Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
Hogy lehet átjutni a másik partra a szabályozó c. pályán ahol leszakadt a híd ?

Csuhai G
Az olyan hülyéknek mint én, nem írnátok le egy "így kell NETEN játszani a cd-s verzióval" segítséget? 😄D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mig meg messze van kuldj a fejebe egy raketat es bujj be a sarok moge. Ha kozeler, ugorj ki, vagy vard meg mig befordul es kozelharc: tunkold meg az arcat combat shotguntol. Dulongelni fog a loveseid miatt, nem fog tudni visszaloni, a raketa kicsit megkezdi a hangulatat, utana 1 tar puska (8 golyo asszem) eleg lesz, brutal eros kis cucc az..

Igy 0 dmg-al megcsinalod. Celszeru ugy intezni, hogy egyszerre csak az egyikkel harcolj, rusholj ra rogton a kozelebbire
XeeN
Már 11. helyezettek vagyuk a ladderen! <#taps><#taps>

tep
Végre tok neten játszaniiii 😊)))

köszi a fenti banner készítõjének.......mostmár egyértelmû 😊))

\"SLICE of LIFE\"

I love Techno
Már nem emlékszem de könnyen , részegen.<#hehe><#pias>

I love Techno
Mi van? Van neted már , hogy ilyen késõn irogacc?<#vigyor3>

Htx!

http://thenamelessphoto.com/

Duddits
Jó a banner!

I love Techno
Balfasz be van baszva , ugyhogy mindenki egésségére .<#pias><#lookaround><#pias>

PyRex
ebben egyetértünk

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

a 13. fejezet elején van két nagy rakétázós mutáns ti ezt a részt hogy vittétek végig?

Csuhai G
Bocsi, nem kellett sokat visszaolvasnom...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Hali!
Miért van az, hogy amikor feltenném az 1.3-as patch-et a játékhoz akkor ez a hiba van: a telepítõben kiírja, hogy hova rakja fel a patch-et és amikor kiválasztom a fõkönyvtárát (nekem nem az Ubisoft hanem C/program files/FarCry) akkor hiába okézom le, nem megy tovább! (Pedig már úgy játszanék vele neten)

Elõre is köszi!

magus755
Bocsika visszavonom amit irtam neked mert én voltam az ökör hogy nem néztem meg a readmet igy már más a felállás a dolgoknak mégegyszer bocs!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

magus755
megjelent amit leirtál csak egyetlen szerver sem volt!!!!

magus755
Na figyu azért nem kéne igy irnod mert amit leirtál azt én megcsináltam de nagy büdös fasz van ott nincs semmi csak nagy fehérség!!!

TDM-ben 2 csapat egymás ellen, amelyik csapatnak több fragje van az adott pályán, az gyõz. Assaultban is 2 csapat egymás ellen, de ott zászlókat kell elfoglalni, majd védeni.

Úgy látszik még mindig nem írtam elég nagy betûkkel azt az "Így kell NETEN játszani!" linket...

magus755
eredetiben van meg neked vagy warezos?

magus755
szivesen

Csuhai G
Köszi!

magus755
az ffa az mindenki mindenki ellen
az assault és ateam death match az pedig csapatjáték

Csuhai G
Hali!

Megmondanátok, hogy a Far Cry MultiPlayer-ben mi a játék menete? Van 2 csapat és amelyik csapat hamarabb lelövi a másikat az gyõz? Vagy mindenki mindenki ellen?

Elõre is köszi!

magus755
sziasztok nem tudna nekem valaki olyan cimet mondani ahol tudok jáccani warezos változatom van?

Ability
Sziasztok!
KoRi alkotott, és most már a mi szerverünkrõl sem dobál a PB össze- vissza 😊 Végre sikerült 😊
Duddits
Nem láttátok az új PC Guru-t? "Jó ping és lagmentes port"
A játékszerver-hostolás jelen-érõl van szó. Valami cuccot is bemutat.

Megprobálom köszi a segítséget.
XeeN
Zárójelben teszem hozzá, hogy ez hatalmas szarrágás az UBI részérõl, mert alig pár tucat embert érint a dolog... Ha tízezrek tolonganának a tört szervereken, még elfogadnám a dolgot, így viszont felesleges görcsölésnek tartom az egésuet. Adjanak ki inkább egy faxa kis patchet!

Annál asszem fel kell rakni az 1.1-es és az 1.2-es peccset is.

igen
3 cd-s verzió?

Nem ír kis semmit.
Csak nem enged továb
PyRex
Kulcskártya? Faház pálya? Magyarításosak vogymunk rulzezoolásoss? <#kocsog><#levele><#banplz><#mf2>

PyRex
Van routered? Próbáld meg nélküle...

PyRex
Azért ez nem olyan egyszerû... Az UBI az ellen lép fel, hogy olyan szerverek legyenek online, amikhez nem kell CDKey... És pontosan ilyen (volt) a HiC szerver is, de ilyen a HOC, Scarface és a többi is. Az lényegltelen, hogy hogy csatlakozol rá. a lényeg az, hogy PUBLIKUS és megy tört játékkal is. Az UBI-t csak ez érdekli!

littleNorbi
aha, kösz megtaláltam !!!!

XeeN
Bent van abban a szobában, ahol megkajálja az egyik monszta a dokit. Asszem video bejátszás is van.

littleNorbi
ami a faház c. pályán kell.

XeeN
MILYEN KULCSKÁRTYA??????????????????????????????????????????????????

andriska
Ki ír valamit?

andriska
Nincs felinstallálva a játék<#nyes>

Sziasztok!
Valaki segítsen léci! Probálom felrakni az 1.3 as patch et de ahol kikel választani, hogy hova rakja fel a patch-et ott nem tudok tovább lépi hijába megyek rá a tovább gombra! Mi lehet a probléma?
littleNorbi
HOL A KULCSKÁRTYA ????????????????????????????????????????????????

I love Techno
Szerintem 5000 Ft az egyáltalán nem sok egy ilyenszintü játékhoz (fõleg ahoz képest hogy 10 évvel ezelött a szarabb játékok is 2-5 ezer körül voltak , ehez képest megéri mert ugye régen többet ért 5 ezer mint most , ugyebár) , és elenyészõ is amelett hogy milyen a gépigénye és az menyi pénz.Szóval megéri szerintem ha akarsz vele sokat multizni.

vs. 2:5

http://thenamelessphoto.com/

Hát igen elgondolkodtató mondjuk végre lenne egy eredeti gamem is 😄
meglássuk :d
littleNorbi
hát nem igaz nem találom sehol a kulcskártyát !

lac coo
Ennyibe kerül egy barbi baba is.....<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Én 4990Ft-ért vettem. De szvsz drága, persze az a kérdés mihez képest 😊