24504
  • Ability
    Pyro: Lehet igazad van. Én nem vágom annyira a témát. Az meg egyértelmű, hogy ők ha direkt csinálják, akkor nem letöltéssel. ^^

Balfasz: Én sem akarom használni, csak hülyültem, bár te is tudod. :D

WizArts: sokszor mi is csalózunk indulatból, de utólag mindig tudjuk, hogy szó sem volt róla. Az viszont felettébb gyanus, hogy pl az osztrákok PB nélkül akartak játszani, amikor meg szóltunk nekik akkor minimum 5 percig konfigurálták. Tuti babrálták a beálításokat a saját érdekükben. Történtek is érdekes dolgok. Mellesleg mi az hogy a saját szerverükön 60-70-es pingel játszanak? Nem hiszem, hogy olyan gazdag országban olyan csóró netszolgáltatás van.
  • I love Techno
    elnézést a névrontásért Lac-coo
  • lac coo
    Nem rólatok van szó !!!
    A sok köcsög németről pl. aki a 10 Mbit-es netjével hazai szerveren 70-es pingel játszik ..
  • I love Techno
    meg lacco abban a hozzászólásában a war-okat elevenitette fel nem a magyarok közötti játékot :)
  • I love Techno
    engem már fél évvel ezelőtt is mindenki csalónak tartott és azóta még meg is ismertem pár jó kis pozíciót , ugyhogy nem utálnak kevésbé mint akkor :)
  • I love Techno
    Én szivesen segitek bárkinek , csak mongyátok meg hova szeretnétek feljutni :)
  • WizArts
    Csak jobb tisztázni, mert mostanában már minket is (Lac-coo után szabadon #17227) csíter csaló cigányként emlegetnek. Pedig lövésünk sincs az egészről. Lanon próbáljuk kivesézni a pályákat és aki "csak" játszik nehezen tudja elképzelni, hogy a *icsába jutunk fel 1-2 sniper helyre. Eleinte mondjuk mi is csalóztunk sokmindenkit, lehet téged is, de azóta benőtt a fejünk lágya. Ez van. Az meg , hogy már minket is szidnak néha csak örömmel tölti el a szívemet. :D
  • I love Techno
    ami igaz az igaz nem tom hogy csinálják de ugy néz ha vki eltuggya érni hogy ping ugrálás nélkül olyan 50-70 közötti pinget csinál annak vhogy jobban megy.
  • I love Techno
    nem is rátok gondoltunk , meg akinek össze vissza ugrál a pingje ilyen 20-meg 200 között az jobban szopik mint az ellen.
  • I love Techno
    ott semmi mert ott mindenki ezt csinálja :)
  • I love Techno
    én nem hiszem hogy fogok ilyet csinálni mert már a faszom tele a laggal.
  • I love Techno
    No no engem ne keverjé bele csak te csalsz :)
  • PyRex
    Nemtom, nálam így van. Az mondjuk nekem is feltűnt, hogy tényleg az átlagpingek magasabbak lettek sok helyen, mint eddig. De ez lehet mástól is.
  • WizArts
    Ez lenne a természetes :D
  • PyRex
    Srácok, akárki akármit mond, ez egyszerűen hülyeség, hogy ha letöltesz, akkor nem tudlak lelőni, kipróbálhatjuk bármikor, állok elébe. Nálam chello-val nincsenek ilyen gondok, normális a ping és nem érzékelek ilyet, hogy egy nagypingűt nem lehetne leszedni. Nem azt mondom, hogy nincs néha lag, de ilyen jelenségek nálam nincsenek. De szerintem Cuclinál sem nagyon (ő is chello-s), nem lehet, hogy ez inkább az ADSL-eseket érinti?? Amúgy ha használnak is valami lag cheat-et, az tuti tényleg cheat, és nem ilyen dolog, hogy mittudomén elindítanak egy letöltést. Mellesleg én kb. 360KByte / sec tudok letölteni, ha elindítok egy letöltést 350-nel, akkor is szinte ugyanakkora a pingem, erre varrjatok gombot.
  • WizArts
    Azért erre reagálnék a magunk védelmében. A TELEP tagjai, mint én is egy nagy hálozaton vagyunk. Most 4Mb a sávszél kb 30 előfizetőre. Ha mi laggolunk is az azért van , mert a hálón lévő többi felhasználó éppen tölt. De mi a lagg-tól inkább szívunk, mintsem előnyünk lenne belőle. Éppen ennek a kiküszöbölésére kapunk 2Mb-t amit csak mi használunk majd. Így reálisan kb.15-30 as ping-gel nyomulhatunk. De addig marad a régi felállás. (sajnos) Addig kérjük minden gamer szíves türelmét. Köszi.
  • lac coo
    Megint toltam kicsit ubin , megint ott volt a sok köcsög nagypingü ...Ez a játék így JÁTSZHATATLAN !!!
    Valaki aki tud angolul nem írogatna vmi külföldi forumra , hogy ott mik a vélemények erről ? Kiváncsi lennék ...
  • ricsidi
    Na akkor még valami! A compakt és docking pályákat hiába telepítem fel nem akarnak menni."Data error" Persze logikus, hogy valamit rosszul csinálok,de mit? Feltelepítem a fc levels-be,de nincs ott mégsem.Valami segítséget kérnék Vágó úr!
  • ricsidi
    Köszi! Beszerzem.
  • Ability
    Valószínüleg behalt az MP ideiglenesen, és azért nem látod a szervereket + azért nem jön be a link.

UBI: ubisoft.com-on csinálj egy acc-ot a FarCry-nál, és játékban jelentkezz be ezzel. Ez után majd kéri a CD kulcsodat... és kész. Ha nincs eredetid, akkor vedd meg sztem, már csak 3k -ért árulják. ^^
  • ricsidi
    Hi! Az itt-et nem nyitja meg a gépem.Félúton megáll.Valaki látja az mp szerereket vagy csak nálam van gond? Az ubira hogy kell fel menni? Gongolom regizni kell valahogy.
  • Ability
    Semmit nem tudunk tenni ellene, és persze az se jó ha mi is élünk ezzel a lehetőséggel. Csak az a baj, hogy minden nagypofájú csapat másként gondolja ezt, és minden szart megtesznek azért, hogy nyerjenek. :S Nekünk is 'csak' annyi előnyünk lett volna, hogy továbbjutottunk volna a bajnokságban. (szerintem)
  • Ability
    ITT le tudod ellenőrizni az MP részleg alatt futó szervereket. ;)
  • ThugEdge
    Far Cry Instincts Trailer:
    http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1239&id=4275
  • lac coo
    Na de mit tehetnénk ez ellen ?
    Ha mi is nekiállunk csalni -mert szerintem ez szándékos csalás - akkor az jó lesz nekünk ???
  • lac coo
    Szerintem mehetsz ...De már nem drága , megéri ...
  • ricsidi
    Ja még valami! Tört far-al érdemes az ubi oldalon(szerveren) molyolni? Ha igen mi módon? Ha nem mehetek full softwareért?
  • ricsidi
    Szevasztok! A csít gologgal már én is találkoztam bosszantó ha valaki két heveder után még javában rohangál.Más. Ma kb 12:30-kor elszálltak a szerverek.Nem látok egyet sem. Ez csak nálam van így vagy mindenki észlelte? Se HOC, se No:1 se semmi! Kell új pach vagy micsoda? Valaki segítene, hogy mi a probléma? KÖszi! Rik
  • Ability
    Amúgy nem szoktam használni ezt a kis cuccot. Csak megnéztem, hogy miket lehet elérni ezzel a 'módszerrel'. Tudom, hogy Ti se gondoljátok komolyan, de azért elmondom, mert sokszor volt már ilyen, hogy valaki komolyan vette. Részben sokan ezért tartanak Titeket csíternek, mert anno poénból mondtátok, hogy "ja, azok vagyunk :D". Meg akkoriban nem sok játékos volt olyan PRO-k mint Ti.
  • Ability

Egyébként érdekes módon eddig az összes Nations Cup meccsen nagy pingel játszottak az ellenfél játékosai. Nem hiszem el, hogy olyan "gazdag" körülmények között ilyen csóró nete legyen bárkinek is, hogy a saját szerverükön nekünk fényévekkel jobb a pingünk. Tuti babrálnak valami ilyesmit ők is, és pont azt beszéltük Stalkival, és Balfival, hogy ennyi erővel már mi is eljátszhatnánk ezt. Ha ők ilyen köcsögök, akkor mi miért ne lennék azok?

ui.: tegnap továbbfejlesztettem a módszerem, és egy UBI szerveren 16 játékosból nekem volt a legtöbb fragem úgy hogy enginier voltam, és voltak ott elég kemény játékosok is. Egyszerűen alig tudtak lelőni.
  • PyRex
    Ehhehhe :) Ezek után ha valaki csítel, akkor inkább úgy kellene átfogalmazni, hogy csak reálisabbá teszi a játékot. Vagy csak kihasználja a plusz lehetőségeket :))))))
  • WizArts
    ABiLiTy ez öngól lett :D
  • Ability
    LoooooáááááL.
  • lac coo
    ...Mindíg tudtam , hogy a HOC csal !!!......
  • I love Techno
    Én másfél évvel ezelőttig nem is jáccottam fps játékokkal addig mien szép is volt az életem :)
  • Ability
    Az hát. Tegnap én is kipróbáltam, hogy elindítottam egy letöltést, és bizonyos szinten lekorlátoztam. Nem igazán tudtak lelőni, viszont nekem egyáltalán nem laggolt a gami. :D Hülye kis keciek tuti ezzel szórakoznak, csak valami elegánsabb formában. Egyébként tényleg jó volt, olyan 50-60-as ping fele volt a legjobb. Csak eléggé ingadozott, így volt amikor felugrott 100-ra, vagy épp leesett 30-ra és ilyenkor ugyan olyan szar volt, mint előtte.
  • WizArts
    Nekem akkoriban mákom volt az 1.8 -cal, mert 1haverom kiment németbe dolgozni, és olcsójé adta a vasat. Mondván mire hazajön (ha jön) már úgyse lesz aktuális a cucc. Így vettem meg akkor 100-ért 1 hónaposan. Szal' mákom volt. De pont 1 700-ast cseréltem :) Accorp alaplappal.
  • lac coo
    Hát én ezt nem értem ....

Most jövök UBISOFT-ról és nekem van a legjobb pingem ott ????Mese !!!

Tudtommal az UBI szerverek franciaországban vannak és volt néhány francia gyerek 50-70-es pingel , érdekes módon mind három enginer volt és nem lehettett őket lelőni a mags pingjük miatt , meg ugye nagyon gyorsan is tudnak futni ...Nyugateurópában általánosnak mondható a 6-10 Mbit-es internetkapcsolat , szóval nehogy már az én szar , gagyi 1Mbit-es netemmel jobb legyen a pingem mint nekik !

Ez valami laggcsít az tuti.....Gyakorlatilag akármerre játszok nem látok mást csak kurva magas pingeket , valamikor nem volt ez így emlékezzetek csak vissza :30-as pingek tök általánosak voltak néha láttam 40-est , azok is mi magyarok voltunk ...
  • Ability
    " Mer' Cucli 30-ig tud számolni... "
  • I love Techno
    Mér van az mikor én beirok fórumra mindig akkor töröltök?