24504
-
#17097 Szerezzétek be a DVD-s vagy 5CD-s verziót. -
#17096 akármi is -
woody #17095 -
woody #17094 az 1.3-as pecssnél mikor beallítom hogy hova tegye rákattintok a nextre és nem megy tovább. mi lehet a baja? -
Emb3rke #17093 Hali!
Hogyan lehet kikapcsolni az árnyékokat? Mert olyan problémám van, hogy a talaj full sötét lesz egy hatalmas területen és nagyon undorítóan néz ki. (6600 GT) Mondták már mások is, hogy volt ilyen problámájuk és csak fel kell telepíteni az 1.3 ill. 1.31-et. De a patch telepítésénél mikor mappát kell választani akkor hiába klikkelek a Next-re nem reagál. -
DreddHUN #17092 Császtok!!!
Miért van az hogy ha a farcrymp vel akarok elindítani servert akkor egy ből kidob? -
TwiceR #17091 hóhó:D kösz:PP leszedtem, most coopolni fogok -
#17090 Nekem nem. Sőőttt szerintem nem is volt olyan csúfos, és mi se voltunk rosszak, csak éppen enyhén laggoltunk. :D Pl Te így teleportálgattál előttem, szal kissé szaggatva mentél, alig láttalak, lelőni nem bírtalak volna. Az ellen még türhető volt, csak éppen 100 golyó kell egy köcsögbe... :S -
#17089 Ennyire el ment a kedvetek egy csúfos vereségtől? -
#17088 A Team-HuN nagyon eltünt ts2-ről felkéne jönni megvitatni hogy mangoriver meg airstrip-re mejik válogatottat kéne kihívni és melyik napra? -
#17087 Ha vki nem tud segiteni keress rá google-ben -
TwiceR #17086 1.1 az alap? ha nem akkor hol tom leszedni?:P -
Stalker #17085 -
#17084 sheep 1 : 0.200 = 0.1852
sheep 2 : 0.200
sheep 3 : 0.163
sheep 4 : 0.200
sheep 5 : 0.163 -
Stalker #17083 A coop mod csak 1.1-es peccsel működik :S
1.3-al mi is ezeket a "jelenségeket" tapasztaltuk. -
CUCLI #17082 Pariah arany!!wáwáwáwáwwáwá -
TwiceR #17081 hát, aki csatlakozik a serverrre ( lanon 2en) szal a 2. embernek nem lesz fegyvere, vagyi nem látja, nem hallja hogy lő, csak a servergépnél ülő, és ha meghal vemlyik akkor már egymást se látjuk.... meg szornyeket is csak a server latja, a másik nem.. szal modellhibak vagymi -
#17080 Nah ez az igazi reakcióteszt. :) -
#17079 Ismerkedés a diszkóban:
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú... és... őőő... milyen gyártmányú?
- IFA.
-
#17078 De mikor mi és hogyan fagy meg? -
TwiceR #17077 kösz, leszedek packokat, aztán ha vmi nincs meg, leszedem azt a pályát külön.. amugy leszedtem már 1et ;)) multkor töltöttem le HOC és FCH oldalrol Cooperaktív modot, és rossz vmi, allandoan befagy vagy micsoda:S nemtudtok masik m,odot lééci ?! -
#17074 Én is ugy gondoltam hogy csak azt szedd le ami kell (ne az összeset), jáccol azt amelyik mapot aggya a szerver azt leszeded ha nincs meg azt előbb utóbb mind meg lesz ami kell , ha jól tudom a tournament mappack-ban meg egy olyan pálya sincs ami megy az illegális szervereken.... (de azért persze érdemes leszedni)
-
#17073 Amúgy sztem a bannerbe be lehetne nyomni ezt a linket(ezt), mert kb minden 20. HSZ-nél megkérdi vki. :P -
#17072 Szerintem meg csak a mappackokat szedd le a többi meg majd ha csak kell. ^^
Tournament Mappack
Unofficial Mappack <<-- ez a kettő a fontos, többit le se szedd szvsz. :) -
TwiceR #17071 ehh van pár pálya.... csak hát ebböl melyik hol van, és miert:D szal fura... leszedek párat, aztan ha nincs meg egy map azt kulon leszedem ha kell :) -
#17070 itt megtalálod a mapok nagy részét -
TwiceR #17069 néha van hogy kirug a server, mert uj map van, és nincs meg a map, van valami mappack hozzá? -
gorsal #17068 Lehet csajként könnyebb dolgom volt de én végigvittem a játékot :D
Jack rulez :D -
Jhon Balu #17067 nagyon guuuuuuuuuuuuuut! -
CUCLI #17066 Jack Carver keciek :O
-
#17065 Második pohárnál már alig találok bele :) -
#17064 Ivás után lehet bele is találnék :) -
#17063 Faszom de loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool össze visza szarávizeltem mindent :) -
TwiceR #17062 ez kibaxott kira:DDDD egész jól megy:DDD -
Gore #17061 Előbb teszteld le magad EZEN, utána foglalj állást.
-
#17060 írok én olyan hacket hogy egyszere mindent csinálok :) -
DreddHUN #17059 Császtok!!!
Csak megszeretném kérdezni hogy a GIT működik far crynál is???
-
CUCLI #17057 stalkira vagy balfira szavok.
bár balfi meg kell darálni :/ -
#17056 Ki szavaz arra hogy én legyek a sniper? -
#17055 Cucli lemondott a sniperkedésről indítványozom a választások előrehozását , a jelöltek megnevezését és az azonnali szavazást (na meg a söröm azonnali kibontását)