24504
  • I love Techno
    Ki?
  • WizArts
    Nem egy oldalról jön az info de nem árt tudni. Mindenkinek van "rutinos öregróka FC guru" kapcsolata az msn-en. De ahogy játszik az nem mindennapi. :D Azt tudom, hogy szeret autóval gázolgatni a respointnál, mer tapasztaltam. :D (Meg nem csak ott.) TARTSUNK ÖSSZE MAGYAROK. De 1 kis szurkálódás még nem ártott senkinek. :D
  • PyRex
    És különben is, meg hát bizony akkor még annál is inkább tulajdonképpen megint!!!
  • lac coo
    Balfasznak ne hidjetek el semmit !!!
    Engem is ő szervezett be és mindíg szándékosan félre vezetett!!! :-))))))
  • I love Techno
    Én csak egy nónéjm geci vaok aki teleszpemmeli az FC-fórumot
  • I love Techno
    Én tuggyam? :)
  • I love Techno
    Azért mire belejöttünk a klánosdiba addig elszenvedtünk egy két vereséget olyanoktól is akiket ma már simán agyonvernénk (Tünk:) (persze a lagg az mindig sajnos kisérőlye volt a játékunknak (és sokszor el is döntötte a mérkőzést , persze sose a mi javunkra) , de sajnos ma ugy néz ki hogy ez ellen nem lehet mit tenni talán 100 év mulva jön vmi patch ami javít vmit , a másik meg hogy mi se mindenre maguntól jöttünk mi is láttunk ezt azt aztán megnézegettük hogy lehetne ide oda felmenni (énnekem pl az első egy-két hónapban meg se fordult a fejemben hogy felmásszak vhova egyrészt mert annak ideén kevesen mászkáltak fel másrészt meg akkor ment annyira a játék hogy ugy mentem el a zászlóig hogy agyon lőttem mindenkit és befoglaltam :) ma már nem megy ennyire :) pl én akkoriban azt se tudtam hogy a sprinttel lehet hegyet mászni , és akkor el is érkeztünk az első leckéhez :) (jah és persze még annyit hogy ha naggyából el is magyarázzuk hogy hova lehet felmenni meg hova kell feküdni ilyen bugosabb helyekre még akkor is szerintem beletelik pár hónapba mig beleszoktok mert azért ugye ilyen dolgokat 100 százalékosan nem lehet átadni ezeket csak égyéntől függően lehet kitapasztalni megasztán ugye mivel mi is ismerjük nyilván ezeket a helyeket ezért ne lepőgyetek meg ha próbáltok bekempelni , vagy már bekempeltetek és egylövéssel kidurrantunk :)
    Mondom hívjatok ha kell segítség!
  • lac coo
    Mi az a H!C ?
  • I love Techno
    És mi van a *H!C*-el?
  • I love Techno
    pffff
  • I love Techno
    Sajnos ez van ez is az egyik nagy hibálya ennek a játéknak hogy folyamatosan dobálja az embereket a pb a lagg miatt (és az a kurva jó az egészben hogy engem soha nem szokott ki dobni meg még néhányunkat de persze klánmeccsen mindig kettesével dobál minket is pl : az olaszok airstrippen csak azért tudták befoglalni az első zászlót mert egyszerre ketten röpültünk azt mondanom se kell hogy pl az én cd kulcsom beragadt a szerverre ugyhogy kb 4-5 percig emberhátrányban voltunk.... , szóval ha belefagytok a játékba és az eredeti kulcsotokra azt irja hogy használatban van ne ieggyetek meg)
  • WizArts
    Bár ma már ennek nem lenne értelme. Nem nézhetsz bele a gyanús egyén gépébe ráadásul oprendszerig. És még akkor sem biztos a dolog. Veletek nincs semmi gond. Nekünk el kell fogadni a rutintalanságunk és az azzal járó amatőr viselkedést a harcmezőn. Egy ideig. Mert szeretnénk méltó ellenfelei lenni bármelyik klánnak. Ezek még csak szavak, és nem igázán holnap lesz amikor a [HOC] örülni fog ellenünk 1 döntetlennek is. :D <-<-<-(ez itt a poén helye, csak szólok)
  • WizArts
    Más. Egy barátom még régebben játszott vmi multis game-mel és amikor először belépett az "öregek" látták, hogy új név a pályán. Megállt a játék, a két öreg odament hozzá. Kipakoltatták vele az összess fegyverét. Beleküldtek 1 sorozatot. Amikor látták, hogy rendesen lement a HP-ja és nincs feltunungolt fegyvere még szinte védték is utána. Vissza a kőkorszakba? :s
  • WizArts
    Köszönöm, elfogadunk minden segítséget. Eddig az airstrip és a jungle pályák voltak terítéken de nem csak a sniper helyekre utazunk, mert az csak annak jó ugye aki sniper-ezik. A máisk 4 meg addig vakarja a *ökét? :D. Főleg "alap" taktikák érdekelnének amiket át tudnánk dolgozni a mi profilunkra. Bár ez egy olyan előny lenne veletek szemben ami nem fer, mert Ti ezekre még anno segítség nélkül kellett, hogy rájöjjetek, kidolgozzatok. De a bugos részeket addig is keressük. :D (pl. mangoriver a 2.zászló mögötti is már megvan kis segítséggel) És köszi mindenkinek aki megérti a helyzetünket és ahelyett, hogy gúnyolódna a "kezdő lámákon" segítő kezet nyújt. :)
  • WizArts
    A szerver szinte mibegy. Ki lett próbálva az Abi által javasolt cl_netstats parancs és 10 perc game után már 100 felett volt az eldobott csomagok száma. Olcsó ez a wifi-s net, és nincs különbség a gyorsaságban sem a vonalastól de játékra nem az igazi. Most a 15db antenna helyett teszek fel 18db-st Az hátha segít. Köszi.
  • andriska
    a gyökér...
  • I love Techno
    Gore gyere ts mert 20:00 kor kezdődik a mecs!
  • I love Techno
    Énvelem többnyire csak far cry-ban volt hogy kickeltek meg bannoltak nem egyszer , kb fél évvel ezelőtt mikor még nem voltak ezek a laggok olyan durván ment hogy egyszerüen már akár melyik szerverre mentem és volt bent olyan aki jácott ellenem már előtte hivták a votot meg persze egykét szemét kis fasz össze vissza hiresztelte hogy mien csalásokat használok persze olyan dumával mintha bizonyítéka lenne. (Aztán utána hogy lol beújított a pb-vel meg ugye volt már ACC is és igy több helyen is fejlesztették a pb-ét azóta már a külföldiek többsége csak szimplán utál de legalább nem csalózik :) (már inkább csak az fch néhány magasfokú inteligenciával megáldott tagja csalózik , és ráadásul mostanában még nem is vagyok jó :)
  • PyRex
    Jajah, ismerős...
  • Ability
    Én ilyet CS-be láttam még csak, de ott is hasonlóan dúrva volt. Nem tudom mennyire ismered a CS-s emberkéket, de a többség eléggé bunkó, aztán jól leugatták, majd bannolták a steam ID-jét. :D
    Engem is ugattak már le, csak még nem bannoltak, bár szerintem meg is fejeltem volna a monitort, ha bannolnának, hiszen semmmilyen csalást nem használok. Viszont azért a "berángat az aimbot kicsköcsög" üzit megkaptam nem egyszer. És WizArts-hoz hasonlóan büszke vagyok rá! LOL :D

(Far Cry-ba meg arra vagyok büszke, amikor pár klánt agyba- főbe könyörög, hogy csatlakozzak hozzájuk. :D)
  • I love Techno
    de nagyon lol mikor ugy jáccik valaki hogy szépen sétálgat előre és a következő képkocka az hogy egy ezred másodperc mulva lelövi a mögötte levőt headshottal ugy hogy az előtte levő emberre lődöz....
  • I love Techno
    Ez túl bonyolult :) , én is láttam aimbotost persze én nem kipróbáltam egyszerüen csak olyan brutális volt hogy még spectben is látcott , nagyon lol volt olyan brutálisan ugrált a célkereszt az emberek fejére hogy szerintem a csákó se fogta fel hogy hány embert lőtt most le , volt olyan hogy a képernyőn egyszerre megjelent 6 ember és megse tudták sebezni kb 3 másodperc alatt 6 headshot gyerek vmi 10 perc játék után csinált 155 killet abból 135 headshot egyszer kétcer azért ő is meghalt :) (sof2)
  • Ability
    LOoooOL. Én meg olyan láttam anno, hogy (amit később én is megszereztem egy kipróbálás ereéig, aztán töröltem is) rávitted a célkeresztet az ellenre, és akkor nyoni kellett egy gombot, és utána nem vette le róla a célzást. ^^
    Ez is MOHAA-ban volt.
  • PyRex
    elhiszem :)
  • lac coo
    Tényleg van ilyen saját szememmel láttam ...
  • PyRex
    loool :)))))))
  • lac coo
    De hogy valamit kitaláltak az tuti ....ennyi nagy pinges enginert nem láttam még mint mostanában .
    Meg milyen az , amit meséltetek ,hogy waron mikor véd az ember 70-es a pingje és nem lehet lelőni , amikor meg támad akkor hirtelen érdekes módon megjavul a pingje ?
    Arról nem is beszélek amikor hazai szerveren állat internettel 70 pingel tolják .
    Nem tudom , de nekem gyanus , hogy mostanában nekünk magyaroknak van a legjobb pingje akárhová megyünk is...
  • lac coo
    De egyébként igazad lehet , hogy nem a le-feltöltéssel bűvészkednek , hanem valami mással ..Mintha valahogy azokat az infokat szűrnék ki amikor pl. eltalálná valaki vagy ilyesmi ..Mint MOHAA-ban az a fajta "félig aimbot" , amit winfosba fut tehát a játékhoz semmi köze , nem látja a pb (ott DMV scannernek hívják ),és abból áll , hogy amikor a célkereszt átmegy egy célpont felett akkor autómatikusan lő is.
    ( Az a baj vele . hogy kint winfosban amikor véletlenül átviszed a kurzort valami gomb vagy ikon felett ,akkor azt is magátol bekapcsolja ...)
  • lac coo
    Nem hiszem , hogy szarabb vagy jobb , szerintem csak abszolut másként működik a kétféle internet ...
  • PyRex
    Jah, irigyellek, engem má' le sem csalóznak, basszus... :(
  • PyRex
    Mi tegnap kipróbáltuk Stalkival: Én elkezdtem majdnem full sávval tölteni: 35-40-es maradt a pingem UBI-n. Ő is elkezdett: 80-140-es lett a pingje (inkább 140-es :), akkor most ez hogy van? Ennyire szar az ADSL, ennyire jó a chello, vagy mi van? És én nem laggoltam folyamatosan, csak néha volt egy egy orbitális lag. Stalki meg folyamatosan laggolt, aszongya szinte nem is látott minket, amikor lelőttük...
  • lac coo
    Jól tudom , hogy az overdrive funkció a videokártyánál autómatikusan emeli vagy csökkenti az órajelet figyelembe véve a gpu hőmérsékletét ?
  • Ability
    Szerintem a neted miatt dobál, ahogy hallottam nem valami zsír még. De ellenőrizd le a cl_netstats konzolparanccsal. Szerintem tuti csomagveszés miatt van.
  • I love Techno
    És mien szerverekről dobál ki? , Mert ha normál szerverekről nem baszkod akor szerintem nem érdemes bekavarni a pb-ét , mert utána meg lehet az dob majd ki ahol eddig gond nélkül jáccottál , nekem még nem volt komolyabb gondom a pb-vel , max egy két szerveren ahol vmi teljesen más verzió futott de oda egyszerüen nem megyek :) , meg persze nagyon ritkán a brutális lagok miatt kidob , de nem vészes , még egy lehetőség kérd el vkinek a pb-jét akinek nem szokott gongya lenni vele hátha az segít.
  • WizArts
    Kicsit váltom a témát. Engem folyamatosan kidobott most éjjel a PB. Van, hogy csomagvesztésre hivatkozik, de leginkább az "öreg a PB-d frissítsd újabbra" dumával ráz le. Már minden létező helyről próbáltam javítást vagy frissítést leszedni, de még mindíg csinálja. Tudtok segíteni?
  • I love Techno
    meglehet nézni kinek hány üzenete van ugyhogy....
  • I love Techno
    tuom hát én is csak viccelődöm :)
  • Stalker
  • Ability
    nekem is :D
  • lac coo
    Én mikor elindítottam egy letöltést a 15 pingemből 70 lett....