Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy konzolból is lehet, de a beállítások maxra vétele biztos megoldás. 😄
Egyébként majd a mi szerverünkre is tervezzük a PB-t, de amíg nem tudjuk megoldani, hogy ne dobálja ki folyamatosan az embereket, addig nem rakjuk rá... A Ti szerveretekre is azért mennek ritkán az emberek, mert két percenként dobja õket...
(Bár engem nem zavarna, mert ritkán dob, csak a többi játékos... )
(Bár engem nem zavarna, mert ritkán dob, csak a többi játékos... )
Lehet, hogy rosszul tudom, de én úgy emlékszem, hogy ezt csak egy konzol kóddal lehet elõcslani, hasonlóan a HDR-hez... <#idiota>#idiota>
Nem. Minden beállítást maxra kell tenni.
Ha van egy 6800-as GForce-om és fent van az 1.3-as patch, akkor automatikusan használja a SHADER MODEL 3-at a játék?
Na de ha nem originál, akkor nem mûxik az "unofficialmappack_hotfix.exe", vagy mégis?
<#vigyor2>#vigyor2>
<#vigyor2>#vigyor2>
Vedd meg a játékot és kedvedre válogathacc!<#vigyor3>#vigyor3>Most jöttem épp scarface-rõl (ha van akkor itt mindig sokan vannak , és tök jókat lehet jáccani (csak lekell tölteni az új mapokat http://www.farcry-maps.com ) a farcrymp-én ez az egyetlen server a miénken kivül ami nem lagol nekem (sajnos a miénkre nem jönnek).<#integet2>#integet2>
Szasztok! miért nincs több server? nálam csak négy van! köllene vmi ffa vagy másik assault! Tudtok vmi okosat mondani? köszike!!!!!
Nem értem ez mér nem fér itt meg ???Rajta van a logom !<#idiota>#idiota><#gonosz2>#gonosz2>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem nem olyan vészes.A 6.sorban a 234 széken ülõ emberkét láttam a Far Cry-ban.Valami zsoldos volt,csak nem volt ideje bemutatkozni<#idiota>#idiota>.A kép elõtte készülhetett.Szal annyira nem off<#lama>#lama><#banplz>#banplz>
csak pls pls ne itt <#vigyor5>#vigyor5>
nagyon tömény offot törlöm =)
nagyon tömény offot törlöm =)
http://thenamelessphoto.com/
Elvben be lehet állítani, hogy a HOC szerver engedélyezze a voice.pak-ot is, és az md5tool-lal ellenõríztetni a fájlt, nehogy valaki oda tegyen cheat-et...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tegnap Sonáj jól lecsíterezett, amikor közelharcban fejbekaptam zoom nélkül, ugorva sniperrel. 😄
De Cucli nálam is jobban lõ zoom nélkül. 😊
De Cucli nálam is jobban lõ zoom nélkül. 😊
Thx mindenkinek a kimerítõ választ 😊
Gondolom HOC a voice.pak miatt nem használja. Mert amint hallotam, nem lehet a fileok vagylagosságát beállítani, tehát ami meg van adva PB-ben, annak muszály ott lenni.
Gondolom HOC a voice.pak miatt nem használja. Mert amint hallotam, nem lehet a fileok vagylagosságát beállítani, tehát ami meg van adva PB-ben, annak muszály ott lenni.
Meg a találatokkal kapcsolatos furcsaságok a laggok miatt vanak , legalábbis én ugy látom , nálam is van hogy 70-80 golyotól nem hal meg vki pedig telibe találom elvileg.(Sajnos ilyen a magyar netszolgáltatok minösége)
Én ha távol van az ellen , (És persze ha fekszek vagy gugolok közben) szinte mindig zumolok minden fegyverrel talán csak a p90-nel nem.Meg kell találni azt a köztes beálitást az egérhez ami a közelharcban is és a távolsagi célzásban is jól müködik.<#violent>#violent>
Ja még ami kimaradt a célzással kapcsolatban:
Megpróbálunk fejre célozni természetesen és szinte sosem zoom-olunk.
Mármint AG36-ot pl. gyakorlatilag nem is használunk, OICW-t csak ritkán (Balfasz általában) - gondolom ha távol van valaki, akkor azért rázoomol, de nem jellemzõ.
M249-et használva viszont szinte soha nem zoomolunk. Közelharcban pláne nem, mert szerintem ott még a célzást is rontja, ha zoomolsz, mert akkor lassabban tudsz utánafordulni az ellennek. De pl. van, hogy felmászom m249-cel a frighter-en a hegyre amikor támadunk és zoom nélkül is elég jól le lehet kapni az embereket, akik futnak a zászlóhoz, csak gyakorolni kell.
Vagy itt van Stalker. Na õ pl. most azzal játszadozik, hogy megtanuljon zoom nélkül lõni a sniperrel. És elég jó úton halad, mert hihetetlen, hogy néha hogy le tud szedni. Pl. miközben mozog állva ide-oda (vagy ne adj Isten még ugrik is) olyan fejeseket ad zoom nélkül, pedig én is mozgok közben... És csalás nélkül természetesen, a saját PB-s szerverünkön is megcsinálja, de akármelyik ACC-sen is. Bár itt már nagyon fontos, hogy ne legyen nagy a lag. Ugye még az is nehezíti a helyzetet, hogy ilyenkor nincs célkereszt, de elõbb-utóbb ráérez az ember, hogy kb. hol van a képernyõ közepe. Múltkor pl. csináltunk ilyen only-sniper-but-no-zoom funwar-t. És a végére már mindenkinek elég jól ment: 10-15 frag-et össze is szedett mindenki csak sniperrel - mozogva és zoom nélkül! 😊
Megpróbálunk fejre célozni természetesen és szinte sosem zoom-olunk.
Mármint AG36-ot pl. gyakorlatilag nem is használunk, OICW-t csak ritkán (Balfasz általában) - gondolom ha távol van valaki, akkor azért rázoomol, de nem jellemzõ.
M249-et használva viszont szinte soha nem zoomolunk. Közelharcban pláne nem, mert szerintem ott még a célzást is rontja, ha zoomolsz, mert akkor lassabban tudsz utánafordulni az ellennek. De pl. van, hogy felmászom m249-cel a frighter-en a hegyre amikor támadunk és zoom nélkül is elég jól le lehet kapni az embereket, akik futnak a zászlóhoz, csak gyakorolni kell.
Vagy itt van Stalker. Na õ pl. most azzal játszadozik, hogy megtanuljon zoom nélkül lõni a sniperrel. És elég jó úton halad, mert hihetetlen, hogy néha hogy le tud szedni. Pl. miközben mozog állva ide-oda (vagy ne adj Isten még ugrik is) olyan fejeseket ad zoom nélkül, pedig én is mozgok közben... És csalás nélkül természetesen, a saját PB-s szerverünkön is megcsinálja, de akármelyik ACC-sen is. Bár itt már nagyon fontos, hogy ne legyen nagy a lag. Ugye még az is nehezíti a helyzetet, hogy ilyenkor nincs célkereszt, de elõbb-utóbb ráérez az ember, hogy kb. hol van a képernyõ közepe. Múltkor pl. csináltunk ilyen only-sniper-but-no-zoom funwar-t. És a végére már mindenkinek elég jól ment: 10-15 frag-et össze is szedett mindenki csak sniperrel - mozogva és zoom nélkül! 😊
Amúgy a szerverünk a következõket nézi jelenleg: bármilyen módosított fájl az FCDATA vagy MODS/FARCRY könyvtárban.
Ezekkel 99% ki tudjuk szûrni a következõ csalásokat:
- weapon hack (nincs szórás, végtelen ammo, jobb sebzés)
- scope hack (távcsõ kül. fegyverekre)
- binocular and motion tracker hack (mozgásérzékelõ távcsõ nélkül)
- radar hack (látod az összes ellenfelet is a radaron)
Általában a közkézen fogró script9.pak fájl is ezeket tudta. Persze voltak egyedi cheat-ek is, mint pl. amit az egyik másik nWo-s használt (Hannibal pl. akit rúgtak is ki a klánból): õ pl. az OICW-t hekkelte meg, ami szvsz a legbrutálisabb fegyver, ha csal vele az ember 😞 Na mindegy, szerintem ha a HOC szerver is PB-s lesz, akkor nagyon vissza lehet majd szorítani a csalókat és akkor minden szerveren lesznek emberek, mert akkor szinte csak PB-s jó pingû szerverek lesznek (Scarface, HOC, HiC).
Ezekkel 99% ki tudjuk szûrni a következõ csalásokat:
- weapon hack (nincs szórás, végtelen ammo, jobb sebzés)
- scope hack (távcsõ kül. fegyverekre)
- binocular and motion tracker hack (mozgásérzékelõ távcsõ nélkül)
- radar hack (látod az összes ellenfelet is a radaron)
Általában a közkézen fogró script9.pak fájl is ezeket tudta. Persze voltak egyedi cheat-ek is, mint pl. amit az egyik másik nWo-s használt (Hannibal pl. akit rúgtak is ki a klánból): õ pl. az OICW-t hekkelte meg, ami szvsz a legbrutálisabb fegyver, ha csal vele az ember 😞 Na mindegy, szerintem ha a HOC szerver is PB-s lesz, akkor nagyon vissza lehet majd szorítani a csalókat és akkor minden szerveren lesznek emberek, mert akkor szinte csak PB-s jó pingû szerverek lesznek (Scarface, HOC, HiC).
Helyesbítek:
ACC = "Anti Cheat Community" - ez egy elsõ sorban német klánokból álló "szövetség" a cheaterek megfékezésére. Saját PB configot használnak és egyedi banlistjük van.
ACP = "Anti Cheat Protection" - ezt én találtam ki 😊 Pontosan azért, hogy hasonlítson az ACC-re, de mivel a klánunk hivatalosan nem tagja az ACC-nek (és azt hiszem egyelõre nem is lesz), ezért nem írhattam ugyanezt.
Mi az ACC PB configjának a módosított, továbbfejlesztett változatát használjuk, amit Kenny-vel (nWo) közösen fejlesztgetünk. Illetve remélem KoRi is beszáll hamarosan és a HOC szerver is. Nekünk is lehetne közös banlistünk (ha nem is GUID alapján - mivel FarCryMP-n mindenkinek ugaynaz a GUID-je), de legalább nick, vagy ip alapján, stb.
A lövésrõl...
A HiC klán tagjainak nagy része úgy lõ, hogy nem folyamatosan rajta tartja a tûzön a mancsát, hanem "szakaszosan", tehát nyomogatja az egér gombot. Ez azért jobb, mert ha megszokod, sokkal pontosabb (mivel nincs ideje a fegyvernek felfele szórni, stb.), illetve sokkal kevesebb golyó veszik kárba, tehát ritkábban kell újra tölteni, stb...
ACC = "Anti Cheat Community" - ez egy elsõ sorban német klánokból álló "szövetség" a cheaterek megfékezésére. Saját PB configot használnak és egyedi banlistjük van.
ACP = "Anti Cheat Protection" - ezt én találtam ki 😊 Pontosan azért, hogy hasonlítson az ACC-re, de mivel a klánunk hivatalosan nem tagja az ACC-nek (és azt hiszem egyelõre nem is lesz), ezért nem írhattam ugyanezt.
Mi az ACC PB configjának a módosított, továbbfejlesztett változatát használjuk, amit Kenny-vel (nWo) közösen fejlesztgetünk. Illetve remélem KoRi is beszáll hamarosan és a HOC szerver is. Nekünk is lehetne közös banlistünk (ha nem is GUID alapján - mivel FarCryMP-n mindenkinek ugaynaz a GUID-je), de legalább nick, vagy ip alapján, stb.
A lövésrõl...
A HiC klán tagjainak nagy része úgy lõ, hogy nem folyamatosan rajta tartja a tûzön a mancsát, hanem "szakaszosan", tehát nyomogatja az egér gombot. Ez azért jobb, mert ha megszokod, sokkal pontosabb (mivel nincs ideje a fegyvernek felfele szórni, stb.), illetve sokkal kevesebb golyó veszik kárba, tehát ritkábban kell újra tölteni, stb...
Hogyan kell felrakni? Valami német genyót felraktam de semmi változás. Honnan tölthetném le és hogy telepítsem fel?
a bunker utáni fejezetnél tartok
sok van még vissza?
sok van még vissza?
Nem akarlak sürgetni cucli, de halat eszel? 😄
Na majd, ha lesz idõd, kiváncsi vagyok a trükkökre 😊
Na majd, ha lesz idõd, kiváncsi vagyok a trükkökre 😊
Újra nekiveselkedtem és egybõl sikerült! Most a romos pályán vagyok, de ez is egy nagy szenvedés.Idáig jó volt a játék, kár hogy most már szenvedés minden pálya (unalmas, hogy mindent legalább 5-ször kell megcsinálni). A mentési pontok iszonyúan szarul vannak megcsinálva.
Azt olvastam, hogy ~ gombot kell nyomni h elõjöjjön a konzol. Még sosem csináltam ilyet; ezt mikor és hol kell nyomni?
ne add fel. agyb*szó rész de nem lehetetlen.
jó részek jönnek majd szal pláne ne add fel
jó részek jönnek majd szal pláne ne add fel
Sziasztok!
Lenne nekem is pár kérdésem a Hic-es csapathoz 😊
1. Mi a külömbség hogy egy server Acc vagy Acp-s?
2. Megfigyeltem, Hoc serveren, ha veletek harcolok, és tiszta célpont vagytok közelrõl, hiába lövök rátok és még a célkereszt is piros, általában egységnyi idõ alatt ti többször találtok (kb 5vs2). Mi az oka ennek?
Arra gondoltam, hogy én testre célzok, és esetleg valamit megfog a mellény, és én mindig folyamatosan nyomom a tüzgombot. Ti hova céloztok? És milyen stratégiával? 😊 (Persze csak ha nem titok)
Illetve, amikor közel van az ellenség szoktatok-e zoomolni?
Lenne nekem is pár kérdésem a Hic-es csapathoz 😊
1. Mi a külömbség hogy egy server Acc vagy Acp-s?
2. Megfigyeltem, Hoc serveren, ha veletek harcolok, és tiszta célpont vagytok közelrõl, hiába lövök rátok és még a célkereszt is piros, általában egységnyi idõ alatt ti többször találtok (kb 5vs2). Mi az oka ennek?
Arra gondoltam, hogy én testre célzok, és esetleg valamit megfog a mellény, és én mindig folyamatosan nyomom a tüzgombot. Ti hova céloztok? És milyen stratégiával? 😊 (Persze csak ha nem titok)
Illetve, amikor közel van az ellenség szoktatok-e zoomolni?
A fegyveres ürge sebezhetetlen,mert azt majd késõbb kellesz megölni.Sajna vannak benne ilyen megoldások...
heli. bár mind1. 1 idõ után elkezd füstölni a heli és elmenekül.
bár nem emlékszem már.
bár nem emlékszem már.
meghal az csak kurva sokat kell pumpálni belé
A hajón vagyok. A bombát már felrobbantottam, aztán jön egy helikopter és állandóan kinyír! Lõhetem bármivel, akár az embert, akár a propellerét, semmi! Hogy intézzem el és mivel?
Én még ma nem jácottam , de ugy is túl dús a frizurám itt az ideje egy kis hajtépésnek.<#merges2>#merges2>
Na , megint jól lealáztak a faszlámák !!!hurrá !!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!