGA driverekkel hogy végre elfogadható szép graf-on, normálisan tudjak MULTIZNI!
És sztem azé lényeg, hogy szép legyen a grafika, meg gyorsan is fusson a játék a multi alatt, mert akkor ennyierõvel a DukeNukem 3D-vel is multizhatnátok, ha a grafika nem lényeg a multi alatt!
Nah PIECE!!!
Csak leirtam mit gondolok!
Csumi
asszem úgykell hogy elõször pecseket törlöd le, tehát 1.4 1.3 és szépen visszafelé olyan sorrendben ahogy felraktad õket. aztán magát a játékot

lac coo
Hát... HDR nélkül valahogy szebb 😊))))

lac coo
Ha reinstallt akarok FC-nél, van valami trükk?
Gondolok itt a path-ekre, mert valamire emlékszem, hogy egyszer szívtam vele, nem lehetett felrakni utána a játékot...

lac coo
Mire gondolsz ? 😊

Inkább saját magam maszkolgatom ki a leveleket, Crysis-nél sokkal jobbakat szereztem ....Amúgy van kb 50 giga texturám, de a pálmafa valahogy nem túl népszerû ,alig találtam ...Ha sikarül valahogy normális mûködésre bírnom az editort, csak gyakorlás képpen összedobok valami kisebb pályát, néhány új modellel .....Pl. a pálmafa-levél objektjét feltolom 3-ról 6 poligonra 😊))))

De a tenger texturái megint csak lemaradtak, pedig az lett volna a legfontosab 😊)))

PyRex
miért, hol van megírva, hogy nem mászhat át a hegyen a fort pályán pl? 😄DDDDD

ultra easy? nekem komolyabbnak tûnt, bár volt tényleg pár helyzet amikor nem értettem, hogy miért nem lövik már agyon lol 😄

XeeN
Én is végignéztem... Két mapot "csalással" játszott(?) végig...

Ui: mellesleg ultra easy-n nyomta a srác...

PyRex
lol ez nagyon meleg, pár trükköt én is ismertem, de amiket ez a srác csinál, hát az brutális 😄

grebber
Na sikerült textúrákból leszûrni valamit?

Peetboy
Far Cry HDR nélkül

Far Cry HDR-el

Remélem most már jók lesznek a linkek 😊))

Peetboy
Na végre sikerült azóta megcsinálnom a HDR-t. Sajnos a \r_HDRRendering 1 -beirásával nem jött be semmi.
Viszont megnéztem a default_system.cfg fájlt és átírtam a HDRLevel-t 0-ról feljebb és jó lett. <#worship>