24504
-
Eddig is lehetett hallani, ha füleltetek. Amúgy ja, fogtok elvileg, de majd holnap tesztelünk. -
CUCLI #17176 cool -
Stalker #17175 akkor most már hallani is fogunk ts-en? wow :D -
#17174 Ha már TS, akkor egy jó hír: Megdugtam a mikimet, szal most már zsírul szól. Legalábbis azt mondják :D -
CUCLI #17173 gyer ts azt mennyetek zúzni -
Gore #17172 nya írjatok mán... -
#17171 -
#17170 Fiúk !
Hol lehet kapni normális egéralátétet ?Olyan hely kellene BP-n ahová bemegyek és megveszem nem kell rendelni .Mert most egy igen jó fajta 200 Ft-os van , és melegben mikor kicsit izzad a kezem az alátét is finoman nedves lesz az egér meg innentől rátapad és csak rángatni lehet .Mellesleg innen üzenem az egér gyártóknak , hogy a Sony már kitalálta a kontrollerein , hogy apró ventillátor fújja a levegőt az ember tenyerébe....Ja meg kb mennyibe kerül ...Mármint az alátét ... -
Tacticalboard szintén a billentyűzet hatékony kiváltását célozta meg a nagyobb játékélvezet és teljesítmény reményében. Ha kezünket ráhelyezzük, akkor azonnal láthatjuk is, hogy 20 nyomógomb a csukló esetleg csak csekély elmozdításával is azonnal elérhető és kezelhető. Ezen kívül még a szerkezet tetején további 22 billentyű is található. Az összesen 42 billentyűből 41 teljességgel programozható a Tacticalboard 3 programmal, így az FPS vagy stratégiai játékok kedvelői hihetetlen jó és hatékony felületet kapnak. A Tacticalboard-on három zóna a kényelem érdekében állítható: a hüvelykujj-gombpanel, a csuklópad (ez el is távolítható) és a felső gombsor. Az első 20 gomb a következő panelekre van szétosztva: 4 iránygomb, 7 hüvelykujj-gomb és 9 gyorsbillentyű. Bizonyára örülnek a további funkciónak azok a játékosok, akik hálózatban, együtt szoktak játszani és játék közben egy célszoftver és egy head-set segítségével beszélik meg az akciókat. Nekik a Tacticalboard Chatterbox funkciója nyújt lehetőséget, hogy a team-vezető utasítást adjon a csapattagoknak. A Chatterbox funkció használatához szükség van egy mikrofonos fejhallgatóra (headset) és a GameCommander2, illetve a Teamsound programokra, mely szoftverek természetesen a Tacticalboard csomag részei. A Chatterbox szintén egy egyszerű parancsbillentyűvel hozható működébe.
-
#17168 Lac-coo légyszi küld el msn-en a telefonszámod. -
#17167 up -
Stalker #17166 jaja -
Gore #17165 Jól láttam, hogy keddre (05.10.) van betervezve az olaszokkal a pótmeccs? -
#17164 Ne izgulj én sem magunkat irtam le , csak elmontam a csoport állását , ha sikerül továbbmenni a csoportból és újra összekerülünk velük (reményeim szerint a döntőben :) akkor aztán nem állunk le holmi fos szerveren jáccani , és akkor odabaszunk nekik. (Szerintem , Szerintem) -
DoMI #17163 Azért én a németek ellen kiállnék egy német internettel ellátott gépen. -
#17162 Ha úgy tudsz tárgyalni ahogy játszani, sztem nyert ügyed van :D -
#17161 Ez az egész lassan olyan, mint a Bajnokok Ligája. Dezsvűm van: az Inter-Milan-t a 73. percben fújták le. MIndkettő digó.(csak aki kevésbé tájékozott) Ez náluk hagyomány? :) -
#17160 Ahogy elnézem a csoportunkban elkezdett felburulni a papírforma : AUT - NOR : 2-2 (egyik favorit AUT volt) , Az olaszok biztos kiesők a németek biztos elsők , gyakorlatilag 4 csapat tülekedik még a biztos továbbjutást jelentő 2. helyre , elég kemény dió , asszem itt az ideje hogy elmongyak pár imát :) -
#17159 A lényeg hogy már megnyertük a mecset csak a különbségen tudnának javitani de de nemfognak :) -
gorsal #17158 loool
pont most nézek állás után , holnap megyek a CDgalaxisba :D
hátha felvesznek aztán dőlhet a kedvezmény :D
remélem :D
-
#17157 ÉS MENJEN A *ICSÁBA AZ OLASZ FC BANDA!! -
#17156 Na de a maradékban sem?? Ez több mint gyanús! Mer' még ha 1-ben nincs..... Visszaadták a pénzt, szerdán hozza a futár a cdgalaxisból a cuccot :). Írtam az Automexnek is és Wazze, visszaírtak. Küldjem el póstán, látatlanba kicserélik. Azért ezt nem gondoltam. Le a kalappal előttük. Ez igen pozitív hozzáállás. Nem győzök pislogni. :) Köszi a hozzászólásokat. Most már tudok röhögni rajtuk :) -
#17155 Ez az, ami szemétség, de majd csak szarrászívatjuk őket. -
Stalker #17154 yup -
Gore #17153 Tehát, hogy tiszta legyen: a teljes 20 perces támadást ki kell bírnunk? -
Stalker #17152 Úgy tűnik hétvége felé játsszuk majd le a hátralévő részt. -
Stalker #17151 Na, megtudtam, mi lesz.
Csak az olaszok támadását kell újra lejátszanunk (mangon).
Azt még nem tom, mikor, de amint megtudom, beírom. :) -
#17150 LOoooááááÁl! -
#17149 Úgy látom a magyrokat kirúgták a kupából !!!
(Csíter banda ...) -
#17148 Na most írták be az eredményeket. Miénk még nincs ott. Ez már rosszat jelent. :S
STALKERRRRR! Ha tudsz, akkor nyögj ki valamit. Majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz ezzel az üggyel. -
#17147 Ha ujrajáccattyák akkor elkezdek zoom nélkül snipolni hogy mégjobban felbasszam az agyukat , azt csak megunnyák a szarakodást :) -
#17146 Jaja. Gyönyörű csapatmunka volt. ^^ Lehet ha nem olyan laggos szar az 'első' szerver, ahol az airstript-et játszottuk, akkor simán meglett volna a 3 : 0 is. :P Végeredményben meg 6 : 0 ami nagyon szép lett volna. Bár engem most ennél jobban csak azé érdekel, hogy a CB mit szól ehhez a kis icidenshez?! Előbb néztem, még semmi eredmény nem volt kint. Azért jó nagy szar lenne ha az egészet újra kéne játszani. :S Az lenne a zsír ha csak egy kb 10 perces védekezést kéne megjátszanunk. :) -
#17145 sure -
Stalker #17144 ~TeaM~HuN~ :P -
#17143 De azért *Team-HUN* odabasz :) -
#17142 Emberek ébreggyetek fel ez még mindig Magyarország , itt mindig csak roszabb a helyzet , itt bármi megtörténhet ami nem jó. -
#17141 Nagy örömömre megemelték a sávszélemet 3M/386K-ra... Bár ne tették volna. Tegnap este beugrottam HOC-ra, de 5 perc után már ki is léptem. Nekem háttal álló csókába 70(!) golyó, mire meghal. SWAT4 ua a helyzet. Remélem csak átmeneti prob, mert ha nem, végleg le kell mondanom a netes játékokról. Ráadásul ismét előjött ua a probléma mint a multkori emelésnél, 10-20 percenként bont a net. Hajrá Magyar Telekom RT!
(Valójában az a problémám, hogy ha ezen a sebességen nem ok a net, visszaállítják a régi profilt, de ugyanannyit fizetek, mintha az új menne...) -
Gore #17140 Még annak idején a M****M****-ban volt ilyen szállítmány, hogy nem volt key a dobozban. Sőt, olyanról is hallottam, hogy a DVD-s dobozba volt belezsúfolva az x darab CD. Pff, hogy még most is előfordul ilyesmi.
Amikor vettem a cuccot, mondtam a csókának, hogy szeretnék belenézni, mert hallottam rémhíreket. Azt mondta, ne izguljak van benne kód. De én szeretném kibontani... Semmi gond, a pénztár után bátran megtehetem... De én most szeretném... Nem!
Szerencsére DVD volt a dobozban és ott figyelt alatta a kulcs...
Az olaszok meg bek*****ják. -
gTWELVE #17139 bazz. ez akkora szopacs, hogy nincs bene sn, hogy egyszeruen csak rohogni tudok rajta.. hihetetlen, hogy ilyen megtortenhet -
#17138 Ezaz. Én ma akartam megrendelni a galaxisból, de a nejemmel szombaton vásároltunk, mentünk erre, arra. És 1xcsak ott volt előttem. Nem bírtam ellenállni. :O MOst meg szívok.