Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs hogy ide írok, viszont egy ilyen játéknak mint a nanosaur the hatching nem akartam topicot nyitni. talán ide egykét hozzászólás erejéig belefér.szóval nem egy nagy játék, ez egy két perc játék után is kiderült, viszont érdekessége hogy 3d-s- ilyet eddig még csak a spykids 3d-ben láttam, bár azt nem néztem végig pont amiatt hogy nincs hozzá megfelelõ szemüvegem, és anélkül a jéták is és a film is élvezhetetlen. a kérdésem az lenne hogy ha lenne szemüvegem akkor azzal szebb/jobb mint a hagyományos játék/film? ez a film/játékgyártás jövõje? mi a különbség? mert így csak kék/piros homályos vmi. és lehet kapni ilyen szemüveget? annak idején mikor elõször elõfizettünk az hbo-ra adtak vmi papírkeretes kék/piros mûanyaglencsés szemüvegszerûséget, de hát azzal én nem tudtam különbséget felfedezni, bár csak egyszer próbáltam(vmi playboyos filmhez ajánlották akkoriban ha jól emléxem, de az sem ilyen kék/piros volt)
Az a baj ezzel a quicksaves dologgal,hogy így nem történnek meg egyes dolgok.Ott vagyok\még nagyon az elején\,hogy addígvissza kell verni a támadást,amíg az a pasi ki nem nyitja az ajtót.Csak ha quicksavelek nem jönnek a helikopterek és nem történik semmi... 😞
Én kb a 10.map végén vagyok de mingyárt megnézem hol akadtál el és segitek ha tudok .<#vigyor3>#vigyor3>
Jól jácottak pedig aszem talán most jáccottak elõször igy klán mecset mi meg azért túl vagyunk jó néhány brutális mecsen .<#worship>#worship>
Jo lesz ez, majd ha összeszokunk, de ma minden ellenünk szolt 😊
Nem ment az MSN, alig birtuk utolérni a tagokat, aztán a TS is leállt egy idõre, ráadásul nincs is mindenkinek még 😞
De majd gyaksizunk, aztán jöhet visszavágó, megnézzük mit fejlödtünk.
Nem ment az MSN, alig birtuk utolérni a tagokat, aztán a TS is leállt egy idõre, ráadásul nincs is mindenkinek még 😞
De majd gyaksizunk, aztán jöhet visszavágó, megnézzük mit fejlödtünk.
mangoriver 6 vs 6 , airstrip itt aszem már csak 5 vs 5 , és junglén meg már csak 4 vs 4 kb igy fogyatkoztunk 😞
Hûha nagyon elakadtam! Az Archieve végén vagyok (ez a 12.map), ott ahol van egy hatalmas híd, reülõ hozza a kommandósokat, bal oldalról lõnek, híd túloldalán 10-15 fegyveres vár. Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Ezt is lesd meg, én még nem használtam, de azt hallottam, hogy jó... 😄 És persze nem kell konzollal szenvedni... 😄
Cucli meséld el nekem ezt a quicksaves dolgot! Mi aza konzol és hol, mit kell csinálni? 1,5-2 éve nem nyúltam pc játékhoz (tavaly végig ps2-õt nyomtam), ezért vagyok ekkora seggarc a témában.
általában 5v5 de most nemtom mért 6v6. azt mondták sokan akarnak most playelni. nálunk gTWeLVE,Marha,DoMi,Balfi,Stalker
http://thenamelessphoto.com/
Cucli! Közületek kik játszanak? Amúgy 6 v 6 van? 😄 Hogyhogy? Általában 5 v 5 szokott lenni, nem?
most funwar van. ha vége megint lesz server <#gonosz1>#gonosz1>
csa
milyen password kell beirni hogy beengedjen a server.
köszi.
milyen password kell beirni hogy beengedjen a server.
köszi.
Nem tudom mer nekem még nem volt az a letölthetõ cd-és verzió. Nekem egyépként eredetiben cd-és verzió van meg ami 5 cd-s , de ugyemlékszem hogy amit letöltögetnek az 3 cd-és asziszem szóval elég nagy a külömbség . egyépként én se eredetivel kezdtem és én kapásból a dvd-verziót töltöttem gondoltam az a biztos és az ténleg teljesen jó , szóval azt tudom tanácsolni hogy aki ki akarja próbálni a játékot az mindenképp a dvd-változatot szeggye le mert azzal nem lesz gond.
Majd ha végigvitted utána érdemes realisztiken is végignyomni mégis csak az az igazi élmény (, meg kihivás).<#hehe>#hehe> (mégha néha majdnem fel is akar robbanni az agyad.<#guluszem1>#guluszem1><#merges2>#merges2>
Na azért nem annyira 1xü 😊 Mert a Cd-s verzio teljesen más fileokat tesz az FcData könyvtárba. És onnan tudom, hogy nekem is olyan volt, csak hétvégeén vettem eredetit. Szóval a withelist miatt, a cd-s verzió játszhatatlan! Tök mindegy, hogy mit csinálsz.
Majd leszedjük a pb-t, asszem ennyire megbízhatunk egymásban.
de 500 MB osak......és van fél orám....<#idiota>#idiota>
de plussz sincs ááám<#ejnye1>#ejnye1>
nemszeretek csalni télleg szal ilyenkor mit kell tenni?
nemszeretek csalni télleg szal ilyenkor mit kell tenni?
pb frissitve.....whitelisttel dob ki......a gáz az hogy ami fájlokat irtatok hogy bent kell lennie azok nekem nincsenek
vagy frissitheted a pb-ét consolból ugy hogy lehozod és utána nyomsz egy tabot és beirod hogy : pb_webupdate
farcrymp-n fut ma a szerverünk, szal nem eredetivel is lehet jáccani
Elvileg ha csak az alap pb-éd van fönt akkor frisiteni fogja miután bejösz a szerverre és utána jó lesz , de elképzelhetõ hogy a lagg miatt rúg ki ami sajnos a trágya magyar netszolgáltatóknak köszönhetö és ezzellen nem lehet mit tenni.
Ha nem a DEVIANCE verzio vagy nem az eredeti van meg nekem akkor a HIC szerveren nem is jácchatok?<#fejvakaras>#fejvakaras>
kirug a magyar szerverrol azzal hogy pb client init failure pedig be X-eltem a negyzetet ienkor mivan?
konzolt lehoz
save_game blablabla és nyomsz egy tabot+enter
save_game blablabla és nyomsz egy tabot+enter
Ja meg aszem ezen a pályán én is bent voltam és ugyemlékszem többnyire láttam is a gyereket , bár ettõl még lehet hogy olyan a csalás hogy a csapatársak elött láccik csak , az elen elött nem , vagy egyszerüen csak ritkán használta és nem vettem észre , de nem értek a csalásokhoz ugyhogy nem tudom 😞
Én ehhez csak anyit füzök hozzá hogy lehet hogy csal de lehet hogy nem , mert nálam is néha elöfordul hogy láthatatlanná válik vki de a többiek mégis látyák , van ilyen bug is sajnos 😞<#sir>#sir>
Ja, tegnap nekünk is feltûnt, hogy ez a gyerek elég gyakran láthatatlan...
Itt az ember hol az ember ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Közepesen.
Egyébként mitõl van az, hogy néha játék közben kiírja egy külön négyzetben, hogy CrytekEngine Error? Ki lehet javítani valamivel? Egyébként a patchek hogy mûködnek? Fel van installálva, crackelve a játék és utána kell patchelni (aztán megint crackelni)?
Egyébként mitõl van az, hogy néha játék közben kiírja egy külön négyzetben, hogy CrytekEngine Error? Ki lehet javítani valamivel? Egyébként a patchek hogy mûködnek? Fel van installálva, crackelve a játék és utána kell patchelni (aztán megint crackelni)?
re all!
valaki tudna nekem segiteni hogy müxik a coop mod?
leszedtem a 8.2 alpha verziót felratam
kitömöritett vni 7z mappát, azt a far cry mappába kel nyomni vagy hova
aztán kijön egy ablak hogy keresse meg a far cry mappát, megkreesem nyomok egy továbbot, azt kiirja hogy rosz a far cry mappa elérése. közbe ujra kell inditani valami visula f****ság miat PLS help!
nagyon fontos lenne ha vki elmagyarázná!
elöre is MERCi!
valaki tudna nekem segiteni hogy müxik a coop mod?
leszedtem a 8.2 alpha verziót felratam
kitömöritett vni 7z mappát, azt a far cry mappába kel nyomni vagy hova
aztán kijön egy ablak hogy keresse meg a far cry mappát, megkreesem nyomok egy továbbot, azt kiirja hogy rosz a far cry mappa elérése. közbe ujra kell inditani valami visula f****ság miat PLS help!
nagyon fontos lenne ha vki elmagyarázná!
elöre is MERCi!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
akkor 11 van még. mert 20 map van asszem