Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Jah...Mindenkinek gratulálok !Csináljunk már valami funwart vagy gyakwart csak így egymás ellen , had játszunk már mi is !Én a szar netem miatt mostánaban ugyse számíthatok arra , hogy éles meccsen játszok .Köszi !(A keddi gyakwarokat gyorsan abbahagytuk.....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

22ndSAS egy ***s klán basszus, hogy nem tudnak restartot nyomni ha 2vs5 van vagy szervert váltani, mert jajj mi lesz, atyaúristen!!!!!!! Szal unfair pöc*ök! És ilyet szól nincs laggunk, aztán ott vág ki a PB 1000000* losing key packets-al az neki nem lagg, na mindegy! lényeg a 6:3 javunkra <#violent><#lama>

MKpowaa
OK THX

I love Techno
Ma is csak a lagg volt az elenfelünk [megint kivételesen kurva nagy lagg volt (szinte folyamatosan egy vagy két emberes hátrányban voltunk , de igy is nyertünk)

HiC vs 22ndSAS : 6-3<#hehe>

Mr_no_NaMe
Igaz,végülis hülyeséget kérdeztem sazl bocsesz😊
Lassan megyek is gamelni.
Most örülhettek minnyá megy a noob kifli ingyen freg csakeggyhedsáté😄
I love Techno
most a neve egy oldalcim aszem a lényeg hogy benne van a klánnevünk az hogy : hic

I love Techno
Sajnos kevés a szerver meg pehes is voltál , mert általában olyan 4 kb szokott leni.

Mr_no_NaMe
Na most megy <#vigyor2>

Mi a serveretek neve?
Mr_no_NaMe
Oks de csak 1 servert talált:S
na most megin emgpróbálom <#rolleyes>
Ne szpemmelj 😄 😛

I love Techno
indita looooooooooooooooooooool inditotta <#pias><#vigyor3>

I love Techno
most indita el Stalker a szerverünk ott probálkozz

I love Techno
melyik server volt az?

I love Techno
mert ez az üzenet akor jön aszem mikor nincs meg az a pálya

I love Techno
nincs nagy gáz

Mr_no_NaMe
Hát én pont így csináltam de vmi nem smakkol!
Elösszöris feltünik az új mp menü eddig oké.
Már gyanús hogy csak 1 servert listázott ki,ráadásul még arra se engedett fel.Azt írja ki:Error loading level data!
Ezt nem értem,teljesen úgy csináltam ahogy le van írva.
I love Techno
Ha letöltötted a pach-eket akkor csak simán szépen sorba feltelepited öket.Az a kis file amit a 15029-es hozzászólásban is le tudsz tölteni , az az illegális szerverek kilistázásához kell.Ebbõl a zip file-ból át kell másolni a zzFarCryMP.pak file-t a FarCry-ban található Fcdata könyvtárba.És készen is van.<#integet2>

I love Techno
Nincs mit , kérdezz bátran segitünk.<#integet2>

Valamiért meghalt a szerver, estére elvileg meghegeszti LoL. 😉

Kicsit megszerkesztettem a linkek dizájnját, szóljatok, ha nagyon szarul néz ki 😊

Hi all nemtudja valaki hogy mivan a Hicnek a honlapjával mert nemtudom onnan leszedni a pbs dolgokat és addig sajnos állandóan kivág <#sir>
Valaki nemtudna egy másik címet vagy átküldeni msnen vagy bármi plz!!!!!!!!
Mr_no_NaMe
Köszi szépen a segítségedet <#worship><#worship><#worship>
I love Techno
ÖÖÖÖ meghalt az oldalunk onnan letöltheted majd a pach-eket , az 1.3-as és az 1.31-es kell majd , de persze letöltheted máshonnan is.
(http//hic.radiomax.hu/dl)<#integet2>

Mr_no_NaMe
Egyébként mien pecseket kell felpakolni?
I love Techno
Ja és cd key nemkell.

Mr_no_NaMe
Köcce!

Dvd-s verzióm van és asszem teljesen mezei mer semmien pecset nem raktam még fel!
I love Techno
Igen lehet! A 15029-es hozászóláshoz menny visza és tölcsd le azt a kis file-t.A játékot feltetted már?Melyik tört verziód van , DvD VAGY CD-ÉS verziód?És tudod-e milyen pach-ek kellenek vagy már fel is tetted vmelyiket?
<#email><#integet2>

PyRex
nekünk a 6-os van a szerveren 😊

Amúgy átírtam a BLACKLISTET KICKLISTRE (pont emiatt) és odaírtam a megoldást is minden kickreason mellé.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lac coo
Ha valamelyik játék menüjében nem lehet élsimítást bekapcsolni , azt megtehetem a videokártyán vagy valahol ?Ha igen hol ? A winfosba ?

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Lehet valahogy a Far Cry-t cdkey nélkül vagy hamis cdkeyyel játszani neten?
MKpowaa
Mindkettõ stimmel csak a hatos az ujjabb ennyi hidd csak el
ha kell elküldöm neked mindkét verziót

PyRex
tök jó. már ketten írtak, hogy az a godlike ssm mod. csakhogy valaki scripts5.pak-nak nevezi, valaki meg scripts6.pak-nak? akkor ez most hogy is van? Szerintem ezt csak le kell tölteni ls senki nem szokta átnevezgetni, szvsz az egyik nem stimmel...

MKpowaa
Látom Hape barátom is lebukott, remélem tisztában vagytok vele hogy mi az a script6.pak.
Ez a GodlikeSSM script ami a szerverünkhöz van,mivel õ a szerver adminunk, tehát nem csalt.
Jó-jó tudom azzal jönnétek hogy át is irhatta meg minden de higgyétek el nem ,mivel ezt én adtam neki...

«««Adam»»»

lac coo
LOL ! És errõl a listárol tudnak a külföldiek is ? Mert az lenne a tuti ha õk is nézegetnék !Sõt! Valahogy küld már el ezt a jó PB-t a külföldi klánoknak is had használja mindenki !

OK!
Most akkor nekem a Dikri .pak van fenn ami tuti,hogy jó!(tökugyanaz mint az enyém volt)Ennek jónak kell lenni!!!
ÜDV
PyRex
Leveszlek - nem csak téged, hanem mindenkit, aki 15. elõtt volt. De azután nem fogok levenni senkit az tuti. Most már mindenki tud mindent, azt hiszem.

Na ez egy helyes,mutogatástól mentes megnyilvánulás volt!Így kellet volna kezdeni!A lényeg az,hogy én nem is tudnák írni semmi módosítást,mert nem értek hozá!November óta játszom,egyáltalán,hálózatban...meg full amateur vagyok minden ilyen dologhoz,ezt tudja Domi is,mert ismer...+a dikri elküldte az eredeti filet,amit felraktam és az is ugyanakkora mint amilyen nekem volt!
Mindegy...(még rágódhattok tovább rajta,szerintem tök fölösleges,vannak igazi nagy csalók,azokkal kéne foglalkozni,puma stb.)..... BLACKLIST: INNEN LEVEHETTEK SZERINTEM
Üdv : son
PyRex
Még egy fontos információ!

Kijött egy új csalás - kedves kis rohadék Phaez "barátunk" írta!
Sajnos elszámította magát a majom, mert a szerverünk már ez ellen is védve van.
Úgyhogy nyugodtan lehet próbálkozni!

Még annyi, hogy közben frissítettem a BLACKLISTET a PB oldalunkon és érdekes nevû gyerekek buktak le ismét...

PyRex
OK na ne heveskedjünk kéremszépen. Amit gorsál küldött neked Sonáj, az - ha jól tudom - a FarCryMP volt. Annak tehát nincs sok köze a scripts.pak-hoz, ami egy rendszerfájl. A PB-ben pedig pont azért van védelem többnyire a módosított scripts.pak ellen (is), mert ez az egyik legsebezhetõbb pontja a játéknak. Ez a fájl nem olyan, hogy többféle van belõle, ha 1.31-es verziójú a game, akkor EGYÉRTELMÛ a mérete és a TARTALMA is. Ha eltérõ, akkor kivág a PB - ez ilyen egyszerû. Nézd én nem mondom, hogy csaltál. Csak annyit állítottam, hogy módosított sájlokkal játszol - ami viszont igaz, mert falsra nem vág ki emiatt, az tuti. Hogy ezt most ki és mikor módosította az nem érdekel. Az is lehet, hogy az editorban szórakoztál és véletlenül mentést nyomtál, az is lehet, hogy egy kiegészítõt raktál fel. (Mondjuk ez azért nem valószínû, mert az a MODS-ba pakolja magát kitömörítve...)

Na mindegy, szóval nem tudom és nem is érdekel, de azt hiszem közös érdek, hogy az eredeti fájlt visszarakd.

I love Techno
LooooooooooooooooooooooooL... Itt egy a lényeg , nekünk az eredeti scripts.pak van fönt neked viszont nem az volt , az hogy honnan szerezted vagy hogy te irtad-e át a sajátod az engem csöppet se érdekel , de egy biztos hogy tõlünk módositott scripts.pak-ot nem kaphattál.És akinél ez a file módositva van az csal... , ugyhogy a téma korábban lezárult mint gondolnád.

PyRex
Pff 😊)))))))))))))

lac coo
Mondtam , hogy ne adjátok oda másnak a csítjeinket !!! Így hogy leszünk mi a legjobbak ?<#idiota>

Nana!!!
Tõletek töltöttem le a dolgokat!
Meg a Gorsal is küldött fileokat,azokat raktam fel!
Lényeg: Nem csaltam!
Téma lezárva!
lac coo
Nyugalom ......<#awink>

I love Techno
Nem tudom hogy más serverekrõl milyen hiba üzenettel rakosgat ki és hogy miért de nem is érdekel.A mi szerverünkön is vannak olyan üzenetek amik nem csalás miatt hanem csak úgy kidob mongyuk egy kis lagg vagy vmi más miatt (mondgyuk minket nem emlékszem vágott-e a mi pb-énk vmikor is , de emlékeim szerint nem) , de mivel mi irjuk a sáját pb-énket ezért tugyuk hogy melyik hibauzenetnél valószinüsithetõ és mejiknél biztos hogy csalt az illetõ.És amelyik hibauzenettel téged vágott : (scripts.pak-od nem egyezett)ehez a file-hoz senki nem nyul hozzá csak aki csalni akar vagy csal (ez 100 százalék).És scripts.pak-file-ból van az eredeti ami mindenkinek alapból a játékhoz van (ekkor nem rúghat ki a szerverünk efféle hibaüzenettel , legalábbis erre nem volt még példa) , és van az átirt scripts.pak ami egyértelmüen csalás.Szóval vmivel csaltál ez 100 százalék csak kiváncsi voltam hogy milyen magyarázatot találsz ki azért kérdeztem rá.És még te csalózol minket...<#mf3><#mf1>

LOL, többféle eredeti scripts.pak. 😄DDDD

XeeN
NINCS többféle hivatalos sripts.pak. Honnét veszed egyáltalán, hogy van? Az pedig nem jelent semmit, hogy a PB-s szerverek nem vágnak ki, ugyanis az a PB ami a mi szerverünkön van sokban különbözik a hivatalos verziótól. Éppen ezért véd jobban a csalások ellen. Ha a PB init failure-re giondolsz az úgymond "normális" jelenség a PB-nél. Néha néha engem is kivág ezzel az üzenettel. Rakd újra az FC-t, v másold vssza az eredeti pakot, mert ha véletlenül betévedsz egy ACC-s szerverre, csúnyán pórul járhatsz.

lac coo
És honnan tudod mi az eredeti?Én nem hiszem ,hogy több eredeti lenne .Meg hát aki keresgéli a script pakokat , az ugye rossz ember nem lehet......<#eplus2>

Na én vagyok!
Amit használtam az az erededi script!!!
De a többiek azt mondják,hogy több hivatalos létezik!!!
A választ én is szeretném tudni,hogy mér rakott ki???
Amúgy azóta semmi....csak PB-s servereken voltam....2-3 különbözõ szerveren voltam!Volt más,akit más szerveren rakott ki a PB...õ sem tudja mért!
És csak 1x rakott ki órák alatt....valakit többször...
Ha csalnék folyamatosan kirakna....
Ennyi...
Üdv : Sonáj
FCH-sok, megkérdeztétek már Sonájt, mi is volt ez a script, amit használt?