24504
  • I love Techno
    Asszem a coop csak 1.1 el működik
  • I love Techno
    De a legdurvább az , mikor becserkész a kocsival (Cucli főleg hátulról szereti:) és kiugrik belőle így suicide lesz (ezt általában saját csapattársakkal , így ő nem , hanem te kapó minuszot :)
    Csak azért nézem el neki ezeket mert még csak idén fogja betölteni a 12-őt :)
  • WizArts
    A Coop Mod-ban nálunk csak a szervert adónak volt fegyvere, mi nem láttuk, hogy nekünk lett volna. Sőt úgy mentünk át az ajtón, hogy a szerveres irányított minket mert nem bírtunk guggolni, meg hasalni sem (rögtön a pálya elején). Ő úgy látta átmentünk, de miméd mindíg csak az ajtót bámultuk. :) Szal még van rajta mit csiszolni.
  • grebber
    Tényleg és a Coop még mindig olyan bugos???
    Mert egyszer azthiszem még az elején Cuclival probáltuk de akkor szinte játszhatatlan volt.
  • PyRex
    1.3-as peccsel sehogy :)
  • ibrik
    Szerintem (ha jól emlékszem) csak be kell másolni a megfelelő helyre, aztán a játékban a multit indítva ottlesz a lehetőségek közt.
  • ricsidi
    HAli! Valaki a cop mod-ot elmondaná hogy kell életre kelteni? Nem igazán értem.KÖszi Rik
  • I love Techno
    (egy kis adalék az osztrák meccsről (mert kurvára bassza a csőröm még mindig) akárhányszor pingelem meg ubit mindig kitűnik a war szerverük bazzeg folyton 47-es pinget mutat még a magyar szerverek se szoktak ilyen jó pingüek leni nálam looooooooool és mecs előtt is mikor el kezdtem érdeklődni nem e nézhetnénk meg azt a szervert mert talán ott nem laggolunk.... , erre az osztrák ha megy akkor megnézhetyük milyen érdekes abban a pillanatban leállt (eddig előtte mindig működött és azóta is mindig megy csak akor hirtelen....) persze eszükbe sem jutott ujraindítani , erre , nem megy? , hát akkor sajnos csak azon a szerveren tudunk jáccani amit ők javasoltak és mien véletlen hogy az 5 szerverükből pont azon az eggyen nem volt pb-amelyiken jáccanunk kellet....
  • I love Techno
    Jó hogy engem csalózik mindenki és rajtam kívül mindenki vágja a devmod-ot , ennyi csaló gecit :)
  • I love Techno
    Lac-coo már a kiegészítő csalásait teszteli , olyan lesz hogy gombnyomásra fellehet éleszteni a hullákat akik ezután neked segítenek a továbbiakban :)
    persze lehet még tovább lesz fejlesztve pl hogy te is irányícsd őket ne csak össze vissza elkóboroljanak :)
  • lac coo
    Ja ja !
    Pl.: ha kevés a hp-ja szándékosan beugrik a kocsi alá és elütteti magát a csapattársával , sőt még balhézik is utána ...:-)))))))))))))))))))))))))
  • I love Techno
    Az a háromszori kiautókázásom csak egy egyszeri kis autózásom volt :) , mert épp ahoz volt kedvem :) , de amugy nem szoktam autókázni (a nevemnek semmi köze a FC-ben való játékomhoz) , nézd meg ki röhögött előszőr és legjobban az üzenetedre ő a fő gázoló (és persze neki mindegy hogy ellen vagy csapattárs mindenkit elüt vagy elüttet rohadt mocskos dolgokat tud művelni :)
  • lac coo
    Ha cheat-os cucc fenn van attól lehet még multizni ? Mondjuk valami ACC-n..A kislányomnak jó lenne ..
  • lac coo
    Most néztem , a tárgyakat arréb lehet lőni csak a hullák nem működnek ...Ez mitől lehet ?Törlöm le a picsába ezt a gec... fc-t...
  • lac coo
    Valami beállítás leveszi ezt az efektet ?
  • lac coo
    Ja ...Hülyén írtam , bocsi ...Most hirtelen nem működnek ...:-)Eddig jó volt...
  • PyRex
    Hogyhogy egyszerre? Vagy mi?
  • lac coo
    Miért nem működnek a hullák egyszerre fc-ben ? Ha belelövök egy halottba nem történik semmi pedig a lövés erejének dobálnia kéne...Ez mitől van ?
  • PyRex
    Ehh...
  • PyRex
    Még szerencse, hogy nem multiban...
  • PyRex
    Ezt most mé kaptam? A halandzsa hozzászólásom miatt? Vagy nem vágom...
  • Stalker
    Alt+F4 :D
  • zsolti001
    Már mindden mükszik kiéve az örök élet ! Annak mi a billentyű kodja?
  • zsolti001
    THX müködik!!!
  • WizArts
    De a devmode-nak így mennie kell.
  • WizArts
    ezekhez meg kell a "/" a konzolban.
  • zsolti001
    Hiába hivom le a konzolt és hiába irom be akor sem müködnek ,bár nálam a konzol a 0 kombbal jön le és mindenhol a ~ v. ^ van jelölve.
  • WizArts
    Parancsikon>jobb klikk> tulajd. > cél>>>onnan indul az FC-d az utolsó idézőjel után meg szóköz -devmode és, hogy miket tud. keresd meg és társitsd a jegyzettömbbel. így menni fog.
  • zsolti001
    De sajnos ezek nem müködnek : god_mode_count=1 Unverwundbarkeit
    give_all_weapons=1 Alle Waffen
    give_all_ammo=1 Volle Munition
  • WizArts
    http://www.4cheaters.de/pc/v Bővebb info itt, ha tudsz angolul (vagy németül?)
  • WizArts
    Neked is van csak nem tudsz róla :D
  • zsolti001
    Na és az micsoda???
  • zsolti001
    Még egy kérdés ,hova kéne ezt bemásolni mert hiába másolom be is hiába nyomkodom a billnetyüket ,nem történik semmi.
    Valami részletes leirást ha lehet ,ezer hála.
  • ibrik
    Ja és a -devmode paraméterrel kell indítani a játékot, hogy működjön.
  • zsolti001
    Ezer hála.
  • ibrik
    Ezt a Far Cry-nál úgy oldották meg, hogy egy fájlt kell letölteni és azt bemásolni a megfelelő helyre és aztán már a különböző csalások egy-egy billentyűlenyomáshoz lesznek rendelve:
    Far Cry cheats - az oldal alján található a farcrycheats.zip, amiben van a fent említett fájl (DevMode.lua).
  • zsolti001
    Sziasztok!

Van valakinek egy müködő kodja az örök élethez és korlátlan löszerhez?
    Ja és olyan kéne ami müködik is.
  • CUCLI
  • I love Techno
    Ja és mindenki leszophat :)
  • I love Techno
    Tudtommal ez a Far Cry fórum és én csak segíteni próbáltam de ne izguljatok a többit msn-en dumáljuk meg ugyhogy