24504
-
#17137 Én megrendeltem és mégis volt benne kód és házhoz jött! -
#17136 Ott bontottam ki.
-
#17135 Jaaa, és nehogy legyen másik. Neeeem, már csak az az 1.Ez azért már nem véletlen. -
#17134 Ez szar ügy vidd vissza ujra! -
#17133 Na erre kössetek csomót: vissza lett víve az FC a vételi helyre. Kicserélték. Kibontom. ÉS ABBAN SINCS KÓD. GyáááHeeeee!!!!!!!!! -
Zsoldos #17132 nem azert nem emelik mert koltsegesebb, hanem mert igy joval kisebb az osszforgalom is (lenyegeben megolik a peer to peert) -
#17131 Azért szerintem nem éri meg többet fizetni hogy pár emberrel többet elbírj , ugy is kevesen farcry-oznak (és amugyis a lényeg az a feltöltés és ha jól tudom az az amit ritkán emelnek mert az sokkal kölcségesebb).(meg aztán az ilyen házi szerverek nem az igaziak csak max pár haverrel bohóckodni néha néha de komolyabb szervernek nem jó) -
#17130 Engem az Axelero szivat már háromszor kérvényeztem a sávszélesség váltást de vagy nem emlékeznek vagy hülyének néznek vagy azt sem tudják miről beszélek vagy sorolhatnám .Kész vagyok tölük. Fentebb akarok lépni egyet mert csak 5-6 embert birok el a Farcry-ban éss jobb lenne több egy kicsit . / ez is csak akkor igaz ha hazaiak/
-
#17129 Ja. A Galaxis az jó. Mostmár...... Hiába. A buta ember a maga hibájából tanul.
-
#17128 Az eredeti most 3990 a cd galaxisban, de megrendelhető az automexnél is. http://www.automex.hu vagy http://www.cdgalaxis.hu DE OTT NÉZD MEG, HOGY BENNE VAN-E MINDEN! Én így 50 km-ről (2 gyerekkel) nehezen ugrálok. :( -
#17127 Én is megvettem de nekem nem volt gondom. CD GALAXIS -
#17126 Hello hello
-
#17125 Köszi, mostanában ér oda a nejem. Már hegyezem a gyári szerverre a cerkát.:D -
Gore #17124 Egy eredeti jó lenne, de vigyázz, hogy ne maradjon ki a reg. kulcs... -
Stalker #17123 Nekem más játékkal fordult ilyen elő. Vidd vissza, kicserélik. -
CUCLI #17122 látom elvagy -
#17121 Biztos akkor szarakodtak a netemmel :) -
#17120 Most legalább tudom erre fogni a tegnapi vérláma teljesitményemet :) -
#17119 Na ugy néz ki emelt az axeleró mostmár 1 mbit-es , vajon ez jó vagy rossz lesz? -
#17118 Ugyis azt montad korcs :) , ha megeszik szerzek neked másikat egy eredetit . -
#17117 Hi. Na ezen röhögjetek : Megvettem a gyári FC-t és nem volt benne a reg.kód. WAZZeeeeeeeee!!!! Ezt az Automex-nek. -
Gore #17116 Ma este az olaszok ellen... Remélem, nem eszik meg a macskámat...bár ha ezen múlik, akkor miért ne... -
#17115 Még jó , hogy leléptem ! :-))) -
CUCLI #17114 kácc.pszt -
Stalker #17113 visszajött a főláma :S -
CUCLI #17112 re. -
#17111 Sajnos sűrű homály fedi a dolgot. Ráadásul a Project az FC1 előzménye. -
#17110 Soha nem lehet 1ütt használni. -
#17109 Mi van az FC2-vel ?Lehet valamit tudni a The Project óta ? -
#17108 Hát igen ...Detto...Plusz még az elöttem lévő tárgyak épsége érdekében ...Pedig nagyon szerettem ezt a játékot.... -
#17107 HDR mellett bugos Antialias-hoz nincs vmi patch v driver v ezt soah nem lehet egyutt hasznalni? -
#17106 Bocs, de nem. -
Zsoldos #17105 ideadod a kodod?
-
#17104 He-he.Én már régen abbahagytam. A lelki békém és az idegeim állapota érdekében. Funból néha-néha még játszogatok vele, de komoly játékra mostanában biztosan nem fogok vetemedni. -
#17103 Na én mátol tényleg abbahagyom ezt a köpnivaló , gány far cry-t mert ezen már csak idegeskedni lehet szórakozni nem ...Az ubi meg kapja be azért sem veszem meg a másodikat .. -
Balage81 #17102 Hi!
Van router de eddig is volt és hónapja még ment! Tűzfal csak a windows-os van de az is volt eddig is! -
#17101 Jó , este jövök TS-re.. -
#17100 Lac-coo majd ha ráérsz gyere fel msn-re vagy ts-re légyszi , kösz :) -
Stalker #17099 router/tűzfal? -
Balage81 #17098 Hi!
Kb. 1 másfél hónapja nem tudtam farcry-ozni neten (időhiány). Most megint akartam haverokkal, úgy hogy én csináloma a servert de én nem jelenek meg a server listáknál pedi pár hete még ment. Fentvan minden 1.31-es Patch, Remove LAN IP...,FarCryMp v0001,
Mi lehet a gond? Változott mostanában vmi? Helyi hálon látszik a server, de a másikon nem!!!
Valaki tudja a megoldást?