24504
  • Ability

Eddig is lehetett hallani, ha füleltetek. Amúgy ja, fogtok elvileg, de majd holnap tesztelünk.
  • CUCLI
    cool
  • Stalker
    akkor most már hallani is fogunk ts-en? wow :D
  • Ability
    Ha már TS, akkor egy jó hír: Megdugtam a mikimet, szal most már zsírul szól. Legalábbis azt mondják :D
  • CUCLI
    gyer ts azt mennyetek zúzni
  • Gore
    nya írjatok mán...
  • Ability
  • lac coo
    Fiúk !

Hol lehet kapni normális egéralátétet ?Olyan hely kellene BP-n ahová bemegyek és megveszem nem kell rendelni .Mert most egy igen jó fajta 200 Ft-os van , és melegben mikor kicsit izzad a kezem az alátét is finoman nedves lesz az egér meg innentől rátapad és csak rángatni lehet .Mellesleg innen üzenem az egér gyártóknak , hogy a Sony már kitalálta a kontrollerein , hogy apró ventillátor fújja a levegőt az ember tenyerébe....Ja meg kb mennyibe kerül ...Mármint az alátét ...
  • lac coo

Tacticalboard szintén a billentyűzet hatékony kiváltását célozta meg a nagyobb játékélvezet és teljesítmény reményében. Ha kezünket ráhelyezzük, akkor azonnal láthatjuk is, hogy 20 nyomógomb a csukló esetleg csak csekély elmozdításával is azonnal elérhető és kezelhető. Ezen kívül még a szerkezet tetején további 22 billentyű is található. Az összesen 42 billentyűből 41 teljességgel programozható a Tacticalboard 3 programmal, így az FPS vagy stratégiai játékok kedvelői hihetetlen jó és hatékony felületet kapnak. A Tacticalboard-on három zóna a kényelem érdekében állítható: a hüvelykujj-gombpanel, a csuklópad (ez el is távolítható) és a felső gombsor. Az első 20 gomb a következő panelekre van szétosztva: 4 iránygomb, 7 hüvelykujj-gomb és 9 gyorsbillentyű. Bizonyára örülnek a további funkciónak azok a játékosok, akik hálózatban, együtt szoktak játszani és játék közben egy célszoftver és egy head-set segítségével beszélik meg az akciókat. Nekik a Tacticalboard Chatterbox funkciója nyújt lehetőséget, hogy a team-vezető utasítást adjon a csapattagoknak. A Chatterbox funkció használatához szükség van egy mikrofonos fejhallgatóra (headset) és a GameCommander2, illetve a Teamsound programokra, mely szoftverek természetesen a Tacticalboard csomag részei. A Chatterbox szintén egy egyszerű parancsbillentyűvel hozható működébe.

• I love Techno
    Lac-coo légyszi küld el msn-en a telefonszámod.
  • kisgabo
    up
  • Stalker
    jaja
  • Gore
    Jól láttam, hogy keddre (05.10.) van betervezve az olaszokkal a pótmeccs?
  • I love Techno
    Ne izgulj én sem magunkat irtam le , csak elmontam a csoport állását , ha sikerül továbbmenni a csoportból és újra összekerülünk velük (reményeim szerint a döntőben :) akkor aztán nem állunk le holmi fos szerveren jáccani , és akkor odabaszunk nekik. (Szerintem , Szerintem)
  • DoMI
    Azért én a németek ellen kiállnék egy német internettel ellátott gépen.
  • WizArts
    Ha úgy tudsz tárgyalni ahogy játszani, sztem nyert ügyed van :D
  • WizArts
    Ez az egész lassan olyan, mint a Bajnokok Ligája. Dezsvűm van: az Inter-Milan-t a 73. percben fújták le. MIndkettő digó.(csak aki kevésbé tájékozott) Ez náluk hagyomány? :)
  • I love Techno
    Ahogy elnézem a csoportunkban elkezdett felburulni a papírforma : AUT - NOR : 2-2 (egyik favorit AUT volt) , Az olaszok biztos kiesők a németek biztos elsők , gyakorlatilag 4 csapat tülekedik még a biztos továbbjutást jelentő 2. helyre , elég kemény dió , asszem itt az ideje hogy elmongyak pár imát :)
  • I love Techno
    A lényeg hogy már megnyertük a mecset csak a különbségen tudnának javitani de de nemfognak :)
  • gorsal
    loool
    pont most nézek állás után , holnap megyek a CDgalaxisba :D
    hátha felvesznek aztán dőlhet a kedvezmény :D
    remélem :D
  • WizArts
    ÉS MENJEN A *ICSÁBA AZ OLASZ FC BANDA!!
  • WizArts
    Na de a maradékban sem?? Ez több mint gyanús! Mer' még ha 1-ben nincs..... Visszaadták a pénzt, szerdán hozza a futár a cdgalaxisból a cuccot :). Írtam az Automexnek is és Wazze, visszaírtak. Küldjem el póstán, látatlanba kicserélik. Azért ezt nem gondoltam. Le a kalappal előttük. Ez igen pozitív hozzáállás. Nem győzök pislogni. :) Köszi a hozzászólásokat. Most már tudok röhögni rajtuk :)
  • Ability
    Ez az, ami szemétség, de majd csak szarrászívatjuk őket.
  • Stalker
    yup
  • Gore
    Tehát, hogy tiszta legyen: a teljes 20 perces támadást ki kell bírnunk?
  • Stalker
    Úgy tűnik hétvége felé játsszuk majd le a hátralévő részt.
  • Stalker
    Na, megtudtam, mi lesz.
    Csak az olaszok támadását kell újra lejátszanunk (mangon).
    Azt még nem tom, mikor, de amint megtudom, beírom. :)
  • Ability
    LOoooááááÁl!
  • lac coo
    Úgy látom a magyrokat kirúgták a kupából !!!
    (Csíter banda ...)
  • Ability
    Na most írták be az eredményeket. Miénk még nincs ott. Ez már rosszat jelent. :S

STALKERRRRR! Ha tudsz, akkor nyögj ki valamit. Majd megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz ezzel az üggyel.
  • I love Techno
    Ha ujrajáccattyák akkor elkezdek zoom nélkül snipolni hogy mégjobban felbasszam az agyukat , azt csak megunnyák a szarakodást :)
  • Ability
    Jaja. Gyönyörű csapatmunka volt. ^^ Lehet ha nem olyan laggos szar az 'első' szerver, ahol az airstript-et játszottuk, akkor simán meglett volna a 3 : 0 is. :P Végeredményben meg 6 : 0 ami nagyon szép lett volna. Bár engem most ennél jobban csak azé érdekel, hogy a CB mit szól ehhez a kis icidenshez?! Előbb néztem, még semmi eredmény nem volt kint. Azért jó nagy szar lenne ha az egészet újra kéne játszani. :S Az lenne a zsír ha csak egy kb 10 perces védekezést kéne megjátszanunk. :)
  • I love Techno
    sure
  • Stalker
    ~TeaM~HuN~ :P
  • I love Techno
    De azért *Team-HUN* odabasz :)
  • I love Techno
    Emberek ébreggyetek fel ez még mindig Magyarország , itt mindig csak roszabb a helyzet , itt bármi megtörténhet ami nem jó.
  • XeeN
    Nagy örömömre megemelték a sávszélemet 3M/386K-ra... Bár ne tették volna. Tegnap este beugrottam HOC-ra, de 5 perc után már ki is léptem. Nekem háttal álló csókába 70(!) golyó, mire meghal. SWAT4 ua a helyzet. Remélem csak átmeneti prob, mert ha nem, végleg le kell mondanom a netes játékokról. Ráadásul ismét előjött ua a probléma mint a multkori emelésnél, 10-20 percenként bont a net. Hajrá Magyar Telekom RT!

(Valójában az a problémám, hogy ha ezen a sebességen nem ok a net, visszaállítják a régi profilt, de ugyanannyit fizetek, mintha az új menne...)
  • Gore
    Még annak idején a M****M****-ban volt ilyen szállítmány, hogy nem volt key a dobozban. Sőt, olyanról is hallottam, hogy a DVD-s dobozba volt belezsúfolva az x darab CD. Pff, hogy még most is előfordul ilyesmi.
    Amikor vettem a cuccot, mondtam a csókának, hogy szeretnék belenézni, mert hallottam rémhíreket. Azt mondta, ne izguljak van benne kód. De én szeretném kibontani... Semmi gond, a pénztár után bátran megtehetem... De én most szeretném... Nem!
    Szerencsére DVD volt a dobozban és ott figyelt alatta a kulcs...

Az olaszok meg bek*****ják.
  • gTWELVE
    bazz. ez akkora szopacs, hogy nincs bene sn, hogy egyszeruen csak rohogni tudok rajta.. hihetetlen, hogy ilyen megtortenhet
  • WizArts
    Ezaz. Én ma akartam megrendelni a galaxisból, de a nejemmel szombaton vásároltunk, mentünk erre, arra. És 1xcsak ott volt előttem. Nem bírtam ellenállni. :O MOst meg szívok.