24504
  • lac coo
    Bakker !!!

Most szopattok mert nem értek hozzá ???
    Mindenki ír minféle jót...Én nem hiszem hogy hardverrel lenne gond , mert akkor soha nem lenne jó , még friss rendszerrel se...

Két deci benzin és egy szál gyufa bekészítve ....
  • PyRex
    ??? :)
  • PyRex
    Mellesleg egy 333-as memória nem csinál olyat, hogy friss winfossal megy minden mint állat, majd egy idő után (pár nap / hét) leesik a sebesség a harmadára és úgy is marad...
  • PyRex
    Ha szinkronban menne, az pont jó lenne.
  • lac coo
    akkor szarok rá jó lesz a 400 mhz-s is ...:-D
  • gTWELVE
    nem igazán van.. :D mindenképpen tuning kell..
  • lac coo
    540-es memoriához mindenképpen tuning kell ?nincs olyan lap ami alapon elviszi ?
  • gTWELVE
    nem olyan rosz lap az, simán megy 400mhz-n- még egy kis tuning is belefér. vagy több.. azt ki kell prószálni. Szerintem 500mhz-s memcsikkel simán mehetne 900as fsbvel,mindenféle izé nélkül.
  • lac coo
    A mostani ASUS P4P800X de később vennék az 540-es memoriához méltót . Csak addig működne-e mondjuk 400mhz-en ?
  • gTWELVE
    lehet felesleges az 540esmemcsi ha nem lehet húzni a rendszerbusz tempoját. Milyen lapod van?(eredmények tök okésak egy intelhez képest,simán mennie kéne)
  • lac coo
    ja...jut eszembe...!

Ha vennék két 540 mhz-s memoriát a régi videokarim árából , akkor egy darabig mehetne a mostani alaplapommal , mert asszem az 400 mhz -ig támogatja ?Aztán később vennék jobb lapot...Működne ez így ???
  • lac coo
    LOL !!! Ugyan ilyen hűtőm volt csak sajna nem bírt a prescott-al és kidobtam ...
  • lac coo
    olvasás:4721 MB
    írás:1583MB
    késleltetés:112ns

Ezt nem tudom hogy jó-e vagy nem , de múlt héten még ment ezerrel a gém.
  • gTWELVE
    jah meg ez pl gorsi csúcsrazúzott mobilbarcija 500Mhz-s memcsikkel ;) tuningszempontból benne van a top10be.
    ott van többi teszte is, a galériámban.. meg a 2600MHz-n menő barcim, amíg le nem égett..
    Ja és pyro!hehe..:D
  • Ability
    Már kijött. Képeket azt még a google-ből is tudsz szedni sztem. :D Bár az egész egy nagy parasztvakítás, de azért szépek az új effektek, csak éppen semmi köze a 64 bithez. :D

Azért ezt a videót érdemes megnézni.
  • gTWELVE
    Talán, ha nem ismernéd a progitEverestHome Nyomass vele egy memória olvasás,írás,időzítés teszteket. Egy átlagos AthlonXP-s rendszernek rendes memcsikkel kb 3000mb/s az olvasás, írás 1100-1200mb/s, időzítés 90ns-körüli. Intelnél kicsit más a tészta.. más a memóriavezérlője.. ott kb 3500-4500/1400-1800/90ns körül a nromális laptól függően.
  • Evogordon
    Kijött az a verzió ami 64 bit-es procikon megy?? Van róla kép vagy ilyesmi?
  • gTWELVE
    Szerintem 333-as memcsiket lehetne mondani a számítógéped szűk keresztmetszetének.. főleg ha sinkronba meg a rendszerbusszal, az nem engedi, hogy hasítson a rendszer mint állat. Persze attol még mehetne a FarCry rendessen.
  • Iminyó
    Ez de rossz
  • XeeN

Egy fiatal nő félénken lép be az illatszerboltba, és azt kérdi az eladótól:
    - Elnézést, kapható itt olyan parfüm, amelynek számítógép szaga van?
    - Ilyenről még csak nem is hallottam!
    - Kár, mert én azt reméltem, hogy azzal legalább kis időre magamra tudom vonni a férjem figyelmét...

• PyRex
    A ház az hogy szellőzik?
  • lac coo
    Még megpróbálok valami normális hűtést az X800-ra , mert eddig nem dolgozott ennyire mint most , bár most már itt vannak a melegek , lehet azért szarabb mint múlt héten mert akkor elég hűvös volt még és most már nem bírja a gagyi gyári hűtés ..
  • lac coo
    Na ennyi a különbség ...
  • lac coo

• Ability
    Na már írni se tudok. :D

Javítás:
    Driver hibákat nem amúgy se igazán lehet kiszürni. ->> Driver hibákat meg amúgy se igazán lehet kiszürni.

A többi nem érdekel.
  • Ability
    Van valami gép tesztelő, de szart sem ér kb. :D Driver hibákat nem amúgy se igazán lehet kiszürni. Próbálkozni kell. Szerintem próbálj meg másik drivert is. AIDA és egyéb programoknak a hibás kijelzése (vagy ebben az esetben a fel nem ismerés) több okból lehet, nem tudom miért van... Nem hiszem, hogy a driver miatt, mert XP-nek fel kéne ismernie minden képpen.
  • démonigyerek
    nemtom
  • lac coo
    Próbáljak meg másik drivert ?
  • lac coo
    Felét nem is értem annak , amit beszélsz !
    A driverrel lehet gond , ugyanis se az ati tool , se az aida32 nem ismer fel videokártyát . De akkor meg , hogy lehet , hogy 1 hétig megy mint az állat ?Vírus elméletileg nincs ...
    Gyakorlatban úgy tűnik , minél több programot rakok a gépre annál szarabbul megy , bár sok cucc nincs rajta ...
    Nincs valami tesztelő program amivel utána lehetne nézni mitől lassabb a játék ? Mert másnál nem tapasztalok lasulást csak a játékoknál .
  • Ability
    Lac-coo: és abból az 1 GB-ból mennyi a szabad? Mert ha van valami szar csicsázó program, akkor az eléggé jelentősen lefoglalhatja. Bár nem hiszem, hogy ez van a dolgok mögött. Főleg, ahogy múltkor láttam egy desktop képet a gépedről, akkor nem is volt semmi. Én Samurize-t szoktam használni, amikor megy akkor jó rendesen lassul nekem is a gép.

De ezek szerint nem itt keresendő a gond. Az nem lehet, hogy bekaptál valami szép kis vírus félét, vagy éppen a driver nem tökéletes? Ilyen könnyen megesik. Én már találkoztam személyesen is olyan vírussal ami direkt 100%-on járatta a procimat, be is lassított rendesen.
  • Ability
    Ez a FoBC csapat, csak nevet váltottak.
  • démonigyerek
    akkor jó
  • CUCLI
    valaki mindíg nyomja..
    [HOC]on van élet.
  • démonigyerek
    akkor felrakom
    és akkor jön valaki játszani?
  • CUCLI
    lehet.
  • démonigyerek
    a nem eredetivel lehet neten jáccani?
  • lac coo
    ha a sima ram akkor 1gb van...
  • lac coo
    ja valami nem stimmel az tuti , csak tudnám mi ...megnézheted egyszer ..
    ennek gépnek szakítania kellene mindent ( leszámítva a 333 mghz-es memóriákat ...)
  • lac coo
    ha tudnám mi az a rendszermemória...
  • PyRex
    Elite?

Ésőőő, ez egy új klán ezexerint. És kikből áll?