Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akkor lássuk a mocskokat:
Videjó 1
Videjó 2
Videjó 3
Videjó 4
Megjegyzem: nem a videó van felgyrsítva, hanem az ürge volt ilyen tehettséges... grrr... De nem csak ilyen téren, mert amikor az egyikkel közelharcba kerültem, akkor a 3. videóhoz hasonlóan engem is el akart kapni, csak nem jött neki össze, és kb 2 nagypapi tár erejéig lõttem, és elég sok célbe is talált, szóval az életerõ vagy sebzés vagy nemtommi, de az is meg volt hack-elve...
Szóval hamarosan nálunk is PB, bár én eddig is akartam, csak tiltakoztak páran...
LOL: Azt hiszem lassan újra 'megnyithatod' a blacklist nevû kis listádat, és oda be is lehetne pakolni azokat az embereket, akik biztos hogy csaltak...
Egyelõre ezeket tudom, akik most voltak: Speedy, Speedy Gonzales, Randy és Thunderbird
Lac-coo: Igen, a speadhack-es csvókra gondolok, mert hogy több is volt 😞
Egyre pofátlanabbak az emberek... Sok kis retardált buzi... <#mf3>#mf3>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A tettes randy barátunk volt, mert már multkor Fish-el leteszteltük, és megálapitottuk, hogy van radarja, de ez merõben uj dolog volt.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

<#idiota>#idiota>Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Majd ha meglesz az új gépen akkor realisticon is végigviszem.
Next PC upgrade: 2022
Itt találod a 'leírást'.
Van MSN-ed, vagy valami hasonlód? Az egyik link már nem müxik, és azt a cuccot majd átküldeném neked... Meg aztán majd ott megbeszélhetnénk, hogy mikor megyünk aratni. <#violent>#violent><#vigyor>#vigyor>
Nem vagyok bent biztos de ugy rémlik mintha te emlitetted volna hogy cs:s-al lehet ingyééé is multizni.Ha nem tévedtem tudsz nekem ebben segiteni vagy vki?