Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I love Techno
A cargotawfix-en már nincs ez a trükk 😊 .

I love Techno
Ja az a gyerek közismert csaló , de ezt a trükköt én is ismerem ha a sima cargo map volt ez (és ha nem a láthatatlan csalást használta).

I love Techno
LoooooooooooL a kocsis részek inkább versenyautókra mintsem katonai jármüvekre emlékeztetnek , láttam azért a kis buzinak néha megkellett álnia (miközben késsel próbálkozott) , mert ö maga se tutta hol van 😊 .

I love Techno
Láccólag minden okés cs : s-ban (de vmi mégsem) , mikó csatlakoznék vmelyik szerverhez kéri a passom , és beirom , és újra kéri , és megint és igy tovább.Fogalmam sincs mit gányolhattam el.(ha egyáltalán....)<#help>

I love Techno
Ubisofton is már láttunk speadhack-es-eket már hónapokkal ezelõtt csak néztünk stalkerrel mikor a csávó csak késsel futkozott és másodpercek alatt lekéselte az egész csapatunkat és persze ugy hogy közben hatan lötték nagypapával (a kis csaló fasz airstripen védõként spawnolt és kb 4-5 mp mulva már a támadok spawn-ánál késelte halomra a támadókat).

kisgabo
PB jó lenne, a baráti tüzet meg kikéne kapcsolni...

Ability
Na felnyomtam õket... 😄 Hát a tömörítést jól elbaxtam, de nem volt kedvem újra csinálni... végülis tök 8, mert a minõség jó lett... az a + 1-2 mega meg úgy se zavar senkit 😄

Szóval akkor lássuk a mocskokat:

Videjó 1
Videjó 2
Videjó 3
Videjó 4

Megjegyzem: nem a videó van felgyrsítva, hanem az ürge volt ilyen tehettséges... grrr... De nem csak ilyen téren, mert amikor az egyikkel közelharcba kerültem, akkor a 3. videóhoz hasonlóan engem is el akart kapni, csak nem jött neki össze, és kb 2 nagypapi tár erejéig lõttem, és elég sok célbe is talált, szóval az életerõ vagy sebzés vagy nemtommi, de az is meg volt hack-elve...

Szóval hamarosan nálunk is PB, bár én eddig is akartam, csak tiltakoztak páran...

LOL: Azt hiszem lassan újra 'megnyithatod' a blacklist nevû kis listádat, és oda be is lehetne pakolni azokat az embereket, akik biztos hogy csaltak...

Egyelõre ezeket tudom, akik most voltak: Speedy, Speedy Gonzales, Randy és Thunderbird

Ability
"speadhack-es"

Jó a 'hejesírásom' 😄😄😄 LOL

Szóval: speedhack-es
Ability
Elkezdem feltölteni õket... nem mindegyik videó lett a legjobb, meg sajna nam sok derül ki belõle, csak annyi, hogy az ürge piszok gyors volt...

Lac-coo: Igen, a speadhack-es csvókra gondolok, mert hogy több is volt 😞
Ha publikus engem is érdekelne 😊
XeeN
Kiváncsi vagyok rá. <#conf>

XeeN
Speedhack? Bazz! Az durva lehetett! <#ijedt>
Egyre pofátlanabbak az emberek... Sok kis retardált buzi... <#mf3>

lac coo
Ja , én voltam már ha a speedhack-es köcsögökre gondolsz...Elõször azhittem hogy laggolnak!De nem ....<#wilting>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na gyerekek, ujabb csalással találkoztam, de ez idáig a legmurisabb 😊 MP_cargot toltuk, a NL serveren. És a harmadik zászló védésénél, 1x csak érdekes dologra figyeltünk fel, a zászló idönként magátol elkezdett jelezni, ha elengedtem, már szólt is (senki nem volt a közelben)😊
A tettes randy barátunk volt, mert már multkor Fish-el leteszteltük, és megálapitottuk, hogy van radarja, de ez merõben uj dolog volt.
Ability
Na azt hiszem, hogy eljött az idõ, hogy akkor is PB-s lesz a szerverünk, ha teccik a többieknek, ha nem 😄 Ma nem semmi volt, amit láttam. Közületek is ott volt vki... majd adok linket videóhoz mert felvettem a köcsögöt! Grrr..... most megyek tömöríteni 😄
FCH kari
NAGYON KLASSZ A KOCSI, SZÉP A KÉP! F1 CHALLENGE???1 FERRARIT KITUDNÁL BABÁN DEKORÁLNI??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
igen. énszoktam jo nagyokat ugrálni!a játék eredeti dvd!az oprendszert nem olyan régen telepitettem ujra,az rendesen mükszik!a netszolgáltatoval azzal vangond!már irtam nekik egy "gyengédhangnemü emilt"sokat ingadozik a fel-letöltés sebesség rossz a ping!erröl "hoc drenholl" is tudna nyilatkozni!?nálunk sajna csak az emitel van olyan mint net szolgáltato!majd megoldodik,KÖSZI A TIPPEKET-TANÁCSOT-SEGITSÉGET!!!!!!HI!<#eljen>

lac coo
Bocs Cucli ....

lac coo
De ez HIC POWWWA Minardi , a legjobb.....

Ability
<#kacsint> Szívesen...

Akkor majd megyünk aratni vmikor... 😄
Iminyó
Miért pont a Minardi? (Annál gyorsabban szaladok <#nevetes1>)

lac coo
A HIC új sponzora a Minardi....
<#idiota>

Iminyó
Ma végeztem a kresszel, holnaptõl minden a régi kerékvágásban <#violent>

Imremagdi
ez nem jó, az az 1.1-re van készitve

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

I love Techno
Már nem emlékszem , de ha jól körülnézel az épületben az asztalokon ott lesz vmelyiken.(minden pályán vmelyik asztalon vanak a kártyák ha kellenek)

Duddits
Car a net és egyre carabb lesz, router van nekem is, de nálam nincs vele gond, nélküle sem jobb....

I love Techno
Ja meg ha jól emlékszem kari te szoktál ilyen 100 m-eket ugrálni ugyhogy tényleg a neted lehet a gázos vagy hibás a Far Cry-od (bár ez utóbbit kétlem) nem tudom biztosan , DvD-és verziód van? Na mindegy ha mostanság nem raktad ujra a géped lehet ráférne és lehet Far Cry-odra is ezt még megpróbálhatod.

Nem hinném, hogy a routerrel van a baj, nekem is az van, meg Cuclinak is... Inkább a netszolgáltatódnál van a hiba valszeg... A sávszélemelés óta mi is laggolunk mindenhol.

FCH kari
már megprobáltam mindent! jelenleg a hic pb van nekem fent frissitve stb!laggolni szoktam elég rendesen az igaz!ruter nemlehet bünös??mert igy van netem!

Imremagdi
1.3 patch-hez van magyarítás?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

littleNorbi
Hol lehet megtalálni a kulcskártyát a faház c. pályán ???

I love Techno
Ez egy olyan hibauzenet amit nem tudunk 100 százalékosan behatárolni csak anyit mondhatok én is hogy nem egyezik vmi.

I love Techno
Jöbb ötletem nincs és LoL-nak sincs tuttommal az ö által megadott dolog talán segit ha a Far Cry-ban lévö alap pb-vel próbálkozol (és majd frisiti magát) vagy kipróbálod azokat a pb-ket amiket LoL mondott.

I love Techno
Na most értem haza , délután vmit elbaszhattam mert nem akarodzott öszejönni de most ujra csináltam egészet , és most végre le tudom tölteni ugy néz ki.<#buck> Ugyhogy most egy kis FC azt majd este letöltöm , és holnap beüzemelem. Kösz mégegyszer!<#integet2>

Duddits
Azért Jolly Joker a neve. <#nevetes1>

Csak átneveztük magunkat ideiglenesen 😊

Uj HIC-esek vannak vagy álnéven játszotok, vagy csak valaki szorakozik? Láttam ma egy Jolly Jokert, Numero Unot.
Ilyennel általában akkor dob ki, ha laggolsz.

FCH kari
HELLO SKACOK!LÉGYSZI VÁLASZT! A PB-VEL KAPCS!LOL HOL VAGY??????VAGY VALAKI AKI ÉRTI!!!!!!!!!

XeeN
Jaaa, tényleg... <#eplus2><#kacsint>

lac coo
Az nem tegnap este volt mert én nem láttalak HOC-on .<#idiota><#ejnye1>

lac coo
Áááááá..! Ne hogy azt hidd! 10 tuti biztos fregbõl 7-et elszalasztok a lagg miatt!Valamiért mintha késne a kép vagymi , mindent picit késõbb látok meg mint ahogyan valójában megtörténik.Meg a golyóim is mintha nem mennének el messzebbre. Közelre lövök akkor jó de ha messze akkor egyszerûen nem találok el még fekvõ embert sem .Az meg hogy simán lõlek le enyhe túlzás...<#idiota>

grebber
Na most kiirt az orvos mert valami virust elkaptam és zöldelni kezdett a kezem 😊 Volt idöm tolni veteránon végigvittem azt hittem nehezebb lesz a vége.
Majd ha meglesz az új gépen akkor realisticon is végigviszem.

Next PC upgrade: 2022

FCH kari
sziasztok.LOL-tol szeretném megkérni hogy nézzemeg miért vágki állandoan pb!minden ugyvan ahogy leirtátok+eredeti a game!"general bp client authentiction filure"ezt irja nekem állandon!köszi

I love Techno
hu nekem egyik se jövõdött be<#buck>

I love Techno
Köszi! msn-em : [email protected]

Ability
Jaja, én mondtam.... 😊

Itt találod a 'leírást'.

Van MSN-ed, vagy valami hasonlód? Az egyik link már nem müxik, és azt a cuccot majd átküldeném neked... Meg aztán majd ott megbeszélhetnénk, hogy mikor megyünk aratni. <#violent><#vigyor>
I love Techno
Ability!
Nem vagyok bent biztos de ugy rémlik mintha te emlitetted volna hogy cs:s-al lehet ingyééé is multizni.Ha nem tévedtem tudsz nekem ebben segiteni vagy vki?

XeeN
Thx! A neted szvsz nem roszabb mint a miénk, mert simán le szoktál lõni. Pl tegnap este a HOC-on.