24504
  • PyRex
    Lac-coo basszus, esküszöm ha lesz időm megnézem azt a gépet. Persze csak ha nincs ellenedre. Mert én ilyet még nem láttam, de komolyan: még egyszer mondom, nálam 2004 januári Windows van fent még mindig, azóta volt már pár hardver csere is és még mindig semmi baja. Nincs vírusirtóm, meg ilyenek, tűzfal is ritkán van bekapcsolva. Nem értem mi lehet a gépeddel, nálam 1,5 év után is ugyanannyi FPS-sel megy minden, mint az elején - maximum a betöltés lassult le picit. De az sem annyira, hogy új winfost rakjak miatta. Szóval ha gondolod, szívesen megnézem a géped valamikor.
  • Ability
    Hungarian Elite Force

... ha már pont erre jártam. :D
  • Ability
    Nem kevés a szabad rendszermemória? Akkor szokott darálni a vinyó, és lassul minden...
  • PyRex
    H3F??
  • Gore
    Ez nem lehet! Azért ez durva lenne...
  • crossy104
    Ti is észrevettétek, hogy sok külföldi szerveren csalnak a köcsögök?
    Kb tizszer lőttem fejbe de semmi látszata nem volt.Lehet hogy tévedek, de tapasztalataim szerint a külföldiek kb. 30%-a csal.
  • lac coo
    Én loptam a corából és nekem is ingyen van ...
  • lac coo
    tied...
  • CUCLI
    vgaért kapsz egy 20ast :P
  • lac coo
    Na most ilyen létezik ?:

tegnap még kb 180 fps-el ment a far cry ma meg épp csak elvánszorog 40-el !
    A faszom tele van ezzel a szar számítógéppel , eladom az egészet 50 ezerért a picsába .Ha raknék rá új rendszert tuti megint jól menne minden rajta -egy pár napig ...a vinyó meg egész játék alatt villog valamit dolgozik ,csak tudnám mi a faszt .
  • gorsal
    Ja most olvasom
  • gorsal
    hehe lámák vagytok én ajándékba kaptam mert az illető aki vette megunta
    HOC ?-? H!C ???????????????
  • PyRex
    "Hogy néha én is írjak valamit. Én is mentem, megvenni a gamét, rá volt írva DVD-ROM, azt jövök haza, kinyitom, és tényleg DVD volt benne.. "

• gTWELVE
    Hogy néha én is írjak valamit. Én is mentem, megvenni a gamét, rá volt írva DVD-ROM, azt jövök haza, kinyitom, és tényleg DVD volt benne.. nagyon komoly.. :D
    Mellesleg,meg örülök, hogy gyarapodnak a FarCry klánok, jó az.. ha csak fele annyi magyar fc-s klán lenne mint cs-s vagy moha.. már tök ász lenne.. Szóval mindenki aki szeret fc-zni, hozzon még egy embert, és alapítsanak klánokat..és akkor jó lesz.
  • WizArts
    Köszke a javítást. Csak tippeltem az árról.
  • Gore
    Na azért!!! :)
  • Ability
    Javítás:

HOC 6 - 1 H3F (FoBC)

[ mégiscsak sikerült "rosszul emlékeznem" ]
  • Ability
    Most, már kéne egy nagyon erős csapat ellen is játszani. Fűzöm a srácokat, hogy ellenetek (H!C) álljunk ki, de csak húzzák a szájukat. Pedig ránk férne már egy vereség is a sok győzelem mellett.
  • Ability
    Én visszavittem volna a helyetekben, hogy DVD-s változatot akarsz. :D Engem szerencsére nem basztak át.

Amúgy meg ha írok már akkor idebiggyesztem:

HOC 6 - 0 H3F (FoBC)
    HOC 5 - 1 FCH

^^

H3F klán: el kellett gondolkoznom, hogy mi is volt az eredmény, mert már kiment a fejemből. Ha rosszul írtam volna, akkor javítsatok ki, bár én így emlékszek.
  • Stalker
    detto, lol.
  • Iminyó
    Én pár hónapja vettem, de ugyanúgy rábaxtam az 5cd-s verzióval, a tokra pedig dvd volt irva... (Nem gondoltam volna, hogy egy dvd tokba van pofájuk belepaszírozni 5 cd-t)
  • CUCLI
    és 5cd
    séldfksédfs.d.sd.f....
  • Stalker
    mi még anno ennyiért vettük ;P
  • Stalker
    aszzem 7990.
  • CUCLI
    megjelenéskor 6990 volt asszem :)
    vagy 7990? :)
  • sada67
    igazad van, végül is a 4.000 Ft nem egy akkora összeg, csak próba volt, hátha valaki... Már vettem így eredetit és amikor már meguntam felkerült a polcra, kis idő és újból kezdtem. Különben nekem eredeti kell nem másolat, már csak elvből.
  • WizArts
    A törttel is lehet neten játszani, ha annyira akarsz, de már reg. kulcsot is vehetsz. Nézd ki a tel. számát az Automex-nek. úgy 3000.- Huf Kb az ára. Mert arra szerintem se számíts, hogy valaki eladja. Pláne aki annak idején még 12000.- ért vette.
  • I love Techno
    Arra szerintem ne számíts hogy valaki is egy ilyen szintü játékot ugy megunnyon hogy elaggya , legrosszabb esetben felteszi az egyik polcára (mért is adná el pár ezer forintért loooooooooool) , és különben is pár ezer forint sporolással mit érsz? mert szerintem egyszerűbb megvenni a boltban mint most ezen lovagolni hogy elaggya-e vki és utána meg ahoz elfutkosni loooooooooool.
  • abonyitomz
    mindjá elkezdem neten nyomni
  • PyRex
    lool :)
  • lac coo
    Ja elég LOL...:-))))))))Föleg tele van üvegfallal...:-o
  • PyRex
    Gyááááááá. De ennek mi értelme? FC-ben lévő fegyverekkel / járművekkel meg pláne :) Inkább akkor BF2, majd ha megjelenik... Bár ahhoz kell új vas is.
  • lac coo
    Menjünk CS-zni FC-ben :

• lac coo
  • lac coo

• sada67
    Köszi azt én is tudom, de hátha valaki már megunta és nem kell neki ez alatti áron. Köszi mindenesetre.
  • ibrik
    Far Cry DVD-ROM - 3990Ft + postaköltség
  • sada67
    Sziasztok. Valaki nem unta meg az eredetit? Szívesen megvenném tőle reális áron.
  • Stalker
    Coop mod csak akkor működik jól, ha újrarakod fc-t, és csak az 1.1-es peccset rakod rá. Utána telepítsd a coop módot.
    mp_compact-ot pedig a Levels\mp_compact mappába rakd.
  • ricsidi
    HAli mindenkinek! Én folytom csak kérdezek. Szóval a mp compact-ot hogy keltem életre? Hová nyomjam az onstalt hogy lássa a game? A levelsbe hiába raktam fel.