24504
  • lac coo
    Nemhogy inkább valamit a netkódon javítanának ...
  • Stalker
    vávává, thx!
    Közben néztem pár mirrort, innen nekem full sávszéllel jön. ;)
  • CUCLI
  • grebber
    Far Cry AMD64 / WinXP Pro x64 upgrade
  • lac coo
    LOL....
  • tigeroo
    ..ne legyenek a 2 be zombik és késsz!!!
    mert sztem az elég buziság volt bele.
  • Gore
    Az osztrákok meg toljanak fel maguknak egy rúd párizsit! Vagy inkább hármat...egyszerre!!!
  • PyRex
    Nemtom, ezek a fura Windows lassulások nekem még az életben nem jelentkeztek. A mostani Win XP-m 2004 janurárban lett telepítve. OK, a boot az viszonylag lassú, de ha betöltött a rendszer, onnantól minden full jó, mint régen, amikor még friss volt. Nálam az fps értéknek nincs ahhoz köze, hogy mikor raktam fel az oprendszert. Nemtom más miért szív annyit, de nálam soha nincsenek ilyen gondok (7xkopp)... Sőt a gépem sem szoktam kikapcsolni. Átlag 7-8 naponta indítom újra, a rekord eddig 12 nap volt ha jól emlékszem :)
  • PyRex
    Ehh, az simán csak "The Project" - semmi köze a Far Cry-hoz - legalábbis a névnek. Valójában persze annak az előzménye, de szinte 100%, hogy ilyen game nem lesz soha. Az csak egy techdemo volt, azt mutatta be, hogy hol tart az engine. És akkor még azért nem használhatták a Far Cry nevet, mert Ubi és Crytek szétváltak. De mivel most mind2 az EA kezében van, szerintem lesz Far Cry 2. Ami nem hiszem, hogy az előzményeit mutatja majd be, bár ki tudja...
  • lac coo
    Na lo , van újj winfos...Mindjárt más : fps HOC-on : sajnos néha lemegy 80-ra

• lac coo
    Nálam az az első Win install után , hogy mégegyszer Win install !!!
  • Stalker
    Tetszik az aláírásod :DDD
  • XeeN
    Amint elindítod a defragot, meglátod. (Komolyan) Nálam is ez az első win install után.
  • Gore
    Ööööö! Formázás után defrag? Miért is?
  • Stalker
    Jelenleg egy kiegészítője készül + van ez a project is, nem tom, hogy ez egy új játék lesz-e, de biztos vagyok benne, hogy lesz még folytatása. :)
  • Ability
    LOL!

Hát nem tudom, nekem is volt már ilyen, de én nagyon lusta vagyok, és utálok új rendszert rakni, szóval én mindig addig nyúztam, míg 'meg nem javult'.
  • ibrik
    Erről már tavaly is beszéltünk.
    Van egy Far Cry Project (vagy Project: Far Cry néven is emlegetik) című fejlesztés alatt lévő játék, ami igazából nem folytatás, hanem a Far Cry előzménye.
    Nem túl sok infó van róla a neten, de ha beírod a szavakat egy keresőbe, akkor találsz néhány oldalt, amelyek közül valamelyikről trailert is letölthetsz.
  • SASboy
    Senki sem tudja h lesz-e folytatása?
  • lac coo
    Lemeztöredezettség-mentesítést én is sürün használom .
    Az elöbb már kikapcsolni sem akart a gép , elötte meg nem indult a far cry mert valami ablakkezelő leállítás alatt van ....Meg most már olyan lassú , hogy az FC-t 30 fps-el viszi , lassabban mint a 9800 pro-val .
    Jártam én már így , hogy az új rendszer még aznap beszart utána újra raktam és ment fél évig...Ez van , szar...Még Win98-at használtam évekig ment gond nélkül :-)
  • Ability
    Lac-coo:

Nem annyira szar ám a Windows, csak nagyon oda kell rá figyelni, mint egy rossz gyerekre. Ilyen dolog pl a "lemeztöredezettség-mentesítő", és ez az ami egy nagyon szar dolog a windows eddigi file-rendszereibe, ellentétben Linux-al, de hát ez van. Minden formázás után javasolt lefutattani + havonta egyszer. Én most igazából csak mondom a magamét, és nem tudom mi a gáz nálad, de nekem ez szokott jelentős lassulást okozni 'rejtetten'. ;)
    (persze ezen kívül lehet ezernyi apró kis 'hiba', ami lassíthatja a rendszer)
  • lac coo
    LOL !!!

Tegnap mikor felraktam az F1C-t még 98 fps-re mérte be a full texturát. Ma már csak 60 ...
  • SASboy
    Far Cry-nak lesz folytatása?
  • lac coo
    Hát bassza meg az anyját BG !!! Tegnapi a rendszer és be van lassulva mint az állat !! Csak tudnám mi a fasztól ....
  • lac coo
    Tulajdonképpen mit csinál az anizo szűrés ???

Bakker ! Nem sikerült a screenshot a 170 fps-ről ubisofton mert a hülye fraps úgy volt beállítva , hogy az fps kijelzőt nem vette rá a képre :-(
    Az életben nem lesz ennyi fps-em többet mint akkor a tök friss rendszerrel ...Elraktam volna emlékbe...
  • WizArts
    Ja, régebben én is nyomtam a SOF2-őt. Jó járék. (volt)
  • WizArts
    Ha így vágod a témát akkor segíthetnél a PCTV-s problémámon. :D Mert ez a szar új rendszerrel sem mindíg megy. (És a VGA cseréhez akkor sem kell új rendszer.) (Bár néha tényleg csak az segít.) És mielőtt fújnál rám valóban elfogadok bármi használhatót a Pinnacle tunerrel kapcsolatban.
  • ACE
    Énis annó 9800 Pro-ról frissítettem X800-ra, szépen eltávolítgattam minden eszközét. kikapcsoltam, kivettem régi kártyát, beraktam újat, driver felrak, és már ment is... Nemértem miért kell ehhez Win install.
    Max. az Alaplapcseréhez kell, ill. ajánlatos...
  • I love Techno
    Te is tedd újra a rendszert :)
  • Stalker
    Van egy bizonyos mondás, ami nagyjából így szól: "Új hardver, új winfos." ;)
  • WizArts
    Wazzeee. Az kurva jó. Irigyellek :D
  • lac coo
    Hát mégis jót tett neki egy új rendszer mert most gond nélkül megy ...
    Ultra high beállítás anizo , élsimítás 50-150 fps...
  • WizArts
    Háát Lac-coo, sztem sem kell. Régebben én sűrűn cserélgettem a kártyákat de egyiknél sem kellett rendszert raknom. Azt nem hiszem, hogy nem csináltad végig az ilyenkor szokásos hardwere illesztő eltávolításokat stb.... Még ha ugyanattól a gyártótól is volt a régi kártyád.(AtiR9800pro) A legutóbb ati9600pro-t cseréltem nVidia 5900-re. nekem gond nélkül ment. Én a pinnacle PCTVpro kártyával szívok olyan szinten amit még nem látott a világ. A kártya nem megy a saját illesztőjével, viszont a studio9.3pro videoszerkesztővel simán tudok felvenni vele. Hogy is van ez????? Uninstall, restart, nincs dvd meghajtó,rendszervisszaállítás, van dvd, uninstall újra,restart vandvd nincs progi. király. újratelepítem a PCTV-t, restart, a progi nem megy. fasza. Na ez, hogy is van?? Együttérzek a gondoddal.
  • lac coo
    A faszom ki van már megint ...A sok köcsög játszik 80 as pingel és mág nagyképüen futtatja is magát milyen jól játszik !
    Innen üzenem nekik , hogy kurvára nem tud jól játszani csak a nagy pingje miatt nem lehet lelőni mert olyan gány lassú a letöltése , hogy nem jut el hozzá a szerverről az adat ...
  • lac coo
    LOL...Megint rakhatok rendszert...Azt hittem egy kártyacseréhez nem kell ....
  • Emb3rke
    Milyen konzolparanccsal lehet kikapcsolni az árnyékokat a játékban?
  • Ability
    Áááhhhh... ha bemérgelnek, akkor ugatok egyfolytába. Ezeket a kis keciket is szidtam, mert nem akartak meghalni egy fejes- sniperlövéstől. :DD
    Meg szoktam szólni, hogy ki merről jön, szal nem vagyok az a tipus, hogy "a társak biztos tugyák honnan , hányan , kik jönnek azt ugyis elintézik" ^^

Mentor: LOL, megoldottam okosba.
  • Iminyó
    A lyukak nem voltak túl kicsik?
  • I love Techno
    Én meg aszittem hogy te ilyen nyugottan jáccol , meg hogy a társak biztos tugyák honnan , hányan , kik jönnek azt ugyis elintézik :)
  • Ability
    Hát van 2 apróság.

1, mindjárt megyek aludni.
    2, alszik az egész familia, szal nem nagyon kéne ugatnom így 2 óra tájékában. :D Ma waroztam, és egész sokáig elnyúlt azt már tesóm itt ugatott, hogy áthallatszódik a dumám, és aludni akar. :P

Mellesleg hiányozni fog az az érzés, amikor ordítok, és senki nem hallja.
  • CUCLI
    jöhetsz mostis. mindenki farcryozik